- 29 Aralık 2013
- 5.684
- 5.548
- 198
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #21.421
Amin canım bende çok özledim zaman gecmiyo sanki başkasının hamileliği çabucak gecerdi oysaki :))Ahhaha o kadar net yani. Ayy sağlıkla gelsinler çok sabırsızım
Amin canım bende çok özledim zaman gecmiyo sanki başkasının hamileliği çabucak gecerdi oysaki :))Ahhaha o kadar net yani. Ayy sağlıkla gelsinler çok sabırsızım
Canım müslin bi moda gibi bişey oldu inan. Bazı tasarım sitelerinde doğal pamuk diye saçma fiyatlar var. Ama kumaşı alıp kenarını bile diktirebilirsin metresi 15 20 30 tl arası değişiyo. Eni 150 cm. Desenlileride var. İntaşlar diye bi kumaş sayfası var o sayfadan aldım ben.kızlar ben de müslin alayım dedim ama fiyat aralığı o kadar fazla ki şaştım kaldım. 250'ye de var 25 tlye de. Neye göre karar vereceğiz ki
Bu arada bazısı çok ince oluyo bazısının dokuması daha sık ve kaliteli bakarak almanı öneririm.kızlar ben de müslin alayım dedim ama fiyat aralığı o kadar fazla ki şaştım kaldım. 250'ye de var 25 tlye de. Neye göre karar vereceğiz ki
Haklısın canım ya ben aliexpresse bile bakıyordum, öyle güzel desenler var ki, ama bilemiyor insan kalitesiniCanım müslin bi moda gibi bişey oldu inan. Bazı tasarım sitelerinde doğal pamuk diye saçma fiyatlar var. Ama kumaşı alıp kenarını bile diktirebilirsin metresi 15 20 30 tl arası değişiyo. Eni 150 cm. Desenlileride var. İntaşlar diye bi kumaş sayfası var o sayfadan aldım ben.
Ayyy evet ya vucut emene kadar bi yere oturamamak cok kotu ayakta geziniyorum ole :)Hindistan cevizi yağını kullanıyorum ben kokusu dışında sıkıntım yok. Ama kakao eminim daha güzel kokuyodur. Maksat nemlendirmek. Bu arada sadece göbeğe değil. Göğüs göbek kasık basen bacak. Komple yağlancaz valla güreşçi gibi
güle güle kullan, güzelmişKizlar gecelik gecelik dediniz. En sonunda banada aldrdiniz :). Normalde alacagima en son seydi gecelik. Indirimi kacirmiyim dedim. Dagide yuzde 50 indirimli. 74 tlye aldim. Sade uzun kollu isimi gorur diye düşündüm. 180 fln veresim yok. Bu arada attığınız gecelik modellerinede bayildim ama bunu aldm gitti
Aynen canım tülbentin biraz kalını, annem de eski bir kumaşçıdan metresi altı liraya aldı, kenarına makine çekti, getirecek gelirken inşallah. Çok para vermeyin derim ben deANNONA adven Kahverengikus kızlar müslin müslin dedikleri tülbent gibi bir şey değil mi...annem oğlumda almış gelmişti bebeği yıkayınca havlunun içine seriyorduk omzumuza atıyorduk bebeği omzumuzda tutarken, başını kuruluyorduk falan...kenarları kıvrık ortası düz cevresi çiçekli tülbent gibi bişeydi hatta bi de namaz bürgüsü gibi büyük beyaz olanı vardı onunla da kundak yapıyorduk...bence o kadar para vermeye gerek yok son derece basit ve ucuz...
