- Konu Sahibi kardelen384
-
- #22.661
Amin canim hepimiz insallahHayırlarla kucağına almak nasip olsun insaallah arkadaşım hoşgeldin bende yeniyim ama arkadaşlar sağolsun çok ilgililerbenimde 23 hafta kız Allah herkese nasip etsin insaallah
Peki sence benim yememle mi alakalı bebeğin kilosu. Bu bana çok mantıklı gelmiyo. Çünkü zaten öyle çok yemiyorum. Toplamda 11 kilo aldım. Ama diyetten çıkmıştım o sebeple hızlı almış oldum. Yoksa zaten diyet yapanlar bence benden fazla yiyor. Metabolizmamda sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Bi bakalım şeker yüklemesi ne çıkacak ona göre diyete başlatabilir doktor.Canim biraz fazlaymis ama diyetisyenle yoluna girer diye dusunuyorum .
Tesekkur ederim canim atlattim sukur
Bebege giden sol damarda sikinti varmis .ileriki zamanlarda tansiyon yuksekligi olabilirmis.
Ben hep kontrol ediyorum evde dusuk genelde ins yanilir
Cook dikkatliyimdir
Kahvaltida cok yiyorum.canim buara cok kola cips cekiyo.koladan biraz icip birakiyorum maksat nefsimi sakinlestirmek.
Yarın hiç gidesim yok walla arkadaşlarımdan 32. Haftayı doldurup çalışmayacak olanlar var özeniyorum onlara.Canlar gunaydin
Güle oynaya tatili bitirdik yarin okullar aciliyor dolayisiyla is basi zamani ama az once agzim burnum tikanmis bogazlarim agriyarak uyandim Daha dun aksam misafirlikteydik hicbir seyim yoktu ne ara hasta oldum Yarin okula nasil gidecegim bilmiyorum hic rapor almadan dogum iznini bekleyecektim güya
25. Haftada boyu 32 cm kilosu 872 grPeki kilosu ve boyu nasil en son hangi haftada bakildi degerleri yazabilir misin biliyosan
Ben bir haftadır şeker ölçüm cihazıyla açlık ve tokluk ölçtüm sabah akşam. Dün Dahiliye dr una gösterdim. Diyetisyene gerek yok dedi. Beslenmene bu şekilde devam et dedi. Doğumdan sonra tekrar şeker ölçümü yaparız, gebelikte ki kalıcı olmuyor genellikle dedi. Birkaç ay sonra geçiyormuş ama tedbirili ollım diye doğumdan sonra tekrar şeker ölçümü yapacak. Ben günde iki ana öğün 3 ara öğün yapıyorum. Bol su içiyorum. Şekerli gıdalardan uzak duruyorum ama arada küçük bitter kaçamağı yapıyorum:) sorun olmadı. Ekmeğimide kendim yıllardır evde yapıyorum tam tahıllı, siyezli. Sabah kahvaltısında yiyorum, sorun olmuyor.Ya gebelik şekeri diye bir şey yok ya da varsa bile bende yok...zaten ağzımın tadını bozuyor ben aylardır ekmek hamurişi tatlı... patates bile yiyemiyorum, ailemde yok, her gün yürüyorum...yarım portakal ve yarım ekşi elma yedim 1 bardak süt içtim 9bucuk gibi, bebeğim de gayet hareketliydi bikaç saat sonra...bebek büyük diye ya da biraz hızlı kilo aldım diye şüphelenmişti doktor ama o zamanlar çok yatıyordum halsizdim yatmayı bırakınca kilo alımımda normale döndü...yani bu kadarcık şey için insülin verilmeyeceğine göre yaptıklarımız yeterli sanırım...
Yarın hiç gidesim yok walla arkadaşlarımdan 32. Haftayı doldurup çalışmayacak olanlar var özeniyorum onlara.
Aynen canım benim sezeryan olcak nisanın sonunda alcak nasip olursa 32den sonra bende izne ayrılcam ama şu aralar okula gidesim yok bide hep 9. Sınıflarım var dur sus demekten ders işleyemiyor insan ne tuvaletleri bitiyor ne şikayetleri:))Evet canim ya benimki Allah izin verirse mayis sonu gorunuyor dogum Nisan basinda dogum iznine ayrilacagim senin yine mayis basi benden iyi
Ama bi subat martta doguracaklarla bir olamayiz tabi onlarinki tam ayarli :)
Neyse saglikla gelsinler de..
