2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
kızlar ben de normal doğum istiyorum ama birkaç video izleyince korkmaya başladım:))

Canım cehalet mutluluktur. Ne normal nede sezeryan videoları izleme bence. Normal doğum adı üstünde normal olani. Vücudumuz bir sorun yok ise buna hazırlar kendini merak etme. O ana kadar ne olacak diye düşünme kendi kendini yersin. Zamanı gelince ne olucağını göreceksin zaten

Benim canım çok tatlıdır. Normal doğum.istiyordum. nette acve burasinin rahat doğum yaptırdığını okudum ve ondan aldım. Abese süresi 20. Ayeti kolay doğum için okunacağını öğrendim. Her boş kaldığında bu ayeti okudum. Hatta doğuma girmeden önce bile okuyordum bu ayeti. Herkes o savcıda aklına dua gelmez demişti benimse o sancida duadan başka birşey aklıma gelmemişti. Yine normal doğum için yürüyüş hareket çok iyi demişlerdi bacaklarını açarak oturmak. Günde en az 2 saat yürüyordum ve genelde yerde bağdaş kurarak oturuyordum. Vücudumu da böyle hazırlamaya çalışmıştım sonuçta çok kolay bir doğum serüveni yaşadım umarim kizimida rahat bir şekilde dogururum darısı hepimizin başına

Kızlar mide yanması en geç ne zaman başlar? Doktorum yaklaşık 1ay önce bana ilaç verdi iki kutu, reflü başlar kullanırsın vs dedi ama daha şişeleri açmadım bile. Herkes mide yanmasından şikayetçi benim niye yanmıyor. Anormal bi durum mu bu?

Ay canım aynı kaygılar kesin bende sulugoz olarak girerim doguma

Kizlar ruh halim cok bozuk dunden beri patladim patlicam .pek hamilelikten gibi durmuyor.esim rahatsiz ona uzuldum sanirim
Nasil asicam bilmiyorum.

Geçmiş olsun canım hayırdır

50 lik yaptırdım ve aç gittim canım evet doktor normalde yaptırmıyorum ben dedi ama benim bebek iri olduğu için sana 50 lik yapalım dedi. Temiz çıktı şükür. Sağlık ocağındaki doktor dedi bana 1 saat içinde yudum yudum bitir mideni bulandırmasın dedi birden içme sakın dedi o aç kaldığım 1 saatte yaya yaya içtim sonra gidip bir daha kan verdim. İçmeyi bitirdikten sonra 1 saat daha beklemedim yani

Canımı durum bence bir lütuf
Mide sıkıştıkça yanma başlar ama başlamayan hamilelerde tanıyorum ne midesi bulandı ne küstü ne mide yandı. Ohhh istediğini yedi istediğini içti.

1 saat içinde yudum yudum bitir mideni bulandırmasın dedi birden içme sakın dedi o aç kaldığım 1 saatte yaya yaya içtim sonra gidip bir daha kan verdim. İçmeyi bitirdikten sonra 1 saat daha beklemedim yani

Tamam canım bende ac gidiyorum so kararım. Bende 1 saate yayarak içersem dokunmaz belki aklımda bulunsun.

Canim doktoruna cok sasrdim .mide yanmasi olmadan hatta sut elma yuksek yastik denenmeden ilac mi verilirmis ilginc .
Anormal degil aksine guzel bi durum masallah de
Kimseye soyleme devam et :)

Ay canım aynı kaygılar kesin bende sulugoz olarak girerim doguma

Geçmiş olsun canım hayırdır
Saol canim .Uyku apnesi var astimi var . Huzursuz bacak sendromu var alerjisi .
Seker ve kolestrolda cikmis dr ilac verdi .ama ilaci diger kullandigi ilaclarla uyum saglamiyor.Cok uzuluyorum haline .Sabaha kadar uyanik kaliyor.
Sabahta ruh gibi geziyor ortalikta korkuyorum basina bisey gelir die zombiye dondu

Canımı durum bence bir lütuf
Mide sıkıştıkça yanma başlar ama başlamayan hamilelerde tanıyorum ne midesi bulandı ne küstü ne mide yandı. Ohhh istediğini yedi istediğini içti.

