- 23 Mayıs 2013
- 3.258
- 2.661
- 248
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #21.781
Kizlar emzik kullandirmayi dusunuyormusunuz .
Ve ayakta sallamayi.
Ben oglumda ikisinide yaptim.Baska turlu hep agliyordu ama sizin dusuncenizi merak ettim
Bende cok kararsizim ilkinde biberonda kullandim cicibebede simdi onlarida kullanmak istemiyorum gerekmedikce ins oyle gider.Nasil alirtirirsan oylemgidiyo ben emzigede sallamaya da alistirdim emzik neysede keske sallamaya alistirmasaydim ama bazen insan mecbur kaliyo
Evet buyuk konusmamak lazim .hele benim hemen basima gelirçevremde onu yapmam bunu yapmam diye büyük konuşanların en hasını yaptığını gördüğüm için gerekirse yaparım diyorum
ben kizima emzigide sallamayida ogretmedim yapan kizima hep kizdim. emzik yere dusuyor agzina koyuyo hemde biraktirmasi cok zor anladim kadariyla onsuz uyuyamiyi bagimlilik felan gordum etrafimda. sallamayida ogretmedim sonucda bunlar buyucek ayaklara dermanmi kalir hemde sallamak iyi oldugunu dusunmuyorum. ama uyuturken sarildim uyuttum hep kucamda degil yatakda koltukda bi kolumu ustune koyarak hem sonradan kalkmakda kolay oluyor bence cok aglamiyor ilk aylar gaz aglamasi zaten bunda bende az daha emzik alicakdim erken dogarsa felan diye esim kizdi iyiki oyle yapti almadik.
Disleri ne durumda peki benim oglumun disleri cok bozuk acaba emzikten mi oldu diye merak ediyorum.Valla emzik seviyorum ben eşimle ona susturucu derdik ben emen çocuğuda seviyorum şirin duruyor ben veririm canım ikisinde verdim hiç pişman olmadım tabi benim fikrim... Sallamaya gelince ilk aylar gerek olmasa Allah korusun hastalık durumunda işe yarıyor o zamansa alışıyor keşke alıştırmasam iyi olur sallamak sıkıntı gerçekten ams canım sağolsun İnş ne desek boş bakalım onlar ne isteyecek..
Bnde deneyecegim sallamasiz emziksiz bakalim insallah .
Sanki emzik olmayinca hep memede kalmak istiyorlar .yaniliyormuyum
Farklisir tabi farkli olur. Her hamilelik ayri bir deneyim bence. Benim ilk hamileligim ama ikinciye bunlarin hepsini unutacagima eminim :)aynen oyle ben hep bel ve kasik agrisi yasiyorum bide cok hareketli oluyor bide oyle asadaki diyorum heralde suyum patlicak ya bide yani kizimada hamileydim gercekden hamilelikden hamileligige cok fark var. doktorumada daha cok var 2 hafta bekledim simdi bu hafta ultrasyon girmicem sekee yuklemesi olucak sadece sonucu ne zaman cikarsa zeynep kamil baslicam. cok merak ediyorum normalmi bunlar. kizima hic sanci manci yoktu seke seke gidiyordum bu cok farkli
Evet 3 üzeri normal zaten. Altı olmasın da üstü güzel :) senin ilki normal Doğum muydu Peki ? benimki normalden de yukardaydı Şuan ama aşağıda çünkü düştü karnım Emin’im. Neyseki normalmiş bebiş de iyi çünkü hareketli baya.
alttan muahane bende 37 haftaya kadar kardim bi arkadasim 25 haftalik bebegini kaybetti belki gubu yoktu ama sebebi gibi oldu
Yengenin bebeği nasıl canım şimdi sen yazınca aklıma geldiCanım ilk hamileliğinde kalp atışını duymak için ilk haftalarda alttan ultrasonla bakilmisti. Sonra bir daha istemedi doktor. Bu hamileliğinde de su ana kadar olmadi. Beni kaşığı için olmasın diye doktora söylemiyorum oradan birşeyler çıkıyor sanki diye. Doktor bakmak isteyecek ben yok siz tahmin mi edin diyecem. Arkadaşına Allah sabır versin. Dediğin gibi bahanesi olmuş. Daha varlığını yeni yeni hissettiğin bir canlıya öyle bir bağlanıyorsun ki Rabbim kimseyi böyle bir kayıpla sınamasın.
