- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- 398
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #22.041
Şuan hepsiburadada 134 e geliyo, sen ne kadara almıştın?Mustelayı kampanyada görünce bakım çantası ile birlikte almıştım , umarım memnun kalırım. Yorumlar çok iyiydi
Ay vallahi ben bugun salvar gibi don aldimÇıkıp kendime 1 2 parça bişey alayım bari altıma giyecek bişey kalmadı şalvarmı diktirsek
Saol cnm allah razi olsun valla ole zormus ki dun daha iyi anladim ilaclarim olmasa ayakta duramm.her seferinde ben nie bu kadar ilac iciyorum diyodum megerse bi sebebi varmis :) iyyim cok sukur.hep beraber sagsalim bitircez insallahay cnm Allah yardımcın olsun kolay mı biz birtanesi ile uğraşıyoruz dirençli ol ilaç vitamın eksik etme sabret.
Evet cok haklisin canm tek.dilegim sagsalim gelsinler her turlu cekerim ben acilari elbet bitecek bi gun.dun cok kivrandim ama onlar hareket ettikce dinlye dinleye uyumusum :) allah razi olsun kuzum insallah sonuna kavustrr rabbimRabbim yardım etsin canım senin durumun okadar güzel ve mucizeviki 3 yavrun ni anda olucak inşallah.... Ama bunun zorluğu zaten belli biz 1 taneyle mahvolduk sen iyi bile dayandın artık iyice zorlaşacak zaten hafta itibari ile... Çok dikkatli olmasın canım bebişlerin iyi beslensin İnş senin bizim kadar zamanın yok işin aslı bu Rabbim sağlıkla sıhhatle yavrularını teker teker sana bağışlasın ben bile çok heyecanlıyım senin adına
ya valla ben anlamıyorum,sen kaçıncı yazan arkadaşımızsın. 50lik tok karnına yaptır sonra yüksek çıksın;100lüğe göndersinler onda normal çıksın. ben anlamıyorum kii bu yeni moda mı tok karnına OGTT mi olur valla ozmaan da demiştim şimdi de aynı şeyi söylüyorum. sen 100lük yaptır normal eski usül aç karnına falan bişey de çıkmaz hiç korkma.saçma sapan geriyorlar insanları yok yere . valla arkadaşlar hepinize söylüyorum OGTT için enaz 75gr lık glukoz la aç girin testlere. ne böyle tekrar tekrar bu kaçıncı oluyor,sizi de strese sokuyorlar yok yere nası iş nası hekimlik anlamadım.
Saol canm ole cektim sanciyi uyuyakalmisim gece.bugun iyyim cok sukur sabah ilk is ilaclarimi almak oldu :)Parol minoset kullanabilirsin canim.Allah yardimcin oldun zor bi durum
Saol canm allah razi.olsun rabbim hepimizin yardimcisi olsun.agri bi kenara korkuyosun bisey olcak diye.. ole sanciyi cekerken uyumusum ama iyyim cok sukur bugun :)Allah yardımcın olsun canım, biz biriyle ne kadar zorlanıyoruz sen kimbilir nasıl zorlanıyorsun. Alabiliyorsan ılık bir duş al rahatlatır, ayaklarını havaya kaldır uzan bari kan dolaşımın artsın. Agrı çoksa parol alabiliyoruz ama bende fayda etmiyor
Walla kuzum sanciyi cekerken uyuyakalmisim sabahta gecmsti zaten :)Canım parol içebilirsin en serbest olan ilaç o zaten
Kesinlikle katılıyorum ya tost ye üstüne o şekerli suyu iç tabi şeker yüksek çıkar. Çoğu kişide böyle. Bence kesinlikle aç gidin kızlar. Bana 8 saat aç olarak veriliyor demişti zaten. Her doktor farklı çok tuhaf.ya valla ben anlamıyorum,sen kaçıncı yazan arkadaşımızsın. 50lik tok karnına yaptır sonra yüksek çıksın;100lüğe göndersinler onda normal çıksın. ben anlamıyorum kii bu yeni moda mı tok karnına OGTT mi olur valla ozmaan da demiştim şimdi de aynı şeyi söylüyorum. sen 100lük yaptır normal eski usül aç karnına falan bişey de çıkmaz hiç korkma.saçma sapan geriyorlar insanları yok yere . valla arkadaşlar hepinize söylüyorum OGTT için enaz 75gr lık glukoz la aç girin testlere. ne böyle tekrar tekrar bu kaçıncı oluyor,sizi de strese sokuyorlar yok yere nası iş nası hekimlik anlamadım.
