- Konu Sahibi kardelen384
-
- #25.941
Kızlar hamileliğin ilk zamanlarında rahimde aşağı doğru bir çekilme olur kasıklara iğneler batar ya bugün onları yaşıyorum tekrar. Sizlerde de var mı bu durum? Adet olur da sökülemez ya insan öyle bir sızı var içerde
Bi de renkli fotoğrafını alamadık kızımın eli alnındaydı azıcık yanaklarını ve dudaklarını gördüm çok güzel köfte dudaklı fıstık gibi kızım
Seninki daha değişik bir durum Can'ımBenimde öyle enteresan bir ağrım varki. Vajinadan dışarıya doğru çıkan bişey var. Özellikle sabah kalkınca ve gün içinde uzanıp ayağa kalkınca oluyor. Sonra içeri giriyor galiba ağrı geçiyor ayakta. Duşta genital temizlik yaparken elim bile degiyor korkmaya başladım artık ama doktora nasıl soracagimi bilemiyorum. Tarifini nasıl yapacağımı bulamadim. Anneme ablama sordum kimse böyle bir şey yaşamamış internette yok. Doğumdan sonra geçer inşallah yaaa
Evet öyle diyorlar adet döneminde olurmuş. Birkaç aydır hiç olmamıştı ben de. Gerçi geçenlerde yumurta akı gibi akıntım oldu. Yumurtluyoruz herhalde yine dedimadet ağrısı gibi bende arada ağrı lar yaşıyorum.hatta bildiğin bel ağrısı da eşlik ediyor sanırım adet döngüsüne gelen günlerde oluyor o ağrılar.arada adet mi oldum acaba diye düşünüyorum
oo ne güzel canım sen her şeyi halletmişssin ne güzel, darısı başımıza:)gunaydin hanimlar gecmifi okudum geldim sadece sabahlari girebiliyorum maalesef sonra firsatim olmuyor .. bugun cocugun esyalarini utuleyip dolabina yerleştireceğim inslh. yazlik ve kislik yorganlatina nevresim gecirdim onlarida dolaba yerlestirecegim 3 tanede yastik yaptimmiydi tamamdir simdilik islerim.. yogun bigun beni bekliyor arada resim cekebilirsem atarim sizeherkese hayirli cumalar ve iyi hafta sonlari dimdiden
Sıvı toplmasımı hımm bilmiyorum bana bişey demediler inşallah seninde düzelmiş olur benimde iki hafta var doktora merak ediyorumBenim bebegimin kafasida 25 haftalikken 27 haftalik cikti 28 haftalikken 31 haftalik cikti kafasi bdp ac mi onlarda yuksek ayrica kafasinda sivi toplamasi gozukuyo malesef simdi 3 hafta gitmemis olucam bende merak ediyorum bu sefer nasil cikacak
Sıvı toplmasımı hımm bilmiyorum bana bişey demediler inşallah seninde düzelmiş olur benimde iki hafta var doktora merak ediyorum
lcw den aldm ben, 140*70, çok güzel-kaliteli ve de uygunduHanımlar 70*130 ölçüsünde yatağa nevresim takımı ölçüsü ne olmalı kafam karışıyor.
merhabaGünaydın hanımlar bugün 30+0 olduk oğluş zorluyor beni biraz çabuk yoruluyorum arada halsizleşiyorum onun dışında sıkıntı yok dünkü kontrolümde drum iki hafta sonra cuma günü gelmemi söyledi 32. Hafta raporumu vercek cuma okula gitmene gerek yok dedi
Ayni ölçülerde olması lazım yani 70*130 benimkiler öyleHanımlar 70*130 ölçüsünde yatağa nevresim takımı ölçüsü ne olmalı kafam karışıyor.
