- 23 Mayıs 2013
- 3.258
- 2.661
- 248
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #21.861
Can'ım doğru 6 aylık hamileyiz. Biten zaman söylenir. Sonuçta daha 3 ayımız var. Şubat mart nisan.
7 aylık olsak nisan başı doğurmamız gerekir.
Evet neredeyse daha 3 ay var o yuzden 6 ay doldu 7 ye giris yaptin. 6 bucuk aylik diyebilirsin asagi yukari.
İlk 5 ay cok hızlı gecti şimdi hiç zaman geçmiyor bir 7 ye giremedim.Can'ım doğru 6 aylık hamileyiz. Biten zaman söylenir. Sonuçta daha 3 ayımız var. Şubat mart nisan.
7 aylık olsak nisan başı doğurmamız gerekir.
Girmiş olman lazım Can'ım aslında. Baktın mı üstteki listeye.İlk 5 ay cok hızlı gecti şimdi hiç zaman geçmiyor bir 7 ye giremedim.
Tamam doğru. 7 den gün almaya başladık. Ama 7 aylık olmuyıruz. Çünkü daha yeni girdik. Biten geçen zaman dilimi dikkate alınır.yani 91 gun yaziyo kalan suredede ben 7den gun almaya basladik diye dusunuyordum
Giremedim cnm 6 ay 9 gunlugum görünüyorGirmiş olman lazım Can'ım aslında. Baktın mı üstteki listeye.
Ay sorma bende 1 yasina kadar cekmistim.basa gelen cekilir artik napalim :) dedigin gb yeni bastankolik zor bendd yasadim oyle darlaniyordumki esim git burdan ruhun bozulacak diyordu ama o nasil aglama sanki bi yeresi birsey olmis her aksam ayni saatte ama 4 ay dayandik gecti sukur sonradan ilk basladinda esim bu cocun birseysi var deyip sabahin 8de hastane gitmistik. hersey yine bastan artik
7 aydasin .6bitmis 7den gun aliyorsunGiremedim cnm 6 ay 9 gunlugum görünüyor
Can'ım girmişsin işte. O 9 gün 7 ayın içindesin anlamına geliyor. 7 den gün almaya başlamışsın. Ama kaç aylığız diye bakarsak biten ay 6.Giremedim cnm 6 ay 9 gunlugum görünüyor
Yok artiksigarayla ilgili konuyu ilkkez duyuyorum.abilerim epey buyuyene kadar emmisler ama iciyorlar yaa
Günaydın kızlar
Sonunda atlattım detaylı ultrasonu, allaha şükür hiçbir sıkıntı yok, gayet sağlıklı göründü bebeğim
45 dk kadar sürdü, her yerine detaylıca baktı
Ama benim kızın inatçı çıktı yine yüzünden güZel bir poz vermedi keçidoktor da dedi ne inatçı bi kuş bu böyle diye
Çöp kovasına oturmuş, ayaklar eller yüzüne gelmiş gibi hayal et aynen o pozisyonda dedibaya bastırdı mastırdı ama o elleri ayakları çekmedi suratından
Yine çerçeveleteceğim bi fotosu olamadı
Normalde 22+5 im ama doktor 21+5 hesapladı
Tüp bebek olduğu için transfer tarihine göre uyumlu bence dedi
Bilemedim benim doktorun mu hesabı doğru yoksa bu mu
1 hafta geri görünüyo benim doktora göre ama perinatolog haftasıyla uyumlu dedi
Belki de minnak bi kızım olcak
427 gram 25 cm olmuş
Çok rahatladım, zaten canavar gibi birkaç gündür kıpır kıpır
Güzel kızım benim
Benim evim hastaneye cok yakin. O yuzden icecegi evde icip uzanmistim ustune. Mide bulantisi yapmadi ama acliktan cok kotu olmustum o kan verme sureleri arasinda. En son kahvalti yaparken elim catal tutmuyordu nerdeyse.kizlar sekker yuklemesi yaptiranlar ben kizimdayken yaptirdimda gozlerim kararmiati midem cok bulanmisti diye hatirliyorum ben yarin seker yuklemesi yaptiricam tek basima gidicem sizler nasil oldunuz
Masallah canim cok tatli. Ben 3 kilo aldim ama senden daha cok almis gibi gorunuyorum :)Eki Görüntüle 2103135 Eki Görüntüle 2103135 bir gobus resmide bizden 27+0 olduk.toplam 8kilo aldim❤
biz 5 haftada bir mi ay atliyoruz ohoo cok var gibi geldi simdi gozume
Kizlar hastaneye ne sıklıkta gidiyorsunuz? Ben en son 11 ocak da ayrintiliya girdim. İki gün sonra seker testine gittim. Cok sukur sikinti yoktu bir daha da gitmedim. Subatin ortalarinda gidiyim diyorum. Gec mi olur? Bu sure zarfinda yapilacak baska onemli testler vs var mi? Sabit bir doktorum yok. Kimin hastasi azsa ona gidiyorum her seferinde. Gittigim hicbir doktoru da sevmedim. Bir tanesi de tekrar su tarihte kontrole gel demedi. Bu yuzden kafama gore gel git yapiyorum. İki gundur masallah bebegim cok hareketli. Onun hareketlerini hissettikce icim rahatliyor. Onumuzdeki hafta da asiya gidecem saglik ocagina. Yeterli gelir mi sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?