2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar okulda kendimi kaptırdım teniz felan oynadım çocuklarla salakmıyım ben bebeğe bişey olmuşmudur çok korkuyorum uzandım topa vurayım diye hareket etmiyor şuan ağlayacam ya
Canın gereksiz yere canını sıkma o kadar kolay degil bebege zarar verebilmen yoksa gunluk hayatta neler yapiyoruz farketmeden. Cok hareket ettiysen uyumustur sallantidan suyu kesesi onu koruyor merak etme

Insallah saglikla kucagimiza aliriz canim. Bide kuru uzum yeme ama dut ve erikten olculu yiyebilirsin. Listemde kuru erik ve kuru dut var toplamda 20 gri gecmeyecek sekilde yiyebilirsin.

Kizlaaar kontrolden çıktım şimdi kızım 1290 Gr olmuş bacak boyu 2 hafta geri kafa bir hafta ileri suyun fazla cikti şeker ekmek hamurisi bisuru şey yasaklandı ah ah nolcak böyle bakalım
Birde 3 kilo almışım kıZımda ters duruyor makat gelişi

cnm ben de çok beğendim çift taraflı vardı bir de ama 70 tam üstüne göre olur az altlara girmesi gerekmez mi ondan emin olamadım ki ?
bende yıkamadığım için denemedim hiç canım, istersen aksam deneyip sana fotograf atabilirim, içine sinerse öyle alırsın. ama bende ona göre payı vardır.

benimki donmus cnm sali gitmistim doktora ilk hamileligimde tersti bende az hissederdim hareketlerini

Birde 3 kilo almışım kıZımda ters duruyor makat gelişi
Bebeğin kilosu iyi canım geri ileri durumuda düzelir hatta çok hareketli olduklarından sağlıklı ölçümde yapılamıyor olabilir.sen biraz fazla kilo almışsın ama şekeri hamur işini kesince o da hallolur zaten bunlar hepimiz için zararlı şeyler bu haftalardan itibaren bebeğe yarayan bize kilo yapmayan gıdalar tüketmeliyiz yoksa hantallıktan başka birşey katmıyor bize birde alınan her fazla gr anneyi çok zorluyor ilk kalkış falan çok zor oluyor

Aynen canım artık hafif beslenmeye gecicem.sut yoğurt çorba domates salatalık Allah'ın izniyle normale döner herşey

Oyy yerim yaaa küçücük yerde nasıl da hareket ediyorlar kaçıyorlar düşününce gülüyorum elimde olmadan

Kizlaaar kontrolden çıktım şimdi kızım 1290 Gr olmuş bacak boyu 2 hafta geri kafa bir hafta ileri suyun fazla cikti şeker ekmek hamurisi bisuru şey yasaklandı ah ah nolcak böyle bakalım
Maşallah Can'ım gözünaydın. Bak 1 kiloyu fazla fazla geçmiş bile :)
Benim de 1 ay önce suyu fazlaydı. Bana da pilav makarna hamurişi tatlı azalt dedi. Ben tamamen kesemedim. Tatlı öyle çok yemiyorum ama makarna ve ekmekten vazgeçemedim. Sadece dikkat ettim biraz. Bu kontrolümde normale dönmüştü suyu. Sen de azalt. Dr um tamamen kesmene gerek Yok demişti bana da.

İnşallah canım benimkide öyle donsun normale zaten çok kilo almışım kilo alımında durmuş olur bir süre yapiyim bakalım diyet

gunaydin.kizlar.bir sorum olacak.bebegi donen kizlar.hareketlerini nerede hissediyorsunuz? kontrolume henuz var.15gun.donup donmedigini bilmiyorum.ama hareketleri hep yukarda kaburgamin altinda..nerden anlaya bilirim donup donmedigini
Benikinin başı aşağıdaydı dediğin gbi kaburgamda hissediyorum tam göğsümün altında ama bazen aşağıda da oluyo o da elleri galiba

Gunaydin kizlar bebek donunce hareketleri azaliyormu ki benim kizim hic hareket etmiyor.gece uzaninca sadece .
Onceleri daha fazlaydi
Yani bnmki dönmüş ana hareketleri var ama saatleri çok belli artık senibde artık saatleri bellidir . Mesela gün boyu uyuyo bizim kuz akşama doğru biraz tekmeliyo ama asıl harrket akşam ondan sonra yatana kadar yatıncada garejet ediyor ana savah kalktığında pek hareketi olmuyor yine demekki sabaha karşı da uyuyor dye düşünüyorum

cnm ben de çok beğendim çift taraflı vardı bir de ama 70 tam üstüne göre olur az altlara girmesi gerekmez mi ondan emin olamadım ki ?
Bnce arkadaşlar yanlış anladı kenar korumalarının ölçüsü aynı olmalı ama nevresim ve yorganın ölçüsü daha büyük oluyor

Bence kesinlikle doğru . Benim bi ara sağ göğsümün altındaki kemik acayip ağrıyodu mesela sonra on on bes gün gecti hiç ağrımamaya başladı bnde demekki döndü dye düşünmüştüm ve dönmüş de . He bi de şeyden tahmin ettim döndüğünü idrar torbamda büyük bi baskı düşün apartmandan çıkmadan yine tuveletim geliyodu hala da öyle

lcw den aldm ben, 140*70, çok güzel-kaliteli ve de uygundu

Ayni ölçülerde olması lazım yani 70*130 benimkiler öyle

Kizlar peki ben besigime nasil alayim nevresim? Anne yani aldim. Yatagin ic olculeri 50*85. Mesela onerdiginiz 70*140 standart midir kucu
benimki donmus cnm sali gitmistim doktora ilk hamileligimde tersti bende az hissederdim hareketlerini
Demek ondan hissetmiyorum daha dogrusu hareket etmiyor zaten ultrasonda da doktor cok ugrasti ama yok hareket etmiyor. Pozisyonundan demek ki

Ahah yaa ne tatli ya benimkini hic oyle hareketli gormedik hep yatiyor bosbeles

Canim tam tersi sanki yazdigim. Yani basasagi donmusse doguma uygun bir sekilde ayaklari yukarida oluyor ve gogus alti kaburgalarina cok baski yapiyorm yukarilari tekmeliyorsa basasagi donmus demek. Simdi senin bebis tekrar mi dondu? Ben anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…