2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
lcwden aldım ben gri ve siyah eşofman altı, diğer yerler çok pahalı
Ahh ahh şurada giyeceğimiz 3 4 ay ama onlarda mecburiyeti biliyor çıktı baktım biraz yok güzel bişey yok kendim yapmıştım hamile pantolonu 2 tane onla idare ettim ama bakalım galiba eskilerden değerlendirme şart oldu yine

yapabilirsen ne güzel ama ben dikiş bilmediğim için 3 pantolon iki eşofman altı aldım gittiği yere kadar giyicem artık.

Canlar en iyi doğum sonrası depeend emici kilot, ister sezeryanla ister normal doğum olsun hiç incitmiyor iki paket alcam yine rahat ediyorsun en onemlisi yok gibi üstünde . Şok markettte var tavsiye ederim
Canım ben de onu almayı düşünüyorum
Bildiğimiz külot gibi di mi, kalın falan da değil sanırım
Ne sıklıkla değişir, her kan gelişte yenisini mi giymek gerek acaba

Çok haklısın boş yere 50 Lik yaptırıp iki haftadır boş yere stres yaşayan biriyim bi de yaptıran doktorum haftaya bir daha 75 lik dedi yapmadım. Gebelik takibimi yapan perinatoloğum ise hiçbir şey yapma karbonhidrata dikkat su iç bol yürü ne bu dedi. İnşallah bi sorum olmaz . Diyet yapıyorum ama öyle aman aman değil tabi , sadece tüm şeker işlerinden uzağım. Bir daha kontrol ettirmem gerekiyor bu ileriki haftalarda sofiarya ?

Çok haklısın boş yere 50 Lik yaptırıp iki haftadır boş yere stres yaşayan biriyim bi de yaptıran doktorum haftaya bir daha 75 lik dedi yapmadım. Gebelik takibimi yapan perinatoloğum ise hiçbir şey yapma karbonhidrata dikkat su iç bol yürü ne bu dedi. İnşallah bi sorum olmaz . Diyet yapıyorum ama öyle aman aman değil tabi , sadece tüm şeker işlerinden uzağım. Bir daha kontrol ettirmem gerekiyor bu ileriki haftalarda sofiarya ?

Canlar en iyi doğum sonrası depeend emici kilot, ister sezeryanla ister normal doğum olsun hiç incitmiyor iki paket alcam yine rahat ediyorsun en onemlisi yok gibi üstünde . Şok markettte var tavsiye ederim
AA bende hiç bilmeden bu markadan iki paket almışım, umarım kullanışlı olur sezaryen sonrası . Yırt çıkar özelliği de var . Acaba sezaryen sonrası kanamamız çok oluyor mu ne kadar sürüyor yoğun hali tecrübesi olanlar bileği verebilir mi?

Ben bi hafta ara vermiştim sonuçta bebişe de yazık bi de eşimin şzminden dolayı öyle yaptım ama doktorumda üç dört gün sınra yaptır demişti
Aynen bebeği düşündüğümden benden korktum en iyisi bir kaç gün daha beklemek nasılsa 28e kadar çok zaman var

Canım ben de onu almayı düşünüyorum
Bildiğimiz külot gibi di mi, kalın falan da değil sanırım
Ne sıklıkla değişir, her kan gelişte yenisini mi giymek gerek acaba
Kesinlikle depend emici külot kızlar ilk bikaç gün kanama yoğun olabilir sonra azalıyor günde 1 tanesi genelde yetiyor yok gibi hafif sezaryen dikişini falan hiç rahatsız etmiyor istediğin gibi dön yuvarlan yat kalk kaydı sızdı derdi yok süper

öyleyse bir şey daha ekleyelim listeye

Canm alerji yapmiyor müstelaya iyi diyorlar.ben de alıcam nette mi kampanya vardı?
Evet canım Hepsiburada sitesinde 100tl idi geçen ay almıştım . İçimde şampuan Bebek bakım yağı duş jeli gibi birşey pişik kremi var bakım çantası içinde alt açmalıydı. Uygun geldi aldım , sonradan öğrendim çok memnun kalınmış

Benim iştah aldı başı bu hafta noldu bana bilmiyorum sanırım bu hafta alıcam ta kiloyu elimde değil sanki açımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…