2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Can'ım doğru 6 aylık hamileyiz. Biten zaman söylenir. Sonuçta daha 3 ayımız var. Şubat mart nisan.
7 aylık olsak nisan başı doğurmamız gerekir.

yani 91 gun yaziyo kalan suredede ben 7den gun almaya basladik diye dusunuyordum

kizlar sekker yuklemesi yaptiranlar ben kizimdayken yaptirdimda gozlerim kararmiati midem cok bulanmisti diye hatirliyorum ben yarin seker yuklemesi yaptiricam tek basima gidicem sizler nasil oldunuz

Ay sorma bende 1 yasina kadar cekmistim.basa gelen cekilir artik napalim :) dedigin gb yeni bastan

Günaydın kızlar
Sonunda atlattım detaylı ultrasonu, allaha şükür hiçbir sıkıntı yok, gayet sağlıklı göründü bebeğim
45 dk kadar sürdü, her yerine detaylıca baktı
Ama benim kızın inatçı çıktı yine yüzünden güZel bir poz vermedi keçi doktor da dedi ne inatçı bi kuş bu böyle diye
Çöp kovasına oturmuş, ayaklar eller yüzüne gelmiş gibi hayal et aynen o pozisyonda dedi baya bastırdı mastırdı ama o elleri ayakları çekmedi suratından
Yine çerçeveleteceğim bi fotosu olamadı
Normalde 22+5 im ama doktor 21+5 hesapladı
Tüp bebek olduğu için transfer tarihine göre uyumlu bence dedi
Bilemedim benim doktorun mu hesabı doğru yoksa bu mu
1 hafta geri görünüyo benim doktora göre ama perinatolog haftasıyla uyumlu dedi
Belki de minnak bi kızım olcak
427 gram 25 cm olmuş
Çok rahatladım, zaten canavar gibi birkaç gündür kıpır kıpır
Güzel kızım benim

Yok artik sigarayla ilgili konuyu ilkkez duyuyorum.abilerim epey buyuyene kadar emmisler ama iciyorlar yaa

Ben de gordugumde sasirmistim. Ama bir arastirma. %100 gerceklik payi yoktur tabi. Sadece bir orandir. Yoksa hic emmeyip ayni zamanda sigara da icmeyen bir suru insan vardir. Ama ben cocuklarin o doyuma ulasana kadar hem memeyi hem emzigi emmesi gerektigini dusunuyorum :)

canım maşallah çok sevindim senin adına :) benimde bugun detaylı ultrasonum inşallah banada güzel haberler veriirler :) benimki de 22+5 :) bakalım kaç gr olmuş :) ben devlete gitcem o kadar uzun sürmez benimki ama olsun

kizlar sekker yuklemesi yaptiranlar ben kizimdayken yaptirdimda gozlerim kararmiati midem cok bulanmisti diye hatirliyorum ben yarin seker yuklemesi yaptiricam tek basima gidicem sizler nasil oldunuz
Benim evim hastaneye cok yakin. O yuzden icecegi evde icip uzanmistim ustune. Mide bulantisi yapmadi ama acliktan cok kotu olmustum o kan verme sureleri arasinda. En son kahvalti yaparken elim catal tutmuyordu nerdeyse.
Eki Görüntüle 2103135 Eki Görüntüle 2103135 bir gobus resmide bizden 27+0 olduk.toplam 8kilo aldim❤
Masallah canim cok tatli. Ben 3 kilo aldim ama senden daha cok almis gibi gorunuyorum :)

biz 5 haftada bir mi ay atliyoruz ohoo cok var gibi geldi simdi gozume

Hayır canım benim 4 hafta 2 günlük 1 aylık oluyor ya liste ona gore hazırlanmış.

hiye cim 6 ayı tam doldurmuş 7. Aydan 9 gün almış oluyorsun.

Nasilki bebeklerimiz hemen doğduğunda aylık olmuyorsa 15 günlük yada 1 ay 10 günlük diyoruz ya o hesap.

Son düzenleme:
Kizlar hastaneye ne sıklıkta gidiyorsunuz? Ben en son 11 ocak da ayrintiliya girdim. İki gün sonra seker testine gittim. Cok sukur sikinti yoktu bir daha da gitmedim. Subatin ortalarinda gidiyim diyorum. Gec mi olur? Bu sure zarfinda yapilacak baska onemli testler vs var mi? Sabit bir doktorum yok. Kimin hastasi azsa ona gidiyorum her seferinde. Gittigim hicbir doktoru da sevmedim. Bir tanesi de tekrar su tarihte kontrole gel demedi. Bu yuzden kafama gore gel git yapiyorum. İki gundur masallah bebegim cok hareketli. Onun hareketlerini hissettikce icim rahatliyor. Onumuzdeki hafta da asiya gidecem saglik ocagina. Yeterli gelir mi sizce?

Canım ayda 1 rutin kontrol bu aylarda ocak bası gitmişsin şubat başı yine gidersin.
Bence tek doktora git bende zeynep kamil eğitim arastirmaya gidiyorum her poliklinik muayenesinde aynı doktora denk getirmeye çalışıyorum. Gerçi doktor yerine asistanda bakabiliyor ama olsun o sistemden benim hep aynı doktora gittiğini görüyordur. Mesela ayın 9 unda şeker yüklemem var 13 unde gittigim doktor gebe takipte 13 üne numara aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…