- 27 Aralık 2015
- 2.277
- 2.445
- 83
- 37
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #21.961
Benceee 2ben 85 le hamile kaldım 81’e kadar verdim, kusmalar bitince almaya başladım 87 olmuşum. şimdi ben 6 kilo mu aldım, 2 kilo mu
tamam 2 de hemfikirizBenceee 2cunkuuu bende o durumdayim 6 demk cok acimasizca olur.
Hem hamileligin basindan beri kac kilo aldik ti soru
lohusa sepeti, dagi, koray iç giyim buralara bakabilirsin netten.Hanımlar lohusa gecelik alayım dedim 2 tane lazım olacakmış 200 liradan bahsediyorlar, 400 lira veremem yaa uygun yer yok buralarda. İnternetten alan oldu mu beğenen olduysa oralara bakalım.
Rekorumu kimseye vermem sekerim 16 kilo ile rekor Aarohi’derekor bende kızlar 11 kilo aldımartik 2 haftadır dikkat etmeyeceğim dedim ve çok ilginç ama 12 gündür kilo almadım nasıl bir iştir bu ya
Bnm 50 lik 151 çıkmıştı ama parmaktan almadılar bn 100lük yaptırdım sonra normaldi bütün değerler. Çok sıkıntı olmuyo tabi bünyeye göre değişir bn çok acıkmamıştım he bi de 100lük yüklemeyi üç gün sonra falan yap hmn yaptırmaKızlar, şeker yükleme testi yaptıranlar hele bir bakın buraya. Dün doktorumun demesiyle hafif karnımı dyurdum 1 tost 1 bardak çay yani üstüne 50lik glukoz içtim 1 saat sonra parmaktan kan alıp baktılar sonuç 140dan aşağı beklerken ben 187 çıktı sonlara girdim. Normal falan diyenler oldu aile çekiminde yaptırdım. Neyse doktoru aradım direk bu sefer aç karnına 100lük iç dedi 3 saat arayla baktır başa bir yerde dedi. Ya acayip korkuyorum şekerim var diye. Yavrumun suyu iyi ben 7kilo aldım. Çikolata falan dikkat ediyorum. Sizde böyle olan varmı. Bide aç karnına içicem diğeri çilekli gazoz gibiydi rahatsız olmadım hiç. Bir sorun yaşayan oldumu 3 saat aç kalcam yani
benimde 50 likte sonucum 150 çıktı doktorum bugün 100 lük yaptı aç karına aldılar sonra içeceği içip her 1 saatte 3 kere kan aldılar. Benim midem bulandı ilk 1 satte biraz başım döndü sonraki saatler iyiydi ama acıktım baya 8:30 dan 11:30 a kadar bekledim hastanede inşallah sonuçlarım da iyi çıkarKızlar, şeker yükleme testi yaptıranlar hele bir bakın buraya. Dün doktorumun demesiyle hafif karnımı dyurdum 1 tost 1 bardak çay yani üstüne 50lik glukoz içtim 1 saat sonra parmaktan kan alıp baktılar sonuç 140dan aşağı beklerken ben 187 çıktı şoklara girdim. Normal falan diyenler oldu aile hekiminde yaptırdım. Neyse doktoru aradım direk bu sefer aç karnına 100lük iç dedi 3 saat arayla baktır başa bir yerde dedi. Ya acayip korkuyorum şekerim var diye. Yavrumun suyu iyi ben 7kilo aldım. Çikolata falan dikkat ediyorum. Sizde böyle olan varmı. Bide aç karnına içicem diğeri çilekli gazoz gibiydi rahatsız olmadım hiç. Bir sorun yaşayan oldumu 3 saat aç kalcam yani
