2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Normal doğum olamadı benim, bebek doğum kanalına giremiyordu kafası büyük çatı dardı sancı çekiyormuşum onu bile anlamadım önceleri 3cm açılmayla epidural sezaryen oldum ama çok güzeldi maşallah Rabbim herkese böylesini nasip etsin bebeğim gayet sağlıklıydı emdi ertesi gün hemen bebeği alıp çıktık sarılık vs de olmadı...inşallah yine öyle olur...şimdi kızım olacak ama çok ağırım rahatsızım ne yesem dokunuyor ağzımın tadı yok

Kızlar bu ara iyice saçmaladım yaa gece düzgün uyuyamıyorum hep karnım şiş gibi dön dön dön nasıl yatsam bilemiyorum tam uyuyorum bu sefer de saçmasapan rüyalar görüyorum...doğum yapmışım da bebeğimi bi yere bırakıp gitmişim geri gelmişim 3-4 aylık olmuş al emzir diyorlar 2 damla süt geliyor ağlıyorum bu kadar salakça şeyleri nerden buluyorum imdat

Teşekkür ederim canım banada fazla geldi o yüzden sordum.
APTT önceki tahlillerde normal çıkmış sanırım dediğin gibi labaratuvar kaynaklı

evet keşke normal olsa ama şartlar uygun değilse de zorlamam ben. hakkımızda hayırlısı artık. doktorların insafına bilgisine kaldık elden ne gelir?

Aynen arkadaşım kurbanlık koyun gibi gidiyoruz peşlerinden Rabbim iyileriyle karşılaştırsin sağ salim kucagimiza almak nasip olsun kuzularımızı

Benim dr umda uyarmıştı beni, 50 lik yapıyorlar aman dikjat dedi. 75 lik olacak ve aç karnına demişti.

Onceki yazdıklarınıza kaçırdım mi bilmiyorum arkadaşlar ama birde sabah 10 a kadar yapılmalıymış en iyi sonuç öyle çıkıyor dendi banada nasipse bende 6 sında yükleme yaptırıcam

Bir arkadaş diyabet diyet listesi resmi atmıştı kaybettim görürse msjı tekrar atabilirmi

Merhaba hosgeldin canim, ben de 22 haftalik kaybimdan sonra clexan kullaniyorum gittigim 5 doktora da sordum gayet de normal dogum yapabilirsin cati vs sartlar son durumda uygun olursa dedi.

Cok zor bir liste degil mi ya:/ ben bu listeyle iki gun yasayamam. Hele hamilelikte hic yani. Porsiyonlar asiri az degil mi? İki dilim peynir bes Zeytin ve bir yumurta bence hamilelikte kahvalti icin cok az.
Benimde dikkatimi çeken neden ekmek okadar çok anlamadım

Cok zor bir liste degil mi ya:/ ben bu listeyle iki gun yasayamam. Hele hamilelikte hic yani. Porsiyonlar asiri az degil mi? İki dilim peynir bes Zeytin ve bir yumurta bence hamilelikte kahvalti icin cok az.
Canım bana da ekmek çok fazla geldi ben bu kadar ekmeği 1 ayda bile yiyemem...ekmek yerine 12 kaşık bulgur pilavı diyor ki imkanı yok 3-4 kaşıktan fazla onu da yiyemem...bence çok fazla bile

Kizlar duygu durumlariniz nasil? Hamilelik siteleri, uygulamalar vs bu haftalarda artik azalacagini soyluyor. Ama sanki ben de yeni yeni basliyor gibi. Bugunlerde esime karsi guvensizlik yasiyorum. Eve gelis gidis saati bellidir. Disari cikmaz is disinda. Haftada birgun izni var onu da evde gecirir. Telefonla cok ugrasmaz. Ama nerden ciktiysa icim icimi kemiriyor ya. Hamilelikten mi kaynakli, yoksa su sitede takilmaya basladigimdan beri gordugum aldatma konularindan mi bilmiyorum. İcim hic rahat degil.

Canım bana da ekmek çok fazla geldi ben bu kadar ekmeği 1 ayda bile yiyemem...ekmek yerine 12 kaşık bulgur pilavı diyor ki imkanı yok 3-4 kaşıktan fazla onu da yiyemem...bence çok fazla bile
Bana ekmek saçma geldi çünkü ekmek şekeri yükselten bişey

Benimde dikkatimi çeken neden ekmek okadar çok anlamadım

Evet ekmek cok fazlaymis simdi siz yazinca dikkat ettim. Fazla ekmek yemedigim icin listenin ekmek kisimlarin bakmadiysam demek aslinda ekmek de karbonhidrat sonucta, seker hastalarina bence bu kadar verilmemesi gerekir. Onun yerine yemek porsiyonlari arttirilabilir. Ben valla bulgur pilavini birak 12 kasik 20 kasigi bile severek yerim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…