2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bi an kafam karıştı anladım teşekkür ederim, şöyle bir fikrim var diyetim devam ediyorken yüklememi bir sonraki kontrolüm yani 30. Haftamda baktırsam olur mu ? Kendi doktoruma gitmek o hastanede yapmak istiyorum çünkü . Şurada 2 hafta flm kaldı gitmeme

Doğumdan korkmaya başladım bu aralar zaten , tecrübesizlik de üstüne eklenince herşeyi soruyorum . Teşekkür ederim

Bende hayatımda yemediğim bi tatlıyı aşerdim eşim diyoki tadını bilmediğin şeyin nasıl aleti insan... Ama aldırdım yedim noldu peki dün bidaha gece yarısı aldırdım oturdum yine yedim Ayy bu tatlıya fena sardım üstüne de gece gece tost yedim ... Eyvah eyvah baba bişeyler oluyorr

Oh maşallah n afiyet olsun

Hahahhaha eslerin cevaplarida hemen hazir Ben aksam yemeginden sonra cogu zaman bisey yemiyorum ama gun icinde ne bulduysam goturuyorum artik

olur tabi 2haftadan birşey olmaz. önemli olan sonuç dogumda şeker hastası bir anne bebeği olup olmadıgını bilmek en önemlisi aslında. anne karnındayken çok sıkıntı yok en fazla iri bebek oluyorlar ama dogumda eğer bilinmezse ağır hipoglisemi atakları geçirebiliyor bebekler,açlığa bağlı olarak. sen iki hafta sonra baktırırsın sıkıntı değil.

kizlarr ben seker yuklemesi yaptirmadim ilk oglumda yapilmisti ne bileyim gereksiz bir yukleme olarak gördüm yazdiklarinizi okuyunca tedirgin oldum acaba yaptirmalimiydim bilemedim

Çok teşekkür ederim bilgi verdiğin için

Ben de yemeğe değil kıyafete para bayılanlardanım eve gelip ekmek arası peynir domates salata yanına çay mis gelir bana ama kıyafetin en dibine vururum :))) evet İnan dün eşime dedimki doğurayım hergün cips yicem ya bukadar mı ister insanın canı. Hani tamam ye nefsin körelsin diyeceksiniz zaten yiyorum ama hergün istiyor hergün de yenmez ki.
Ya bu çok başka bir his inan ilk bebeğine yetemeyen iki çocuklu anne olmak korkusu işlenmiş. Halbuki yanımızda olması bile mutlu ediyordur onu ama annelik dürtüsü işte.
Mesela Doğuma giden ikinci bebişli anneler korkudan ziyade ilk bebişleri için ağlayıp gidiyorlarmış. Hep öyle oldu çevremde ben de kesin sulugöz olur Zeynep diye ağlarım

Teşekkürler canim cevabın için
Sen 50 lik yaptırdın ve ac gittin değil mi
Sonuç da temiz mi çıktı.

Birde 1 saate yayarak içmişsin ben oglum da 75 lik yaptırdım onuda 5 10 dakikada bitirmeli söyledi sonra 1 saat birşey yiyip içme dedi.

Kizlar ruh halim cok bozuk dunden beri patladim patlicam .pek hamilelikten gibi durmuyor.esim rahatsiz ona uzuldum sanirim
Nasil asicam bilmiyorum.

Teşekkürler canim benim zeynep kamil eğitim araştırmadan gün verdiler ve barkod da çıkartip ve ona gore gün verdiler. Ben oraya ac gideyim gidince söyleyeyim 75 lik yapsak olur mu diye olmaz derse zaten ac olacağım yüksek çıkmaz herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…