2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Mrb hanımlar kuzenim tüp bebek transferi yaptı test yaptı ilk 307,3 iki gün sonra 334,1 çıkmiş aranızda tüp bebek ile bilgisi varsa paylaşabilir mi normal gebelikte iki katı diyorlar bu da oylemi
Tüp bebekte normal gebelik gibi, iki katına çıkması lazım. Tekrar test yapması lazım. Zaten doktoru yönlendirir. Kimyasal gebelik olabilir.

Kızlar ben 26 aralıkta detaylı ultrasona girmiştim sonuçlarda sorun yok diye kendi doktoruma 2 hafta sonra falan götürdüm geçen hafta da şeker yüklemesi yapıldı ve sonucunu götürdüm bana 1 ay sonra gel dedi yani daha 3-4 hafta var tekrar ultasonla bakılmadı bi bakması gerekmez miydi? Ayrıntılıda uzun uzun tutulduğu için mi bakmak istemedi acaba ultrasonla yoksa farkında mı değil? Bebek iyi ben iyiyim diye ben de öyle gezip duruyorum. Gitse miydim bi daha randevu alıp

Bakmasi gerekirdi canim ayrintilida bakilmistir diye kendisi bakmamistir .kontrol suresi icindeysen git derim .aklin kalmasin diye

Bakmasi gerekirdi canim ayrintilida bakilmistir diye kendisi bakmamistir .kontrol suresi icindeysen git derim .aklin kalmasin diye
Yok bana giriş falan yaptırma aradan sonucu göster demişti yaptırmadım giriş, randevu almam lazım yani 1 ay oldu son ultrasona bidahakine de 3-4 hafta daha var

Amaan devlette oylemoluyo işte sözde eğitim arastirma veriyorlar seni asistanı eline beklemiyodum birşey soylesin

Aslında ilk defa böyle rast geldim. Genelde asistan tekse daha cok ilgileniyor Birde öğleden önceki son hastaydım. Benimle birlikte öğle tatiline çıktı zaten. Ama daha asistan iken yolun başındayken böyle umarsız dinlemeden iş yaparsan alışkanlık olur uzman olduğunda da aynı devam edersin ve hiçbir hasta seni tercih etmez.

Kesinlikle öyle başından belli oluyor zaten nasıl doktor olacakları

Plasenta nın ön duvarda olması ayrııı, aşağıda olması ayrıııııı senin ön duvarda yazıyorsa sadece ön duvardadır. Previa falan yazar rahim ağzını kapattığı durumlarda. Ozamaaaan ilk yaptığım açıklama sana da gelsin hiiiiiç sıkıntı Yok. Hoplasan da zıplasan da. İlişki de kaldığı yerden devam etsin adamcağızlarınıza yazık. Olasenta ön duvarda diye İlişkiden bişey olsaydı Benim kanamadan ölmem lazımdı

Aşıyla ilgili değildir canım yaa hareketleri ateşlenmene aşı sebep olmuş olabilir ama, bebek hareketlerini kısıtlamaz muhtemelen pozisyon değiştirmiştir senin ki

Aşıyla ilgili değildir canım yaa hareketleri ateşlenmene aşı sebep olmuş olabilir ama, bebek hareketlerini kısıtlamaz muhtemelen pozisyon değiştirmiştir senin ki
Sağol canım galiba öyle sağlık ocağındaki hemşirem de dedi kalp atışlarını da dinledik bi problem yok dedi bizim kız uslu olmaya karar verdi galiba

Kizlar catlaklara ne yapiosunuz ya acayip moralim bozuluyo kendimi dunya haritasi gibi hissediyorum.cildim cok kuru inanilmaz catladim.dun acile gittim 40 haftalik bi bayan gordum karni kocamandi ama bir tane catlagi yoktu.olanlara bisey yapamm belki ama olacaklarin bi nevi onune gecerim.gercekten etkili bisey varmi

Yok bana giriş falan yaptırma aradan sonucu göster demişti yaptırmadım giriş, randevu almam lazım yani 1 ay oldu son ultrasona bidahakine de 3-4 hafta daha var
Hiim oyuzden demekki.
Aslinda cok onemli degil bekleyebilirsin ama ben beklemezdim.Biraz merakliyimdir :)
Sirf kuskularimdan iki haftada bir de gittigim oldu

Hicbir cozum bulamadim canim gun gectikce catliyorum yumurta gb .

Benim okuduğum kadarıyla genetik çok fazla etkiliymiş. Ama yine de kremleri sür benim de göğüslerim çok çatlafı bu yüzden ben de biraz mutsuzum. Büyük ihtimalle karnım da çatlayacak. Hayırlısı bakalım

Benim okuduğum kadarıyla genetik çok fazla etkiliymiş. Ama yine de kremleri sür benim de göğüslerim çok çatlafı bu yüzden ben de biraz mutsuzum. Büyük ihtimalle karnım da çatlayacak. Hayırlısı bakalım

Hicbir cozum bulamadim canim gun gectikce catliyorum yumurta gb .
Valla bende bilmiyorum kendimi cok kotu hissediyorum ki artik karnimin alti vajinn ust tarafina indi yirtiklar ve o kadar derin ki... 3 uz oldugu icin normal ddm ama aldi basini gidiyo valla biseyler yapmak gerek

LCW da ikili muslin 9.95 ağız bezi 3lu 5.95 kızlar
Lcwdeki ikili müslinden aldım ben ama ölçüleri bana saçma geldi 60*60 kundak gibi sarılamaz altına serilemez gibi geldi bana. Bende 4 e böldüm o müslini kenarlarını makinede geçtim tekrardan. Agız bezi sırtına ter bezi gibi kullanıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…