- Konu Sahibi kardelen384
-
- #22.201
Merhaba hosgeldin canim, ben de 22 haftalik kaybimdan sonra clexan kullaniyorum gittigim 5 doktora da sordum gayet de normal dogum yapabilirsin cati vs sartlar son durumda uygun olursa dedi.
@ftmkya @07rukiye07 kızlar çok teşekkürler ac gidicem verdiğiniz bilgiler sonucunda.
Şu şeker yüklemesi çok kasıyor benim normalde midem kalkiyor kotu oluyorum o yüzden tek seferde aradan çıkarmak istiyorum.
Tabii bide kan verme durumu beni korkutuyor
Canım benim 127000 ler deydi ama kesenleri 5+3 de gördük nasip leri yokmuş ikisinin devam etmedi sağlıklı olsunda Rabbim ömür verecekse verir Allah bağışlasın İnşallahCanım normalde 5.yada 6. Haftadayım pazartesi değerim 8364 çıktı arkadaşım yüksek dedi aklıma takıldı kese 1 tane gördü doktor ama belli olmaz da dedi aklıma takıldı
Allah razi olsun canim amin cumlemiz insallah saglikla kavusuruz yavrularimiza. Avrupa yakasinda nerdesin bilmiyorm ama bezmi alemde vatandakinde doc. Pinar hoca var cok iyi ve gop medicalparkta ibrahim bey var ben ayda bir ikisine Dr gidiyorm cok iyiler yakinsan bir bak istersen.Çok geçmiş olsun canım Allah tez zamanda evlatcigini kucağına almayı nasip etsin inşaallah. Bende araştırdım netten kimse olmaz demiyor bıraktığım dr çok emniyetçi birazda paragöz direk sezeryan dedi şimdi 23. Haftamda yeniden dr arıyorumne zor işlermiş insanın güvenebileceği bir dr bulması işin içine girdikçe anlıyor insan tabi birazda şans olacak kardeşimde hamile aramızda 2 ay var maşaallah dr undan gayet memnun ama o anadolu yakasında oturuyor ben avrupa o yüzden aynı dr a gidemiyoruz ben hala doğru insanı bulmaya çalışıyorum
Canım ekmegi metabolizma çalışsın diye veriyormuş ben sordum da. Ama ben ekmek yemeyi hiç sevmeyen birisiyim sözde o yüzden kilo alıyormuşumCanım bana da ekmek çok fazla geldi ben bu kadar ekmeği 1 ayda bile yiyemem...ekmek yerine 12 kaşık bulgur pilavı diyor ki imkanı yok 3-4 kaşıktan fazla onu da yiyemem...bence çok fazla bile
Bu plana uymak zor iş keşke uysam bende ama nerdeEki Görüntüle 2104275 Eki Görüntüle 2104276 Bende de bunlar var canım diyetisyene yaptırmıştım, belki ekstra fikir olur
Çok teşekkür ederim canım benim sendede iki dilimden aşağı inmemiş ekmeği ben bir dilim yapayımEki Görüntüle 2104275 Eki Görüntüle 2104276 Bende de bunlar var canım diyetisyene yaptırmıştım, belki ekstra fikir olur
Evet bunu duymuştum ekmek bağırsak sisteminde de etkiliymis mesela hiç yemezsen kabızlık oluyormuş oyuzden azar azar veriyor diyetisyenler... Bulgur çok faydalı diye biliyorum lif açısından Oyüzden haftada 3gün tüketiyorum ben bol bolda yiyorum zararı yok diye pirinç az yiyorumCanım ekmegi metabolizma çalışsın diye veriyormuş ben sordum da. Ama ben ekmek yemeyi hiç sevmeyen birisiyim sözde o yüzden kilo alıyormuşum
Allah razi olsun canim amin cumlemiz insallah saglikla kavusuruz yavrularimiza. Avrupa yakasinda nerdesin bilmiyorm ama bezmi alemde vatandakinde doc. Pinar hoca var cok iyi ve gop medicalparkta ibrahim bey var ben ayda bir ikisine Dr gidiyorm cok iyiler yakinsan bir bak istersen.
Merhaba hosgeldin canim, ben de 22 haftalik kaybimdan sonra clexan kullaniyorum gittigim 5 doktora da sordum gayet de normal dogum yapabilirsin cati vs sartlar son durumda uygun olursa dedi.
Canim bende ayin 6 sinda seker yuklemesine giricem 75 lik glikoz istediler sabah en gec 10 da kan verilmeli bir gece önceden saat 21 den sonra bisey yemememi sadece su içebileceğimi bir gün öncede hamur işi tatlı şekerli meyveler princ patates yemememi söylediler yoksa sonuç yanıltıcı oluyormuş
Zaten pirinç asla asla...normalde de annem sağlıklı beslenmecidir pek yemezdik şimdi beni mahfediyor hiç yiyemiyorum...bulguru severim ama karnımı doyuramıyorum...tatil biraz kızkardeşimin evindeyiz yiyip içip geziyoruz ben ne yesem pişman oluyorum...karnımı doyursam burnumdan geliyor...her şey az olacak...ekmek hamurişi tatlı patates pirinç mümkünse hiç olmayacak...1 dilim kahvaltıda yersem yiyorum ekmeği çoğu zaman onu da yemiyorum kabız da olmuyorum bol yeşillik kahvaltıda akşam da mutlaka salata...ay ne bileyim bu doktorlar da hangi konuda tek ses olmuşlar ki bunda olsunlar...en iyisi kendi bedenimizi dinleyip takip edip ona göre davranmakEvet bunu duymuştum ekmek bağırsak sisteminde de etkiliymis mesela hiç yemezsen kabızlık oluyormuş oyuzden azar azar veriyor diyetisyenler... Bulgur çok faydalı diye biliyorum lif açısından Oyüzden haftada 3gün tüketiyorum ben bol bolda yiyorum zararı yok diye pirinç az yiyorum
Canım bende ayın 9 şunda gideceğim saat 10 da verecegim ama bana 50 lik yazıldı.
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah sonuclarimiz temız çıkar. Ben o diyet listeleriyle doymam.
Ben de yapamıyorum 7 kilo aldım sözde almayacaktımBu plana uymak zor iş keşke uysam bende ama nerde
her şey az olacak...ekmek hamurişi tatlı patates pirinç mümkünse hiç olmayacak...
Bana çok dokunuyor canım normalde severdim yerdim...hem midemi mahfediyor hem de ağzımın içinde kötü bir tat oluyor çamurlu paslı gibi...hamilesin tadına bak dediklerinde nolur ısrar etmeyin olan bana oluyor diyorumNe güzel benim hiç yapamayacağım bir durum. Pirinç den uzak durabilirim belki.
Şerbetli tatlılardan da ama ekmek börek hele patates zararını bilsem de uzak duramıyorum
Ben de yapamıyorum 7 kilo aldım sözde almayacaktımhergün yürüyorum buna rağmen, kalan üç ay 6 kiloya razıyım ama hiç sanmıyorum
Bana çok dokunuyor canım normalde severdim yerdim...hem midemi mahfediyor hem de ağzımın içinde kötü bir tat oluyor çamurlu paslı gibi...hamilesin tadına bak dediklerinde nolur ısrar etmeyin olan bana oluyor diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?