Canim doktoruna cok sasrdim .mide yanmasi olmadan hatta sut elma yuksek yastik denenmeden ilac mi verilirmis ilginc . Anormal degil aksine guzel bi durum masallah de
Kimseye soyleme devam et :)

Kızlar teşekkür ederim cvplar için.
Benim en başından beri hiç mide bulantılarım, kusmalarım olmadı. Ne bileyim mide ekşimesi yanması gibi şikâyetlerim de yok. Doktorumu, eczacıları, eş dost herkesin kafasının etini yiyorum deli misin sen diyorlar kendi kendine nazar değdircen Hani gerçekten lütuf gibi ama insan ister istemez sorguluyor acaba bi sorun mu var diye. Bide tecrübesizlik var.

Doktorum benden illallah etmiş olabilir, ben haddinden fazla pimpirikliyim kadın artık gerçekleşmeyen ama gerçekleşmesi olası durumların bile önlemini alıp ona göre davranıyor. :)))

aman yanmasın ne güzel, herkesste olacak diye bir durum yok cnm. şükret, şanslısın

aman yanmasın ne güzel, herkesste olacak diye bir durum yok cnm. şükret, şanslısın

Canım çok teşekkür ederim. Inan tecrübesizlikten bide pimpirikli olmakla alakalı. Her şeyin altında bişy arıyor insan. Herkeste oluyorsa bende niye olmuyor sorun ne bıdı bıdı bıdı kafada soru işaretleri dönüp duruyor. Şükredip susayım en iyisi :)

Ben eşimi ikna edemedim. Akşam işten geliyoruz birde soğukta gezelim mi diyor. Kimsem de yokki çıkıp gezeyim. Bakalım ben napcam hiç bilmiyorum. Evde hareket yapıyorum ama ne kadar yeter bilmiyorum
bende aynı durumdayım canm işten gelınce biraz zor olacak ama napalım eşimde istiyo çok şükür gündüz bı yere cıkamıyorum çalıstıgım için,bahar gelıyo ozaman doya doya cıkarız inş.gezintiye

Canım çok geçmiş olsun yok yok gibi eşinde. Gerçekten zor durum hele uykusuz olmak ne zamana kadar bünyesi kaldırabilir ki.
Uyum sağlamayan ilaçlar değişemiyor mu

Tamam canım bende ac gidiyorum so kararım. Bende 1 saate yayarak içersem dokunmaz belki aklımda bulunsun.
Bana 100 gramlığı bile bes on dakika içinde bitir dediker kızlar anlamadım herkese farklı söylüyolar ama saate yaymak mantıksız geldi ztn bi saat snra kan vermenin mantığı vücudun lekere verdiği tepki değil mi ?

Canım çok geçmiş olsun yok yok gibi eşinde. Gerçekten zor durum hele uykusuz olmak ne zamana kadar bünyesi kaldırabilir ki.
Uyum sağlamayan ilaçlar değişemiyor mu
Aynen canim yok yok. .3 kez degisti ilaclar .geceleri cpap cihazi var oda 2 kere degisti.nolucak bilmiyorum . Cok zor oluyor ona .hep dua ediyorum insallah kabul olurda iyilesir

Masallah de kiz :) bende de olmuyor. Bulanti, kusma, uyku... masallah hicbir belirti yasamadim. Bebegimin hareketlerini hissedene kadar hamile olduguma bile inanmiyordum. Sanki doktorlar yalan soyluyordu, hamile degilim baska bir problemim var da fark etmiyorlar diye geciriyordum icimden :) insallah dogumum da hamileligim kadar rahat gecer. Birkac ufak sikayetim yeni yeni basladi, geceleri rahat yatamiyorum. Hepsi bu :)
Cok gecmis olsun canim. Uyku apnesi ve huzursuz bacak sendromu benim esimde de var. Ve genel de stresli oldugu zamanlar daha fazla ortaya cikiyor. Esin de stresten uzak dursun. İnsan gercekten cok endiseli oluyor. Ve kilo da tetikliyor bunlari. Esimim hizla kilo aldigi ve ayni zamanda cok da stresli oldugu bir donemde resmen gece olsun istemezdim. Butun gece uyuyamazdim onu dinlemekten. Allah ailelerimizi basimizdan eksik etmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…