2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

adet ağrısı gibi bende arada ağrı lar yaşıyorum.hatta bildiğin bel ağrısı da eşlik ediyor sanırım adet döngüsüne gelen günlerde oluyor o ağrılar.arada adet mi oldum acaba diye düşünüyorum

Bi de renkli fotoğrafını alamadık kızımın eli alnındaydı azıcık yanaklarını ve dudaklarını gördüm çok güzel köfte dudaklı fıstık gibi kızım

ay bizimki de öyle o eller hiç aşağıya inmiyor doktorlar artik yan profil veriyor resimlerini

Seninki daha değişik bir durum Can'ım sor bakalım dr una bi açıklaması vardır belki.

Evet öyle diyorlar adet döneminde olurmuş. Birkaç aydır hiç olmamıştı ben de. Gerçi geçenlerde yumurta akı gibi akıntım oldu. Yumurtluyoruz herhalde yine dedim

oo ne güzel canım sen her şeyi halletmişssin ne güzel, darısı başımıza:)

Benim bebegimin kafasida 25 haftalikken 27 haftalik cikti 28 haftalikken 31 haftalik cikti kafasi bdp ac mi onlarda yuksek ayrica kafasinda sivi toplamasi gozukuyo malesef simdi 3 hafta gitmemis olucam bende merak ediyorum bu sefer nasil cikacak
Sıvı toplmasımı hımm bilmiyorum bana bişey demediler inşallah seninde düzelmiş olur benimde iki hafta var doktora merak ediyorum

Hanımlar 70*130 ölçüsünde yatağa nevresim takımı ölçüsü ne olmalı kafam karışıyor.

Sıvı toplmasımı hımm bilmiyorum bana bişey demediler inşallah seninde düzelmiş olur benimde iki hafta var doktora merak ediyorum

Ben bi hafta sonra doktora gideceğim sende yoktur olsa ayrintilida çıkardı bazen bebekleri başları ailede anne yada babanın genişse genetik çekiyo kızında da kafa büyük babası çekmiş diyordu doktor hamileyken. şuan 3 yaşına girecek hicde büyük durmuyor gayet normal. benim oğlumun vücudu haftamla uyumlu başı büyük çıkıyor ama kafa içi sıvıyla alakalı benimki sende öyle gorseler söylerlerdi. çünkü beni bu yüzden eğitim araştırma yönlendirdiler doğum için

Günaydın hanımlar benim oğlumda kafası hep 2 hafta önden gidiyordu doktorlar koca kafa derdi anne karnında eşimin alnı geniş benimde oğlumunda öyle oldu ama başını çok güzel kaldırıp tutabiliyordu doğduğunda şimdi boyuda uzun olduğundan kafası büyük gibi durmuyor öyle şimdi kızıma hamileyim onunda başı 1 hafta önden gidiyor çok da takmıyorum herkesin genetik ve yapısal bence

merhaba
bol bol dinlenirsin artık darısı bizim başımıza.
rapor 32+0 da mı alınıyor.ben mart ayını bitirip izne çıkmak istiyorum ayın tam sonunda 33+0 oluyorum acaba öyle rapor verirler mi daha doktora gitmeme 1 ay var

Canım bende istiyorum güzel beslensin diye ama zaten yediğimiz pekmez pekmez değil. Benim kayınvalidemin üzüm bahçesi var kendi yaptırıyor pekmezini ama ona bile şeker atıyolarmış öyle diyo yoksa olmazmış falan. Ee doğal bal getiriyo güya ona da güvenemiyorm içinde mutlaka şeker vardır diye. Yani o yüzden o balı pekmezi yemesemde olur diye düşünüyorum. Bi tek yumurtayı doğal yediğümi düşünüyorum. Bir de ekmek yemiyorum demişsin ben yiyorum tam buğday çavdar falan listemde var çünkü. Bide şöyle düşün hiç imkanı olmayan insanlar var et süt yumurta tüketemiyo bile onların çocukları yarım mı oluyo. Bal prkmez yemedik diye sağlıksız olmaz çocuk bence önemli olan proteini alıyosun zaten. Çok takma kafana ben çocuk için de düşünüyorum beslenme işini ama ben tatlı yemeyince resmen depresyona giriyorum herşey bana batıyo herkese ters davranıyorm. Eşime şimdiden söyledim hastaneye bi tepsi su böreği ve baklava istiyorum diye. Çiçek falan almasın lazım değil

gunaydin.kizlar.bir sorum olacak.bebegi donen kizlar.hareketlerini nerede hissediyorsunuz? kontrolume henuz var.15gun.donup donmedigini bilmiyorum.ama hareketleri hep yukarda kaburgamin altinda..nerden anlaya bilirim donup donmedigini

Ebru hamile giyimde olmasi lazim nette hangi sitelerde var bilmiyorum yazinca cikar ama hic baktinmi
Hayirli cumalar canim kolay gelsin
Gunaydin canim gittikce agirlasiyoruz sanirim.

Gunaydin kizlar bebek donunce hareketleri azaliyormu ki benim kizim hic hareket etmiyor.gece uzaninca sadece .
Onceleri daha fazlaydi

gunaydin.kizlar.bir sorum olacak.bebegi donen kizlar.hareketlerini nerede hissediyorsunuz? kontrolume henuz var.15gun.donup donmedigini bilmiyorum.ama hareketleri hep yukarda kaburgamin altinda..nerden anlaya bilirim donup donmedigini
Can'ım ben bu sabah resmen döndüğünü hissettim sol tarafımdan sağa doğru sürekli ittirerek geçti. Ama nasıl nereye döndü bilmiyorum. Ben de çoğunlukla yukarıda hissediyordum. 1 haftadır aynı anda birkaç yerde hissediyorum. Aşağıda göbek deliği yukarında sağda solda gibi. Kafa kol bacak çalışıyor sanırım

aynen canim ben de oyle hissediyorum.meraklandim donmusmu diye.sik idrara cikiyorum son gunlerde belkide donmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…