- 22 Eylül 2017
- 475
- 495
- 103
- 33
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #22.241
Eki Görüntüle 2104325 dun doktor randevumuz vardi ilk kiz dedi ben erkek demisdiniz dedikden sonra yan dondurdu beni bacak arasin cekti.kesin erkek dedi.bindan sonra degismez di mi ?alisveris yapicamda
jokere bakmadım bak hemen bakiim
bez hep huggies önerdiler bana, kardeşimin bebeği 2 aylık prima pişik yaptı huggies çok memnunum dedi
ben de pek emin değilim hangisini alsam
zaten 1 paket yenidoğan alıcam şimdilik, zaten kısa süre sonra 2 numaraya geçiliyormuş, hem belki o bez yaramaz değiştirmek gerekir falan
ben sanırım elde yıkanan bezlerle uğraşamamSleepy markasida oneriyorlar canim hem yerli markaymis. Elde yikanabilen bezler suan baya yaygin saglik acisindan cok guzel ama cesaret edemiyorum ben ona
Canım normalde 5.yada 6. Haftadayım pazartesi değerim 8364 çıktı arkadaşım yüksek dedi aklıma takıldı kese 1 tane gördü doktor ama belli olmaz da dedi aklıma takıldı
Elde yikanabilen bezler suan baya yaygin saglik acisindan cok guzel ama cesaret edemiyorum ben ona
Bence bu tamamen uygulayan kişinin boy kilo oranıyla ve günlük bazal metebolizma hızıyla alakalı ona göre belli kaloriye kadar vermiş ama bu liste bana göre aşırı fazla. Ben bu kadar yesem 2 günde 1 kilo alırım. Ekmek hiç yemedğim halde 9 kilo aldım bugüne kadar. Yemeklerimde porsiyonu az yağı az. Tatlı yok. Çok dikkat etmeme ragmen bu kadar aldım. Yeseydim gönlümce nolurdu kim bilirCanım bana da ekmek çok fazla geldi ben bu kadar ekmeği 1 ayda bile yiyemem...ekmek yerine 12 kaşık bulgur pilavı diyor ki imkanı yok 3-4 kaşıktan fazla onu da yiyemem...bence çok fazla bile
Ben yeni gördüm canım çok geçmiş olsuninsanlar birbirinin ustu cikti resmen sofor bagurdilar ben iyiyim sukur bebegikde oynadi
ben sanırım elde yıkanan bezlerle uğraşamam
sleepynin çok reklamı dönüyo cidden, ama bi marka birine iyi gelirken diğerine pişik yapıyo falan
deneyip götücez sanırım
Canım oglum da bezli bıraksaydı elde yıkanan bezlerden alacaktım. Ikisinin altından kalkamam diyorum. Sonra kızımın sağlığından daha önemli bir şey yok diyorum. Bizim zamanimizda mecburen yikanan bezler vardi anam nasil bas etmis diyirum. Diyorum da diyorum hazir bez Sonuçta kimyasal ve bebk bezi kullanan nesille birlikte sebepsiz infertilite çok yükseldi sanki.
Neyse daha 3.5 ay var. Oglum da evy baby kullandım memnunum ve ıslak mendil yada paketli ıslak pamuk kullanmadım kendim pamuğu ıslatıp kullandım hala daha öyle kullanıyorum. Sleepy evy baby komili yerli marka kullanırım.
sleepy tavsiye etmem canim ben kullamdim sevmedim ama a101 in ki guzelKizlar bez olarak hangi marka kullanacaksiniz? Ben basta prima dusunuyordum. Ama cok pahali fiyatlari. Ben altini kirletmese bile 2, maksimum 3 saat tutarim en fazla altinda bezi. 3 saatten hesapladigimda da gunluk yaklasik 8 bez degistirmem gerekiyor. Bu durumda bir paket yaklasik bir hafta gider bana. Cok pahaliya denk geliyor. Pisik konusunda nedense tedirgin olmuyorum. Pamuk ve su ile temizlemeyi, kakasini yaptiginda altini yikamayi dusunuyorum. Bezini de cok sık degistirirsem pisik olmaz heralde. O yuzden uygun fiyatli bezlerden mi alsam diyorum. Sleepy veya a101 in bezi. Zaten galiba sleepy ve a101 in bezi ayni firma tarafindan uretiliyor yanlis hatirlamiyorsam. Komilinin fiyatlarini bilmiyorum. Eger uygunsa komiliden de baslayabilirim. Komili urunlerinden her zaman memnun kalmisimdir. Sizin fikirleriniz nedir?
