- 16 Aralık 2015
- 323
- 368
- 103
- 46
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #21.381
Tüp bebekte normal gebelik gibi, iki katına çıkması lazım. Tekrar test yapması lazım. Zaten doktoru yönlendirir. Kimyasal gebelik olabilir.Mrb hanımlar kuzenim tüp bebek transferi yaptı test yaptı ilk 307,3 iki gün sonra 334,1 çıkmiş aranızda tüp bebek ile bilgisi varsa paylaşabilir mi normal gebelikte iki katı diyorlar bu da oylemi
Bakmasi gerekirdi canim ayrintilida bakilmistir diye kendisi bakmamistir .kontrol suresi icindeysen git derim .aklin kalmasin diyeKızlar ben 26 aralıkta detaylı ultrasona girmiştim sonuçlarda sorun yok diye kendi doktoruma 2 hafta sonra falan götürdüm geçen hafta da şeker yüklemesi yapıldı ve sonucunu götürdüm bana 1 ay sonra gel dedi yani daha 3-4 hafta var tekrar ultasonla bakılmadı bi bakması gerekmez miydi? Ayrıntılıda uzun uzun tutulduğu için mi bakmak istemedi acaba ultrasonla yoksa farkında mı değil? Bebek iyi ben iyiyim diye ben de öyle gezip duruyorum. Gitse miydim bi daha randevu alıp
Yok bana giriş falan yaptırma aradan sonucu göster demişti yaptırmadım giriş, randevu almam lazım yani 1 ay oldu son ultrasona bidahakine de 3-4 hafta daha varBakmasi gerekirdi canim ayrintilida bakilmistir diye kendisi bakmamistir .kontrol suresi icindeysen git derim .aklin kalmasin diye
evet ya nasıl bir mucize, Rabbim hepimize kucağımıza almayı da nasip etsinOo maşallah kuzuya yaa 4 basamağa ne kalmışki
Galiba pahalı diye fazla alan olmuyormuş ben eczaneden siparişle getirtiyorum doktorum bana başka hiçbir şey vermiyor kalsiyum magnezyum her şey var
Bende üretimden kaldırıldığını biliyorum. Bu yüzden sadece stok yapan yerlerden internetten bulabiliyordum en son kutusu ve içeriği farklı gelince bende değiştirdim. Bir çok multivitamin fiyatı genelde eş değer.
Bende dagiden aldım bir takım pijama şuan ciddi indirim var gerçi indirimli fiyatı 120 tl di. Bi göz atın derimAldigim yerler zaten pahali yani :) ama genelde guzel seylerde hep pahali oluyo amannn bi daha mi gelcez dunyaya al gitsin cok guzel :)
Amaan devlette oylemoluyo işte sözde eğitim arastirma veriyorlar seni asistanı eline beklemiyodum birşey soylesin
Kesinlikle öyle başından belli oluyor zaten nasıl doktor olacaklarıAslında ilk defa böyle rast geldim. Genelde asistan tekse daha cok ilgileniyor Birde öğleden önceki son hastaydım. Benimle birlikte öğle tatiline çıktı zaten. Ama daha asistan iken yolun başındayken böyle umarsız dinlemeden iş yaparsan alışkanlık olur uzman olduğunda da aynı devam edersin ve hiçbir hasta seni tercih etmez.
