- 30 Ocak 2013
- 2.442
- 2.837
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #22.021
lcwden aldım ben gri ve siyah eşofman altı, diğer yerler çok pahalıÇıkıp kendime 1 2 parça bişey alayım bari altıma giyecek bişey kalmadı şalvarmı diktirsek
Ahh ahh şurada giyeceğimiz 3 4 ay ama onlarda mecburiyeti biliyor çıktı baktım biraz yok güzel bişey yok kendim yapmıştım hamile pantolonu 2 tane onla idare ettim ama bakalım galiba eskilerden değerlendirme şart oldu yinelcwden aldım ben gri ve siyah eşofman altı, diğer yerler çok pahalı
yapabilirsen ne güzel ama ben dikiş bilmediğim için 3 pantolon iki eşofman altı aldım gittiği yere kadar giyicem artık.Ahh ahh şurada giyeceğimiz 3 4 ay ama onlarda mecburiyeti biliyor çıktı baktım biraz yok güzel bişey yok kendim yapmıştım hamile pantolonu 2 tane onla idare ettim ama bakalım galiba eskilerden değerlendirme şart oldu yine
Canım ben de onu almayı düşünüyorumCanlar en iyi doğum sonrası depeend emici kilot, ister sezeryanla ister normal doğum olsun hiç incitmiyor iki paket alcam yine rahat ediyorsun en onemlisi yok gibi üstünde . Şok markettte var tavsiye ederim
Çok haklısın boş yere 50 Lik yaptırıp iki haftadır boş yere stres yaşayan biriyimya valla ben anlamıyorum,sen kaçıncı yazan arkadaşımızsın. 50lik tok karnına yaptır sonra yüksek çıksın;100lüğe göndersinler onda normal çıksın. ben anlamıyorum kii bu yeni moda mı tok karnına OGTT mi olur valla ozmaan da demiştim şimdi de aynı şeyi söylüyorum. sen 100lük yaptır normal eski usül aç karnına falan bişey de çıkmaz hiç korkma.saçma sapan geriyorlar insanları yok yere . valla arkadaşlar hepinize söylüyorum OGTT için enaz 75gr lık glukoz la aç girin testlere. ne böyle tekrar tekrar bu kaçıncı oluyor,sizi de strese sokuyorlar yok yere nası iş nası hekimlik anlamadım.
Çok haklısın boş yere 50 Lik yaptırıp iki haftadır boş yere stres yaşayan biriyimya valla ben anlamıyorum,sen kaçıncı yazan arkadaşımızsın. 50lik tok karnına yaptır sonra yüksek çıksın;100lüğe göndersinler onda normal çıksın. ben anlamıyorum kii bu yeni moda mı tok karnına OGTT mi olur valla ozmaan da demiştim şimdi de aynı şeyi söylüyorum. sen 100lük yaptır normal eski usül aç karnına falan bişey de çıkmaz hiç korkma.saçma sapan geriyorlar insanları yok yere . valla arkadaşlar hepinize söylüyorum OGTT için enaz 75gr lık glukoz la aç girin testlere. ne böyle tekrar tekrar bu kaçıncı oluyor,sizi de strese sokuyorlar yok yere nası iş nası hekimlik anlamadım.
AA bende hiç bilmeden bu markadan iki paket almışım, umarım kullanışlı olur sezaryen sonrası . Yırt çıkar özelliği de var . Acaba sezaryen sonrası kanamamız çok oluyor mu ne kadar sürüyor yoğun hali tecrübesi olanlar bileği verebilir mi?Canlar en iyi doğum sonrası depeend emici kilot, ister sezeryanla ister normal doğum olsun hiç incitmiyor iki paket alcam yine rahat ediyorsun en onemlisi yok gibi üstünde . Şok markettte var tavsiye ederim
Aynen bebeği düşündüğümden benden korktum en iyisi bir kaç gün daha beklemek nasılsa 28e kadar çok zaman varBen bi hafta ara vermiştim sonuçta bebişe de yazık bi de eşimin şzminden dolayı öyle yaptım ama doktorumda üç dört gün sınra yaptır demişti
Mustelayı kampanyada görünce bakım çantası ile birlikte almıştım , umarım memnun kalırım. Yorumlar çok iyiydiKızlar sizce sebamed mi mustela mı?
Banyo setini aldım kuzumun, şampuanları da aradan çıkarayım
Kesinlikle depend emici külot kızlar ilk bikaç gün kanama yoğun olabilir sonra azalıyor günde 1 tanesi genelde yetiyor yok gibi hafif sezaryen dikişini falan hiç rahatsız etmiyor istediğin gibi dön yuvarlan yat kalk kaydı sızdı derdi yok süperCanım ben de onu almayı düşünüyorum
Bildiğimiz külot gibi di mi, kalın falan da değil sanırım
Ne sıklıkla değişir, her kan gelişte yenisini mi giymek gerek acaba
Canm alerji yapmiyor müstelaya iyi diyorlar.ben de alıcam nette mi kampanya vardı?Mustelayı kampanyada görünce bakım çantası ile birlikte almıştım , umarım memnun kalırım. Yorumlar çok iyiydi
öyleyse bir şey daha ekleyelim listeyeKesinlikle depend emici külot kızlar ilk bikaç gün kanama yoğun olabilir sonra azalıyor günde 1 tanesi genelde yetiyor yok gibi hafif sezaryen dikişini falan hiç rahatsız etmiyor istediğin gibi dön yuvarlan yat kalk kaydı sızdı derdi yok süper
Evet canım Hepsiburada sitesinde 100tl idi geçen ay almıştım . İçimde şampuan Bebek bakım yağı duş jeli gibi birşey pişik kremi var bakım çantası içinde alt açmalıydı. Uygun geldi aldım , sonradan öğrendim çok memnun kalınmışCanm alerji yapmiyor müstelaya iyi diyorlar.ben de alıcam nette mi kampanya vardı?
ben 85 le hamile kaldım 81’e kadar verdim, kusmalar bitince almaya başladım 87 olmuşum. şimdi ben 6 kilo mu aldım, 2 kilo mu
ay keşke giç almasak ama mümkün mü? açıldı artık iştahımCanım bende sormuştum hamile kaldığın kilo baz alınıyormuş. Ama ayda 2 kilodan fazla almak iyi değilmiş.
Benimde oyle hep acim hic doymuyorum kesin ilaclar yapiyorBenim iştah aldı başı bu hafta noldu bana bilmiyorum sanırım bu hafta alıcam ta kiloyu elimde değil sanki açımmmm
Yarim saat icinde toparladim ya. Benimki acliktandi biraz. Ben normalde de hic acliga dayanamam hemen elim ayagim titrer.himm o zaman yemek yiyince hemn toparliyomusun
1 haftadir bende oyleyim surekli yemek yiyesim var hic doymuyorumBenim iştah aldı başı bu hafta noldu bana bilmiyorum sanırım bu hafta alıcam ta kiloyu elimde değil sanki açımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?