- 23 Mayıs 2013
- 3.258
- 2.661
- 248
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #22.061
Yarim saat icinde toparladim ya. Benimki acliktandi biraz. Ben normalde de hic acliga dayanamam hemen elim ayagim titrer.
28. haftaya doğru 8 kiloya tamamlar.bende iş yerinde yanıma atıştırmalık almasam bile sabah bir simit bir poğaça öle yemeği akşam yemeği ile 8 kilo aldım.geç yemek yemek çok simit poğaça aldırabiliyor da işe giderken insanın içini tutacak bişey yok onda da 11 civarı yavaş yavaş acıkmaya başlıyorsun.Kızlar ben 6 kilo almışım. Normal herhalde.
Canm ben dikkat ediyorum isvyerine2 yumurta ceviz Peynir süt yoğurt meyve yemeğimi klasik her gün götürüyorum.gebelikte beslenme çok onemli.pogaca simit benim midemi mahvediyor ya28. haftaya doğru 8 kiloya tamamlar.bende iş yerinde yanıma atıştırmalık almasam bile sabah bir simit bir poğaça öle yemeği akşam yemeği ile 8 kilo aldım.geç yemek yemek çok simit poğaça aldırabiliyor da işe giderken insanın içini tutacak bişey yok onda da 11 civarı yavaş yavaş acıkmaya başlıyorsun.
kızlar hepiniz çok tatlısınızBaşla ben az önce üç dilim çikolata sürülmüş ekmeği gömdümcanım istedi karnımda acıktı ama olsun napalım artık
ben uykudan kalkamıyorum. işe yetişmem için 6.50 de uyanıp yola koyulmam lazım.Canm ben dikkat ediyorum isvyerine2 yumurta ceviz Peynir süt yoğurt meyve yemeğimi klasik her gün götürüyorum.gebelikte beslenme çok onemli.pogaca simit benim midemi mahvediyor ya
tekar alacağım dedi mi şeker yükleme mi? 5 tüp kan alınan tahlil mi sen sor bence canım ya Allah korusun iyicene tansiyonun düşerse fena olursun.kizlar bu benden kan aldi sadece birsey icirmedi 1 saati bulur dedi beni cagirmasi bi saatta acmi kalicam elim ayagim tutmuyor ya
Canım bana 50 lik. yazildi simdi bana hafif tok gelin dediler acaba ac mi gitsem yada yüklemem sabah 10 ben sabah 8 gibi yesem 3 saat sonra yükleme yatırsam olur mu
Birde ben sabah kahvaltıda yumurta yetmezsem rahatsız oluyorum yumurta peynir ekmek ağır mi gelir.
kafam çok karışık sofiarya . Zaten bir damar bulunana kadar kaç kere deliyorlar. O yüzden bir kerede çıksın istiyorum. Hele hele 100 lik de 4 kere kan almak valla ne kol ne el kalır.
kizlar bu benden kan aldi sadece birsey icirmedi 1 saati bulur dedi beni cagirmasi bi saatta acmi kalicam elim ayagim tutmuyor ya
ben uykudan kalkamıyorum. işe yetişmem için 6.50 de uyanıp yola koyulmam lazım.
tekar alacağım dedi mi şeker yükleme mi? 5 tüp kan alınan tahlil mi sen sor bence canım ya Allah korusun iyicene tansiyonun düşerse fena olursun.
Canım kan tahlilinden sonra sana kola şişesinde yada bardakta glukoz vermeleri lazım onu 1 saate yayarak içmiştim ben. Ama kandan sonra hemen başladım içmeye bence sen oradakilere bir daha sor 2 kez açlık alınmaz heralde.
bende o yuzden size sordum deminde iceri girip sordum sonuc cikicakmis ondan sonra seker yuklemesi yapacakmis bana sacma geldi bisuna bi saat bekliyorum diye hissediyorum
Bence de saçma benim sonucumun ikiside aynı anda çıktı :/ bir yerelere otur kalkmamaya çalış. Ben çok kötü olmamıştım açlığa dayanabilen bir insanım. Ama sen nolur nolmaz otur hiç kalkma
50lik değil en az 75lik ve mutlaka 8saatlik açlıkÇok haklısın boş yere 50 Lik yaptırıp iki haftadır boş yere stres yaşayan biriyimbi de yaptıran doktorum haftaya bir daha 75 lik dedi yapmadım. Gebelik takibimi yapan perinatoloğum ise hiçbir şey yapma karbonhidrata dikkat su iç bol yürü ne bu dedi. İnşallah bi sorum olmaz . Diyet yapıyorum ama öyle aman aman değil tabi , sadece tüm şeker işlerinden uzağım. Bir daha kontrol ettirmem gerekiyor bu ileriki haftalarda sofiarya ?
50lik değil en az 75lik ve mutlaka 8saatlik açlıkCanım bana 50 lik. yazildi simdi bana hafif tok gelin dediler acaba ac mi gitsem yada yüklemem sabah 10 ben sabah 8 gibi yesem 3 saat sonra yükleme yatırsam olur mu
Birde ben sabah kahvaltıda yumurta yetmezsem rahatsız oluyorum yumurta peynir ekmek ağır mi gelir.
kafam çok karışık sofiarya . Zaten bir damar bulunana kadar kaç kere deliyorlar. O yüzden bir kerede çıksın istiyorum. Hele hele 100 lik de 4 kere kan almak valla ne kol ne el kalır.
Üstünde pekmez dokerler bizim oralarda süper olur iiimmmmkizlar deliler gibi kar aseriyorum bi yagmadi ya
ben kahvaltımı yanıma alıp çıkıyorum, okulda yiyorum. poğaça simit midemi yakıyor. ejderha gibi geziyorum tüm gün28. haftaya doğru 8 kiloya tamamlar.bende iş yerinde yanıma atıştırmalık almasam bile sabah bir simit bir poğaça öle yemeği akşam yemeği ile 8 kilo aldım.geç yemek yemek çok simit poğaça aldırabiliyor da işe giderken insanın içini tutacak bişey yok onda da 11 civarı yavaş yavaş acıkmaya başlıyorsun.
Canım 100 tl idi geçen ay aldım birde kargosu vardıŞuan hepsiburadada 134 e geliyo, sen ne kadara almıştın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?