2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Otobüsle önermem,aynı pozisyonda uzun süre kalmak sakıncalı diye biliyorum...
Riske alip gidecem heralde hafta ici ya. Mola da yururum artik.

Seninki daha da uzunmus. Benimki max 4 saat suruyor aslinda. Yarim saatte mola veriyor. Heralde ben de sıkıntı yasamam. Donus zaten problem degil.

Canım martta da çalışmak istiyorsan 32+0 da çalışabilir alıyorsun okula veriyorsun sonra da ayrılmak istediğin zaman yine gidip çalışamaz raporu alıyorsun.

Annem kendisi yapıyor canım pekmezi dededen kalma bağlarımız bi de çiftliğimiz var bizim amcamlar kullanıyor çiftliği, ama yazdan armut üzüm dut erik hepsini toplayıp kurutuyor annem onları falan yiyebilsem daha iyi olurdu...ya oğlumda iyiydim bebek de iyiydi sağlıklıydı buna sanki böyle bi özen göstermemişim gibi oldu...ondan işte...2 hafta önden gitmesi de 5-6 güne düşmüş...inşallah sağlıklı olsun da

Kızlar okulda kendimi kaptırdım teniz felan oynadım çocuklarla salakmıyım ben bebeğe bişey olmuşmudur çok korkuyorum uzandım topa vurayım diye hareket etmiyor şuan ağlayacam ya

Benimki 32+0da gelceksin dedi bstye girersin dedi o gün derse girmene gerek yok raporu götürüp bırakırsın dedi

Kızlar okulda kendimi kaptırdım teniz felan oynadım çocuklarla salakmıyım ben bebeğe bişey olmuşmudur çok korkuyorum uzandım topa vurayım diye hareket etmiyor şuan ağlayacam ya
Riskli bi durumun falan yoksa sorun olmaz bence...sonuçta yeni tutunmuyorlar artık kocaman bebek oldular...ben de halay çektim hoplaya zıplaya bence kızım çok mutlu oldu...bir süre hareket etmeyebilir ama sen dinlenince hareket eder o

Riske alip gidecem heralde hafta ici ya. Mola da yururum artik.

Seninki daha da uzunmus. Benimki max 4 saat suruyor aslinda. Yarim saatte mola veriyor. Heralde ben de sıkıntı yasamam. Donus zaten problem degil.

Otobüs firmasına da söyle hamileyim diye özellikle ilgileniyorlar mesela benim için dönüş yolunda mola olmayan benzinlikte 5 dk mola verdi ihtiyaç diye. Hamileliğinde bir risk yoksa hareket etme kısıtlaman falan yoksa sorun olacağını sanmıyorum. İçim rahat etsin dersen ara doktorunu bir sor.

Canim anliyorum seni ama uzme kendini rapor al bir hafta dinlen bol su ic suyu artacaktir. Azalip tekrar cogalan duydum cok. Hem dinlenmemiz lazim artik belki dinlenmek icin bahanen olur bu 've daha iyi olur senin icin canini sikma haftasiyla uyumluysa duzelecektir insallah canim

Selamlar herkese

Bu aralar kontrolu olan kizlar, bebegin pozisyonu ole ilgili birsey dedi mi doktorunuz? Bas asagi pozisyona gecmis mi? Benim dun kontrolum vardi makat gelis suan icin dedi doktor. Bakalim ne zaman inecek insallah iner bir ara.
Ultrasonda da baya hareketsizdi bu arada yani ben az hareket ettigini hissediyordum oyleydi gercekten de. Ama kalp atimi vs sorun yoktu. Hareketsizligine alistim artik. Bizimki de oyle galiba.

Merak etmee ne guzel spor yapmissin iste. Agrin sizin var mi?

Hareket icin doktorun tavsiyeleri:
Bol su iç bebek , sola yat, yüksek sesle müzik iyi olur, hareketlerini takip et 2 saat boyunca en az 10 hareket olmasi lazim. Illa tekme olmasina gerek yok. Ac karna yapma bunlari. Yemek yemis ol.

Bir bak bakalim kagit kalem al yanina yaz kagida kac kere hareket etti.

canım nasıl bişey, vajinadan aşağı sarkan filan deyince endişe ettim. bence sen hemen doktoruna danış onu, ne olur ne olmaz. bence hiç bekleme hatta hemen git lütfen

gunaydin.kizlar.bir sorum olacak.bebegi donen kizlar.hareketlerini nerede hissediyorsunuz? kontrolume henuz var.15gun.donup donmedigini bilmiyorum.ama hareketleri hep yukarda kaburgamin altinda..nerden anlaya bilirim donup donmedigini
Benim bebege doktor makat simdilik diyince arastirmaya basladim nasil dondursem diye. Breech baby egzersizleri diye aratinca cikiyor youtube'da. Turkce video website bulmak zor maalesef.

Neyse bir videoda diyordu ki eger bebek basasagi donmusse ayaklari kaburgaya geliyor ve artik gogsunun altinda ksburgalarinda hissediyorsun bebegi. Bence seninki donmus eger bu soylenilen dogruysa.

Kontrolüm dündü pozisyonuyla ilgili bişey demedi bende sormadım zaten sezeryan olcak o yüzdende söylememiş olabilir ben hareketlerimi çok hissediyorum nitekim drda kalbine bakmak için epey uğraştı çok hareket ediyor kaçıyor sürekli dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…