ya valla ben anlamıyorum,sen kaçıncı yazan arkadaşımızsın. 50lik tok karnına yaptır sonra yüksek çıksın;100lüğe göndersinler onda normal çıksın. ben anlamıyorum kii bu yeni moda mı tok karnına OGTT mi olur valla ozmaan da demiştim şimdi de aynı şeyi söylüyorum. sen 100lük yaptır normal eski usül aç karnına falan bişey de çıkmaz hiç korkma.saçma sapan geriyorlar insanları yok yere . valla arkadaşlar hepinize söylüyorum OGTT için enaz 75gr lık glukoz la aç girin testlere. ne böyle tekrar tekrar bu kaçıncı oluyor,sizi de strese sokuyorlar yok yere nası iş nası hekimlik anlamadım.Kızlar, şeker yükleme testi yaptıranlar hele bir bakın buraya. Dün doktorumun demesiyle hafif karnımı dyurdum 1 tost 1 bardak çay yani üstüne 50lik glukoz içtim 1 saat sonra parmaktan kan alıp baktılar sonuç 140dan aşağı beklerken ben 187 çıktı şoklara girdim. Normal falan diyenler oldu aile hekiminde yaptırdım. Neyse doktoru aradım direk bu sefer aç karnına 100lük iç dedi 3 saat arayla baktır başa bir yerde dedi. Ya acayip korkuyorum şekerim var diye. Yavrumun suyu iyi ben 7kilo aldım. Çikolata falan dikkat ediyorum. Sizde böyle olan varmı. Bide aç karnına içicem diğeri çilekli gazoz gibiydi rahatsız olmadım hiç. Bir sorun yaşayan oldumu 3 saat aç kalcam yani
rekor bende kızlar 11 kilo aldımartik 2 haftadır dikkat etmeyeceğim dedim ve çok ilginç ama 12 gündür kilo almadım nasıl bir iştir bu ya
Doktora kalsa bugün yaptır demişti canım bende yarından için gidiyim diyodm. Bir sorun mu olur kiBnm 50 lik 151 çıkmıştı ama parmaktan almadılar bn 100lük yaptırdım sonra normaldi bütün değerler. Çok sıkıntı olmuyo tabi bünyeye göre değişir bn çok acıkmamıştım he bi de 100lük yüklemeyi üç gün sonra falan yap hmn yaptırma
Bende dün vermiştim işte yarın veriyim 100lük diyordum sen n kadar ara verdin canım biraz daha mi erteleyin yoksa arasını. Doktor hemen bugün yaptır dedi ama sen ara vermiştin heralde. inşallah sonuçlarında temiz çıkarbenimde 50 likte sonucum 150 çıktı doktorum bugün 100 lük yaptı aç karına aldılar sonra içeceği içip her 1 saatte 3 kere kan aldılar. Benim midem bulandı ilk 1 satte biraz başım döndü sonraki saatler iyiydi ama acıktım baya 8:30 dan 11:30 a kadar bekledim hastanede inşallah sonuçlarım da iyi çıkar
ya valla ben anlamıyorum,sen kaçıncı yazan arkadaşımızsın. 50lik tok karnına yaptır sonra yüksek çıksın;100lüğe göndersinler onda normal çıksın. ben anlamıyorum kii bu yeni moda mı tok karnına OGTT mi olur valla ozmaan da demiştim şimdi de aynı şeyi söylüyorum. sen 100lük yaptır normal eski usül aç karnına falan bişey de çıkmaz hiç korkma.saçma sapan geriyorlar insanları yok yere . valla arkadaşlar hepinize söylüyorum OGTT için enaz 75gr lık glukoz la aç girin testlere. ne böyle tekrar tekrar bu kaçıncı oluyor,sizi de strese sokuyorlar yok yere nası iş nası hekimlik anlamadım.
