- 29 Aralık 2013
- 5.684
- 5.548
- 198
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #21.981
ben 50 lik i perşembe günü yaptırmıştım bende tost ve çay içmiştim toktum. 100 lük için 1 gece öncesinde 12 den sonra birşey yiyip içmek yok dedi su,sakız bile yok dedi 08:30 da ilk kanı vermiştim. Kan sonucum çıktı şimdi doktora attım bi sıkıntı çıkmadı 100 lükte ama yediklerime dikkat edicem hamur işi şu aralar çok tüketiyordum azaltıcam artıkBende dün vermiştim işte yarın veriyim 100lük diyordum sen n kadar ara verdin canım biraz daha mi erteleyin yoksa arasını. Doktor hemen bugün yaptır dedi ama sen ara vermiştin heralde. inşallah sonuçlarında temiz çıkar
Ya yiyebilsem belki yerim ekmek tatlı karbonhidratlı pirinç bir lokma yesem ağzımın içinde berbat bi tat oluyor onu geçirene kadar neler çekiyorum yani yiyemiyorum e bu yeterli değil mi dikkat etmek için yürüyuş de yapıyorum...o kadar insülinlik falan bir durumumuz olsa çıkardı heralde bir şekilde...zaten verdikleri diyet yürüyüş yani bunun için bunca eziyete gerek var mı...versinler birer liste madem bütün gebeler öyle besleniversin olsun bitsin...Valla özeldeki doktorum hiç gerek yok bu şeker işlemine sen dikkat et yeter dedi fazla kilo alma sakın dedi... Bakalım devletteki 26. Haftada çağırdı ogün ne diyecek bilmiyorum ama istersen ben istemiyorum gerek yok diyeceğim ben ekmek tüketiyorum pirinç haftada 2 az porsiyon yiyorum tatlı canım isteyince affetmiyorum ne yalan söyleyeyim ama deli gibi değil porsiyon tarzı haftada 2 3 falan yiyorum randevuma daha 13 gün var hayırlısıyla zaman geçse
Canım benimde oğlumda tek bitane saçım dokulmuyodu bunda dökülüyor dedigin gibi neden acabaKızlar çok ciddi saç dökülmesi yaşıyorum. Canımı sıkmaya başladı bu durumOğlumda hamilelikte saçlarım dökülmüyordu hatta canlanmıştı. Vitamin kan hapı da kullanıyorum. Var mı bu durumu yaşayan
Yok canım olur mu test üstüne test gördük işte ikili de stres 3lüde stres 4 lü stres ayrıntılı stres şeker stres.... Bundan sonra nts başlıcak hadi bakalım... Bu arada şaka maka tehlikeli aylara geldik nekadar... Çok şükür bu aylara kadar hepimiz yavrularımızı getirdik Allahın iziyle.. Bu ay erken doğum sıkıntıları oluyor arkadaşlar korkutmak istemiyorum ama sanki şu 1 ay dikkat edelim 32 ye kadar İnş sonra daha kolay olucak Allahın izniyle inşallah hepimiz gününde sağlıklı sıhhatli kavuşalım yavrularımızaYa yiyebilsem belki yerim ekmek tatlı karbonhidratlı pirinç bir lokma yesem ağzımın içinde berbat bi tat oluyor onu geçirene kadar neler çekiyorum yani yiyemiyorum e bu yeterli değil mi dikkat etmek için yürüyuş de yapıyorum...o kadar insülinlik falan bir durumumuz olsa çıkardı heralde bir şekilde...zaten verdikleri diyet yürüyüş yani bunun için bunca eziyete gerek var mı...versinler birer liste madem bütün gebeler öyle besleniversin olsun bitsin...