Maşallah prenseseEki Görüntüle 2105992 biz de ayrıntıdan geldik kizim bi masallahinizi alirizEki Görüntüle 2105992
9 lar hep aynı demek ki, ben de benimkileri şımartıyor muyum acaba diyordumAynen canım benim sezeryan olcak nisanın sonunda alcak nasip olursa 32den sonra bende izne ayrılcam ama şu aralar okula gidesim yok bide hep 9. Sınıflarım var dur sus demekten ders işleyemiyor insan ne tuvaletleri bitiyor ne şikayetleri:))
ben ogluma kullaniyorum 1.5 yaşında hala alıyorum tek kullanımlık değil kaka bulaşmadığı süreceKizlar bebek bakim ortusu/alt degistirme ortusu hakkinda dusunceleriniz nedir? Gercekten gerekli seyler mi? Disari misafirlige falan gittigimizde gerekli olacagini dusunuyorum. Ama ev icin de gerekli mi sizce? Bir de kullanan anneler, o ortuler tek kullanimlik mi?
Yok kuzum yaa zaten çocuk gibi geliyorlar ilkokuldaki davranışlarını devam ettirmek istiyorlar bende imam hatip lisesindeyim9 lar hep aynı demek ki, ben de benimkileri şımartıyor muyum acaba diyordummeslek lisesindeyim bir de ders işlemek yoruyo gerçekten
O kadar da aşırı bir durumun yok bence...dikkat ediyorsan sorun değil diye düşünüyorumCanim hamileleige baslamadan diyetteydim. 56 ile basladim hamilelige ama diyetten ciktigim icin galiba cok hizli kilo aldim. Suan 67 kiloyum. Ve inan ki cok dikkat ediyorum. Ekmek makarna pilav hic yemiyorum. Porsiyonlarim az. Oglenleri daha cok corba ve yogurt tarzi yiyorm. Cok yagli yemem. Fast food abur cubur aliskanligim yok. Sadece haftada bir denk gelirse pasta borek tarzi bi yere gittiysem onlari yiyorumdur. Milelt nasil yiyo almiyo ben anlamiyorum. Burda biri diyet listesini paylasmisti hatirlamisin bilmem. Ben o kadar yesem 20 kilo almistim yani. Metabolizmsm cok yavas galiba. Gerci bende biraz iri dogmusum 4300 gibi kardesim nerdeyse 4800 dogmus. Hepsinin elbet etkisi vardir. Ama gozum korktu. Diyet yaparim da cok iri olursa mecbur sezaryen olucak ondan korkuyorm.
Ben hic yenidoğan almadim henuz. Sanırım almayacağım. Oglum da hastane çıkışinin zibini olmamıştı kucuk gelmişti :) burada bence bizim aldigimiz kilolarla bebegin kilosuyla pek alakasi yok. 8 kilo alip 4 kilo cocuk doguranda bilirim 25 kilo alip 3 kilo doganda. Ben 53 le hamile kaldim 56 kiloyum suanda. Ve bebek önde simdilik. Plesentanin bebegi beslemesiyle alakali bence.Allahimmmaldigimiz kiyafetler olacak mi dersin
Kesinlikle evde misafirlikte heryerde gerekli. Bebekler ozellikle altlari acildiginda kak cis yapabiliyorlar. Eger o ortusu yoksa altinda batiyor yattigi yer. Ortu her alt degistirdiginde kirlenecek diye birseyde yok. Kirlenene kadar kullanabilirsinKizlar bebek bakim ortusu/alt degistirme ortusu hakkinda dusunceleriniz nedir? Gercekten gerekli seyler mi? Disari misafirlige falan gittigimizde gerekli olacagini dusunuyorum. Ama ev icin de gerekli mi sizce? Bir de kullanan anneler, o ortuler tek kullanimlik mi?
Can'ım joie iyi bi marka. Hatta son anda eşim nerdeyse joie alacaktı yorumları güzel diye. Son anda kafa karıştırmayalım dedik. Genel olarak iyi yorumlar var. Burda kullananlar arkadaşlar vardır belki.Joie nin arabalari nasil canim biliyor musun?
Evet canım birkaç kez gördüm ondan :)Arka arkaya olsun istiyordum. Küçülüp tek kişilik de oluyor. Malzemesi çok kaliteli ve hafif. Aynı hizada değil biri daha aşağıda kalıyor pusetlerin. Biribirinin önünü kapatmıyor. Iki yönlü. Ikiz anneleri grubunda da tavsiye edilen bir ürün.
Benimde hiç gidesim yok yaa 32.hafta gelir gelmez ayrılıcam da beş hafta nasıl gidicem bilmiyorumYarın hiç gidesim yok walla arkadaşlarımdan 32. Haftayı doldurup çalışmayacak olanlar var özeniyorum onlara.
ben ogluma kullaniyorum 1.5 yaşında hala alıyorum tek kullanımlık değil kaka bulaşmadığı sürece
Kesinlikle evde misafirlikte heryerde gerekli. Bebekler ozellikle altlari acildiginda kak cis yapabiliyorlar. Eger o ortusu yoksa altinda batiyor yattigi yer. Ortu her alt degistirdiginde kirlenecek diye birseyde yok. Kirlenene kadar kullanabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?