- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.477
- 248
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #22.081
Bi an kafam karıştı50lik değil en az 75lik ve mutlaka 8saatlik açlıkbenim yapacagım bu hekimin tavsiyesi de bu,zaten 10yıldır bu işteyim çapa da falan da hatırlarım fakültede de yapılan buydu. tok gelin mevzusunu ilk kez burda duydum. yani mutlaka mantıklı bir açıklaması vardır 50lik sonuçta düşük doz glukoz oldugu için önden hafif atıştırın diyorlardır ama çokta seçici bir test olmadıgı aşikar. bence sen hiiiiç çift dikiş yapma görüyorsun. al 75lik glukozunu yanına eczaneden,git önce aç kan ver,hemen ardından iç glukozu 1. ve 2.saatte tekrar kan ver ohh mis tek seferde çık gel.
OHHH CEVAP KOMPLE YANLIŞ HATUNA GİTTİ. canımm kusura bakma @semabsrn yazacağımı sana yazdım. senin için de tavsiyem kesinlikle testi tekrarla kimseye bi zararı olmaz endişe etme,eğer gerçketen yüksekse şekerin ve önlem alınmazsa asıl ozaman zarar vermiş olursun hem kendine hem bebişe
Doğumdan korkmaya başladım bu aralar zaten , tecrübesizlik de üstüne eklenince herşeyi soruyorum . Teşekkür ederimLcw candır ya hem uygun hem kalıpları bol benim gibi kalın bacaklıları da düşünmüşler :)))
Oluyor canım ilk 2 gün. Sonrası değişken. Benim 40 gün sürdü az az. Bazısının 20 sinden falan kesilmiş kanaması. Ama ilk günler yoğun
Oh maşallah nBende hayatımda yemediğim bi tatlıyı aşerdim eşim diyoki tadını bilmediğin şeyin nasıl aleti insan... Ama aldırdım yedim noldu peki dün bidaha gece yarısı aldırdım oturdum yine yedim Ayy bu tatlıya fena sardım üstüne de gece gece tost yedim ... Eyvah eyvah baba bişeyler oluyorr
Bende hayatımda yemediğim bi tatlıyı aşerdim eşim diyoki tadını bilmediğin şeyin nasıl aleti insan... Ama aldırdım yedim noldu peki dün bidaha gece yarısı aldırdım oturdum yine yedim Ayy bu tatlıya fena sardım üstüne de gece gece tost yedim ... Eyvah eyvah baba bişeyler oluyorr
olur tabi 2haftadan birşey olmaz. önemli olan sonuçBi an kafam karıştıanladım teşekkür ederim, şöyle bir fikrim var diyetim devam ediyorken yüklememi bir sonraki kontrolüm yani 30. Haftamda baktırsam olur mu ? Kendi doktoruma gitmek o hastanede yapmak istiyorum çünkü . Şurada 2 hafta flm kaldı gitmeme
Toparlarsincan bir sey olmaz. Gerekirse hastanenin acil bolumune gider uzanirsin sedyelerde.ii ozaman bnnde toparlarim insallah tek gidiyorum mecbur
Çok teşekkür ederim bilgi verdiğin içinolur tabi 2haftadan birşey olmaz. önemli olan sonuçdogumda şeker hastası bir anne bebeği olup olmadıgını bilmek en önemlisi aslında. anne karnındayken çok sıkıntı yok en fazla iri bebek oluyorlar ama dogumda eğer bilinmezse ağır hipoglisemi atakları geçirebiliyor bebekler,açlığa bağlı olarak. sen iki hafta sonra baktırırsın sıkıntı değil.
Bende sezeryan videolarindan korkuyorum :) en iyisi hic izlememek. Normal dogum videosu hic izlemedim. İzlemeyi de dusunmuyorum :)kızlar ben de normal doğum istiyorum ama birkaç video izleyince korkmaya başladım:))
Kendimi gördüm bi an Allah yardımcınız olsunben kahvaltımı yanıma alıp çıkıyorum, okulda yiyorum. poğaça simit midemi yakıyor. ejderha gibi geziyorum tüm gün
Yani korkulacak bişey değil süreç ilerliyor sen böyle anlamsızca içindesin gibi oluyor o anlar korkma diyeceğim ama işe yaramayacakDoğumdan korkmaya başladım bu aralar zaten , tecrübesizlik de üstüne eklenince herşeyi soruyorum . Teşekkür ederim
amin cnm, midem için gaviscon içiyordum sürekli, tvde bir dr bebeklerin astım oranının bu ilaçlar yüzünden arttığını söyledi. tedirgin oldum, dayanamayacak kadar olursa içiyorum artık.Kendimi gördüm bi an Allah yardımcınız olsun
Ben de yemeğe değil kıyafete para bayılanlardanımCanım ben yemeği severim güzel yemeği dahada çok en fazla parayı yiyeceğe yatırırımama sağlıksız yemek yemedim bebişim de sağlıksız şeyler istiyor cips istiyor halley tarzı cukulette istiyor
Adam gibi şeyler istesin benim canıma minnet yerimbakalım sonumuz hayırlı olsun da az kilolu olsun sonrasında veremem ben
benimde 28 aylık oglum var ne demek istediğini çok iyi anlıyorum. Tek olsam yatarım halsizsem ama bebiş olunca mecbur ayakta durmak zorundasın. Bende agirlasirsam onunla ilgilenemem diye çok korkuyorum
İŞ CNM HEPİMİZ SAGLICAKLA ALIRIZ YAVRULARIMIZI KUCAGIMIZATemiz tut canim icini .
Guzel cikar ins
Canım görür müsün bilmiyorum ama bende 50 lik yaptırdım ve bana sağlık ocağı kesinlikle aç geleceksin diye bir kaç kez uyardı beni. Tok gitmek zaten şekerini yükseltecek birde o glukoz daha da yüksek olmasını sağlayacak. Açlık şekerini nasıl ölçecekler acaba. Sen de bence aç gitmelisin yüksek çıkabilir çünkü şeker yüklemesinden sonra.
50lik değil en az 75lik ve mutlaka 8saatlik açlıkbenim yapacagım bu hekimin tavsiyesi de bu,zaten 10yıldır bu işteyim çapa da falan da hatırlarım fakültede de yapılan buydu. tok gelin mevzusunu ilk kez burda duydum. yani mutlaka mantıklı bir açıklaması vardır 50lik sonuçta düşük doz glukoz oldugu için önden hafif atıştırın diyorlardır ama çokta seçici bir test olmadıgı aşikar. bence sen hiiiiç çift dikiş yapma görüyorsun. al 75lik glukozunu yanına eczaneden,git önce aç kan ver,hemen ardından iç glukozu 1. ve 2.saatte tekrar kan ver ohh mis tek seferde çık gel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?