2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Amin canim .aynen bende o durumdayim .simdi baska bi ilacta bozuyor onu bakalim neolavak

kizlar ben aldim sonuclarimi bu hastane ile isim bitti guzel sonuclarin dedi yalniz ben otobus bindim ani feren yapti karnima cocuk dustu yani pimpiriklenme basladim ben
Canim gecmis olsun agrin yoktur ins .cok carptimi .bisey olmaz insallah .
geçmiş olsun bende aynı durumdayım eşim hasta ve antibiyotikler alerji yapiyor surekli panik haldeyim
Allah sifa versin onlara hasta halleride cekilmiyor
kızlaar ebebek ve babymall da şubat indirimleri başlıyor , yayınlamışlar hangi gün nelerde indirim var, ben daha bebek arabasına ve park yatağa karar veremedim var mı karar veren ?
Cok guzel bi haber bu sitelerinde mi yaziyor nasil ulasabiliriz indirim gunlerine

Şeker yükleme de idrar da normal 4 lökosit çıkmış ondan birşey olmaz idrarda. Kadınlarda 10lökosite kadar sıkıntı Yok

evet keşke normal olsa ama şartlar uygun değilse de zorlamam ben. hakkımızda hayırlısı artık. doktorların insafına bilgisine kaldık elden ne gelir?

50 ml beş dakikada iç mutlaka dediler bana, bir saat sonra da kan aldılar.

Canım normalde 5.yada 6. Haftadayım pazartesi değerim 8364 çıktı arkadaşım yüksek dedi aklıma takıldı kese 1 tane gördü doktor ama belli olmaz da dedi aklıma takıldı

4 lökosit çıkmış ondan birşey olmaz idrarda. Kadınlarda 10lökosite kadar sıkıntı Yok

Canım benim cuma günü yapılan tahlillerimde eritrosit 42 çıkmış bir de koagülasyon da APTT 24.5 çıkmış referans aralığı 24.8 - 35 bir sorun olmaz degilmi ayın 13 unde randevum var o zaman şeker yüklemesi ile birlikte göstericem

ftmkya 07rukiye07 kızlar çok teşekkürler ac gidicem verdiğiniz bilgiler sonucunda.
Şu şeker yüklemesi çok kasıyor benim normalde midem kalkiyor kotu oluyorum o yüzden tek seferde aradan çıkarmak istiyorum.
Tabii bide kan verme durumu beni korkutuyor

Hiç değil güzel bir durum maşallah :)

Evet bana da 5 dk içinde bitecek demişlerdi. Mantıken de hemen içilmeli bence de.

Cnm ben resmen çilekli gazoz ictim o konuda rahat ol kan almada o kadar sıkıntı olmaz inşallah canım

Cnm ben resmen çilekli gazoz ictim o konuda rahat ol kan almada o kadar sıkıntı olmaz inşallah canım

Inşallah canım ya benim damarlarım ince bulunmuyor ve bide ben iğneden korkarım. Gördüğüm andan itibaren gözyaşlarım boncuk boncuk akar
Hatta oglum da şeker yüklemesine 3 kanı verirken artık dayak yemiş gibi ağlıyordum. Hemşire hanım bi iğneye dayanamıyorsun nasıl doğum yapcan diye laf söylemişti. Canim cok sikilmisti. Normal doğum yaptım ve sezeryandan da korkuyorum her yeri deliyorlar

Canim ya mantiken 6 kilo almis olman gerekmez mi ben de merak ediyorum bunun cevabini
Dr um şöyle demişti, ben 61 le gebe kaldım. Bulantılardan dolayı 5 kilo verdim. Şimdi 67 kiloyum. Kaç kilo ile gebe kaldıysan öyle hesaplayacaksın demişti. Bu durumda 61 le gebe kaldım şu an 67 yim. 6 kilo almışım.

Rahatlık batıyor galiba bana da :)) Olsa niye oluyor ne kadar sürecek derdi olmasa niye olmuyor acaba bi sorun mu var. Ne diyeyim Allah başka dert vermesin. Size de kolaylık versin canım ^^

Benim dr umda uyarmıştı beni, 50 lik yapıyorlar aman dikjat dedi. 75 lik olacak ve aç karnına demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…