- 10 Mayıs 2011
- 1.805
- 1.719
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #22.561
Bence siz de rahat olun. Stres yapacak bir sey yok :) 1.68 boyum.Ne güzel rahatsınız bende öyle olmak istiyorum ama yapı heralde elimde değilsizin boyunuz kaç peki
Hadi yaKomşuya kıyafet eltiye çeyrek altın
:) tatilde çok gezip çok yiyince stres baya yaptım da yemeye biraz dikkat edip tekrar yürüyüşe ve limonlu suya başlasarsam rahatlarım bu ikisi kilomu çok frenliyorBence siz de rahat olun. Stres yapacak bir sey yok :) 1.68 boyum.
Bencede komşuya kıyafet eğer imkanın varsa eltiye çeyrekHadi ya
Tesekkur ederim .sira geldi hediyeleri ayarlamaya ozaman
Gule gule kullan canim ins .Herkese merhaba,
Banada 50gr'lık yükleme yapıldı, sonucunu görmedi. Telefonla arayıp doktorumdan öğrendim bir sıkıntı yokmuş çok şükür.
2 türlüde yapılabiliyormuş kızlar içiniz rahat olsun.
Beşik olarak mothercare camberley modelini çok begeniyordum ama pahalıydı 1700 gibi bir fiyatı vardı, o kadar bir bütçe ayırmak istemedim. Sahibinden.com a bakayım bi dedim belki temiz birsey bulurum :) evet baktım ve buldum!kullanılmamış nerdeyse, siteye beşik +şilte fiyatı 1000tl yazıyordu. bizde pazarlıkla 750tlye anlaştık. kullanılmamıs derken chicconun next2me besiiği hediye gelince onu kullanmışlar, sonrasında da yer yatagı yapmışlar bebeklerine. öyle işteee henüz kurmadık besiği ilk fırsatta kurup fotoğraf atacagım.
Komsununki ikiz .Bencede komşuya kıyafet eğer imkanın varsa eltiye çeyrek
Agirlasmaktan cok korkuyorum bende .Kızlar 27+1 oldum ve galiba ağırlaşmaya başladım bugün uyandığımda gayet iyiydim şimdi yatıp kalkasım yok ve iki akşamdır ara ara ateş basıyor ayaklarım yanıyor yatakta soğuk yer arıyorum deli gibi sanırım bu haftadan sonra zorlancam
ben de 87 idim geçen hafta korkudan tartıya çıkamıyorumCicleride cok guzelmis su patiklere bayildim .kim yapiyor.nekadara
Dimi korktum bian dogumdan sonra zayiflama topiklerinde karsilariz gibi
Bende bende hatta ben 85 im 90 ni gormeye az kaldi
Walla canım kızımda 37. Haftaya kadar çalıştım doğuma 1 gün kalana kadar gezdim dolaştım ama bunda külçe gibiyim. Eltinede gram altın da alabilirsin çeyreğe göre daha uygun yanınada kıyafet koyabilirsin madem her sene doğuruyor:)Gule gule kullan canim ins .foto bekliyoruz
Komsununki ikiz .
Eltimde her yil 1 tane bebikliyor .
Dahada var sulalede gitmemiz gereken .battug biz
Agirlasmadan tek tek gideyim eniyisi
Agirlasmaktan cok korkuyorum bende .
