2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
kizlar ben aldim sonuclarimi bu hastane ile isim bitti guzel sonuclarin dedi yalniz ben otobus bindim ani feren yapti karnima cocuk dustu yani pimpiriklenme basladim ben

Bende bugün yaptırdım seker yükleme aclık 93 cıkmıs 50lik yüklemeden 1 saat sonrada 122 cıkmıs normal aralıkta görünüyo sanırım sıkıntı yok idrarda enfeksiyon cıkmıs ama öyle anladım hf gidicem dr da bakalım ne dicek sofiarya canım bakabilirsen cok sevinirim forumumuzun bashemsiresi

Eklentiler

• E07D9E85-365C-4F5D-85E3-ED7EF45D1FE3.webp
    14 KB · Görüntüleme: 82
Ben normal adet donemlerimde orkid ultra gece kullaniyorum. Sık degistirmeme ragmen ondan bile taşma yasarim. O yuzden ped tedirgin ediyor.

Kucucuk benek bezi bize nasil gelsin ki ya? O konuda benim aklim karisiyor :/

Son duzluk
Yani normal pedden daha büyük canım bide 3-4 numara filan kullanırsan gayet iyi geliyo

Ay benim eşimin o zaman da bir bahanesi olur kesin. Ben geçen çok kızdım yeter hergün çıkacağız diye o günden beri mesai kalıyor Bu ay çok yoğunum deyip deyip duruyor. Hava az daha aydınlansın ben kendim çıkarım artık napayım işten gelince :)

Canım ben sabah yaptırdım ama dr um ac ol dedi içtikten 1 saat sonra tekrar verdiö

merhaba arkadaslar ben araniza yeni katıldım birkaç kayıptan sonra ilk kez bebisimizi kucağımıza almaya bu kadar yaklaştık Rabbim herkese naip etsin inşaallah. 23. Haftadayım 3 dr degistirdim ama hala mutsuzum medicana park bahçelievler ve meral arısal a gitmeyi düşünüyorum hastane ve dr hakkında bilginiz varmı? Birde clixane kullanıyorum normal doğum olmaz dedi son dr iyice kafam allak bullak yardımcı olursanız sevinirim

benim de yanmıyor canım
sadece hamurişini fazla kaçırdığımda biraz yanıyo

hoş geldin, benim de 3 kaybım var, bu kez nasip olur inşallah hepimize. kan sulandırıcı ben de kullanıyorum, bir de rahmim öndeymiş. doğumu hiç kafama takmıyorum, bebiş büyüdükçe içimizde kalacak değil ya. normal doğum da olsa sezaryen de olsa gelecekler. rabbim sağlıkla bize de anne olmayı nasip etsin.

Valla bende büyük beden giyime gittim pahalı oldu ama çok rahat pantolon aldım iyi oldu :)

Amiiin arkadaşım inşaallah öyle tabi hayırlısı ne ise o olsun ama normal doğum bebiş için çok önemli bütün antikorları doğum anında alıyorlarmış internette araştırdım clixane la sorun yok diyor uzmanlar benim dr çok emniyetçi o yüzden direk sezeryan dedi dr dan dr a çok fark var inşaallah biran önce gonlume göre birini bulurum

kızlaar ebebek ve babymall da şubat indirimleri başlıyor , yayınlamışlar hangi gün nelerde indirim var, ben daha bebek arabasına ve park yatağa karar veremedim var mı karar veren ?

Kizlar ruh halim cok bozuk dunden beri patladim patlicam .pek hamilelikten gibi durmuyor.esim rahatsiz ona uzuldum sanirim
Nasil asicam bilmiyorum.

Ay geçen hafta ben öyleydim.durup durup kuruyordum kafamda.allahım eşimle tartışmasam diyerek geçirdim hep hormonlardan diyodum kendime.ama senin durum farklı,sen yinede hormonların etkisini tut aklının bi köşesinde

ay hic yanmasın işte ne güzel.bende mide değilde boğaz yanması yapıyor direk.daha birşey kullanmıyorum.yemekten sonra başımı aşağı doğru eğersem daha çok etkili oluy yüzden bulaşık makinasını bile tezgaha oturarak boşaltıyorum sonra yerlestiriyorum

İkiz annesi olan varmı burda bişey soracaktım :)
İkiz annemizde var üçüz annemizde canım benimde balta üçüzdü şuan tek gebelik ilerliyor şükür Rabbime İnşallah hepimiz sağlıcakla alalım kuzularımızı İnş senin nedir çoğulmu yoksa bu sene çoğul gebelik çok fazla Rabbim hepsine sağlık versin

Canım oğlum da 75lik de aynı dediğin gibi 10 dk içinde bitirmiştim sonrada 1 saat beklemiştim. Belki 50lik de Bir zorlama yoktur diyecem ama bakalım şubat 9 unda yukleme yapilacak o zaman anlayacağım

ftmkya Canım ac mi gittin tok mu yüklemeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…