2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ben de bilmiyorum ama vajinanın içinden sarkan bişeyse bence hemen doktoruna danış, kenarda filan şişlikse bilmiyorum

Bende polikistik over vardi yani 2 3ayda bir oluyordum o yüzden tam tarih bilmiyorduk.. Ben grip şikayetiyle gidip 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim.. Ilk gittiğimde 17mayis dediler doğum için.. Sonra bu tarih git gide o ne kaydı bugün kontrolde 8 mayıs dedi doktor.. fakat 32. Hafta raporu için sisteme ilk girdikleri tarihi baz alıyorlarmış o yüzden 22 mart rapor tarihi diyor.. 37 haftaya kadar çalışsam nisan sonu yapıyor.. Yani 37de izne ayrılıp 1 hafta sonra doğum yapsam bu kez yanmıyor mu iznim.. Ya da bir yanlışlık yok mu bu durumda.. 8mayis doğum için 32.haftaya neden 22mart rapor tarihi veriliyor ki..

Akşamdan beyaz sabunu rendeleyip sicak suda beklettim sabah makineye attım bir iki döndürüp makinede de beklettim akşam yikadik tek tük kaldı ama baya temizlendi

32+0 da gene de doktora gidip 33 e kadar calismasinda saglik acisindan sakinca yoktur raporu almalisin canim yani her durumda 32+0 da doktora gidiliyor calisanlar icin

Kizlar dun gece boynum tutulmus. O kadar fenayim ki ya cok canim yaniyor
Nekadar cok tutuluyoruz .hamilelikten oluyor sanirim
Kızlar okulda kendimi kaptırdım teniz felan oynadım çocuklarla salakmıyım ben bebeğe bişey olmuşmudur çok korkuyorum uzandım topa vurayım diye hareket etmiyor şuan ağlayacam ya
Yok canim telas etme dinleniyordur belki .kanama vs yoksa korkma bende gecen gun oynadimda gece hareket etti hanimefendi
Kizlaaar kontrolden çıktım şimdi kızım 1290 Gr olmuş bacak boyu 2 hafta geri kafa bir hafta ileri suyun fazla cikti şeker ekmek hamurisi bisuru şey yasaklandı ah ah nolcak böyle bakalım
Canim duzelir doguma kadar .yasaklar icin birsry diyemiyorum tabi uymak hem zor hem gerekli

Akşamdan beyaz sabunu rendeleyip sicak suda beklettim sabah makineye attım bir iki döndürüp makinede de beklettim akşam yikadik tek tük kaldı ama baya temizlendi

Makinede yıkarken bebek deterjanı mı kullandım canım yoksa normal deterjanlardan mı? Bu akşam deneyim bir çok aşırı leke yok zaten küçük küçük var.

Ya kizlar diyetisyene msj attim tokluk 110diye.epeyce yuksek demis.yanlismi anladi acaba aclik diyemi anladi.nette yuksek yazmiyo 120alti normal diyo.bilen biri bisey soylesin nolur.yuksekmi gercekten
normal cm tokluk 140 kadar normal diyo endokrin doktoru ben gidiyorum sürekli bugün yine gittim mesela benim açlık 30 140 çıkıyor insülin dozjını artırdı

Canim sisteme senin soyledigin tarihi girdiginden 17 mayisi baz aliyor doktorun ama yeni bir doktora gider sat tarihini 9 gun oncesini soylersen kayitlara o gecer ona gore verir

Kizlaaar kontrolden çıktım şimdi kızım 1290 Gr olmuş bacak boyu 2 hafta geri kafa bir hafta ileri suyun fazla cikti şeker ekmek hamurisi bisuru şey yasaklandı ah ah nolcak böyle bakalım
Grçmiş olsun şükür bıdık kilo almış daha nolsun annesi yediklerine dikkat et suyu düzelir merak etme

Sanki dondu gibi benimkinin de vurdugu yerler degisti gb gidince dr a belli olur ins .
Dedgin gb evet gececi benimkide :)
Kızlar dün misafirim vardı kendimi aşırı yormuşum bgn 1 2 damla kan gelmiş.Takip edicem baklm yrn doktora gideyim.Var mı hiç bu haftalarda kanaması olan?
Canim dikkat et kendine simdi degilde ilkaylarda olur diye biliyorum.doktorada sor mutlaka .

Kızlar okulda kendimi kaptırdım teniz felan oynadım çocuklarla salakmıyım ben bebeğe bişey olmuşmudur çok korkuyorum uzandım topa vurayım diye hareket etmiyor şuan ağlayacam ya

birşey olmamıştır canım merak etme.bende iste yoğun olunca haldir haldir koşuyorum resmen allaha emanetler.hamileligim 2.ayıydı sanırım kayinvaldemlerde yemek yerken yine hamile olduğumu unuttum ve mutfaktan bisey almaya kalktım.yerde dardı koltuk ve sehpanın üstünden resmen uzun atlama yaptım ve azari yedim tabi eşimden

Makinede yıkarken bebek deterjanı mı kullandım canım yoksa normal deterjanlardan mı? Bu akşam deneyim bir çok aşırı leke yok zaten küçük küçük var.
Bebek deterjanı koydum canım aslında normalleşme bı kere yıkayıp sonra tekrar bebek deterjaniyla yukardan bence daha iyi cikar lekeler

Maşaşlah kilo almış diğer değerler de zamanla ortalanır canım. Suyuna dikkat edersin halledemeyeceğin bir durum değil. Sıkma canını diyet anneye de yarıyor çünkü.

gunaydin.kizlar.bir sorum olacak.bebegi donen kizlar.hareketlerini nerede hissediyorsunuz? kontrolume henuz var.15gun.donup donmedigini bilmiyorum.ama hareketleri hep yukarda kaburgamin altinda..nerden anlaya bilirim donup donmedigini
Canim benim kiz bas yukaridaydi iki hafta once dun doktora gitmistim donmus ve hissettim ayaklari gogsumun altinda gerindikce beni sikistiriyor gibi oluyor ilk defa tekme hissettim bir kac gunde yanlarimi durtuyordu sanki hatta esime donmeye mi calisiyor hic boyle sert durtmezdi kayar gibi gidiklar gecerdi dedim. Meger kizim donmek icin hayat mucadelesi veriyormus icerde :) bide bas asagi gelince bu hafta sabahtan aksama wc tutabilen ben saat basi gidiyorum o da fark etti

E bebekte tum giyim urunleri indirimde diyor.kredi kartinin limiti dolmus birsey alamiyorum
Oglumda krizde hep bebege aliyormusuz bana niye almiyormusuz diyor
Daha dogmadan basladi kiskancligi sanirim bakalim dogdunda neler olacak.

Maşaşlah kilo almış diğer değerler de zamanla ortalanır canım. Suyuna dikkat edersin halledemeyeceğin bir durum değil. Sıkma canını diyet anneye de yarıyor çünkü.
Haklısın diyet benim.isime yariyacak kilo alımını durur en azından bu ay ekmek çok yedim zaten frenlemek şart oldu buda bana ders olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…