- 23 Mayıs 2013
- 3.258
- 2.661
- 248
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #22.121
Yani normal pedden daha büyük canım bide 3-4 numara filan kullanırsan gayet iyi geliyoBen normal adet donemlerimde orkid ultra gece kullaniyorum. Sık degistirmeme ragmen ondan bile taşma yasarim. O yuzden ped tedirgin ediyor.
Kucucuk benek bezi bize nasil gelsin ki ya? O konuda benim aklim karisiyor :/
Son duzluk
geçmiş olsun bende aynı durumdayım eşim hasta ve antibiyotikler alerji yapiyor surekli panik haldeyimKizlar ruh halim cok bozuk dunden beri patladim patlicam .pek hamilelikten gibi durmuyor.esim rahatsiz ona uzuldum sanirim
Nasil asicam bilmiyorum.
bende aynı durumdayım canm işten gelınce biraz zor olacak ama napalım eşimde istiyo çok şükür gündüz bı yere cıkamıyorum çalıstıgım için,bahar gelıyo ozaman doya doya cıkarız inş.gezintiye
Canım ben sabah yaptırdım ama dr um ac ol dedi içtikten 1 saat sonra tekrar verdiöCanım bana 50 lik. yazildi simdi bana hafif tok gelin dediler acaba ac mi gitsem yada yüklemem sabah 10 ben sabah 8 gibi yesem 3 saat sonra yükleme yatırsam olur mu
Birde ben sabah kahvaltıda yumurta yetmezsem rahatsız oluyorum yumurta peynir ekmek ağır mi gelir.
kafam çok karışık sofiarya . Zaten bir damar bulunana kadar kaç kere deliyorlar. O yüzden bir kerede çıksın istiyorum. Hele hele 100 lik de 4 kere kan almak valla ne kol ne el kalır.
benim de yanmıyor canımKızlar mide yanması en geç ne zaman başlar? Doktorum yaklaşık 1ay önce bana ilaç verdi iki kutu, reflü başlar kullanırsın vs dedi ama daha şişeleri açmadım bile. Herkes mide yanmasından şikayetçi benim niye yanmıyor. Anormal bi durum mu bu?
hoş geldin, benim de 3 kaybım var, bu kez nasip olur inşallah hepimize. kan sulandırıcı ben de kullanıyorum, bir de rahmim öndeymiş. doğumu hiç kafama takmıyorum, bebiş büyüdükçe içimizde kalacak değil ya. normal doğum da olsa sezaryen de olsa gelecekler. rabbim sağlıkla bize de anne olmayı nasip etsin.merhaba arkadaslar ben araniza yeni katıldım birkaç kayıptan sonra ilk kez bebisimizi kucağımıza almaya bu kadar yaklaştık Rabbim herkese naip etsin inşaallah. 23. Haftadayım 3 dr degistirdim ama hala mutsuzummedicana park bahçelievler ve meral arısal a gitmeyi düşünüyorum hastane ve dr hakkında bilginiz varmı? Birde clixane kullanıyorum normal doğum olmaz dedi son dr iyice kafam allak bullak yardımcı olursanız sevinirim
Valla bende büyük beden giyime gittim pahalı oldu ama çok rahat pantolon aldım iyi oldu :)Canım kilo almak aslında üzmez beni ama ilk hamilelikte çok ödemim vardı son ay okadar ağırlaşmıştım ki. Şimdiki korkum okadar ağırlaşırsam ilk kızıma nasıl bakarım daha 3 yaşında. Onu manen eksik bırakmak hiç istemiyorumhergün sürekli oynuyoruz zaman geçiriyoruz bana çok düşkün. Onun için dikkat ediyorum inAn. Ama süt içtim kocaman şişede iy geldi.
Ya sorma kolum kadar bacak yapmışlar pantolonlara benim bacağımın geçmesi imkansız. Bol paçaları da aşırı bol. Ama lcw da buldum çok şükür şimdi rahatım baya.
hoş geldin, benim de 3 kaybım var, bu kez nasip olur inşallah hepimize. kan sulandırıcı ben de kullanıyorum, bir de rahmim öndeymiş. doğumu hiç kafama takmıyorum, bebiş büyüdükçe içimizde kalacak değil ya. normal doğum da olsa sezaryen de olsa gelecekler. rabbim sağlıkla bize de anne olmayı nasip etsin.
:) valla anne olmak cok zormus galiba :)Kıyamam:))
Kizlar ruh halim cok bozuk dunden beri patladim patlicam .pek hamilelikten gibi durmuyor.esim rahatsiz ona uzuldum sanirim
Nasil asicam bilmiyorum.
Kızlar mide yanması en geç ne zaman başlar? Doktorum yaklaşık 1ay önce bana ilaç verdi iki kutu, reflü başlar kullanırsın vs dedi ama daha şişeleri açmadım bile. Herkes mide yanmasından şikayetçi benim niye yanmıyor. Anormal bi durum mu bu?
İkiz annemizde var üçüz annemizde canım benimde balta üçüzdü şuan tek gebelik ilerliyor şükür Rabbime İnşallah hepimiz sağlıcakla alalım kuzularımızı İnş senin nedir çoğulmu yoksa bu sene çoğul gebelik çok fazla Rabbim hepsine sağlık versinİkiz annesi olan varmı burda bişey soracaktım :)
Bana 100 gramlığı bile bes on dakika içinde bitir dediker kızlar anlamadım herkese farklı söylüyolar ama saate yaymak mantıksız geldi ztn bi saat snra kan vermenin mantığı vücudun lekere verdiği tepki değil mi ?
İkiz annesi olan varmı burda bişey soracaktım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?