- Konu Sahibi kardelen384
-
- #25.921
Sen de inşallah güzel sonuçlar alırsın canım. Benim de aslında tam böbrek hizasında belim ağrıyor. Senin ultrason yaptıracak olman çok iyi. Sonucu net olur rahat bir kafayla devam edersin bir de sonuçlar güzel çıkarsa oh. Ben de kendi doktoruma mail attım bugünkü söylenenler beni tatmin etmedi çünkğ. Haftasıyla uyumluysa iyi şeyler duymalıydım ama maalesef olumsuz konuştu. Evet canım 3 bile kalmadı ya 2 hafta aslında.
Ağrılar arttı bu ara ama bir kaç arkadaş da aynı şeyi yazmış bel ağrısı kaşık ağrısı az hareket bebekte. Belki de normal bir süreçtir.
Otobüsle önermem,aynı pozisyonda uzun süre kalmak sakıncalı diye biliyorum...Kizlar onumuzdeki hafta 4-5 saatlik bir yolculuga cikabilirim. Doktor randevum olmadigi icin ona soramam. Gidersem yolcu otobusleri ile gidecegim. Sizce bir sakıncasi olur mu? Benim tek endisem ates basmasi, bunalma ve tuvalet olur.
Kizlar onumuzdeki hafta 4-5 saatlik bir yolculuga cikabilirim. Doktor randevum olmadigi icin ona soramam. Gidersem yolcu otobusleri ile gidecegim. Sizce bir sakıncasi olur mu? Benim tek endisem ates basmasi, bunalma ve tuvalet olur.
Tabi ki öyle. Neden acı çekesin ki
İnsanı soğutan bir durum. Yani önceden olmayıp da sonradan ortaya çıkan birşeyse illaki bir nedeni olmalı. Ya da dua edelim Doğumla beraber ne varsa temizlensin vücudun bir daha yaşama inş.
Kızlar hamileliğin ilk zamanlarında rahimde aşağı doğru bir çekilme olur kasıklara iğneler batar ya bugün onları yaşıyorum tekrar. Sizlerde de var mı bu durum? Adet olur da sökülemez ya insan öyle bir sızı var içerde
anne karnında güzel beslenen bebek sonra da kolay oluyor sanki ne bileyim
Canim bende gebeligin basindan beri var ve bi basliyo 3 gun devam ediyo sonra kesiliyo. Bende tuvaletimi cok tututgumda ya da az su ictigimde artiyo gibi geliyo banaKızlar hamileliğin ilk zamanlarında rahimde aşağı doğru bir çekilme olur kasıklara iğneler batar ya bugün onları yaşıyorum tekrar. Sizlerde de var mı bu durum? Adet olur da sökülemez ya insan öyle bir sızı var içerde
Benim uzun bir aradan sonra yeni başladı Can'ımBendede var acaba nie oluyo ya cok rahatsz edici birsey
Can'ım ben salı günü kontroldeydim. Bebeğin suyu iyiydi. Yolunda dedi her şey. Hatta önceki muayenede aksine suyu fazlaydı. Düzelmiş şimdi. Ben evdeyim Zaten çalışmıyorum. Ama yormuş olabilirim kendimi. Ayrıca su da çok az içiyorum kızıyorum kendime.Bende Kraft var ablamda casual. Gerçekten ana kucağı da büyük oturma aparatı da daha büyük casual cadillac ın. Galiba Kraft twist ler öyle ya da benimki eco diye. Xlx olanlar büyük mümoluyor acaba.
Ben alerjiye benzettim canım yediğim bişey dokununca çıkar bende. Ama doktorun daha iyisini bilir tabi.
Çok ilginç ki 17 gün önce kendi doktorum kafası 2 hafta önde dedi. Bugün acildeki tam günüyle uyumlu ölçtü.
Acaba sürekli aynınpozisyonda oturmak rahatsız eder mi. Beni tek düşündüren bu olurdu. Uyuyabilirsen ve bol sıvı alabilirsen soru. Olmaz gibi geliyor ama tam da emin olamıyorum
Ben de bunka beraber bel ağrısıda vardı zenderucum. Sıvısız kalmış bebek sen de kendini çok yormuşsun dedi. Yorgun bir hamile ve yorgun r bebek görüyorum dedi bugün. Anlamadım meye göre söylediğini ama dikkate alıp yatış yapıcam bir kaç gün.
Az su içiyorum ben deCanim bende gebeligin basindan beri var ve bi basliyo 3 gun devam ediyo sonra kesiliyo. Bende tuvaletimi cok tututgumda ya da az su ictigimde artiyo gibi geliyo bana
İnşallah canım da benim başından beri hep ileride inş orantılı olurBi arkadaşımın bebeği de hep ileriden gidiyormuş 30. Haftalardan sonra normale döndü dedi belki bizimde öyle olacaktır.
