- 18 Mayıs 2012
- 2.101
- 2.250
- 333
- 43
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #22.101
kızlar ben de normal doğum istiyorum ama birkaç video izleyince korkmaya başladım:))
Ya bu çok başka bir his inan ilk bebeğine yetemeyen iki çocuklu anne olmak korkusu işlenmiş. Halbuki yanımızda olması bile mutlu ediyordur onu ama annelik dürtüsü işte.
Mesela Doğuma giden ikinci bebişli anneler korkudan ziyade ilk bebişleri için ağlayıp gidiyorlarmış. Hep öyle oldu çevremde ben de kesin sulugöz olur Zeynep diye ağlarım
Kizlar ruh halim cok bozuk dunden beri patladim patlicam .pek hamilelikten gibi durmuyor.esim rahatsiz ona uzuldum sanirim
Nasil asicam bilmiyorum.
en iyisi sabah taze hazırlamak ama sabah ezanında yola düşmem gerekiyor.bir gece öncesinde hazırladığımda oldu başa çıkamadım.ben kahvaltımı yanıma alıp çıkıyorum, okulda yiyorum. poğaça simit midemi yakıyor. ejderha gibi geziyorum tüm gün
Allah kolaylık versin hamile değilken bile çok zor gelmişti bana :Ssordum simdi islem 11 kadar surecekmis Allah bana dayanma gucu versin hepimize karnim gurul gurul ya
Teşekkürler canim cevabın için
Sen 50 lik yaptırdın ve ac gittin değil mi
Sonuç da temiz mi çıktı.
Birde 1 saate yayarak içmişsin ben oglum da 75 lik yaptırdım onuda 5 10 dakikada bitirmeli söyledi sonra 1 saat birşey yiyip içme dedi.
Kızlar mide yanması en geç ne zaman başlar? Doktorum yaklaşık 1ay önce bana ilaç verdi iki kutu, reflü başlar kullanırsın vs dedi ama daha şişeleri açmadım bile. Herkes mide yanmasından şikayetçi benim niye yanmıyor. Anormal bi durum mu bu?
1 saat içinde yudum yudum bitir mideni bulandırmasın dedi birden içme sakın dedi o aç kaldığım 1 saatte yaya yaya içtim sonra gidip bir daha kan verdim. İçmeyi bitirdikten sonra 1 saat daha beklemedim yani
Canim doktoruna cok sasrdim .mide yanmasi olmadan hatta sut elma yuksek yastik denenmeden ilac mi verilirmis ilginc .Kızlar mide yanması en geç ne zaman başlar? Doktorum yaklaşık 1ay önce bana ilaç verdi iki kutu, reflü başlar kullanırsın vs dedi ama daha şişeleri açmadım bile. Herkes mide yanmasından şikayetçi benim niye yanmıyor. Anormal bi durum mu bu?
Saol canim .Uyku apnesi var astimi var . Huzursuz bacak sendromu var alerjisi .Ay canım aynı kaygılar kesin bende sulugoz olarak girerim doguma
Geçmiş olsun canım hayırdır
Canımı durum bence bir lütuf
Mide sıkıştıkça yanma başlar ama başlamayan hamilelerde tanıyorum ne midesi bulandı ne küstü ne mide yandı. Ohhh istediğini yedi istediğini içti.
Canim doktoruna cok sasrdim .mide yanmasi olmadan hatta sut elma yuksek yastik denenmeden ilac mi verilirmis ilginc . Anormal degil aksine guzel bi durum masallah de
Kimseye soyleme devam et :)
aman yanmasın ne güzel, herkesste olacak diye bir durum yok cnm. şükret, şanslısınKızlar mide yanması en geç ne zaman başlar? Doktorum yaklaşık 1ay önce bana ilaç verdi iki kutu, reflü başlar kullanırsın vs dedi ama daha şişeleri açmadım bile. Herkes mide yanmasından şikayetçi benim niye yanmıyor. Anormal bi durum mu bu?