Kakao yagi kullansakmi acaba tuylenme yaparmiValla bende bilmiyorum kendimi cok kotu hissediyorum ki artik karnimin alti vajinn ust tarafina indi yirtiklar ve o kadar derin ki... 3 uz oldugu icin normal ddm ama aldi basini gidiyo valla biseyler yapmak gerek
Canim cok abartiyorlar bence bebek battaniyesinide misal organik almiyorum.kumasin yumusakligina kalitesine gore secelim .kızlar ben de müslin alayım dedim ama fiyat aralığı o kadar fazla ki şaştım kaldım. 250'ye de var 25 tlye de. Neye göre karar vereceğiz ki
Gule gule kullan canim sik ve sade cok guzelmisKizlar gecelik gecelik dediniz. En sonunda banada aldrdiniz :). Normalde alacagima en son seydi gecelik. Indirimi kacirmiyim dedim. Dagide yuzde 50 indirimli. 74 tlye aldim. Sade uzun kollu isimi gorur diye düşündüm. 180 fln veresim yok. Bu arada attığınız gecelik modellerinede bayildim ama bunu aldm gitti
Aynen o :) bende aldım ama ölçüleri çok küçük yinede işime yarar 10 TL'ye aldım altı üstü :)ANNONA adven Kahverengikus kızlar müslin müslin dedikleri tülbent gibi bir şey değil mi...annem oğlumda almış gelmişti bebeği yıkayınca havlunun içine seriyorduk omzumuza atıyorduk bebeği omzumuzda tutarken, başını kuruluyorduk falan...kenarları kıvrık ortası düz cevresi çiçekli tülbent gibi bişeydi hatta bi de namaz bürgüsü gibi büyük beyaz olanı vardı onunla da kundak yapıyorduk...bence o kadar para vermeye gerek yok son derece basit ve ucuz...
Lcw da küçük müslinler 2 li, daha büyükleri tekli var. Oğlumda küçük 2 li almıştım. O bile çok işe yarıyor. Hep çantamdaydı. Emzirirken, bir yerde acil alt degistirirken, yazın bebek arabasında uyuduğunda üstünü örtmede falan hep kullandım. Geçen gün de teklisi indirimde 9.90 dı büyük boy 2 tane aldım. Müslin bez çok kullanisli bisey herkes almalı benceLcwdeki ikili müslinden aldım ben ama ölçüleri bana saçma geldi 60*60 kundak gibi sarılamaz altına serilemez gibi geldi bana. Bende 4 e böldüm o müslini kenarlarını makinede geçtim tekrardan. Agız bezi sırtına ter bezi gibi kullanıcam.
Canım aynısından iki gün önce aldım bnde :)bnce bizi idare eder büyük kazım olursa da internetten sipariş veririz giderAynen o :) bende aldım ama ölçüleri çok küçük yinede işime yarar 10 TL'ye aldım altı üstü :)
Kakao yağının kokusu bana çok ağır geliyor ben kullanamadım ama tüylenme falan yapmıyor...badem yağı yapar amaKakao yagi kullansakmi acaba tuylenme yaparmi
Canim cok abartiyorlar bence bebek battaniyesinide misal organik almiyorum.kumasin yumusakligina kalitesine gore secelim .
Gule gule kullan canim sik ve sade cok guzelmis
Bukadar ise yaradigini bilmiyordum canim .yazdigin iyi olmus 2 tane mi alsam 1 alicaktimLcw da küçük müslinler 2 li, daha büyükleri tekli var. Oğlumda küçük 2 li almıştım. O bile çok işe yarıyor. Hep çantamdaydı. Emzirirken, bir yerde acil alt degistirirken, yazın bebek arabasında uyuduğunda üstünü örtmede falan hep kullandım. Geçen gün de teklisi indirimde 9.90 dı büyük boy 2 tane aldım. Müslin bez çok kullanisli bisey herkes almalı bence
Bende yagli duramiyorum .hic krem kullanmazdim .cok zor oluyo surunce kasinip duruyorum daha beter kasidigim yerler catliyo bu sefer .Kakao yağının kokusu bana çok ağır geliyor ben kullanamadım ama tüylenme falan yapmıyor...badem yağı yapar ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?