2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ben progesteron kullanmıyorum ki ama ilaç değilmiydi o

benim kuruma ve çatlak hic yok arada bi kaşıntı yapıyor.aktarsan çatlak yagi diye bi karışım almıştım haftada bir falan unutmazsam onu sürüyorum ama böyle okudukça baya iyi geliyo herhalde diyorum
Kaşıntı göbeğimde var ama bacaklarım kuruluktan dökülmeye başladı kollarımda öyle baya kuruyorum:)

Canım parol içebilirsin en serbest olan ilaç o zaten

Ben progesteron kullanmıyorum ki ama ilaç değilmiydi o
Kuzum hamilelik hormonu gibi düşün, az olduğunda dışarıdan ilaçla takviye ediyorlar ama tüm hamilelerde var aslında. Ellerin ayakların ödem yapması, kabızlık, gaz hareketleri ve bir sürü şey bu hormonun etkisi ile oluyormuş.

Allah yardımcın olsun canım, biz biriyle ne kadar zorlanıyoruz sen kimbilir nasıl zorlanıyorsun. Alabiliyorsan ılık bir duş al rahatlatır, ayaklarını havaya kaldır uzan bari kan dolaşımın artsın. Agrı çoksa parol alabiliyoruz ama bende fayda etmiyor

Hıııııı öylemi anladım peki teşekkür ederim :) ayaklarım davul gibi artık zaten

Yere dusurdugunde hic temizlenmeden almadi aslinda gecede uyurdu oglum .ama o kolik aah ah diyorum ins kizim ona benzemez

Insallah gerek kalmaz hicbirine yasayip gorecegiz demekki ilk zamanlar pat pat yapim bende kicina en iyisi

Canim 12 haftaya kadar benimde kese gozukmedi.okadar uzuluyor ki insan
Cok iyi anliyorum o durumu.
Kilodan gorememisler sozde

Dogru soyluyorsun canim .dislerde sikinti olunca vicdan yaptim.
Birde cok bilmis yeni anneler var etrafimda birax sucluyorlar inaniyorum sanirim

Sallama konusunda hemen hemen hem fikiriz ozaman kixlar mecbur kalmadikca iyi birsey degil.

O neymis acep hic duymadim arastirayim hemen
Yok artik sigarayla ilgili konuyu ilkkez duyuyorum.abilerim epey buyuyene kadar emmisler ama iciyorlar yaa
Yani alakasi yok demekki birsuru antibiyotik kuklandik belkide o yapti
Bende emzik almasam mi diyordum .artik emzik alirim sanirim .ayakta sallamamaya calisicam ozamnan .

emziği ben düşünüyorum emzik sakinleştiriyor bebeği ama sallama konusunda birşey demiyorum çünkü neyi yapmayacağım dinliyorsa onu yapıyorlar
Aynen hic belli etmiyor
canım beni kendim 5 yaşına kadar emmişim ama çok şükür dişlerimde hic bir sıkıntı yok
Yani demekki onunla alakali degil
Kızlar sizde özellikle alt bacakta kollarda çok kuruma ve kaşıntı varmı?ilaç milaç mı fazla geliyor acaba ? Aşırı kuru dökülüyor bacağım resmen
Ilk aylarimda tum vucudumda vardi canim dr bi krem verdi bol su ic dedi.beslenmiyordum ama bn hep serum aliyordum.
Parol minoset kullanabilirsin canim.Allah yardimcin oldun zor bi durum

toist ANNONA bana da kız bebiş dediler ama sivri karnımın ucunda hafif düzlük var. Oglum da daha sivrildi. Sanırım vücut yapısıyla alakalı bir durum.

bu gun bu konu tartistikda herkez 6 aylik oldumu soyluyor 7 ay icin son iki ay kalmis olmasi gerekmis felan bende 7den gun aldim dedim ama yok yani
Can'ım doğru 6 aylık hamileyiz. Biten zaman söylenir. Sonuçta daha 3 ayımız var. Şubat mart nisan.
7 aylık olsak nisan başı doğurmamız gerekir.

Yere dusurdugunde hic temizlenmeden almadi aslinda gecede uyurdu oglum .ama o kolik aah ah diyorum ins kizim ona benzemez

Insallah gerek kalmaz hicbirine yasayip gorecegiz demekki ilk zamanlar pat pat yapim bende kicina en iyisi

kolik zor bendd yasadim oyle darlaniyordumki esim git burdan ruhun bozulacak diyordu ama o nasil aglama sanki bi yeresi birsey olmis her aksam ayni saatte ama 4 ay dayandik gecti sukur sonradan ilk basladinda esim bu cocun birseysi var deyip sabahin 8de hastane gitmistik. hersey yine bastan artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…