4 gün ara vermiş oldun yani canım. Gerçi 50likte şeker oranı 1tost 1miktar bal portakal suyu falan eşdeğer oluyomuş yani. Beni de babam götürcekti hastaneye duru mu mdan dolayı izin alacaktı beni götürmek için. Şimdi siz bekleyince benimde içime sinmedi hiç napsam bilemedim.ben 50 lik i perşembe günü yaptırmıştım bende tost ve çay içmiştim toktum. 100 lük için 1 gece öncesinde 12 den sonra birşey yiyip içmek yok dedi su,sakız bile yok dedi 08:30 da ilk kanı vermiştim. Kan sonucum çıktı şimdi doktora attım bi sıkıntı çıkmadı 100 lükte ama yediklerime dikkat edicem hamur işi şu aralar çok tüketiyordum azaltıcam artık
Kuzum su erken doğum.olayini kafandan at artık Allah'ın izniyle hepimiz günümüzü doldurup öyle yapicaz dogumumuzu düşüncelerimiz hep güzel yönde olsunYok canım olur mu test üstüne test gördük işte ikili de stres 3lüde stres 4 lü stres ayrıntılı stres şeker stres.... Bundan sonra nts başlıcak hadi bakalım... Bu arada şaka maka tehlikeli aylara geldik nekadar... Çok şükür bu aylara kadar hepimiz yavrularımızı getirdik Allahın iziyle.. Bu ay erken doğum sıkıntıları oluyor arkadaşlar korkutmak istemiyorum ama sanki şu 1 ay dikkat edelim 32 ye kadar İnş sonra daha kolay olucak Allahın izniyle inşallah hepimiz gününde sağlıklı sıhhatli kavuşalım yavrularımıza
Ben bi hafta ara vermiştim sonuçta bebişe de yazık bi de eşimin şzminden dolayı öyle yaptım ama doktorumda üç dört gün sınra yaptır demiştiBende dün vermiştim işte yarın veriyim 100lük diyordum sen n kadar ara verdin canım biraz daha mi erteleyin yoksa arasını. Doktor hemen bugün yaptır dedi ama sen ara vermiştin heralde. inşallah sonuçlarında temiz çıkar
Benimde saclarim dokuluyor. Oglumda bir tel bile dokulmemis gurlesmisti hatta parlak parlakti. Benim halsizligim cok var. Doktor b12 bakti. Dusuk cikti . Igne verdi . B12 de sac dokulmesi yaparmis ben ona bağladım. Sende bir baktir istersenKızlar çok ciddi saç dökülmesi yaşıyorum. Canımı sıkmaya başladı bu durumOğlumda hamilelikte saçlarım dökülmüyordu hatta canlanmıştı. Vitamin kan hapı da kullanıyorum. Var mı bu durumu yaşayan
Acaba 2. Hamilelikle ilgisi var mı. Depolarımız mı boş dicem ama 2 aydır düzenli kan ve vitamin hapı da içiyorum. Valla bi çözemedim şu işiCanım benimde oğlumda tek bitane saçım dokulmuyodu bunda dökülüyor dedigin gibi neden acaba
Bende de çok fazla halsizlik var. Ferritin demir depolarım boştu en son. B12 de kesin düşüktür çünkü etle çok aram yok. B12 iğnesi ni hergün mu vuruluyosun. Ne kadar süre kullanılacak bisey dedi mi dr unBenimde saclarim dokuluyor. Oglumda bir tel bile dokulmemis gurlesmisti hatta parlak parlakti. Benim halsizligim cok var. Doktor b12 bakti. Dusuk cikti . Igne verdi . B12 de sac dokulmesi yaparmis ben ona bağladım. Sende bir baktir istersen
Benimde etle aram yok. Mide bulantilarim kusmalarim ara ara devam ediyor. B12 iğnesi haftada bir. Bir ay olucam yani 4 tane. Inşallah halsizligimde gecer igneler sonrası. Buarada b12 im 180 cikti. Dusuk ama cok mu dusuk onu söylemedi.Bende de çok fazla halsizlik var. Ferritin demir depolarım boştu en son. B12 de kesin düşüktür çünkü etle çok aram yok. B12 iğnesi ni hergün mu vuruluyosun. Ne kadar süre kullanılacak bisey dedi mi dr un
Bakiyim canim e bebekte bazi urunler yuzde 70 indirimde yazacaktim kizlar size uyumusumtrendyol ve morhipoda dagi indirimde şu anda
Adem gunes gayet basarili.Kızlar faceden adem güneşi takib ediyorum.bu iktidar mücadelesini çok güzel anlatıyor.çok ince davranılması gerekiyormus.acaba kitaplarını alsam mi diyorum yada önereceğiniz başka kişiler var mi
Valla kızlar çok büyük konuşmak istemiyorum ama bebislerimizi ayakta sallamaya alıştırmayalım. Benden size çok Önemli bir tavsiye. Sonuçta sallanmayan bebek bilmiyor ayakta sallanma işini ve sallanarak uyudugu icin birakinca cok sık uyaniyor, kendi dalamiyor uykuya. Oğlum 3 yaşında ve gece gündüz uykusu berbat çok sık uyanır ve beni salla der her uyandığında. Pes etmiş durumdayım. Instagramdan baldan_anne yi takip edin derim. Uyutma teknikleri var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?