2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar babymall da da hergün indirim var. E bebek gibi. Bugün bebek arabaları indirimde. Düşünenler bir incelesin.
Biz Kraft london aldık. 850 den 590 a düşmüştü.
Chicco lite way ile arasında çok gittik geldik. Beynimiz yandı karşılaştırmaktan
Ama kraftın kumaşı falan daha çok hoşumuza gitmişti. Tentesi de daha iyi kapanıyor. Chicco daha ucuz. 480 falan o.
Kraft ta renk seçeneği pek Yok. Gri siyah ve gri sarı vardı. Biz sarıyı tercih ettik
İnş göründüğü gibi gelir.

Eklentiler

• IMG_4129.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 65

Kızlar fisher Prince in bu üç ana kucağının farkı ne ola ki 3. Sıradaki 174 e düşmüş baby mall da alsam mı bilemedim. 2. Olan 244 tl
İlk sıradaki en pahalı olanı.
Kullananlar var mı aranızda?

Hayirli olsun canim. Gule güle kullan çok uygun fiyatı. Dün bizde aldık arabasını. Ikiz arabaları için pek indirim olmuyor maalesef. 2750 pesin ödeyince eşimin kalbi sıkıştı

arksdaslar niye ben resim yukluyemiyorum resmin boyutunuda kucultuyorum yok yi e kabul etmiyor

Canım sağlık ocakları veriyormu bilmiyorum yarın bir sor ben kızımdayken magnezyum bittiğinde eczaneden reçetesiz almıştım ama şimdi veriliyormu bilmiyorum zira geçen gün eczaneye gitmiştim kadının biri d vitamini istedi eczacıda artık o da reçetesiz verilmiyor bakanlık kısıtlama getirdi dedi

Aslında onves tatilde dinlendim sayılır ama bugun costu nidilat diye bi ilaç var erken dogum için de kullanılıyomus ondan içtim bi tane bakalım devam edecek mi
Nidilat 7. Aydan sonra küçük oğlumda içtim tansiyon sıkıntısı yaptı acil bıraktım ozaman İnş sana çok iyi gelir vakitli gelsin kuzular İnşallah

Salam sosis falan oldum olası sevmem ama cips abur cubur bende yiyorum. Çok yemiyorum ama yinede yiyorum. Zaten aman aman dikkat edemeyiz gibime geliyor.
Edemeyiz gervekten ya. Ayrica sakinilan goze cop batar demisler salam sosis i ben o kadar cok seviyorum ki. Hayatimi sadece bunlari yiyerek bile gecirebilirim. Hamilelikte azalttim iste bir denpisirerek tuketiyorum. Tek dikkat ettigim konu bu.

Magnezyum,kalsiyum eksikliğinden oluyor.. bol süt iç, ve günde 1 tane maden suyu iç..ben öyle yapıyorum..
İciyorum aslinda. Sut de iciyorum maden suyu da :/
Eczane magnezyumu recetesiz veriyor bildigim kadariyla. Teyzem alirdi. Ama hamile oldugum icin yine de bi doktor desin istiyorum.

Canlar gunaydin
Güle oynaya tatili bitirdik yarin okullar aciliyor dolayisiyla is basi zamani ama az once agzim burnum tikanmis bogazlarim agriyarak uyandim Daha dun aksam misafirlikteydik hicbir seyim yoktu ne ara hasta oldum Yarin okula nasil gidecegim bilmiyorum hic rapor almadan dogum iznini bekleyecektim güya

kardelen384
Can'ım hiç e bebek e falan baktınız mı? Orda da joie ürünlerinde indirim var. İkiz bebek arabası gördüm iki üç tane. 650 tl falan indirimli.
Gerçi nasıl bir şey istiyorsunuz onu bilmiyorum ama.
Siz araştırmışsınızdır hangisi iyi olur diye.

Geçmiş olsun Can'ım. Al raporunu. Sağlığından daha önemli değil. Zaten az kaldı iznine de.

Joie nin arabalari nasil canim biliyor musun?

sağol canım dünden beri basladık bakalım kuzenin nasıl besleniyordu canım verdikleri diyet listesindeki gibi iki dilim ekmek 5 adet zeytin 2 dilim peynir iki adet ceviz i adet yumurta vardı aynen uyguladım fakat doymadım ya sabahta bi arkadasıma doktor aynı listeye göre bune böyle bebek bu şekildeki miktarla kilo alamaz tatlıdan sekerden pirinçten kızartmadan şekeri ykseltecek şeylerden uzak dursun gerisini istediği kadar yesin demiş kahvaltı yapalı yarım saat oldu olmadı acım şu anda

Ya dedigin gibi bende 4 kilo usti dogmuaum kardesim nerdeyse 5 kilo dogmus. Ama annemde muhtemelen seker vardi tabi o zaman bakilmamis. Ama suan seker hastasi. Diyet hic onemli degil de normal dogum cok istiyodum. Boyle giderse olmaz gibi duruyo galiba.

Kizlar bebek bakim ortusu/alt degistirme ortusu hakkinda dusunceleriniz nedir? Gercekten gerekli seyler mi? Disari misafirlige falan gittigimizde gerekli olacagini dusunuyorum. Ama ev icin de gerekli mi sizce? Bir de kullanan anneler, o ortuler tek kullanimlik mi?

Canim hamileleige baslamadan diyetteydim. 56 ile basladim hamilelige ama diyetten ciktigim icin galiba cok hizli kilo aldim. Suan 67 kiloyum. Ve inan ki cok dikkat ediyorum. Ekmek makarna pilav hic yemiyorum. Porsiyonlarim az. Oglenleri daha cok corba ve yogurt tarzi yiyorm. Cok yagli yemem. Fast food abur cubur aliskanligim yok. Sadece haftada bir denk gelirse pasta borek tarzi bi yere gittiysem onlari yiyorumdur. Milelt nasil yiyo almiyo ben anlamiyorum. Burda biri diyet listesini paylasmisti hatirlamisin bilmem. Ben o kadar yesem 20 kilo almistim yani. Metabolizmsm cok yavas galiba. Gerci bende biraz iri dogmusum 4300 gibi kardesim nerdeyse 4800 dogmus. Hepsinin elbet etkisi vardir. Ama gozum korktu. Diyet yaparim da cok iri olursa mecbur sezaryen olucak ondan korkuyorm.

Arka arkaya olsun istiyordum. Küçülüp tek kişilik de oluyor. Malzemesi çok kaliteli ve hafif. Aynı hizada değil biri daha aşağıda kalıyor pusetlerin. Biribirinin önünü kapatmıyor. Iki yönlü. Ikiz anneleri grubunda da tavsiye edilen bir ürün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…