Plasenta nın ön duvarda olması ayrııı, aşağıda olması ayrııııııplasenta ön duvarda yazıyor, sonuç kağıdında, ben elimden geldiği kadar dikkat ediyorum, başından beri ağır hiç bir iş yapmıyorum, ev vs süpürüp silmiyorum bile, eşim yapıyor, ilişki desen o zaten yasak başından beri, riskli gebelik doktoruna giderim daha iyi aydınlatır beni
Aşıyla ilgili değildir canım yaa hareketlerisofiarya canım rahatsız ediyorum ama bi sorum olucak. Ben geçen hafta çarşamba günü tetenoz aşısının ikinci dozunu oldum bi gün sonra da çok ateşlendim o gün bizim bebiş bi iki defa hareket etti sadece. O günden sonra da çok çok az gareket ediyor ki öncesinde dışarda yürürken bile hareketini hissederdim. Dün akşamda çok ığraştım hareket etmedi öyle uyuya kalmışım sabah altı gbi uyandım nutella falan yedim bi yarım saat sonra anca hareket etti ama eskisi gbi güçlü değil daha içerde hissediyorum bgün üç gbi sağlık ocağına da gitcem ama doktora da mı gitsem ki bu haftalarda normal mi böyle olması? Bgün 26+3 günlüğüm geçen hafta salı randevum vardı herşey yolundaydı hatta bi hafta önde gözüküyodu
Sağol canım galiba öyle sağlık ocağındaki hemşirem de dedi kalp atışlarını da dinledik bi problem yok dedi bizim kız uslu olmaya karar verdi galibaAşıyla ilgili değildir canım yaa hareketleriateşlenmene aşı sebep olmuş olabilir ama, bebek hareketlerini kısıtlamaz muhtemelen pozisyon değiştirmiştir senin ki
Hiim oyuzden demekki.Yok bana giriş falan yaptırma aradan sonucu göster demişti yaptırmadım giriş, randevu almam lazım yani 1 ay oldu son ultrasona bidahakine de 3-4 hafta daha var
Hicbir cozum bulamadim canim gun gectikce catliyorum yumurta gb .Kizlar catlaklara ne yapiosunuz ya acayip moralim bozuluyo kendimi dunya haritasi gibi hissediyorum.cildim cok kuru inanilmaz catladim.dun acile gittim 40 haftalik bi bayan gordum karni kocamandi ama bir tane catlagi yoktu.olanlara bisey yapamm belki ama olacaklarin bi nevi onune gecerim.gercekten etkili bisey varmi
Benim okuduğum kadarıyla genetik çok fazla etkiliymiş. Ama yine de kremleri sür benim de göğüslerim çok çatlafı bu yüzden ben de biraz mutsuzum. Büyük ihtimalle karnım da çatlayacak. Hayırlısı bakalımKizlar catlaklara ne yapiosunuz ya acayip moralim bozuluyo kendimi dunya haritasi gibi hissediyorum.cildim cok kuru inanilmaz catladim.dun acile gittim 40 haftalik bi bayan gordum karni kocamandi ama bir tane catlagi yoktu.olanlara bisey yapamm belki ama olacaklarin bi nevi onune gecerim.gercekten etkili bisey varmi
Benim okuduğum kadarıyla genetik çok fazla etkiliymiş. Ama yine de kremleri sür benim de göğüslerim çok çatlafı bu yüzden ben de biraz mutsuzum. Büyük ihtimalle karnım da çatlayacak. Hayırlısı bakalımKizlar catlaklara ne yapiosunuz ya acayip moralim bozuluyo kendimi dunya haritasi gibi hissediyorum.cildim cok kuru inanilmaz catladim.dun acile gittim 40 haftalik bi bayan gordum karni kocamandi ama bir tane catlagi yoktu.olanlara bisey yapamm belki ama olacaklarin bi nevi onune gecerim.gercekten etkili bisey varmi
Valla bende bilmiyorum kendimi cok kotu hissediyorum ki artik karnimin alti vajinn ust tarafina indi yirtiklar ve o kadar derin ki... 3 uz oldugu icin normal ddm ama aldi basini gidiyo valla biseyler yapmak gerekHicbir cozum bulamadim canim gun gectikce catliyorum yumurta gb .
Lcwdeki ikili müslinden aldım ben ama ölçüleri bana saçma geldi 60*60 kundak gibi sarılamaz altına serilemez gibi geldi bana. Bende 4 e böldüm o müslini kenarlarını makinede geçtim tekrardan. Agız bezi sırtına ter bezi gibi kullanıcam.LCW da ikili muslin 9.95 ağız bezi 3lu 5.95 kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?