- 28 Kasım 2012
- 7.030
- 4.605
- 373
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #22.641
Kızlar babymall da da hergün indirim var. E bebek gibi. Bugün bebek arabaları indirimde. Düşünenler bir incelesin.
Biz Kraft london aldık. 850 den 590 a düşmüştü.
Chicco lite way ile arasında çok gittik geldik. Beynimiz yandı karşılaştırmaktan
Ama kraftın kumaşı falan daha çok hoşumuza gitmişti. Tentesi de daha iyi kapanıyor. Chicco daha ucuz. 480 falan o.
Kraft ta renk seçeneği pek Yok. Gri siyah ve gri sarı vardı. Biz sarıyı tercih ettik
İnş göründüğü gibi gelir.
cok guzelmis canim bende e bebekten begendim kus yuvali bir model inslh onu alacagim dun gidip magazadada baktim ufak oyle cok buyuk degil icime sindiCanım park yatağım bu ama çanta bende almadım daha ne alacağım konusunda hiç bir fikrimde yok :/
Canım sağlık ocakları veriyormu bilmiyorum yarın bir sor ben kızımdayken magnezyum bittiğinde eczaneden reçetesiz almıştım ama şimdi veriliyormu bilmiyorum zira geçen gün eczaneye gitmiştim kadının biri d vitamini istedi eczacıda artık o da reçetesiz verilmiyor bakanlık kısıtlama getirdi dediSence saglik ocagindaki aile hekimi verir mi magnezyum? Veya derdimi anlatsam anlar mi? Doktorlara karsi o kadar guvensizim ki. Hangi magnezyum ilaclari hamilelik icin uygundur? Bundan sonra ben ilaclarimi dahi doktora sormak yerine intten arastirip alacam. Cok yanlis ve cagilce biliyorum. Ama gittigim doktorlarlar da gercekten cok bastan savmaci. En son gittigim doktordan kan ilacimin bittigini soyledim. Bana farkli bir kan ilaci yazdi. Yazdigi kan ilaci 3 degerlikli demir iceriyor. Bunun vucutta emilimi o kadar zor ki. Resme bosuna iciyorum. Cok afedersin tuvaletimin rengini bile Degistirmedi. Yazdiklari ilaclarda bile fayda yok. Kendime, internete daha cok guveniyorum.
Oy maşallah. Ama mecbur napıcan :))Hayirli olsun canim. Gule güle kullan çok uygun fiyatı. Dün bizde aldık arabasını. Ikiz arabaları için pek indirim olmuyor maalesef. 2750 pesin ödeyince eşimin kalbi sıkıştı
Nidilat 7. Aydan sonra küçük oğlumda içtim tansiyon sıkıntısı yaptı acil bıraktım ozaman İnş sana çok iyi gelir vakitli gelsin kuzular İnşallahAslında onves tatilde dinlendim sayılır ama bugun costu nidilat diye bi ilaç var erken dogum için de kullanılıyomus ondan içtim bi tane bakalım devam edecek mi
Edemeyiz gervekten ya. Ayrica sakinilan goze cop batar demislerSalam sosis falan oldum olası sevmem ama cips abur cubur bende yiyorum. Çok yemiyorum ama yinede yiyorum. Zaten aman aman dikkat edemeyiz gibime geliyor.
İciyorum aslinda. Sut de iciyorum maden suyu da :/Magnezyum,kalsiyum eksikliğinden oluyor.. bol süt iç, ve günde 1 tane maden suyu iç..ben öyle yapıyorum..
Eczane magnezyumu recetesiz veriyor bildigim kadariyla. Teyzem alirdi. Ama hamile oldugum icin yine de bi doktor desin istiyorum.Canım sağlık ocakları veriyormu bilmiyorum yarın bir sor ben kızımdayken magnezyum bittiğinde eczaneden reçetesiz almıştım ama şimdi veriliyormu bilmiyorum zira geçen gün eczaneye gitmiştim kadının biri d vitamini istedi eczacıda artık o da reçetesiz verilmiyor bakanlık kısıtlama getirdi dedi
Geçmiş olsun Can'ım. Al raporunu. Sağlığından daha önemli değil. Zaten az kaldı iznine de.Canlar gunaydin
Güle oynaya tatili bitirdik yarin okullar aciliyor dolayisiyla is basi zamani ama az once agzim burnum tikanmis bogazlarim agriyarak uyandim Yarin okula nasil gidecegim bilmiyorum hic rapor almadan dogum iznini bekleyecektim güya
Joie nin arabalari nasil canim biliyor musun?kardelen384
Can'ım hiç e bebek e falan baktınız mı? Orda da joie ürünlerinde indirim var. İkiz bebek arabası gördüm iki üç tane. 650 tl falan indirimli.
