2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Peki sence benim yememle mi alakalı bebeğin kilosu. Bu bana çok mantıklı gelmiyo. Çünkü zaten öyle çok yemiyorum. Toplamda 11 kilo aldım. Ama diyetten çıkmıştım o sebeple hızlı almış oldum. Yoksa zaten diyet yapanlar bence benden fazla yiyor. Metabolizmamda sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Bi bakalım şeker yüklemesi ne çıkacak ona göre diyete başlatabilir doktor.

Merhaba kızlar, 2 Şubat Cuma günü trt haber de Saraçoğlu nun programına denk geldim, orda amniyon sıvısı az olan gebeler için 4-5 gün taze sıkılmış havuç suyu icsin dedi, burda hiç okumadım ama cevrenizde öyle bi sıkıntısı olan arkadaşlar varsa bi baksın programa araştırsın akillarina yatarsa içerler

Yarın hiç gidesim yok walla arkadaşlarımdan 32. Haftayı doldurup çalışmayacak olanlar var özeniyorum onlara.

Ben bir haftadır şeker ölçüm cihazıyla açlık ve tokluk ölçtüm sabah akşam. Dün Dahiliye dr una gösterdim. Diyetisyene gerek yok dedi. Beslenmene bu şekilde devam et dedi. Doğumdan sonra tekrar şeker ölçümü yaparız, gebelikte ki kalıcı olmuyor genellikle dedi. Birkaç ay sonra geçiyormuş ama tedbirili ollım diye doğumdan sonra tekrar şeker ölçümü yapacak. Ben günde iki ana öğün 3 ara öğün yapıyorum. Bol su içiyorum. Şekerli gıdalardan uzak duruyorum ama arada küçük bitter kaçamağı yapıyorum:) sorun olmadı. Ekmeğimide kendim yıllardır evde yapıyorum tam tahıllı, siyezli. Sabah kahvaltısında yiyorum, sorun olmuyor.
Ama şeker yüklemesinde 1. Saatim yüksek çıkmıştı, nedenini anlayamadık??

Yarın hiç gidesim yok walla arkadaşlarımdan 32. Haftayı doldurup çalışmayacak olanlar var özeniyorum onlara.

Evet canim ya benimki Allah izin verirse mayis sonu gorunuyor dogum Nisan basinda dogum iznine ayrilacagim senin yine mayis basi benden iyi
Ama bi subat martta doguracaklarla bir olamayiz tabi onlarinki tam ayarli :)
Neyse saglikla gelsinler de..

Evet canim ya benimki Allah izin verirse mayis sonu gorunuyor dogum Nisan basinda dogum iznine ayrilacagim senin yine mayis basi benden iyi
Ama bi subat martta doguracaklarla bir olamayiz tabi onlarinki tam ayarli :)
Neyse saglikla gelsinler de..
Aynen canım benim sezeryan olcak nisanın sonunda alcak nasip olursa 32den sonra bende izne ayrılcam ama şu aralar okula gidesim yok bide hep 9. Sınıflarım var dur sus demekten ders işleyemiyor insan ne tuvaletleri bitiyor ne şikayetleri:))

9 lar hep aynı demek ki, ben de benimkileri şımartıyor muyum acaba diyordum meslek lisesindeyim bir de ders işlemek yoruyo gerçekten

ben ogluma kullaniyorum 1.5 yaşında hala alıyorum tek kullanımlık değil kaka bulaşmadığı sürece

O kadar da aşırı bir durumun yok bence...dikkat ediyorsan sorun değil diye düşünüyorum

Allahimmm aldigimiz kiyafetler olacak mi dersin
Ben hic yenidoğan almadim henuz. Sanırım almayacağım. Oglum da hastane çıkışinin zibini olmamıştı kucuk gelmişti :) burada bence bizim aldigimiz kilolarla bebegin kilosuyla pek alakasi yok. 8 kilo alip 4 kilo cocuk doguranda bilirim 25 kilo alip 3 kilo doganda. Ben 53 le hamile kaldim 56 kiloyum suanda. Ve bebek önde simdilik. Plesentanin bebegi beslemesiyle alakali bence.

Kesinlikle evde misafirlikte heryerde gerekli. Bebekler ozellikle altlari acildiginda kak cis yapabiliyorlar. Eger o ortusu yoksa altinda batiyor yattigi yer. Ortu her alt degistirdiginde kirlenecek diye birseyde yok. Kirlenene kadar kullanabilirsin

Joie nin arabalari nasil canim biliyor musun?
Can'ım joie iyi bi marka. Hatta son anda eşim nerdeyse joie alacaktı yorumları güzel diye. Son anda kafa karıştırmayalım dedik. Genel olarak iyi yorumlar var. Burda kullananlar arkadaşlar vardır belki.

Evet canım birkaç kez gördüm ondan :)
Tabi çok daha kullanışlı görünüyor. Güle güle kullanın.

ben ogluma kullaniyorum 1.5 yaşında hala alıyorum tek kullanımlık değil kaka bulaşmadığı sürece

Kesinlikle evde misafirlikte heryerde gerekli. Bebekler ozellikle altlari acildiginda kak cis yapabiliyorlar. Eger o ortusu yoksa altinda batiyor yattigi yer. Ortu her alt degistirdiginde kirlenecek diye birseyde yok. Kirlenene kadar kullanabilirsin

Tek kullanimlik olmamasi iyiymis. Ben de kullanirim o zaman. Bana da cok kullanisli geliyordu ama tek kullanimlik mi acaba diye aklimda suphe vardi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…