Amaan bende çin takvimi o bu şu herşey cürudu zatensağlıklı olsunlar da
İnşallah canım ya bende kızım diye seviyorum tabiki önceliğimiz sağlığı ama alıştım yaEvet yaaa kızımız olacak değişmesin lütfen bu saatten sonra...1 oğlum var 1 de kızım olacak inşallah...alıştırdık kendimizi ayarlarımızı bozmasınlar
Normal doğum olamadı benim, bebek doğum kanalına giremiyordu kafası büyük çatı dardı sancı çekiyormuşum onu bile anlamadım önceleri 3cm açılmayla epidural sezaryen oldum ama çok güzeldi maşallah Rabbim herkese böylesini nasip etsin bebeğim gayet sağlıklıydı emdi ertesi gün hemen bebeği alıp çıktık sarılık vs de olmadı...inşallah yine öyle olur...şimdi kızım olacak ama çok ağırım rahatsızım ne yesem dokunuyor ağzımın tadı yok
Evet ıslak mendililin tarihi oluyor canım ama tarihlere bak al ben oğlumda almıştı koliyle 24 lü tarihi kıl payı yetiyor ama ben 4lü paket slippy min aldım ilk doğumuna İnşallahCanım e bebektede bezler indirimliymiş bugün ama joker yapmıs 1-5 subat arası o cok daha uygun e bebekten hatta uni baby ıslak mendil coklusu baya uygun ıslak mendillerle bezlerin son kullanma tarihi var mı acaba ya alsam diyorum
Aaa neden oysa bende araştırdım aldım gerçi 24 lü de var koliyle ama slippy iyi diye yeni doğuma aldım herkes memnun sen neden beğenmedin kokusu falannmısleepy tavsiye etmem canim ben kullamdim sevmedim ama a101 in ki guzel
es_ese ay bende de tam tersi. Sanki hamileligimi rahat gecirdim diye dogumum da rahat olacakmis gibime geliyor :)
Valla canım 2 oğlumun molfixle büyüttüm ben memnundum hiç şikayet etmedim arada prima aldım malesef pişman oldum... Eşim sağolsun alt evi bez stoğu yaptı kaç paket var bilmiyorum gerçekten okadar çook ama 4 paket primatüre bez var kapalı paket oğlumda aldım zor bulunuyor çünkü buluncada toptan almıştım Nasib almadı yavruma hepsi... Doğumdan sonra İnş onları yoğun bakım ünitesi ne hediye edicem İnş bütün yavrularımız şifa bulsun İnş... Ben yine molfixle yola devam İnşallahKizlar bez olarak hangi marka kullanacaksiniz? Ben basta prima dusunuyordum. Ama cok pahali fiyatlari. Ben altini kirletmese bile 2, maksimum 3 saat tutarim en fazla altinda bezi. 3 saatten hesapladigimda da gunluk yaklasik 8 bez degistirmem gerekiyor. Bu durumda bir paket yaklasik bir hafta gider bana. Cok pahaliya denk geliyor. Pisik konusunda nedense tedirgin olmuyorum. Pamuk ve su ile temizlemeyi, kakasini yaptiginda altini yikamayi dusunuyorum. Bezini de cok sık degistirirsem pisik olmaz heralde. O yuzden uygun fiyatli bezlerden mi alsam diyorum. Sleepy veya a101 in bezi. Zaten galiba sleepy ve a101 in bezi ayni firma tarafindan uretiliyor yanlis hatirlamiyorsam. Komilinin fiyatlarini bilmiyorum. Eger uygunsa komiliden de baslayabilirim. Komili urunlerinden her zaman memnun kalmisimdir. Sizin fikirleriniz nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?