- 6 Mayıs 2011
- 1.890
- 3.089
- 133
- 40
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #22.221
Oğlumda her şeyim ölçülü saatliydi...günlük 4 tane ceviz 8 tane fındık 1 bardak süt 1 kase yoğurt, haftada 2 balık, bakliyat, et vs şimdi birçoğunu yiyemiyorum yapacak bişey yok ve o ağzımın berbat tadını en iyi geçiren şey kahve...kahveye bayılıyorum...her gün 1 fincan kahve içiyorumHamilelik dışında yiyebiliyorum yani canım. Aslen ne güzel bunlar-dan uzak bir şekilde yaşayabilmek. Senin bebiş sağlıklı yaşamı benimsemiş. Benim kide bana çay kahve sigara hepsini bırakırdı kendisi yesilayci olcak sanırım
Yani bende su ısrar edenleri anlamıyorum.
Bende biliyorum hamile olduğumu yemek istesem yerim değil mi. 4 ay midem bilindiği için birşey yiyemiyorum ve bende o lafları çok duyuyordum.
Iste canim doktorlar riske atmak istemiyorlar sezeryan kolaylarina geliyor sanirim yarim saat suruyor dikisi bile atmiyor cogu kendisi. Hayirlisiyla yavrularimiza kavusalim da benim icin farketmez en acisi o dogumu yasayip eve eli bos donmek , bunun disindaki tum acilara katlanilirCanım yengeme de daha 9 haftalıkken sezeryan yaparız demiş tüp bebek yaptirdigimiz doktoru. Yani daha yolun başındayken hemen sezeryan diyorsun anlamıyorum birde prof. Dr. Herşeyi görüp geçirmişsindir zamanı gelince karar verelim de.
Ne güzel benim hiç yapamayacağım bir durum. Pirinç den uzak durabilirim belki.
Şerbetli tatlılardan da ama ekmek börek hele patates zararını bilsem de uzak duramıyorum
Yok bende Sezeryan oldum aşırı bir kanama olmuyor öyle adet yoğunluğu kadar değil ama belki bunyeden bünyeye değişir. Aynen canım yandan yırt at çok kullanışlı iyiki almissinAA bende hiç bilmeden bu markadan iki paket almışım, umarım kullanışlı olur sezaryen sonrası . Yırt çıkar özelliği de var . Acaba sezaryen sonrası kanamamız çok oluyor mu ne kadar sürüyor yoğun hali tecrübesi olanlar bileği verebilir mi?
Aynen incecik kilot gibi kilot giymiyorsun onu giyince ilk hafta hep o kullanılıyor. Yani hatırlamiyorm ama günde 2 -3 filan di sanırım kanamaya bagli ama süper emiciCanım ben de onu almayı düşünüyorum
Bildiğimiz külot gibi di mi, kalın falan da değil sanırım
Ne sıklıkla değişir, her kan gelişte yenisini mi giymek gerek acaba
Saat konusunda bilgim yok, sadece aç karnına olması gerektiğini biliyorum. Bir sıkıntıda yaşamadım.Onceki yazdıklarınıza kaçırdım mi bilmiyorum arkadaşlar ama birde sabah 10 a kadar yapılmalıymış en iyi sonuç öyle çıkıyor dendi banada nasipse bende 6 sında yükleme yaptırıcam
Canim gecmis olsun agrin yoktur ins .cok carptimi .bisey olmaz insallah .
Allah sifa versin onlara hasta halleride cekilmiyor
Cok guzel bi haber bu sitelerinde mi yaziyor nasil ulasabiliriz indirim gunlerine
aynen canim 1 fincan turk kahvesi midemi rahatlatiyorOğlumda her şeyim ölçülü saatliydi...günlük 4 tane ceviz 8 tane fındık 1 bardak süt 1 kase yoğurt, haftada 2 balık, bakliyat, et vs şimdi birçoğunu yiyemiyorum yapacak bişey yok ve o ağzımın berbat tadını en iyi geçiren şey kahve...kahveye bayılıyorum...her gün 1 fincan kahve içiyorum
A a ne alakasi var. Bence bazen doktorlar da ne dedigini bilmiyor. Bence en cok kilo aldiran seylerin basinda ekmek geliyor her ne kadar kepekli vs.. tuketsek te ekmek sonucta.Canım ekmegi metabolizma çalışsın diye veriyormuş ben sordum da. Ama ben ekmek yemeyi hiç sevmeyen birisiyim sözde o yüzden kilo alıyormuşum
Hadi bakalım yaşayıp görücez yaniYani korkulacak bişey değil süreç ilerliyor sen böyle anlamsızca içindesin gibi oluyor o anlar korkma diyeceğim ama işe yaramayacak
Geçmiş olsun canım , babamda da bu bacak sendromu var ah nasıl iyi biliriz kıvrandığı geceleri. Allah şifa versinSaol canim .Uyku apnesi var astimi var . Huzursuz bacak sendromu var alerjisi .
