2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bence yenebilir ben yiyorum valla arada bir. Kola içme istersen ayran iç. Tamam çok kilomyapan bişey ama zararlı bişey olduğunu düşünmüyorum bebişe içinde.

Yedim gitti kızlar dahada yemem :)) ama vicdan yaptım biraz:)[/QUOTE]
afiyet olsun canım,canın çekmiş madem bitaneden bişey olmaz dogru diyosun kola yerıne bende tercihi ayrandan yana yapanlardanım

Bende vinalac ı çok uzun süre kullandım hatta hamileleikten cok once başladım. gerçekten çok iyi suan ne bir hasta oldum nede kan degerlerimde vitamin vs hepsi üst sınıra yakın . Daha sonra hiç bir eczanede bulamadığım için bi kaç kez int.ten aldım sonrasında da int çok güvenmediğim için doktorumun tavsiyesiyle ocean mumy a geçtim bunda omega 3 'ed var içinde.

biz zaten eşimle başından beri kardeşiz, dün akşam eşimle konuştum, adamcağız bana sarılmaktan dahi korkar oldu
telaş yaptı, aynen bende zeynep kamil in yolunu tutucam 2 hafta sonra
Ayyy yazik ayni benim esim :) gel bak tekmeliyo dokun diyorum ya bisey olursa diyo :)

Kizlar bebek bornozu aldinizmi ben pek begenmedim terlikli olan var.ariyorum iyi birsry bulamadim.oglum 4yasina kadar kullanmisti havlusunu

Canım o olay hazır gıdaların çoğunda var monosodyum glutamat diye bir madde var özellikle de konservelerde cipslerde bulyonlarda normalden daha lezzetli hissetmemizi sağlayan bir madde. Şimdi çoğu lokantada kullanıyormuş öyle duymuştum bir ara. Sen yediğin şey çok lezzetli geldiği için daha çok yiyorsun bir nevi evet bağımlılık yapıyor. Ama işte herşey de dikkat edemiyoruz ki keşke edebilsek. Hatta hep derim gideyim bir köyde yaşayım :)

İnşallah tutarız ( bir dilim pasta ve tost yedi ) Bende azar azar yemekten birşey olmaz diye düşünüyorum ya. Abanmadıktan sonra sıkıntı olmaz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…