- 13 Kasım 2017
- 267
- 380
- 23
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #22.181
Yoo bişey dememisti bende sormamistim cinsiyetle ilintilimidir acaba kiz benimki
Amaan bende çin takvimi o bu şu herşey cürudu zatenBenimki de erkek. Cinsiyet tezi de çürüdü galiba :)
Normal doğum olamadı benim, bebek doğum kanalına giremiyordu kafası büyük çatı dardı sancı çekiyormuşum onu bile anlamadım önceleri 3cm açılmayla epidural sezaryen oldum ama çok güzeldi maşallah Rabbim herkese böylesini nasip etsin bebeğim gayet sağlıklıydı emdi ertesi gün hemen bebeği alıp çıktık sarılık vs de olmadı...inşallah yine öyle olur...şimdi kızım olacak ama çok ağırım rahatsızım ne yesem dokunuyor ağzımın tadı yokBenim bu ilk deneyimlemem ve inanılmaz rahat geçiyor. Erkek bebek bekleyen annelerin hamileliği rahat geçer derler ama biraz da sans işi galiba tamamiyle cinsiyetle ilintili değil. Peki doğumun nasıldı canım, hamilelik bu kadar rahat olunca doğum zor geçer endişesi var şimdi bende. Bu arada inşallah daha fazla zorlanmadan nihayete erdirirsin gebeliğini.
Yani yine 3-5 kan hücresi görülmesi gebelikte normaldir ama senin sayı fazla çıkmışya enfeksiyon kaynaklı bir artış var ya da böbrekler zorlanıyor bu dönemde. Bi göster bakalım doktor ne önerecek?? aPTT yi de tekrarla çünkü bazen kan alımına bağlı aksiliklerde de bu değer yanlış çıkabiliyor hassas bir test. Düşük çıkması Doğum açısından kanama riski oluşturur ona göre önlem almak gerekir Doğum esnasında. Ama zannetmiyorum kesin laboratuvar kaynaklı bir aksilik olmuştır
evet keşke normal olsa ama şartlar uygun değilse de zorlamam ben. hakkımızda hayırlısı artık. doktorların insafına bilgisine kaldık elden ne gelir?
Benim dr umda uyarmıştı beni, 50 lik yapıyorlar aman dikjat dedi. 75 lik olacak ve aç karnına demişti.
Merhaba hosgeldin canim, ben de 22 haftalik kaybimdan sonra clexan kullaniyorum gittigim 5 doktora da sordum gayet de normal dogum yapabilirsin cati vs sartlar son durumda uygun olursa dedi.merhaba arkadaslar ben araniza yeni katıldım birkaç kayıptan sonra ilk kez bebisimizi kucağımıza almaya bu kadar yaklaştık Rabbim herkese naip etsin inşaallah. 23. Haftadayım 3 dr degistirdim ama hala mutsuzummedicana park bahçelievler ve meral arısal a gitmeyi düşünüyorum hastane ve dr hakkında bilginiz varmı? Birde clixane kullanıyorum normal doğum olmaz dedi son dr iyice kafam allak bullak yardımcı olursanız sevinirim
Aaa canım senmiydin:) çok teşk ederimBen almıştımEki Görüntüle 2104263
Ben almıştımEki Görüntüle 2104263
Bana liste vermedi doktorum canım...burda biri paylaşmıştı referans olsun diye ekran fotoğrafı almıştım benim değil yaniAaa canım senmiydin:) çok teşk ederim
Benimde dikkatimi çeken neden ekmek okadar çok anlamadımCok zor bir liste degil mi ya:/ ben bu listeyle iki gun yasayamam. Hele hamilelikte hic yani. Porsiyonlar asiri az degil mi? İki dilim peynir bes Zeytin ve bir yumurta bence hamilelikte kahvalti icin cok az.
Canım bana da ekmek çok fazla geldi ben bu kadar ekmeği 1 ayda bile yiyemem...ekmek yerine 12 kaşık bulgur pilavı diyor ki imkanı yok 3-4 kaşıktan fazla onu da yiyemem...bence çok fazla bileCok zor bir liste degil mi ya:/ ben bu listeyle iki gun yasayamam. Hele hamilelikte hic yani. Porsiyonlar asiri az degil mi? İki dilim peynir bes Zeytin ve bir yumurta bence hamilelikte kahvalti icin cok az.
Bana ekmek saçma geldi çünkü ekmek şekeri yükselten bişeyCanım bana da ekmek çok fazla geldi ben bu kadar ekmeği 1 ayda bile yiyemem...ekmek yerine 12 kaşık bulgur pilavı diyor ki imkanı yok 3-4 kaşıktan fazla onu da yiyemem...bence çok fazla bile
Benimde dikkatimi çeken neden ekmek okadar çok anlamadım
Canım bana da ekmek çok fazla geldi ben bu kadar ekmeği 1 ayda bile yiyemem...ekmek yerine 12 kaşık bulgur pilavı diyor ki imkanı yok 3-4 kaşıktan fazla onu da yiyemem...bence çok fazla bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?