- 27 Aralık 2015
- 2.277
- 2.445
- 83
- 37
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #22.141
Amin canim .aynen bende o durumdayim .simdi baska bi ilacta bozuyor onu bakalim neolavakMasallah de kiz :) bende de olmuyor. Bulanti, kusma, uyku... masallah hicbir belirti yasamadim. Bebegimin hareketlerini hissedene kadar hamile olduguma bile inanmiyordum. Sanki doktorlar yalan soyluyordu, hamile degilim baska bir problemim var da fark etmiyorlar diye geciriyordum icimden :) insallah dogumum da hamileligim kadar rahat gecer. Birkac ufak sikayetim yeni yeni basladi, geceleri rahat yatamiyorum. Hepsi bu :)
Cok gecmis olsun canim. Uyku apnesi ve huzursuz bacak sendromu benim esimde de var. Ve genel de stresli oldugu zamanlar daha fazla ortaya cikiyor. Esin de stresten uzak dursun. İnsan gercekten cok endiseli oluyor. Ve kilo da tetikliyor bunlari. Esimim hizla kilo aldigi ve ayni zamanda cok da stresli oldugu bir donemde resmen gece olsun istemezdim. Butun gece uyuyamazdim onu dinlemekten. Allah ailelerimizi basimizdan eksik etmesin.
Canim gecmis olsun agrin yoktur ins .cok carptimi .bisey olmaz insallah .kizlar ben aldim sonuclarimi bu hastane ile isim bitti guzel sonuclarin dedi yalniz ben otobus bindim ani feren yapti karnima cocuk dustu yani pimpiriklenme basladim ben
Allah sifa versin onlara hasta halleride cekilmiyorgeçmiş olsun bende aynı durumdayım eşim hasta ve antibiyotikler alerji yapiyor surekli panik haldeyim
Cok guzel bi haber bu sitelerinde mi yaziyor nasil ulasabiliriz indirim gunlerinekızlaar ebebek ve babymall da şubat indirimleri başlıyor , yayınlamışlar hangi gün nelerde indirim var, ben daha bebek arabasına ve park yatağa karar veremedim var mı karar veren ?
Esimde korkuyor amaa korkunun ecele faydasi yok tabiiAy geçen hafta ben öyleydim.durup durup kuruyordum kafamda.allahım eşimle tartışmasam diyerek geçirdim hep hormonlardan diyodum kendime.ama senin durum farklı,sen yinede hormonların etkisini tut aklının bi köşesinde
Sıkıntı Yok yola devamAçlık şekerim 86 1. Saat 174 2. Saat 106 normalmi kızlar sizcesofiarya
Şeker yükleme de idrar da normalBende bugün yaptırdım seker yükleme aclık 93 cıkmıs 50lik yüklemeden 1 saat sonrada 122 cıkmıs normal aralıkta görünüyo sanırım sıkıntı yok idrarda enfeksiyon cıkmıs ama öyle anladım hf gidicem dr da bakalım ne diceksofiarya canım bakabilirsen cok sevinirim forumumuzun bashemsiresi
evet keşke normal olsa ama şartlar uygun değilse de zorlamam ben. hakkımızda hayırlısı artık. doktorların insafına bilgisine kaldık elden ne gelir?Amiiin arkadaşım inşaallah öyle tabi hayırlısı ne ise o olsun ama normal doğum bebiş için çok önemli bütün antikorları doğum anında alıyorlarmış internette araştırdım clixane la sorun yok diyor uzmanlar benim dr çok emniyetçi o yüzden direk sezeryan dedi dr dan dr a çok fark var inşaallah biran önce gonlume göre birini bulurum
50 ml beş dakikada iç mutlaka dediler bana, bir saat sonra da kan aldılar.Canım oğlum da 75lik de aynı dediğin gibi 10 dk içinde bitirmiştim sonrada 1 saat beklemiştim. Belki 50lik de Bir zorlama yoktur diyecem ama bakalım şubat 9 unda yukleme yapilacak o zaman anlayacağım
ftmkya Canım ac mi gittin tok mu yüklemeye
Canım normalde 5. Yada 6. Haftadayım pazartesi değerim 8364 çıktı arkadaşım yüksek dedi aklıma takıldı kese 1 tane gördü doktor ama belli olmaz da dedi aklıma takıldıInş ikiz bekliyorum. Sor canim
Canım normalde 5.yada 6. Haftadayım pazartesi değerim 8364 çıktı arkadaşım yüksek dedi aklıma takıldı kese 1 tane gördü doktor ama belli olmaz da dedi aklıma takıldıİkiz annemizde var üçüz annemizde canım benimde balta üçüzdü şuan tek gebelik ilerliyor şükür Rabbime İnşallah hepimiz sağlıcakla alalım kuzularımızı İnş senin nedir çoğulmu yoksa bu sene çoğul gebelik çok fazla Rabbim hepsine sağlık versin
4 lökosit çıkmış ondan birşey olmaz idrarda. Kadınlarda 10lökosite kadar sıkıntı Yok
Aaa ilk defa duydum bende daha çok dikkat edeyim iyiki söylediniz.amin cnm, midem için gaviscon içiyordum sürekli, tvde bir dr bebeklerin astım oranının bu ilaçlar yüzünden arttığını söyledi. tedirgin oldum, dayanamayacak kadar olursa içiyorum artık.