Sebamed asla tavsiye etmem. Konak önlemediği gibi atopik egzamayı da tetikliyor.Kızlar sizce sebamed mi mustela mı?
Banyo setini aldım kuzumun, şampuanları da aradan çıkarayım
Lcw candır ya hem uygun hem kalıpları bol benim gibi kalın bacaklıları da düşünmüşler :)))yapabilirsen ne güzel ama ben dikiş bilmediğim için 3 pantolon iki eşofman altı aldım gittiği yere kadar giyicem artık.
Oluyor canım ilk 2 gün. Sonrası değişken. Benim 40 gün sürdü az az. Bazısının 20 sinden falan kesilmiş kanaması. Ama ilk günler yoğunAA bende hiç bilmeden bu markadan iki paket almışım, umarım kullanışlı olur sezaryen sonrası . Yırt çıkar özelliği de var . Acaba sezaryen sonrası kanamamız çok oluyor mu ne kadar sürüyor yoğun hali tecrübesi olanlar bileği verebilir mi?
Kıyamam:))Walla kuzum sanciyi cekerken uyuyakalmisim sabahta gecmsti zaten :)
Ben okadar aç olsam kiloya bakmas yerdim her zaman değil tabi ama bence aç uyuma mutlu ol bebeğini de mutlu et :)Şu saatte deli gibi açım kızlar. Bebiş karnımda horon tepiyor. Gözünü seveyim ilk hamileliğin bebek iyi olsun bahanesiyle ne bulsam yedim mis gibi 23 kilo aldım. Şimdi korkudan hiçbişey yemeyip aç aç yatıcam
Böyle dikkat etmeme rağmen yine kilo alıyorum burası da ayrı bir dram. Güya ikincide daha az kilo alınırmış. maşallah ilkini aratmıyor yemediğim halde
Benim bacaklarım aşırı kalın ozaman ben bacağı geniş bulamadım sanki sadece zayıflar hamile kalıyorLcw candır ya hem uygun hem kalıpları bol benim gibi kalın bacaklıları da düşünmüşler :)))
yoğun
Şu saatte deli gibi açım kızlar. Bebiş karnımda horon tepiyor. Gözünü seveyim ilk hamileliğin bebek iyi olsun bahanesiyle ne bulsam yedim mis gibi 23 kilo aldım. Şimdi korkudan hiçbişey yemeyip aç aç yatıcam
Böyle dikkat etmeme rağmen yine kilo alıyorum burası da ayrı bir dram. Güya ikincide daha az kilo alınırmış. maşallah ilkini aratmıyor yemediğim halde
Canım kilo almak aslında üzmez beni ama ilk hamilelikte çok ödemim vardı son ay okadar ağırlaşmıştım ki. Şimdiki korkum okadar ağırlaşırsam ilk kızıma nasıl bakarım daha 3 yaşında. Onu manen eksik bırakmak hiç istemiyorumBen okadar aç olsam kiloya bakmas yerdim her zaman değil tabi ama bence aç uyuma mutlu ol bebeğini de mutlu et :)
Aynen canım ben de tatlı yemedim bugün çünkü 72 ti gördüm tam 10 kilo olduCanım seninle karşılaştırılamaz belki ama bugün bende halley yemedim. Yemek sonrası canım 15 gündür mutlaka tatlı isterdi bende yerdim ama bugün yokkk ama biliyorum uyuyana kadar aklımda kalacak
Aynen canım ben de tatlı yemedim bugün çünkü 72 ti gördüm tam 10 kilo oldu
Valla aklımda benim öyle bir iştah ki anlamıyorum hamilelikle alakalı ben hiç yemek aramam normal hayatımda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?