2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Aynı durumdayız, eşim sen yorma kafanı sana supriz olsun diyor. Bi tutturmuş kılıçHan gidiyor. Bakalım ne olacak. Ismiyle sevemedim yavrumu

Gobisler birbirleriyle yarışıyor resmen hepside birbirinden tatlı :)

Maşallah sana karnındakine ve yanındaki o cimcimeye... Çok tatlısınız aramızda 3 gün var canım ben 1 ay sonra naparımm bilmiyorum dikişlerden Allah korur İnşallah

Kızlar sizde özellikle alt bacakta kollarda çok kuruma ve kaşıntı varmı?ilaç milaç mı fazla geliyor acaba ? Aşırı kuru dökülüyor bacağım resmen

Kızlar sizde özellikle alt bacakta kollarda çok kuruma ve kaşıntı varmı?ilaç milaç mı fazla geliyor acaba ? Aşırı kuru dökülüyor bacağım resmen
Bebe yağı sür canım, benimkide öyle. Arkaları da çatlamış fena şekilde. Kaşınmaktan yüreğime fenalıklar geliyor

yani ama bu aletle bakilan degilki iki parmak sokuyorlar oraya bilemedim simdi oglu var cok sukur Allah evladindan yuzunu guldursn insallah

Bende çok aşağıda hissediyorum hareketlerini. Çok yorulunca kasılmalar ve ağrı oluyor. Fakat ben çok hareketliyim elimde değil duramıyorum. Sonrada yorgun düşüyorum.
bende cok yorgun dusuyorum kizlar biz simdi kac aylik oluyoruz

Niye kuruyoruz ki acaba
Progesterondan sanırım kuzum, benim dudaklarımı görsen paramparça resmen kabuk kabuk yırtılıyor kanıyor hiç böyle bi şey yaşamamıştım, sürekli de bişiler sürmek istemiyorum, çoğu gitti azı kaldı çok şükür bu günümüze

Benimde kız aynen sivri karnım oglumdakiyle aynı
Hep öne gidince kıyafetler de erkenden rafa kalktı

Koca göbüşlüler olarak çok tatlıyız bence çok güzel çıkmışsınız hepiniz maşallah :))

Benim yüzüm feci oldu sivilce desem sivilce değil kuru kırmızı resmen rengarenk

ay benim kide ayni.benim zaten leke problemim vardı.hamilelik başlangıcında baya düzelmişti simdi yine başladı.gerçi baslarda ayva çekirdeğinin jelini sürüyordum yinemi başlasam acaba

Maşallah sana karnındakine ve yanındaki o cimcimeye... Çok tatlısınız aramızda 3 gün var canım ben 1 ay sonra naparımm bilmiyorum dikişlerden Allah korur İnşallah
Sıkıntı olmaz dikişler konusunda ya endişen olmasın hiç ama hareket konusunda çok zorlanacağımız kesin, daha şimdiden ayakkabılarımı bağlayamıyorum neredeyse eğilip kalkmak çok zor ama bu bile o kadar keyifli ki.. yuvarlanmanın tadını çıkaralım bence

Kizlar nasilsiniz benim cok agrim var ya.bugun bi ayriyim anlamadim gitti.belime ve rahmimin altina bicak saplaniyor sanki.arada bi karnimda sertlesiyo.anladim ki beni progestan ayakta tutuyomus.ilacim bitmis yarin alirim diye cikmak istemedim bugun.ama keske ciksaymisim cok fenayim.gecen gun de acilde buldum kendimi karnimin iki yaninda feci agrilar hissettim.nts de sancim.cikmadi.acilmamda yok.sanirim.ilk defa 3 uz hamileliginn zorlugunn dibine vurdum bugun acaba bi parol falan icsem bi sakincasi olurmu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…