Canım bende istiyorum güzel beslensin diye ama zaten yediğimiz pekmez pekmez değil. Benim kayınvalidemin üzüm bahçesi var kendi yaptırıyor pekmezini ama ona bile şeker atıyolarmış öyle diyo yoksa olmazmış falan. Ee doğal bal getiriyo güya ona da güvenemiyorm içinde mutlaka şeker vardır diye. Yani o yüzden o balı pekmezi yemesemde olur diye düşünüyorum. Bi tek yumurtayı doğal yediğümi düşünüyorum. Bir de ekmek yemiyorum demişsin ben yiyorum tam buğday çavdar falan listemde var çünkü. Bide şöyle düşün hiç imkanı olmayan insanlar var et süt yumurta tüketemiyo bile onların çocukları yarım mı oluyo. Bal prkmez yemedik diye sağlıksız olmaz çocuk bence önemli olan proteini alıyosun zaten. Çok takma kafana ben çocuk için de düşünüyorum beslenme işini ama ben tatlı yemeyince resmen depresyona giriyorum herşey bana batıyo herkese ters davranıyorm. Eşime şimdiden söyledim hastaneye bi tepsi su böreği ve baklava istiyorum diye. Çiçek falan almasın lazım değil6 hafta olmuş...ben de yiyorum et tavuk balık baklagiller sebze; meyve olarak mesela 1 seferde sadece yarım kivi ya da ekşi elma...tatlı hamurişi pirinç ekmek yemiyorum her gün 4-5 km yürüyorum benim açlık tokluk ölçümlerim de gayet iyi, pogaçayla bal yediğimde bile 137 çıkmıştı...bu 6 haftada 1buçuk kilo almışım yalnız...dahiliyeden diyet listesi aldım kadın doğum doktorum tam aynı miktar şart değil mesela 1 kaşık fazla bulgur pilavı yesen bişey olmaz dedi...oğluma hamileyken pekmez içerdim kuru üzüm yerdim pehlivan gibiydi çocuğum çok güzeldi hem de sağlıklıydı...anne karnında güzel beslenen bebek sonra da kolay oluyor sanki ne bileyim
Benimde öyle ilk 5 gün ileriyle başladı git gide arttı normale dönmsni ümit ediyormİnşallah canım da benim başından beri hep ileride inş orantılı olur
Allahım nereye gidiyo bu çocuklarbenimkide 4-5 gun ondeydi bu ay 2 hafta one gecmis
Ebru hamile giyimde olmasi lazim nette hangi sitelerde var bilmiyorum yazinca cikar ama hic baktinmiKızlar bana yardımcı olun,zamanında yedigim hurmalar,şimdi beni tirmalar... Büyük beden hamile abiye Si satan site arıyorum AliExpress den başka bir yerde yok,oda çok geç geliyor.. bildiğiniz bir site varsa yazın bana lütfen..dış çekim için alacagim... Bu halimle studyolara sigmam zaten..
Hayirli cumalar canim kolay gelsingunaydin hanimlar gecmifi okudum geldim sadece sabahlari girebiliyorum maalesef sonra firsatim olmuyor .. bugun cocugun esyalarini utuleyip dolabina yerleştireceğim inslh. yazlik ve kislik yorganlatina nevresim gecirdim onlarida dolaba yerlestirecegim 3 tanede yastik yaptimmiydi tamamdir simdilik islerim.. yogun bigun beni bekliyor arada resim cekebilirsem atarim sizeherkese hayirli cumalar ve iyi hafta sonlari dimdiden
Gunaydin canim gittikce agirlasiyoruz sanirim.Günaydın hanımlar bugün 30+0 olduk oğluş zorluyor beni biraz çabuk yoruluyorum arada halsizleşiyorum onun dışında sıkıntı yok dünkü kontrolümde drum iki hafta sonra cuma günü gelmemi söyledi 32. Hafta raporumu vercek cuma okula gitmene gerek yok dedi
Can'ım ben bu sabah resmen döndüğünü hissettimgunaydin.kizlar.bir sorum olacak.bebegi donen kizlar.hareketlerini nerede hissediyorsunuz? kontrolume henuz var.15gun.donup donmedigini bilmiyorum.ama hareketleri hep yukarda kaburgamin altinda..nerden anlaya bilirim donup donmedigini
aynen canim ben de oyle hissediyorum.meraklandim donmusmu diye.sik idrara cikiyorum son gunlerde belkide donmusCan'ım ben bu sabah resmen döndüğünü hissettimsol tarafımdan sağa doğru sürekli ittirerek geçti. Ama nasıl nereye döndü bilmiyorum. Ben de çoğunlukla yukarıda hissediyordum. 1 haftadır aynı anda birkaç yerde hissediyorum. Aşağıda göbek deliği yukarında sağda solda gibi. Kafa kol bacak çalışıyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?