2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
normal cm tokluk 140 kadar normal diyo endokrin doktoru ben gidiyorum sürekli bugün yine gittim mesela benim açlık 30 140 çıkıyor insülin dozjını artırdı
Tsk ederim canim .yanlis anlamis zaten.okudugunu anlayamamasida ilginc.yok yere beni panikletti zaten.sanada kolayliklar dilerim.insallah zaman cabuk gecerde su seker eziyetinden kurtuluruz.

Sağol canım ya dünden beri moralim çok bozuk. Gelişimi yavaşlamış demesine çok takıldım ama ne açıklama yaptı ne verdiği kağıtta bişeyler yazmıyor. Gerçekten öyle , mart sonuna kadar çalışacağım diyordum dün akşamında bunları duyunca vicdan azabı çektim 32 hafta da ayrılacağım.

T
Çok takılma canım benim dolaba uzandığım kadar kimse uzanmıyıdur boyum kısa günde 50 defa uzanıyorum tüm gücümle tabiki yapmamak iyi ama uzandım oldu diye bişey yok millet tarlada orak biçiyor canım bişeyin nasibi bittiyse herşey bahane yattığı yerde bebeğini düşürüyor millet .. Nasip nasip bak oynamış zaten kız eşi kopsa tövbe tövbe oynarmı hiç...

Haklısın diyet benim.isime yariyacak kilo alımını durur en azından bu ay ekmek çok yedim zaten frenlemek şart oldu buda bana ders olsun :)
Şekerin yüksek çıktı mı Peki. Oraları kaçırdım sanırım. Valla ben de hiç ekmek yemedim kahvaltıda bir dilim sadece. Ona rağmen alıyorum dün akşam BAktım çocuk kilo almamış bilmiyorum artık yemeklerden kısar mıyım. Resmen doymadan kalkıyordum sofrada. Faydalı şeylerden en azından doyana kadar yemek lazım :)

Canım bu normal gerçekten rahatla diye demiyorum herkesin yapısı farklı mesela benim de şuan öyle 2 aydan fazladır çömelince bu benim değil diyorum düşün... Ama dopumdan sonra geçicek rahat ol .. Her bebekte aynı olmaz herkesin anatomisi aynı değil ... Ve şunud diyeyim ilişki sırasındaki fazla sıkılaşmada bundan dolayı canım bası oluyor rahimde doktora sor için rahat etsin . Dediklerimi duyacaksın

kesinlikle yürüyüş ve egzersiz vede bol su canım.

Ben son 15 gündür diş ağrısından güzel beslenemedim çok az yedim günlerce ve 4 gün önceki kontrolde bebeğin de boyu 1 hafta geri kilo haftasında çıktı. Bence beslenmemizle ilgisi var büyümelerinin

Açlık 86 1. Saat 174 2. Saat 106 canım 1. Saat sınırda olduğu için şekerden kaynaklı çokluk dedi suyu için o yüzden şekerden hamur işinden uzak durmam lazım

Ca
Canım neden bukadar sıktın ki kendini stres yapma bukadar gerileme değilki senin olayın hatta düzelme yani 2 hafta ilerde oooo maşallah çok iyi demek değilki.... Gününde gitmesi en güzeli seninkide dikkat ederek bu hale geldi peki ya gelmeseydi 3 hafta ileri olsaydı dahamı iyi olucaktı hayır .. İnanki şuan sevinmen lazım normale döndün canım maşallah korkunu anlıyırum sanıyorsunki eyvah gelişmiyor duruyor geriliyor ama öyle değil bunu birdaha li kontrolde zaten göreceksin İnşallah Allah sert vermesin stres yapıp üzme boşuna kendini

Canim sisteme senin soyledigin tarihi girdiginden 17 mayisi baz aliyor doktorun ama yeni bir doktora gider sat tarihini 9 gun oncesini soylersen kayitlara o gecer ona gore verir
iznin yamaz doğumdan sonraki haftalara eklenir kız kardeşim 37 yediye kadar çalıştı şimdi daha çok bebeğiyle kalacak merak etme iyi hissediyorsan kendini izin açısından sonra beginle daha çok vakit geçirirsin

Anladim canim o halde kaburgalarimdan tekme yersem donmus demektir de mi benimki hala bence parelel birsekilde karnimda uzanmis vir halde hareketlerinden bunu anliyorum bir saga bir sola gidiyor cunku
Paralel olunca da dönmüş oluyo canım çocuk onu şuan değil ilerde daha iyi anlarız biz çocuk dik durmuyor ki ayaklarını büzdüğü için her yerde hissediyoruz benim terse döndü bidaha makata döndü 34 haftaya kadar tam sabit olmuyo zaten

Can'ım kumaş alıp diktirebilirsin. Hatta instagramda sayfalar var. Onlara da yaptırabilirsin ölçüsüne göre.

Benim doktorum kesinlikle yüksek bir yere uzanma demişti ilk haftalarda. Sonrasında hiç konusu geçmedi. Ben uzatmamaya dikkat ediyorum. Sandalye kullanıyorum genelde.

Kızlar vajina kemiğim dünden beri çok ağrıyor 2-3 aydır ağrı var ama dünden beri ağrım arttı . Evde zor yürüyorum yavaş hareket ediyorum. Oğlumda sağolsun yoruyor beni. Ilk hamilelik prenseslikmiş valla onu anladım

Anladim canim o halde kaburgalarimdan tekme yersem donmus demektir de mi benimki hala bence parelel birsekilde karnimda uzanmis vir halde hareketlerinden bunu anliyorum bir saga bir sola gidiyor cunku
Evet kaburgalara vurursa ayaklar ordadır kesin ama bazen aynı anda ger terden vuruyolar artık geriniyor galiba bi de tuvaletini yapsan bile iki adım ayıyosun sanki saatlerce tuvaletini tutmuş gbi oluyor o da kafası baskı yapıyor

Dolunay22 , canim cok tesekkur ederim haber verdigin icin babymalldaki tiny love ana kucagi indirimini. Bugun aldim 349 a iyi oldu iki besik almak yerine yatak odamda icine ince bir yatak yapip gecede yatiririm diyorum odasina da besik koyacagim kalabalik olmaz. Sagolasin. Babymall dan alisveris yaptin mi kac gunde gelir acaba ben ilk defa yaptim da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…