2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar ben 6 kilo almışım. Normal herhalde.
28. haftaya doğru 8 kiloya tamamlar.bende iş yerinde yanıma atıştırmalık almasam bile sabah bir simit bir poğaça öle yemeği akşam yemeği ile 8 kilo aldım.geç yemek yemek çok simit poğaça aldırabiliyor da işe giderken insanın içini tutacak bişey yok onda da 11 civarı yavaş yavaş acıkmaya başlıyorsun.

Canm ben dikkat ediyorum isvyerine2 yumurta ceviz Peynir süt yoğurt meyve yemeğimi klasik her gün götürüyorum.gebelikte beslenme çok onemli.pogaca simit benim midemi mahvediyor ya

kizlar bu benden kan aldi sadece birsey icirmedi 1 saati bulur dedi beni cagirmasi bi saatta acmi kalicam elim ayagim tutmuyor ya

Başla ben az önce üç dilim çikolata sürülmüş ekmeği gömdüm canım istedi karnımda acıktı ama olsun napalım artık
kızlar hepiniz çok tatlısınız
ben de öyle gömüyorum gömüyorum sonrası vicdan azabı, ama o da anlık, amaaan napim canım istedi diyorum sonrasında

Canm ben dikkat ediyorum isvyerine2 yumurta ceviz Peynir süt yoğurt meyve yemeğimi klasik her gün götürüyorum.gebelikte beslenme çok onemli.pogaca simit benim midemi mahvediyor ya
ben uykudan kalkamıyorum. işe yetişmem için 6.50 de uyanıp yola koyulmam lazım.
kizlar bu benden kan aldi sadece birsey icirmedi 1 saati bulur dedi beni cagirmasi bi saatta acmi kalicam elim ayagim tutmuyor ya
tekar alacağım dedi mi şeker yükleme mi? 5 tüp kan alınan tahlil mi sen sor bence canım ya Allah korusun iyicene tansiyonun düşerse fena olursun.

Canım görür müsün bilmiyorum ama bende 50 lik yaptırdım ve bana sağlık ocağı kesinlikle aç geleceksin diye bir kaç kez uyardı beni. Tok gitmek zaten şekerini yükseltecek birde o glukoz daha da yüksek olmasını sağlayacak. Açlık şekerini nasıl ölçecekler acaba. Sen de bence aç gitmelisin yüksek çıkabilir çünkü şeker yüklemesinden sonra.

Canım kan tahlilinden sonra sana kola şişesinde yada bardakta glukoz vermeleri lazım onu 1 saate yayarak içmiştim ben. Ama kandan sonra hemen başladım içmeye bence sen oradakilere bir daha sor 2 kez açlık alınmaz heralde.

sordum simdi islem 11 kadar surecekmis Allah bana dayanma gucu versin hepimize karnim gurul gurul ya

bende o yuzden size sordum deminde iceri girip sordum sonuc cikicakmis ondan sonra seker yuklemesi yapacakmis bana sacma geldi bisuna bi saat bekliyorum diye hissediyorum

bende o yuzden size sordum deminde iceri girip sordum sonuc cikicakmis ondan sonra seker yuklemesi yapacakmis bana sacma geldi bisuna bi saat bekliyorum diye hissediyorum

Bence de saçma benim sonucumun ikiside aynı anda çıktı :/ bir yerelere otur kalkmamaya çalış. Ben çok kötü olmamıştım açlığa dayanabilen bir insanım. Ama sen nolur nolmaz otur hiç kalkma

50lik değil en az 75lik ve mutlaka 8saatlik açlık benim yapacagım bu hekimin tavsiyesi de bu,zaten 10yıldır bu işteyim çapa da falan da hatırlarım fakültede de yapılan buydu. tok gelin mevzusunu ilk kez burda duydum. yani mutlaka mantıklı bir açıklaması vardır 50lik sonuçta düşük doz glukoz oldugu için önden hafif atıştırın diyorlardır ama çokta seçici bir test olmadıgı aşikar. bence sen hiiiiç çift dikiş yapma görüyorsun. al 75lik glukozunu yanına eczaneden,git önce aç kan ver,hemen ardından iç glukozu 1. ve 2.saatte tekrar kan ver ohh mis tek seferde çık gel.
OHHH CEVAP KOMPLE YANLIŞ HATUNA GİTTİ . canımm kusura bakma @semabsrn yazacağımı sana yazdım. senin için de tavsiyem kesinlikle testi tekrarla kimseye bi zararı olmaz endişe etme,eğer gerçketen yüksekse şekerin ve önlem alınmazsa asıl ozaman zarar vermiş olursun hem kendine hem bebişe

50lik değil en az 75lik ve mutlaka 8saatlik açlık benim yapacagım bu hekimin tavsiyesi de bu,zaten 10yıldır bu işteyim çapa da falan da hatırlarım fakültede de yapılan buydu. tok gelin mevzusunu ilk kez burda duydum. yani mutlaka mantıklı bir açıklaması vardır 50lik sonuçta düşük doz glukoz oldugu için önden hafif atıştırın diyorlardır ama çokta seçici bir test olmadıgı aşikar. bence sen hiiiiç çift dikiş yapma görüyorsun. al 75lik glukozunu yanına eczaneden,git önce aç kan ver,hemen ardından iç glukozu 1. ve 2.saatte tekrar kan ver ohh mis tek seferde çık gel.

ben kahvaltımı yanıma alıp çıkıyorum, okulda yiyorum. poğaça simit midemi yakıyor. ejderha gibi geziyorum tüm gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…