aman yanmasın ne güzel, herkesste olacak diye bir durum yok cnm. şükret, şanslısın
bende aynı durumdayım canm işten gelınce biraz zor olacak ama napalım eşimde istiyo çok şükür gündüz bı yere cıkamıyorum çalıstıgım için,bahar gelıyo ozaman doya doya cıkarız inş.gezintiyeBen eşimi ikna edemedim. Akşam işten geliyoruz birde soğukta gezelim mi diyor. Kimsem de yokki çıkıp gezeyim. Bakalım ben napcam hiç bilmiyorum. Evde hareket yapıyorum ama ne kadar yeter bilmiyorum
Saol canim .Uyku apnesi var astimi var . Huzursuz bacak sendromu var alerjisi .
Seker ve kolestrolda cikmis dr ilac verdi .ama ilaci diger kullandigi ilaclarla uyum saglamiyor.Cok uzuluyorum haline .Sabaha kadar uyanik kaliyor.
Sabahta ruh gibi geziyor ortalikta korkuyorum basina bisey gelir die zombiye dondu
Bi daha mı gelcez dünyaya sanki veririz kiloları da hele bi doğsun minnoşlarkızlar hepiniz çok tatlısınız
ben de öyle gömüyorum gömüyorum sonrası vicdan azabı, ama o da anlık, amaaan napim canım istedi diyorum sonrasında
Bana 100 gramlığı bile bes on dakika içinde bitir dediker kızlar anlamadım herkese farklı söylüyolar ama saate yaymak mantıksız geldi ztn bi saat snra kan vermenin mantığı vücudun lekere verdiği tepki değil mi ?Tamam canım bende ac gidiyorum so kararım. Bende 1 saate yayarak içersem dokunmaz belki aklımda bulunsun.
Aynen canim yok yok. .3 kez degisti ilaclar .geceleri cpap cihazi var oda 2 kere degisti.nolucak bilmiyorum . Cok zor oluyor ona .hep dua ediyorum insallah kabul olurda iyilesirCanım çok geçmiş olsun yok yok gibi eşinde. Gerçekten zor durum hele uykusuz olmak ne zamana kadar bünyesi kaldırabilir ki.
Uyum sağlamayan ilaçlar değişemiyor mu
Masallah de kiz :) bende de olmuyor. Bulanti, kusma, uyku... masallah hicbir belirti yasamadim. Bebegimin hareketlerini hissedene kadar hamile olduguma bile inanmiyordum. Sanki doktorlar yalan soyluyordu, hamile degilim baska bir problemim var da fark etmiyorlar diye geciriyordum icimden :) insallah dogumum da hamileligim kadar rahat gecer. Birkac ufak sikayetim yeni yeni basladi, geceleri rahat yatamiyorum. Hepsi bu :)Kızlar mide yanması en geç ne zaman başlar? Doktorum yaklaşık 1ay önce bana ilaç verdi iki kutu, reflü başlar kullanırsın vs dedi ama daha şişeleri açmadım bile. Herkes mide yanmasından şikayetçi benim niye yanmıyor. Anormal bi durum mu bu?
Cok gecmis olsun canim. Uyku apnesi ve huzursuz bacak sendromu benim esimde de var. Ve genel de stresli oldugu zamanlar daha fazla ortaya cikiyor. Esin de stresten uzak dursun. İnsan gercekten cok endiseli oluyor. Ve kilo da tetikliyor bunlari. Esimim hizla kilo aldigi ve ayni zamanda cok da stresli oldugu bir donemde resmen gece olsun istemezdim. Butun gece uyuyamazdim onu dinlemekten. Allah ailelerimizi basimizdan eksik etmesin.Saol canim .Uyku apnesi var astimi var . Huzursuz bacak sendromu var alerjisi .
Seker ve kolestrolda cikmis dr ilac verdi .ama ilaci diger kullandigi ilaclarla uyum saglamiyor.Cok uzuluyorum haline .Sabaha kadar uyanik kaliyor.
Sabahta ruh gibi geziyor ortalikta korkuyorum basina bisey gelir die zombiye dondu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?