- 13 Kasım 2017
- 352
- 430
- 103
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #22.601
Canım aynı şeyi ben de yaşıyorum. Bir ayda 3,5 kilo almışım, doktor bir sürü olumsuz şeyden bahsetti. Üstelik bir de ben diyabet hastasıyım. Moralim çok bozuk iki gündür. Artık eskiye oranla az yemeye dikkat ediyorum. Bakalım kaç kilo alacağım bir ayda. Herşey bebeklerimizin sağlığı için tabi, ona bi zararı olur diye çok korkuyorumMoralim inanılmaz bozuk 80,6 kilo olmuşum.hedefim 85 di ağlasammı ağlamasammı ben 90 la doğuma gitmek istemiyorum bana normal doğum bile yaptırmazlar ne yapıcam ben
Ben de dikkat etmiyorum. Salam sosis de yiyorum. Cips de yiyorum. Ha eskisi gibi abartmiyorum ama engellemiyorum da kendimi.Kızlar selam, beslenmeniz hep sağlıklı mı şekilde ilerliyor. Çok dikkat ediyormusunuz? Ben böyle aman aman dikkat etmiyorum yemem gerekenleri yiyorum ama abur cuburda yiyorum illada sağlıklı beslencem diye diretmiyorum. Siz ne diyosunuz bu konuda. Napıyorsunuz?
Yani öyle ne biliyim amann nasıl bir sağlık anlayışımız varsa net hiç bişey yok[/QUOTE]Ebe aradı tetanoz aşınız var diye, yorumlarda ağrısı olanları duyunca doktoruma sorayım dedim ,ebeye tabiki istemezse yapmayız dedi, doktorda gerek yok deyince yaptırmadım.hastane yeterince steril her ameliyat olana tetanoz aşısımı yapılıyor
Nasıl çıktı canım yazar mısın değerlerini...benim de belli değil gebelik şekeri var mı yok mu anlayamadık testi tekrarlamak da istemedi doktor ben de iyiyim bana kalırsa...öyle liste vermedi ama her gün yürüyorum ekmek tatlı hamurişi pirinç yemiyorum yedigim yemeklerle de karnımı hiç tıka basa doyurmuyorumkızlar merhaba bugün şeker yüklemem vardı ve malesef bende gebelik şekeri çıktı oğlumda herşey gayet güzeldi.ne yapacağımı şasırdım diyetisyen de bir liste verdi verdi fakat hep aynı şeyler mesela ara öçğnler var ve bu ara öğünde bir porsiyon meyve yanındada süt yada yoğurt.ya hep bu şekildemi besleneceğim.gebelik şekeri çıkan varmı nasıl bir diyet uyguluyorsunuz lütfen yardımcı olun.
Canım sen kaç kilo almıştın ki...benim boyum 1.56 oğluma hamileyken 25 küsür kilo aldım şeker yüklemesi yapıldı hiçbir şeyim yoktu...oğlum 52cm ve 4 kilo doğdu...ikimiz de gayet sağlıklıydık ne yaparsam yapayım kilo alıyordum illa ki bi sorun olması gerekmiyor hamilelik bence metabolizmayı baştan aşağıya değiştiriyorEki Görüntüle 2105780 Bugun kontrolum vardi 25+6 dayim. Ultrasonda 28+1 cikiyo. Kilosu 1093 gr boyu da yaklasik 37 cm dedi. Aldigim kiloya gore diyetisyene yonlendirdi. Ve seker yuklemesini mutlaka istedi. Ne dersiniz bebek haftasina gore fazla mi buyuk. 4 kilo uzeri dogacak gibi duruyo dedi doktor.
açlık şekeri 108 60 dk sonra 210 120 dk sonra 110 çıktı fakat benim değerlerimle kendininkini kıyaslama her labratuvarın kendine has referans değerleri var ve bu değerlere göre altında yada üstünde oluyorsa ona göre söylüyorlar.Nasıl çıktı canım yazar mısın değerlerini...benim de belli değil gebelik şekeri var mı yok mu anlayamadık testi tekrarlamak da istemedi doktor ben de iyiyim bana kalırsa...öyle liste vermedi ama her gün yürüyorum ekmek tatlı hamurişi pirinç yemiyorum yedigim yemeklerle de karnımı hiç tıka basa doyurmuyorum
Benim açlık 85 1.saat 230 2.saat 150 ydi...her gün açlık tokluk ölçüyorum 85 e 96 falan o civarda çıkıyor...ölçüm sağlık ocağında yapılmıştı o gün de çok sinirliydim aile hekimiyle tartışmıştık ağlamıştım falan doktorum tam bişey söylemedi güvenilir bir sonuca benzemiyor dedi tekrarlamaya da kıyamadı işte şimdi bende gebelik şekeri var mı yok mu bilmiyorum 9 haftada sadece 3 kilo aldım doktorum kilo kontrolün iyi, yaptıkların yeterli dediaçlık şekeri 108 60 dk sonra 210 120 dk sonra 110 çıktı fakat benim değerlerimle kendininkini kıyaslama her labratuvarın kendine has referans değerleri var ve bu değerlere göre altında yada üstünde oluyorsa ona göre söylüyorlar.
Dikkat etmekte fayda var zararın nekadarını kurtarsak kârdır:)Canım aynı şeyi ben de yaşıyorum. Bir ayda 3,5 kilo almışım, doktor bir sürü olumsuz şeyden bahsetti. Üstelik bir de ben diyabet hastasıyım. Moralim çok bozuk iki gündür. Artık eskiye oranla az yemeye dikkat ediyorum. Bakalım kaç kilo alacağım bir ayda. Herşey bebeklerimizin sağlığı için tabi, ona bi zararı olur diye çok korkuyorum
Iyi bari banada oyle dedi ama yinede takildi kafamaCan'ım düşük değil kilosu. 25+3 te gittim ben de 700 gr dı.
