2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
@fancy life canım bu benim aldıgım nevresimin çarşafı lastikli. anne yanı yatak ölçüleri için büyük olabilir. nevresimi tam 70-140 ölçüsünde. yastık kılıfı zaten küçük boy oluyor. anne yanı besiğinin içinde mi yatagı çıkıyor mu ? yoksa birleşik mi?

Canın gereksiz yere canını sıkma o kadar kolay degil bebege zarar verebilmen yoksa gunluk hayatta neler yapiyoruz farketmeden. Cok hareket ettiysen uyumustur sallantidan suyu kesesi onu koruyor merak etme

Size msj yazdıktan sonra hareket etti şimdi yine bekliyorum hareket etmesini ağrım sızım olmadıda yani nasıl öyle kendimi kaybettim kendime kızıyorum nasıl uzandım topa vurayım diye Allah korusun eşi felan çıksa hiç hareket etmezdi değilmi?

Lastikliyse olmaz sanirim bana. Bu besik anne yani diye geciyor. Yatagi cikabiliyor kucucuk birsey zaten. O olculerde nevresim takimi bulmak zor olacak sanirim. Lastikli olmayan carsaf bulup onu kullanirim sanirim. Yorgan zaten kullanmayacak ilk zamanlar. Sadece carsaf bulsam da olur galiba. Sagoll cnm cvbin icin

Uzanmayla bebegin esi cikmasi olayini bana hep soyliyorlardi ama ben onu arastirdim oyle birsey olmadigini buldum. Soyle ki yabanci sitelerde oyle yaziyor ve ben turkce yazilanlardan ziyade ing yazilanlara daha cok guveniyorim daha bilimsel ve safsatadan uzak gibi geliyor. Yani benim komsu uzanmis sonra soyle boyle olmus diyenleri hic sallamiyorum. Ama een guzeli doktoruna sormak.

Kızlar dün misafirim vardı kendimi aşırı yormuşum bgn 1 2 damla kan gelmiş.Takip edicem baklm yrn doktora gideyim.Var mı hiç bu haftalarda kanaması olan?

Oldu canim cok tesekkue ederim. Simdi kahvaltimi hazirlayacagim
Rica ederim canım. Bu diyete uyduğum zaman sıkıntı olmuyor. Ama arada kaçamak yapınca hemen fırlıyor şekerim ve kilo alıyorum. Uyarsan iyide insan bazen sıkılıyor saatlere uymak ve tatlı çikolata yememek kötü :)

Türk Doktorlar uzanma diyorlar hatta buna en çok önem veriyorlar inş bişey olmamıştır.işin aslını bilmiyorum annem de hergün söyler sakın uzanma tabak almak için bile o öyle yaptıkça ben tedirgin oldum

Karnında ağrı yoksa korkma bence birşey olmamıştır Allahın izniyle. Bunda da vardır bi hayır, artık daha dikkatli olursun

canım nasıl bişey, vajinadan aşağı sarkan filan deyince endişe ettim. bence sen hemen doktoruna danış onu, ne olur ne olmaz. bence hiç bekleme hatta hemen git lütfen
Bende tam olarak ne olduğunu anlamadım şişlik gibi bişey ama tam nasıl anlatılır bilmiyorum. Özellikle aynayla baktım yani çok afedersiniz. 4. Ayımdan beri var nerdeyse. İlk başlarda hamilelerde böyle oluyor herhalde dedim. Ama kimseden duymadım. Aynen bende korkmaya başladım

Bizimki de ters duruyormuş aynen makat gelişi ama sezeryan olacağın için önemi yok dedi doktor. Bizimde boy kafa kilo ölçüler hep farklı haftalarda. Aralarında 2 hafta farkı önemsemiyor dr lar
Evet canım benimkide sezeryan ölçümler için birşey söylemedi zaten doktor suyum fazla diye frenle yemeni dedi

Canim tam tersi sanki yazdigim. Yani basasagi donmusse doguma uygun bir sekilde ayaklari yukarida oluyor ve gogus alti kaburgalarina cok baski yapiyorm yukarilari tekmeliyorsa basasagi donmus demek. Simdi senin bebis tekrar mi dondu? Ben anlamadim
Yok canım ben şunu demek istedim kaburgam ağrırken büyük bi ihtimal başı yukarıdaydı baskı yapıyordu ama dönünce ağrı gitti kaburgamdan he tekmeleri hep kaburgamda ama acısı yok . Benim duyduğumda dönünce kaburgalardaki baskı azalıyo çnkü başın ağırlığıyla bacakların ağırlığı bir değil

9 mart değil mi rapor günün benim de aynı . İple çekiyorum

Anladim canim o halde kaburgalarimdan tekme yersem donmus demektir de mi benimki hala bence parelel birsekilde karnimda uzanmis vir halde hareketlerinden bunu anliyorum bir saga bir sola gidiyor cunku

Hanımlar doğum izninizi 32. Haftası ne zamana denk geliyor.. Benimkinde doktor bir yanlışlık yaptı sanırım.. Ya da ben çalışırken doğuracağım

Aa oyle diyen doktor var mii o zaman bisey doyemem tabi benim cevremde genelde teyzeler oyle diyor.
Yabanci kaynaklarda buldugum simdi buldugum turkce sitedeki gibi anlatiyor durumu: http://gebe.com/hamilelikte-yuksege-uzanmak-dusuge-neden-olur-mu-
Ama ne Turk ne de yabanci bir doktora sordum bunu. Doktorlar diyorsa vardir bir nedeni.

Kızlar selam, geçenlerde sandık lekesi için arkadaşlar konuşuyordu kim hatırlamıyorum ama çıkartabildiler mi ne kullanmıştınız. Ablamdan bir kaç parça şey aldım sandık lekesi olmuş yıkayacağım ama nasıl yıkasam bilmiyorum.

Canim kolay gelsin keyifle kullansin bebegin insallah, yastiklarin icini neyle dolduracaksin pamuk sert oluyormus ne koymali ki bide bende uyku seti almistim onun yorganini da yikayayim demi makineye atsam olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…