- 18 Mayıs 2012
- 2.101
- 2.250
- 333
- 43
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #21.801
Yengenin bebeği nasıl canım şimdi sen yazınca aklıma geldi
Ay hadi inşallah Allah tamamına erdirsin doğduğu gunugostersin inşallahCanım şu anda iyi 12 haftalık oldu. Ama bizde çok üzüldük. Kese bir türlü gozukmedi. Doktorlar yatsın dedi ilaçlarını kullanmaya devam ettik bırakmadık ilaçları. En sonunda alttan muayenede kese ve kalp atışlarının başladığını öğrendik.
Benim 50lik 151 çıktı biraz yüksek ama yüzlük hepsi normaldi hatta en son ki kanda aclıktan şekerim düşük çıkmıştı doktor koş yemek ye bayılcan demişti
Benimde 50 lik 150 çıktı sonucu doktor yarın 100 lük yapıcaz dedi inşallah sonucum iyi çıkar birde şeker yüklemeden sonra kötü hissettin mi kendini yoksa yemek yiyince kendine geldin mi tek başıma gidicem hastaneye de
Kimden aldin canim randevunukızlar yarın detaylı ultrasonum var
nerdeyse 2 ay önce aldım randevuyu
çok heyecanlıyım, her şey çok güzel olsun inşallah
Ben dogar dogmaz vermeyi dusunuyorum. İnsallah alir. Hem emme refleksi gelisir. Hem de bir yazi okumustum. Bir arastirmada sigara tiryakilerinin buyuk bir kisminin zamaninda emme islemiyle uzak kaldigi yaziyordu. Yani tam hatirlayamadim suan. Ama bebekken emmeye doymayan cocuklar ilerde sigara tiryakisi olmaya daha yatkindir, tarzi bir sey yaziyordu.Kizlar emzik kullandirmayi dusunuyormusunuz .
Ve ayakta sallamayi.
Ben oglumda ikisinide yaptim.Baska turlu hep agliyordu ama sizin dusuncenizi merak ettim
Benim yaşadığım yerde perinatolog yok, istanbuldan Emre Erdoğdu gelecek burada bir hastanede yapacakKimden aldin canim randevunu
2 oğlumun da inci gibiydi şükür çürük sıkıntısıda okadar yok ama büyük oğlanın dişlerinde ufak bir eğilme oldu hemen ortodonti tedavisi başladık ilerlemeden çene yapısıyla ilgili bendede yamuk var malesef doktor diş yapısı babaya çene yapısı sana çekmiş dedi benim ağzım çok küçük eşimin dişleri iri sebep buymuş yanı..Disleri ne durumda peki benim oglumun disleri cok bozuk acaba emzikten mi oldu diye merak ediyorum.
Kız yok sende gidebilirsin eşimde zaten eve geliyor 1 hafta 10 gün sonra falan başvurudan....Eki Görüntüle 2102886 Bu da bizim göbüşkomuzyavrumun adı hala belli değil, eşimin uzlaşmaya da gönlü yok Doğumdan çıkıp taksiyle nüfus dairesine gitmeseydim gizli gizli babaya mı veriyorlar nüfus cüzdanını, ayy çok korkuyorum bana söylemeden gidip cins bi isim koyacak diye Doğum kağıdını saklamam uyanık olmam lazım
Ya ne güzel işte darısı buna canım. Normal Doğum çok güzel gerçekten. Benimki çok yukardaydı o da sıkıntı işte. Normal olmadı maalesefEvet canım normal doğum yaptım. Bir sorun olsa eminim kendini belli eder. Beni düşündüren bugün çok yürüdüm mutfak alışverişine çıkmıştım eve geldiğimde sanki dışarı birşeyler çıkacakmış gibi hissettim. Yani bebek degil ama baska birşey dışarıya sarktı sanki. Umarım bu normaldir.
Canım kızım emziği 4. Ayda bıraktı maalesef. Bence emzik rahatlatıyor bebişi özellikle meme delisi bebekleri. Arabaya binerdik araba koltuğuna koyardım. Çocuk meme emerek uyuduğu için uykuya geçiş için emmek istiyordu. Dışarısı eziyetti heryerde meme istiyordu. Halbuki emzik alsa bir seferde emer tam doyar rahat ederdi. Zor dedikleri tuvalet eğitimi yatağında uyuması ek gıda vs hepsine alıştı ama hala ayakta sallanıyor. Onu da 2 yaşında başladık memeyi unutamadı.Kizlar emzik kullandirmayi dusunuyormusunuz .
Ve ayakta sallamayi.
Ben oglumda ikisinide yaptim.Baska turlu hep agliyordu ama sizin dusuncenizi merak ettim
Bişey olmaz canım Allah koruyor hamileleri inşallahteşekkür ederim sağol vitaminlere dikkat ediyorum ama zatürre olduğunu yeni öğrendik inşallah bulasmamistir
Bende çok aşağıda hissediyorum hareketlerini. Çok yorulunca kasılmalar ve ağrı oluyor. Fakat ben çok hareketliyim elimde değil duramıyorum. Sonrada yorgun düşüyorum.hanimlar ben cok agirlastim cok yorgun dusuyorum ve bebegim sanki altimdan firlicak gibi hem agrim oluyor hem cok hareketli oluyor asalarimda sizler nasilsiniz
Ayy bende tartılmıyorum artık en son 6 kilo almıştım 2 haftadır hiç tartılmıyorum. Morel bozmaya gerek yok degilmien son 1 hafta önce tartıldım 7 kilo almıştım, bi daha cesaret edemedim tartılmaya
Benimde öyle canım futbol topu yutmuş gibiyim ve göbeğim aşağıda. Benimki erkek biçok kişinin öyle oluyormuş.Kızlar benim bu bebişte karnım top gibi ama aşağıda sanki. Kızımda hep yukarıdaydı. Çok ayakta durmak vs ondan mıdır acaba ya. Haftaya kontrolüm 2 ay sonra göreceğim ama sanki aşağıya inmiş gibi bebiş. Ya da saçmalıyorum ben
emziği ben düşünüyorum emzik sakinleştiriyor bebeği ama sallama konusunda birşey demiyorum çünkü neyi yapmayacağım dinliyorsa onu yapıyorlarKizlar emzik kullandirmayi dusunuyormusunuz .
Ve ayakta sallamayi.
Disleri ne durumda peki benim oglumun disleri cok bozuk acaba emzikten mi oldu diye merak ediyorum.
Canım ilk hamileliğinde kalp atışını duymak için ilk haftalarda alttan ultrasonla bakilmisti. Sonra bir daha istemedi doktor. Bu hamileliğinde de su ana kadar olmadi. Beni kaşığı için olmasın diye doktora söylemiyorum oradan birşeyler çıkıyor sanki diye. Doktor bakmak isteyecek ben yok siz tahmin mi edin diyecem. Arkadaşına Allah sabır versin. Dediğin gibi bahanesi olmuş. Daha varlığını yeni yeni hissettiğin bir canlıya öyle bir bağlanıyorsun ki Rabbim kimseyi böyle bir kayıpla sınamasın.
Yengemden parçalar düşerken tüp bebekti düşük olacak diye çok korkuyorduk ama doktoru birşey olmaz alttan bakılsın kese gozukuyormu demişti. Herhalde bir zararı, onunla bir ilgisi yoktur. Fakat yinede insan geriliyor iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?