Dr haftasıyla uyumlu dedi
Benim ikinci cocuk yinede abartiyorum.Ben de her ikisinden de alıcam, oto koltuğu sonuçta elzem bir şey bebeğin güvenliği için
Ev tipi de tiny love arkadaşım çok övmüştü, çok işime yaradı diye, ailelere gitçezsek atarım bagaja
Ben anne yanı beşiği de aldım
Oda da yaptırıyorum
İlk çocuk diye kafayı yedim sanırım
Sen vucudunu taniyorsun haklisin .Benim cok degistiCanım ben ilkinde toplam 12 kilo almıştım be bunun çoğunu ilk 6 ay aldım son aylarda almıyorum fazla bundada 8 kilo aldım tahminen toplamda 15 kilo falan alırım dediğim gibi benim kiloların çoğu ilk 6 ayda geliyor son üç ay iştahım kesiliyor sırf bebiş için yiyorum yoksa açlık hiç aklıma gelmiyor şuanda 71 kiloyum
Herkes bişey söylüyor, ancak kafa karıştırmak.. Olan bize oluyorÖyle dedilerse yaptırma ozaman bende kararsızım 2.dozda ebe arkadaşım kendi bile yaptırmamış sürekli hastanede ne bileyim bişey biliyodur heralde
Yaza denk geldikleri için, koku sızdırmaması cazip geldi. Dün elime ulaştı baya büyük bir kova dışında ve içinde ayrı kapakları var koku hapsetmesi için.İndirimlerden faydalanmayi bende dusunuyorum. Hatta e bebek evime yakin. İlgimi ceken seyler oldugunda gerekirse hergun giderim. Ama ne biliyim ayri bir cop kovasi bana gereksiz geldi. Kiraciyim zaten ev kucuk :/ gereksiz esyadan hoslanmiyorum.
Bende çikolatayı biraz fazla yiyorum galiba. Günde en az 1 en çok 3 tane yiyorumBen de dikkat etmiyorum. Salam sosis de yiyorum. Cips de yiyorum. Ha eskisi gibi abartmiyorum ama engellemiyorum da kendimi.
Bence onun iyi günleri:))Gule gule kullan canim ins .foto bekliyoruz
Komsununki ikiz .
Eltimde her yil 1 tane bebikliyor .
Dahada var sulalede gitmemiz gereken .battug biz
Agirlasmadan tek tek gideyim eniyisi
Agirlasmaktan cok korkuyorum bende .
37 haftalik biri gulerek bu iyi gunlerin dedi .cok tirstim
Canim biraz fazlaymis ama diyetisyenle yoluna girer diye dusunuyorum .Eki Görüntüle 2105780 Bugun kontrolum vardi 25+6 dayim. Ultrasonda 28+1 cikiyo. Kilosu 1093 gr boyu da yaklasik 37 cm dedi. Aldigim kiloya gore diyetisyene yonlendirdi. Ve seker yuklemesini mutlaka istedi. Ne dersiniz bebek haftasina gore fazla mi buyuk. 4 kilo uzeri dogacak gibi duruyo dedi doktor.
Tesekkur ederim canim atlattim sukurCanım gözün aydın, atlatmışsın muayeneyi. Doktorun neye göre tansiyon problemi çıkabilir dedi?
Cook dikkatliyimdirKızlar selam, beslenmeniz hep sağlıklı mı şekilde ilerliyor. Çok dikkat ediyormusunuz? Ben böyle aman aman dikkat etmiyorum yemem gerekenleri yiyorum ama abur cuburda yiyorum illada sağlıklı beslencem diye diretmiyorum. Siz ne diyosunuz bu konuda. Napıyorsunuz?
Elektrik çarpıyormuş gibi titreşiyor bazen korkulacak birsey oldugunu sanmıyorum arada hep yapiyor benimki. Allaha emanetler sen içini rahat tut.Az önce bebeğim çırpınır gibi hareketler yaptı şiddetli ve seri halde çok korktum , sizlerden bunu yaşayan oldumu hiç dr gitmelimiyim
aldığın kiloya güvenme canım bende bugüne kadar 6 kilo almıştım düşün.alınan kilo belirleyici olmuyr malesef bana gecen ayki kontrolde kilo alımın çok güzel demişti halbuki.inşallahh sende yoktur kaldıki bizler bazen özelkikle ben boğazıma sahip çıkamıyordum her insanın yapması gerekende bu 6 öğün beslrnme lisetede hamur işi kızartma pirinç tatlı asla yok sütlü tatlı dışında meyve sebze et balık tavuk süt yoğurt tahıllar kuruyemiş var hep normaldede böyle beslenmeliyiz zaten ama işte insan bebek için endişeleniyor stres aklının ucundan bile gecmesin dedi stres tetikliyor malesef..Benim açlık 85 1.saat 230 2.saat 150 ydi...her gün açlık tokluk ölçüyorum 85 e 96 falan o civarda çıkıyor...ölçüm sağlık ocağında yapılmıştı o gün de çok sinirliydim aile hekimiyle tartışmıştık ağlamıştım falan doktorum tam bişey söylemedi güvenilir bir sonuca benzemiyor dedi tekrarlamaya da kıyamadı işte şimdi bende gebelik şekeri var mı yok mu bilmiyorum 9 haftada sadece 3 kilo aldım doktorum kilo kontrolün iyi, yaptıkların yeterli dedi
Bence onun iyi günleri:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?