2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Benim de bel fıtığım var ya ondan ya da başka birşeyler bilmiyorum sol kalçamın ortasında ağrı var ama öyle böyle değil geçen gece hiç uyuyamadım hareket edemiyorum sanki asılıyorlar belimi o da kalçama vuruyor kengi denir sanırım onun gibi birşe

Inşallah canım. Benim de hafta sonu belim ve sol kalçam çok ağrıdı, yorgunluktan da olabilir bilmiyorum. Ayrıca karnımın alt tarafında da ağrı oluyor batma gibi. Dr normal dedi birkaç hafta sonra çatı ağrısı olabileceğini söyledi. Bilmiyorum valla bu ara her şey üst üste geldi. Hayırlısı bakalım.
Seni bugün muayene eden kendi doktorun değilmiş bence çok kafaya takma. Doktordan doktora ve cihaza göre ölçüm değişiyormuş. Kendi doktorun en doğru yönlendirmeyi yapar.

Kizlar onumuzdeki hafta 4-5 saatlik bir yolculuga cikabilirim. Doktor randevum olmadigi icin ona soramam. Gidersem yolcu otobusleri ile gidecegim. Sizce bir sakıncasi olur mu? Benim tek endisem ates basmasi, bunalma ve tuvalet olur.
Otobüsle önermem,aynı pozisyonda uzun süre kalmak sakıncalı diye biliyorum...

Kızlar bana yardımcı olun,zamanında yedigim hurmalar,şimdi beni tirmalar... Büyük beden hamile abiye Si satan site arıyorum AliExpress den başka bir yerde yok,oda çok geç geliyor.. bildiğiniz bir site varsa yazın bana lütfen..dış çekim için alacagim... Bu halimle studyolara sigmam zaten..

Kizlar onumuzdeki hafta 4-5 saatlik bir yolculuga cikabilirim. Doktor randevum olmadigi icin ona soramam. Gidersem yolcu otobusleri ile gidecegim. Sizce bir sakıncasi olur mu? Benim tek endisem ates basmasi, bunalma ve tuvalet olur.

Canim oğlumda 7 aylıkken istanbuldan sinop a gidecektim. Devletteki doktorum otur oturduğun yere dişini sık 2 ay kalmış mesuliyet kabul etmem ben izin vermiyorum dedi. Özemdeki doktorum ise gidebilirsin özel araba ile 2 saatte 1 yürüyüş yap 15 dk dedi. Doktordan doktora değişiyor yani.

Inşallah canim önceden yoktu birden başlamıştı.

Canim bende 1 hafta önce vardi buna benzer şikayet. Doktor rahim büyüyor dedi. Benim sanki kum döker gibi bir agrım vardı birde karnım paralel bir şekilde kesiliyormus gibi aciyordu

anne karnında güzel beslenen bebek sonra da kolay oluyor sanki ne bileyim

Canim bende oğlumda sağlam yiyordum bal kaymak pekmez kuru üzüm hiç birseyden kısmıyordum. Masallahim vardı 15 kg aldım. Oglum 2915 kg doğdu. Meme emmesi iyiydi ama ek gıdaya geçiş çok zorladı. Sutum kesilince ek gıda aldı.
Yanı sonrası kolay olmadi.

Canim bende gebeligin basindan beri var ve bi basliyo 3 gun devam ediyo sonra kesiliyo. Bende tuvaletimi cok tututgumda ya da az su ictigimde artiyo gibi geliyo bana

Bendede var acaba nie oluyo ya cok rahatsz edici birsey
Benim uzun bir aradan sonra yeni başladı Can'ım dr a da bikaç gün önce gittim. Sonraki randevum 1 ay sonra

Can'ım ben salı günü kontroldeydim. Bebeğin suyu iyiydi. Yolunda dedi her şey. Hatta önceki muayenede aksine suyu fazlaydı. Düzelmiş şimdi. Ben evdeyim Zaten çalışmıyorum. Ama yormuş olabilirim kendimi. Ayrıca su da çok az içiyorum kızıyorum kendime.