Hiç değil güzel bir durum maşallah :)Kızlar mide yanması en geç ne zaman başlar? Doktorum yaklaşık 1ay önce bana ilaç verdi iki kutu, reflü başlar kullanırsın vs dedi ama daha şişeleri açmadım bile. Herkes mide yanmasından şikayetçi benim niye yanmıyor. Anormal bi durum mu bu?
Evet bana da 5 dk içinde bitecek demişlerdi. Mantıken de hemen içilmeli bence de.Bana 100 gramlığı bile bes on dakika içinde bitir dediker kızlar anlamadım herkese farklı söylüyolar ama saate yaymak mantıksız geldi ztn bi saat snra kan vermenin mantığı vücudun lekere verdiği tepki değil mi ?
Cnm ben resmen çilekli gazoz ictim o konuda rahat ol kan almada o kadar sıkıntı olmaz inşallah canımftmkya 07rukiye07 kızlar çok teşekkürler ac gidicem verdiğiniz bilgiler sonucunda.
Şu şeker yüklemesi çok kasıyor benim normalde midem kalkiyor kotu oluyorum o yüzden tek seferde aradan çıkarmak istiyorum.
Tabii bide kan verme durumu beni korkutuyor
Sağol cnmŞeker yükleme de idrar da normal4 lökosit çıkmış ondan birşey olmaz idrarda. Kadınlarda 10lökosite kadar sıkıntı Yok
Cnm ben resmen çilekli gazoz ictim o konuda rahat ol kan almada o kadar sıkıntı olmaz inşallah canım
Dr um şöyle demişti, ben 61 le gebe kaldım. Bulantılardan dolayı 5 kilo verdim. Şimdi 67 kiloyum. Kaç kilo ile gebe kaldıysan öyle hesaplayacaksın demişti. Bu durumda 61 le gebe kaldım şu an 67 yim. 6 kilo almışım.Canim ya mantiken 6 kilo almis olman gerekmez mi ben de merak ediyorum bunun cevabini
ay hic yanmasın işte ne güzel.bende mide değilde boğaz yanması yapıyor direk.daha birşey kullanmıyorum.yemekten sonra başımı aşağı doğru eğersem daha çok etkili oluyyüzden bulaşık makinasını bile tezgaha oturarak boşaltıyorum sonra yerlestiriyorum
Benim dr umda uyarmıştı beni, 50 lik yapıyorlar aman dikjat dedi. 75 lik olacak ve aç karnına demişti.ya valla ben anlamıyorum,sen kaçıncı yazan arkadaşımızsın. 50lik tok karnına yaptır sonra yüksek çıksın;100lüğe göndersinler onda normal çıksın. ben anlamıyorum kii bu yeni moda mı tok karnına OGTT mi olur valla ozmaan da demiştim şimdi de aynı şeyi söylüyorum. sen 100lük yaptır normal eski usül aç karnına falan bişey de çıkmaz hiç korkma.saçma sapan geriyorlar insanları yok yere . valla arkadaşlar hepinize söylüyorum OGTT için enaz 75gr lık glukoz la aç girin testlere. ne böyle tekrar tekrar bu kaçıncı oluyor,sizi de strese sokuyorlar yok yere nası iş nası hekimlik anlamadım.
benim de yanmıyor canım
sadece hamurişini fazla kaçırdığımda biraz yanıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?