2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
aynen dertlendim ya cok varmis daha
Ben gün sayıyorum daha iyi geldi bana mesela ben 36 haftalık ken doğum yapıcam İnş 37 olur ama zor dedi doktor İnş daha aşağı olmasın ona dua et dedi.. Bende 36 haftalık hesapladım mesela bugun 83 gün falan var 3 aydan düştüm ama 38 de olsaydı tabi daha 3.5 ayım olacaktı kuzum sağlıklı doğsunda onu beklerim ben razıyım

ay cnm Allah yardımcın olsun kolay mı biz birtanesi ile uğraşıyoruz dirençli ol ilaç vitamın eksik etme sabret.

Bu kadar dikkatli beslenme ve yürüyüşle 8 kilo...ama o ilk 3 ay kusuyorum diye çok aç kaldım ve geçince birden bire 3-4 kilo almıştım o beni mahfetti...bir de bünye meselesi galiba...
bende 8 kılo aldım cokta yedıgımı snamıyorum ama yemısım ama hiç spor yok evden işe işten eve :S

ya sanırım donem donem bi anda bi kıloyu alıyorum sonra devam oyle bi 10 gün gidiyo sonra 1 kılo daha

ya ben hamilelikte öncede dikkat ederdim şimdide değişen birşey olmadı.normalde ekmek yemem pasta börek olmaz evde tatlı çok canım çekerse bi iki parça çukulata atarım ağzıma ama bana protestan aldırdı sanırım 11 kilonun 4 du ilk 4 ayda aldım

Kızlar en son 25. hafta dolduğunda doktora gitmiştik bebiş 1 kilo 33 cmdi doktorumuzun yüzü değişti azıcık biraz fazla bakmışsın dedi o zaman bile 28 haftaya yakın görünüyordu gelişimi şükür şekerimiz çıkmadı yüklemede ama biz biraz iriyiz galiba, göbek çevremizde geniş böyle olunca normal doğum olmuyormuş bilen var mı?

V
valla orkidin ultra gecesi maşallah hasta bezi gibi okadar kanamam oldu ama çok rahat ettim muhakkak onu alıcam İnş.. Hasta bezini 2. Oğlumda kullanmaya kalktım rahatsız oldum

cnm senin direk ondan olabilir ben de senin gibiyim hatta malesef yürüyüş de yapamıyorum ama 6 kilo aldım, olsun bol yürüyüş yap en iysi.

banada sanırım su vitamin hapları kılo aldırıyo
sağlıklı olsunlarda ama dogduktan sonra nasıl vercez bi an telasesi sardı

Bende 57 le başladım şuan 62 yim İnş 70 görmem kıyafetlerim hiç biri olmuyo artık zaten... Özledim çeşit çeşit giyinmeyi ama şurada ne kaldı canım morel buluyorum dün bi gecelik giyeyim dedim aman yarabbim sanki eteklerden uçuyor gibiydim eşime dedim malesef artık hiç bişey yakışmıyor... Ama ohalim bile ayrı tatlı geldi eşime...

Tatlım.benim oğlum 4 kilonun üstünde görünüyordu normal yapamadim doktor riske atmadı inşallah senin olur normal

Kesinlikle vitamin kilo yapıyor oğlumda 54 kilocile kaldım doğuma kadar vitamin kullandım 72 ile doğum yaptım bunda vitamin kullanmıyorum 63-64 le kaldım şuan 69 kiloyum

Bol su içicem zaten havada ısınacak İnş çok Çok içicez soda tüketicez bol emzircez ekmek sıfır bebiş uyurken dur şunu yapayım dur bunu yapayım derken tığ gibi kalıcazz... Bak bi çırpıda tığ gibi kaldık... ALLAHIM sen yardım et

çok ümitliyim bende fos cıkmaz umarum :)

Tatlım.benim oğlum 4 kilonun üstünde görünüyordu normal yapamadim doktor riske atmadı inşallah senin olur normal
ay inş cnm en çok istediğim şey sağlıklı bir şekilde normal doğum yapmak bakalım zaman ne gösterecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…