Gerçi nasıl bir şey istiyorsunuz onu bilmiyorum ama.
Siz araştırmışsınızdır hangisi iyi olur diye.
sağol canım dünden beri basladık bakalım kuzenin nasıl besleniyordu canım verdikleri diyet listesindeki gibi iki dilim ekmek 5 adet zeytin 2 dilim peynir iki adet ceviz i adet yumurta vardı aynen uyguladım fakat doymadım yaArkadasim darlanma yemene dikkat et kuzenimede seker dediler hatta bebek olebilir bile dediler oda beslenmesi dikkat etti hala ediyor kizi 2 yasina giricek masallahi var. ALLAHA emanet bu kuzular tedbir bizden taktir Allahdan sitres yapip bebegini uzme iyi olacaksiniz insallah
Ya dedigin gibi bende 4 kilo usti dogmuaum kardesim nerdeyse 5 kilo dogmus. Ama annemde muhtemelen seker vardi tabi o zaman bakilmamis. Ama suan seker hastasi. Diyet hic onemli degil de normal dogum cok istiyodum. Boyle giderse olmaz gibi duruyo galiba.Canım bizimkide iki hafta ileri çıkıyordu hep, şeker yüklemesi de yapıldı bişi çıkmadı. Sen kaç kilo doğmuşsun falan diye sormuştu, ben de dörde yakın doğmuşum, dayılar amcalar hep iri ve uzun dedik. Sorun olmaz iri doğsun ne olacak en fazla normal Doğum olmaz demişti perinatolog, kendi doktorumuz da bi şey olmaz normal de olabilir dedi. Arkadaşımın bebeği 4,300 normal doğdu ve maşallah ne annede ne bebekte sorun yoktu. İçini ferah tut, şeker çıksa da bi şey olmaz azıcık diyet yaparsın, sağlık içinde olur inşallah
Peki kilosu ve boyu nasil en son hangi haftada bakildi degerleri yazabilir misin biliyosanCanım benimde önde çıkıyor hep şeker yüklemesini yapmadı açlık tokluk yaptırdı bişey çıkmadı kızımın kilosunu sordu kızım 3333gr doğmuştu bu 4 kilo doğar büyük ihtimal dedi
AllahimmmBiraz iri kuzucugun. Benimkide 25+1 de 907gr 34cm di. Banada önde dedi. Senin kuzucun bizden de önde maşallah. Benim ilk cocugumda ayni hafta da 990gr di. 4040 gr doğdu.
Canim hamileleige baslamadan diyetteydim. 56 ile basladim hamilelige ama diyetten ciktigim icin galiba cok hizli kilo aldim. Suan 67 kiloyum. Ve inan ki cok dikkat ediyorum. Ekmek makarna pilav hic yemiyorum. Porsiyonlarim az. Oglenleri daha cok corba ve yogurt tarzi yiyorm. Cok yagli yemem. Fast food abur cubur aliskanligim yok. Sadece haftada bir denk gelirse pasta borek tarzi bi yere gittiysem onlari yiyorumdur. Milelt nasil yiyo almiyo ben anlamiyorum. Burda biri diyet listesini paylasmisti hatirlamisin bilmem. Ben o kadar yesem 20 kilo almistim yani. Metabolizmsm cok yavas galiba. Gerci bende biraz iri dogmusum 4300 gibi kardesim nerdeyse 4800 dogmus. Hepsinin elbet etkisi vardir. Ama gozum korktu. Diyet yaparim da cok iri olursa mecbur sezaryen olucak ondan korkuyorm.Canım sen kaç kilo almıştın ki...benim boyum 1.56 oğluma hamileyken 25 küsür kilo aldım şeker yüklemesi yapıldı hiçbir şeyim yoktu...oğlum 52cm ve 4 kilo doğdu...ikimiz de gayet sağlıklıydık ne yaparsam yapayım kilo alıyordum illa ki bi sorun olması gerekmiyor hamilelik bence metabolizmayı baştan aşağıya değiştiriyor
kardelen384
Can'ım hiç e bebek e falan baktınız mı? Orda da joie ürünlerinde indirim var. İkiz bebek arabası gördüm iki üç tane. 650 tl falan indirimli.
Gerçi nasıl bir şey istiyorsunuz onu bilmiyorum ama.
Siz araştırmışsınızdır hangisi iyi olur diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?