Seker ve kolestrolda cikmis dr ilac verdi .ama ilaci diger kullandigi ilaclarla uyum saglamiyor.Cok uzuluyorum haline .Sabaha kadar uyanik kaliyor.
Sabahta ruh gibi geziyor ortalikta korkuyorum basina bisey gelir die zombiye dondu
aynı durum bende de mevcut , bebeğimi mi kaçırmıyorlar , arayıpda bulamamalarım , göğüs ucum ikiye üçte bölünüyorda Bebek nereyi emeceğim diye bakakalıyor daha neler aksiyonlarKızlar bu ara iyice saçmaladım yaa gece düzgün uyuyamıyorum hep karnım şiş gibi dön dön dön nasıl yatsam bilemiyorum tam uyuyorum bu sefer de saçmasapan rüyalar görüyorum...doğum yapmışım da bebeğimi bi yere bırakıp gitmişim geri gelmişim 3-4 aylık olmuş al emzir diyorlar 2 damla süt geliyor ağlıyorumbu kadar salakça şeyleri nerden buluyorum imdat
Liste benimdi kızlar bana özel hazırlanmıştı ekmeğin fazla yazılmasının sebebi çorba pilav yada kaçamak yapacaksam onları simgelesin diye , ayrıca tahıllı,buğdaylı,çavdarlı değişerek yemek gerekiyor tek tip ekmek yenmemeli. Ve kepekli ekmeğe iZin verilmiyor.Bana liste vermedi doktorum canım...burda biri paylaşmıştı referans olsun diye ekran fotoğrafı almıştım benim değil yani
umarım iş görürYok bende Sezeryan oldum aşırı bir kanama olmuyor öyle adet yoğunluğu kadar değil ama belki bunyeden bünyeye değişir. Aynen canım yandan yırt at çok kullanışlı iyiki almissin
babymall da fiyatları yükseltip %30 yapmışlar
benim aldığım okiedog çanta 224 tl görünüyo indirimli.. ben 150 ye aldım
Eki Görüntüle 2104325 dun doktor randevumuz vardi ilk kiz dedi ben erkek demisdiniz dedikden sonra yan dondurdu beni bacak arasin cekti.kesin erkek dedi.bindan sonra degismez di mi ?alisveris yapicamda
Evet yaaa kızımız olacak değişmesin lütfen bu saatten sonra...1 oğlum var 1 de kızım olacak inşallah...alıştırdık kendimizi ayarlarımızı bozmasınlarAy bu kızlar değiştikçe bana bişey oluyo ben alışveriş yapmasamda kayınvalide herşeyi hazırlamaya başladı pembisler pembisler dönermi diye bak bidaha endişe ettim
Canım e bebektede bezler indirimliymiş bugün ama joker yapmıs 1-5 subat arası o cok daha uygun e bebekten hatta uni baby ıslak mendil coklusu baya uygun ıslak mendillerle bezlerin son kullanma tarihi var mı acaba ya alsam diyorumbabymall da fiyatları yükseltip %30 yapmışlar
benim aldığım okiedog çanta 224 tl görünüyo indirimli.. ben 150 ye aldım
jokere bakmadım bak hemen bakiimCanım e bebektede bezler indirimliymiş bugün ama joker yapmıs 1-5 subat arası o cok daha uygun e bebekten hatta uni baby ıslak mendil coklusu baya uygun ıslak mendillerle bezlerin son kullanma tarihi var mı acaba ya alsam diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?