Doktorum yorum yapmadı ben kafası büyükmü olacak dedim yok dedi bişey olmaz felan dedi de içim rahat ettimi hayırBizim de 2 hafta kafa önde. Dr Erkek bebek yapısaldir dedi. Sizin dr ne dedi
Yaw bebeğinin kafa çapım2-3 hafta önde giden varmı? Benim çocuk koca kafalımı olacak
Teşekkür ederim canım benim amin insallahCanım çok geçmiş olsun. İnşallah zamanında sağlıkla alırsın bebeğini kucağına
Kalçam benim de ağrıyor magnezyum alıyorum gümde 2 tane oyüzden. Belki faydası oluyordur daha az bir de hep aynı pozisyonda yatıyoruz ya acaba o mu etkiliyorBenim de bel fıtığım var ya ondan ya da başka birşeyler bilmiyorum sol kalçamın ortasında ağrı var ama öyle böyle değil geçen gece hiç uyuyamadım hareket edemiyorum sanki asılıyorlar belimi o da kalçama vuruyor kengi denir sanırım onun gibi birşe
Evet ya 3. Trimester a girdik ama kötü başladık direk. En zoru diyorlar ama bakalım zorlukla başladı gerçekten. Sağol canım dün gerçekten beni baya mutsuz etti. Benim çatı ağrım bildiğin tam vajina bölgesinde. Ama adet ağrısı da bel ağrısı da hep var bu haftaInşallah canım. Benim de hafta sonu belim ve sol kalçam çok ağrıdı, yorgunluktan da olabilir bilmiyorum. Ayrıca karnımın alt tarafında da ağrı oluyor batma gibi. Dr normal dedi birkaç hafta sonra çatı ağrısı olabileceğini söyledi. Bilmiyorum valla bu ara her şey üst üste geldi. Hayırlısı bakalım.
Seni bugün muayene eden kendi doktorun değilmiş bence çok kafaya takma. Doktordan doktora ve cihaza göre ölçüm değişiyormuş. Kendi doktorun en doğru yönlendirmeyi yapar.
Evet az su içmek çok etkiliyormuş dün ben demonun sıkıntısını yaşadım canım. Evde de yoruyor insan kendini bazen akşama kadar oturmadığı oluyor.Benim uzun bir aradan sonra yeni başladı Can'ımdr a da bikaç gün önce gittim. Sonraki randevum 1 ay sonra
Can'ım ben salı günü kontroldeydim. Bebeğin suyu iyiydi. Yolunda dedi her şey. Hatta önceki muayenede aksine suyu fazlaydı. Düzelmiş şimdi. Ben evdeyim Zaten çalışmıyorum. Ama yormuş olabilirim kendimi. Ayrıca su da çok az içiyorum kızıyorum kendime.
Az su içiyorum ben debelki de ondan Can'ım. Dikkat edeyim bari.
Benimde öyle enteresan bir ağrım varki. Vajinadan dışarıya doğru çıkan bişey var. Özellikle sabah kalkınca ve gün içinde uzanıp ayağa kalkınca oluyor. Sonra içeri giriyor galiba ağrı geçiyor ayakta. Duşta genital temizlik yaparken elim bile degiyor korkmaya başladım artık ama doktora nasıl soracagimi bilemiyorum. Tarifini nasıl yapacağımı bulamadim. Anneme ablama sordum kimse böyle bir şey yaşamamış internette yok. Doğumdan sonra geçer inşallah yaaaKızlar hamileliğin ilk zamanlarında rahimde aşağı doğru bir çekilme olur kasıklara iğneler batar ya bugün onları yaşıyorum tekrar. Sizlerde de var mı bu durum? Adet olur da sökülemez ya insan öyle bir sızı var içerde
Sanada kolay gelsin assoscumgunaydin hanimlar gecmifi okudum geldim sadece sabahlari girebiliyorum maalesef sonra firsatim olmuyor .. bugun cocugun esyalarini utuleyip dolabina yerleştireceğim inslh. yazlik ve kislik yorganlatina nevresim gecirdim onlarida dolaba yerlestirecegim 3 tanede yastik yaptimmiydi tamamdir simdilik islerim.. yogun bigun beni bekliyor arada resim cekebilirsem atarim sizeherkese hayirli cumalar ve iyi hafta sonlari dimdiden
Aslinda zorunlu degil. Ama 7-8 aydir kendi memleketime gitmiyorum. Teyzemgik dogumu orda yapmam icin cok baski kuruyor. Ben ord dogum yaomak istemiyorum. Dogum sonrasi da uzun bir sure gidemem. Dogumdan once gidiyim diyorum. Donuste onlar birakacak beni kendi arabalariyla. Kisisel arabayla 2bucuk saat suruyor. Ama otobus ile cok rahat 4 saati buluyor.
Ben aldim kullanamadm cok yer kapliyor yatakta ve kafami koydugum yastik kismi rahatsiz geldi normalde yastigim ortopedik boyun icin olandan.
canim bu sabah gordum ben de. trendyol.com sitesinde hamile giyim butigi var. orda bikac tane uçuş uçuş elbise gormustum, bi bak belki begenecegin biseyler cikarKızlar bana yardımcı olun,zamanında yedigim hurmalar,şimdi beni tirmalar... Büyük beden hamile abiye Si satan site arıyorum AliExpress den başka bir yerde yok,oda çok geç geliyor.. bildiğiniz bir site varsa yazın bana lütfen..dış çekim için alacagim... Bu halimle studyolara sigmam zaten..
Birikmiyor ki mübarek! Ben heralde kasim araliktan beri topluyorum ve evde ayva eksik olmaz severiz yani. Daha bir cay bardagini doldurmaz biriktirdiklerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?