Sorma canım ya öyle bir moralim bozuldu ki 187 iyi görünce güç beklemiyodum. Doktorlarda bir tuhaf cidden bir tok git dedi yüksek çıktı aş şimdide aç gir diyor sinir oldum. Benim gibi olan çok anlaşılan bu durumla karşılaşanya valla ben anlamıyorum,sen kaçıncı yazan arkadaşımızsın. 50lik tok karnına yaptır sonra yüksek çıksın;100lüğe göndersinler onda normal çıksın. ben anlamıyorum kii bu yeni moda mı tok karnına OGTT mi olur valla ozmaan da demiştim şimdi de aynı şeyi söylüyorum. sen 100lük yaptır normal eski usül aç karnına falan bişey de çıkmaz hiç korkma.saçma sapan geriyorlar insanları yok yere . valla arkadaşlar hepinize söylüyorum OGTT için enaz 75gr lık glukoz la aç girin testlere. ne böyle tekrar tekrar bu kaçıncı oluyor,sizi de strese sokuyorlar yok yere nası iş nası hekimlik anlamadım.
Benim de 75lik yüksek çıkmıştı açlık 85 1.saat 230 2.saat 150 ama o gün çok endişeliydim ve aile hekimiyle tartışmıştık ağlamıştım falan...doktorum da sonucu pek güvenilir bulmadı tekrarlamak konusunda da emin olamadı kendim ekmek hamurişi tatlı pirinç vs yemiyorum her gün yürüyüş yapıyorum açlık tokluk ölçüyorum genelde açlık 85 tokluk da 96 civarı çıkıyor...ben de tekrarlayayım mı 100lük olarak...herhangi bir sorun yok kendimde doktorum da belki bizim hastanede tekrar yaparız 100lük olarak demişti...ya ben artık gebelik diyabeti diye bişeyin uydurma olduğunu düşünmeye başlıycamya valla ben anlamıyorum,sen kaçıncı yazan arkadaşımızsın. 50lik tok karnına yaptır sonra yüksek çıksın;100lüğe göndersinler onda normal çıksın. ben anlamıyorum kii bu yeni moda mı tok karnına OGTT mi olur valla ozmaan da demiştim şimdi de aynı şeyi söylüyorum. sen 100lük yaptır normal eski usül aç karnına falan bişey de çıkmaz hiç korkma.saçma sapan geriyorlar insanları yok yere . valla arkadaşlar hepinize söylüyorum OGTT için enaz 75gr lık glukoz la aç girin testlere. ne böyle tekrar tekrar bu kaçıncı oluyor,sizi de strese sokuyorlar yok yere nası iş nası hekimlik anlamadım.
Bu şeker yükleme saçmalığı bizi germekten başka bişey değil canım. Çocuk oyuncağı sanki git 50 yaptır sonra 100lük psikolojiyi düşünen yok. Benim aile hekimi de çok abartılacak bir durum değil diyor eczacıda öyle diyor gebersin haliyle normal bu değer diye. O zaman neden yapılıyor. Benim de şimdi kafam karıştı canım dün vermiştim bir kaç gün daha bekleyip öyle yapayım diyorum ama sinirimden gitmek bile istemiyorum. Ki ben zaten riskli bi hamilelik geçiriyorum dikişim var ve sürekli yatıyorum. Herkes kafasına göre konuşuyor canım.Benim de 75lik yüksek çıkmıştı açlık 85 1.saat 230 2.saat 150 ama o gün çok endişeliydim ve aile hekimiyle tartışmıştık ağlamıştım falan...doktorum da sonucu pek güvenilir bulmadı tekrarlamak konusunda da emin olamadı kendim ekmek hamurişi tatlı pirinç vs yemiyorum her gün yürüyüş yapıyorum açlık tokluk ölçüyorum genelde açlık 85 tokluk da 96 civarı çıkıyor...ben de tekrarlayayım mı 100lük olarak...herhangi bir sorun yok kendimde doktorum da belki bizim hastanede tekrar yaparız 100lük olarak demişti...ya ben artık gebelik diyabeti diye bişeyin uydurma olduğunu düşünmeye başlıycamvar mı yok mu yani bende mesela ben yüklemede de öyle fenalaşmadım açlıktan gözüm dönmüyor...şimdi ben neyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?