37 haftalik biri gulerek bu iyi gunlerin dedi .cok tirstim
Aslında samimiyete göre değişir bu durum.Hadi ya
Tesekkur ederim .sira geldi hediyeleri ayarlamaya ozaman
1.65 canım, göbeğim iyice belli artık geriye doğru gerilerek yürüyorum, yürüyen damacana gibiyim aslında ama çok şükür bebeklerimiz sağlıklı olsun da ne farkeder normal Doğum sezeryan Doğum.. ikinci bebegini bekleyen arkadaşlar var, birinciler sezeryan olmuş mesela hiç şikayetleri yok çok şükür.. bozma sen moralini, kilonu korumaya çalış ama olmuyorsa da yapacak bi şey yokAma senin boyun kaç
Aynen canım açarız bi topik mayıs anneleri zayıflıyor diye, atarız kiloları çabuk çabuk, sağlıkla bebelerimiz doğsun da hayırlısıyla inşallahCicleride cok guzelmis su patiklere bayildim .kim yapiyor.nekadara
Dimi korktum bian dogumdan sonra zayiflama topiklerinde karsilariz gibi
Bende bende hatta ben 85 im 90 ni gormeye az kaldi
Aynıymışız doğru söylüyosun canım ne bileyim ilki bir tanede olsa normal olsun istiyorum ama hayırlısı herşeyin olmazsa da zorlamanın anlamı yok kilomu korumaya çalışıcam aynen tatil gezmrlerinde çok kaçırdım dikkat edicem inş1.65 canım, göbeğim iyice belli artık geriye doğru gerilerek yürüyorum, yürüyen damacana gibiyim aslında ama çok şükür bebeklerimiz sağlıklı olsun da ne farkeder normal Doğum sezeryan Doğum.. ikinci bebegini bekleyen arkadaşlar var, birinciler sezeryan olmuş mesela hiç şikayetleri yok çok şükür.. bozma sen moralini, kilonu korumaya çalış ama olmuyorsa da yapacak bi şey yok
Canım ben banyoya bi kağıt astım kilomu hergün yazıyorum gramıyla, eğer fazla bi artış olduysa dikkat ediyorum ama aylık iki kiloyu da normal sayıyorum artık.. haftada 500 gram normal zaten, sen de yaz istersen, bir kaç gün ara verip ipin ucunu kaçırınca insanın sinirleri bozuluyor, bozma moralini anne olucaz biz hem de çok az kaldıAynıymışız doğru söylüyosun canım ne bileyim ilki bir tanede olsa normal olsun istiyorum ama hayırlısı herşeyin olmazsa da zorlamanın anlamı yok kilomu korumaya çalışıcam aynen tatil gezmrlerinde çok kaçırdım dikkat edicem inş
Bende öyle yapayım çok mantıklı artık son 3 aya girdik ayda 2 kilo normalmiş.ben 6 daha alıp doğuma gitmeye razıyım zaten hani fazlası olmasın yeter ki dediğin gibi anne olucaz biz inşallah Allah’ım hepimize sağlıklı doğum ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahCanım ben banyoya bi kağıt astım kilomu hergün yazıyorum gramıyla, eğer fazla bi artış olduysa dikkat ediyorum ama aylık iki kiloyu da normal sayıyorum artık.. haftada 500 gram normal zaten, sen de yaz istersen, bir kaç gün ara verip ipin ucunu kaçırınca insanın sinirleri bozuluyor, bozma moralini anne olucaz biz hem de çok az kaldı
Ben de ayniyim canim, dunden beri halsizim keyfim yok bir haftadir da cok usuyen ben ates basiyor ayaklarim yaniyor hele de geceleri uyuyamiyormKızlar 27+1 oldum ve galiba ağırlaşmaya başladım bugün uyandığımda gayet iyiydim şimdi yatıp kalkasım yok ve iki akşamdır ara ara ateş basıyor ayaklarım yanıyor yatakta soğuk yer arıyorum deli gibi sanırım bu haftadan sonra zorlancam
ay kıyamam işi mi uzatıyor dersinAy benim eşimin o zaman da bir bahanesi olur kesin. Ben geçen çok kızdım yeter hergün çıkacağız diye o günden beri mesai kalıyorBu ay çok yoğunum deyip deyip duruyor. Hava az daha aydınlansın ben kendim çıkarım artık napayım işten gelince :)
Aynen bende cok korkuyorum pek alnadim hatta vefdim aslinda ama mevcut kilo fazla olunca pskolojikmen stres oluyorum.ben de 87 idim geçen hafta korkudan tartıya çıkamıyorum
Bende oglumda cok gezdim ama bu hamilelikle hic alakasi yok.senin ilkinde kilon nasildi bunda nasil .Walla canım kızımda 37. Haftaya kadar çalıştım doğuma 1 gün kalana kadar gezdim dolaştım ama bunda külçe gibiyim. Eltinede gram altın da alabilirsin çeyreğe göre daha uygun yanınada kıyafet koyabilirsin madem her sene doğuruyor:)
Aramiz cok iyi aslinda ben yine ceyrek fiyatlarina bakayim.Aslında samimiyete göre değişir bu durum.
Ben bi eltimin bebeğine çeyrek taktım ötekine gitmedim bile. Birçok arkadaşa da çeyrek taktığım olmuştur. Samimiyet ve bütçe ile alakalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?