Yengemden parçalar düşerken tüp bebekti düşük olacak diye çok korkuyorduk ama doktoru birşey olmaz alttan bakılsın kese gozukuyormu demişti. Herhalde bir zararı, onunla bir ilgisi yoktur. Fakat yinede insan geriliyor iste
Kızlar biri Aralık 21 de çekilmiş biri ise dün sabah aradaki fark baya belli sanırım göbüşler aldı başı gidiyor maşallah hepimize
Gerçekten her hamilelik farklı imiş. Ben de yarım dünya kadar oldum İnanCanim yeterde artar bile cokta kullanisli olur bence
Canim belki vardir buyumesine daha .
Birde her gebelik ayni olmuyor benim ilk gebeligim kucucuktu herkes ic karnin genis derdi.
Simdi baska bi dunya oldum
Canım bişey olsa ağrın sızın olur ayrıca bişey olduğunu sanmıyorum. Sen tabiki dikkat et yine de ama onlar kordon dolanması vs durumları için söylemiştir. Allahınnizniyle bişey olmaz Bebişin hareket ediyor mu. Ağrın sızın kanaman da yoksa bişey olmamıştır gönlünü ferah tutHafta sonu taşındık ve haliyle hem ayakta fazla kaldım 2 gün hemde sürekli eğilip yerden kıyafet alıp gardolaba dizdim şimdi iş yerinde herkes kızdı bu halde eğilip durdunmu diye eğilmek zararlımı ki ben bilmiyordumbişey olurmu sizce
Bugece felaket kabus gördüm doğum yapmıştım erken doğum okadar seviyorum okadar öpüyorum ki kızımı koklaya koklaya doyamıyorum sonra fenalaştı ve bi anda öldü ellerimde aklımı yitiriyodum rüyamda nefesim kesildi doktorlara bağıramadım sesim çıkmadı... Dünki sancı falan etkiledi sanırım hamilelikteki bu rüyaları hiç sevmiyorum... Hepmi aynı olur yaa
Namaz kilarken de hep egilip kalkiyoruz. Bir sey olmaz heralde.Hafta sonu taşındık ve haliyle hem ayakta fazla kaldım 2 gün hemde sürekli eğilip yerden kıyafet alıp gardolaba dizdim şimdi iş yerinde herkes kızdı bu halde eğilip durdunmu diye eğilmek zararlımı ki ben bilmiyordumbişey olurmu sizce
kızlar yarın detaylı ultrasonum var
nerdeyse 2 ay önce aldım randevuyu
çok heyecanlıyım, her şey çok güzel olsun inşallah
Bişey olmaz canm icini ferah tut. Normal zamanda da eğilip kalkıyoruz temizlik yaparken vs.Hafta sonu taşındık ve haliyle hem ayakta fazla kaldım 2 gün hemde sürekli eğilip yerden kıyafet alıp gardolaba dizdim şimdi iş yerinde herkes kızdı bu halde eğilip durdunmu diye eğilmek zararlımı ki ben bilmiyordumbişey olurmu sizce
Sanmıyorum. Hatta bir kac yıl önce anne namaza başlamak için tekbir aldığında bebekte alırmış diye bir yazı okumuştum yanlış hatırlamıyorsam eğer. Ne kadar doğrudur bilmem.Namaz kilarken de hep egilip kalkiyoruz. Bir sey olmaz heralde.
Kizlar emzik kullandirmayi dusunuyormusunuz .
Ve ayakta sallamayi.
Ben oglumda ikisinide yaptim.Baska turlu hep agliyordu ama sizin dusuncenizi merak ettim
Ayakta sallamadan buyutenleri merak ediyorum ama neler yasiyorlar diye
Disleri ne durumda peki benim oglumun disleri cok bozuk acaba emzikten mi oldu diye merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?