Canim bende gebeligin basindan beri var ve bi basliyo 3 gun devam ediyo sonra kesiliyo. Bende tuvaletimi cok tututgumda ya da az su ictigimde artiyo gibi geliyo bana
Az su içiyorum ben de belki de ondan Can'ım. Dikkat edeyim bari.

Yaw bebeğinin kafa çapım2-3 hafta önde giden varmı? Benim çocuk koca kafalımı olacak

Benim bebegimin kafasida 25 haftalikken 27 haftalik cikti 28 haftalikken 31 haftalik cikti kafasi bdp ac mi onlarda yuksek ayrica kafasinda sivi toplamasi gozukuyo malesef simdi 3 hafta gitmemis olucam bende merak ediyorum bu sefer nasil cikacak

Kalçam benim de ağrıyor magnezyum alıyorum gümde 2 tane oyüzden. Belki faydası oluyordur daha az bir de hep aynı pozisyonda yatıyoruz ya acaba o mu etkiliyor
Evet ya 3. Trimester a girdik ama kötü başladık direk. En zoru diyorlar ama bakalım zorlukla başladı gerçekten. Sağol canım dün gerçekten beni baya mutsuz etti. Benim çatı ağrım bildiğin tam vajina bölgesinde. Ama adet ağrısı da bel ağrısı da hep var bu hafta
Evet az su içmek çok etkiliyormuş dün ben demonun sıkıntısını yaşadım canım. Evde de yoruyor insan kendini bazen akşama kadar oturmadığı oluyor.

Benimde öyle enteresan bir ağrım varki. Vajinadan dışarıya doğru çıkan bişey var. Özellikle sabah kalkınca ve gün içinde uzanıp ayağa kalkınca oluyor. Sonra içeri giriyor galiba ağrı geçiyor ayakta. Duşta genital temizlik yaparken elim bile degiyor korkmaya başladım artık ama doktora nasıl soracagimi bilemiyorum. Tarifini nasıl yapacağımı bulamadim. Anneme ablama sordum kimse böyle bir şey yaşamamış internette yok. Doğumdan sonra geçer inşallah yaaa

gunaydin hanimlar gecmifi okudum geldim sadece sabahlari girebiliyorum maalesef sonra firsatim olmuyor .. bugun cocugun esyalarini utuleyip dolabina yerleştireceğim inslh. yazlik ve kislik yorganlatina nevresim gecirdim onlarida dolaba yerlestirecegim 3 tanede yastik yaptimmiydi tamamdir simdilik islerim.. yogun bigun beni bekliyor arada resim cekebilirsem atarim size herkese hayirli cumalar ve iyi hafta sonlari dimdiden

Sanada kolay gelsin assoscum

Canım ben geçen hafta gittim Bursa'dan Ankara'ya 5 buçuk saat sürüyor birde dönüş var yine otobüsle, sıkıntı yaşamadım çok şükür. Doktorumda gidebilirsin dedi. Bende gittim Tek düşündüğüm tuvaletti saat başı tuvalete çıkıyorum normalde ped taktım hatta ya kaçırırsam diye ama o konuda da sıkıntı yaşamadım çok su içmedim otobüste o çözüm oldu. Molada mutlaka inip yürüdüm ayaklarım şişmesin diye. Sende dikkat edersen sıkıntı olmaz sanırım. Ama doktoruna sorabiliyorsan yinede sor derim.

canim bu sabah gordum ben de. trendyol.com sitesinde hamile giyim butigi var. orda bikac tane uçuş uçuş elbise gormustum, bi bak belki begenecegin biseyler cikar

Birikmiyor ki mübarek! Ben heralde kasim araliktan beri topluyorum ve evde ayva eksik olmaz severiz yani. Daha bir cay bardagini doldurmaz biriktirdiklerim.

ya okadarda yeterki 5 tane atsan onun yaptığı jel 3 gün gider en az.benimki yarim cay bardağı anca ben yeter diye düşünüyorum.ki onuda annemler kayinvaldemler falan ortak biriktirdik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…