- 26 Temmuz 2011
- 259
- 339
- 303
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #26.061
Canım insülini nekadar kullanıyorsun. Benimde sabah açlık yüksek çıkıyor tokluk normal. İnsulin ilk kullanmaya başladığımda 90_93 çıkıyordu açlık bir iki gündür 100_110 arası olmaya başladı ayrıca 1 kilo vermişim bir haftada.normal cm tokluk 140 kadar normal diyo endokrin doktoru ben gidiyorum sürekli bugün yine gittim mesela benim açlık 30 140 çıkıyor insülin dozjını artırdı
Ben son 15 gündür diş ağrısından güzel beslenemedim çok az yedim günlerce ve 4 gün önceki kontrolde bebeğin de boyu 1 hafta geri kilo haftasında çıktı. Bence beslenmemizle ilgisi var büyümelerinin
Ya canım hep öyleydi zaten çok ilerde değildi ama ben çok mutluydum. Sorun ilerde olmaması değil. Gelişimi yavaşlamış bir bebek dedi. Suyu da çok azalmış deyince çok üzüldüm. Yoksa gününde olması gerçekten güzelCa
Canım neden bukadar sıktın ki kendini stres yapma bukadar gerileme değilki senin olayın hatta düzelme yani 2 hafta ilerde oooo maşallah çok iyi demek değilki.... Gününde gitmesi en güzeli seninkide dikkat ederek bu hale geldi peki ya gelmeseydi 3 hafta ileri olsaydı dahamı iyi olucaktı hayır .. İnanki şuan sevinmen lazım normale döndün canım maşallah korkunu anlıyırum sanıyorsunki eyvah gelişmiyor duruyor geriliyor ama öyle değil bunu birdaha li kontrolde zaten göreceksin İnşallah Allah sert vermesin stres yapıp üzme boşuna kendini
Aynı durumu yaşıyoruz . Ilk bebeğimin boyu hep ilerde giderdi. Simdiye kadar bu bebis normaldi simdi geri olması vicdan yaptırdı. Canımı sıktıBenim de Boyu geriydi. Özellikle boy etkileniyor demekki. Ben de dikkat edeceğim çocuk her türlü beslenir mantığındaydım ama beslenememiş. Eşimin de diline düştüm yemedin aç kaldın diye. İlk bebişte çok yerdim bebiş de hep öndeydi şimdi Boyu hep geride
turuncu bi ilaç var yemeklerden önce günde 3 kez4 dozdan 6 doza çıkardı gece yeşil 10 dozdu onuda 18 e çıkardıCanım insülini nekadar kullanıyorsun. Benimde sabah açlık yüksek çıkıyor tokluk normal. İnsulin ilk kullanmaya başladığımda 90_93 çıkıyordu açlık bir iki gündür 100_110 arası olmaya başladı ayrıca 1 kilo vermişim bir haftada.
Suyu dengelemir İnş stres yorgunluk daha sıkıntı yapar su tüket havuç suyu iç derim ama özellikle istirahat et gelişimi olunca suyu yerine geliyor Merak etme bebiş İdrar yapınca yerine 1 saatte bile geliyor... Kaça çok sınırda olmadığı müddetçe korkma benim 8.5 a düşmüştü doktor bu suyla 6ay gider demişti şükür az kaldı artık bizim birdahaki kontrolde herşey yolunda çıkıcak İnşallahYa canım hep öyleydi zaten çok ilerde değildi ama ben çok mutluydum. Sorun ilerde olmaması değil. Gelişimi yavaşlamış bir bebek dedi. Suyu da çok azalmış deyince çok üzüldüm. Yoksa gününde olması gerçekten güzel
Rica ederim canım. Bu diyete uyduğum zaman sıkıntı olmuyor. Ama arada kaçamak yapınca hemen fırlıyor şekerim ve kilo alıyorum. Uyarsan iyide insan bazen sıkılıyor saatlere uymak ve tatlı çikolata yememek kötü :)
Evet canım 9 martta gel dedi9 mart değil mi rapor günün benim de aynı . İple çekiyorum
Bende tam olarak ne olduğunu anlamadım şişlik gibi bişey ama tam nasıl anlatılır bilmiyorum. Özellikle aynayla baktım yani çok afedersiniz. 4. Ayımdan beri var nerdeyse. İlk başlarda hamilelerde böyle oluyor herhalde dedim. Ama kimseden duymadım. Aynen bende korkmaya başladım
Güle güle kullanın Can'ım. Ben de çok istiyorum ondan ama eşimle beşik konusunda bile uzlaşamadık. Şimdilik beklemede.Dolunay22 , canim cok tesekkur ederim haber verdigin icin babymalldaki tiny love ana kucagi indirimini. Bugun aldim 349 a iyi oldu iki besik almak yerine yatak odamda icine ince bir yatak yapip gecede yatiririm diyorum odasina da besik koyacagim kalabalik olmaz. Sagolasin. Babymall dan alisveris yaptin mi kac gunde gelir acaba ben ilk defa yaptim da
Yoğurt yiyorum ama süt içmiyorum. Bu kramp gibi adım artırılıyor da doktorla görüşeceğim bakalımSüt yoğurt da tüketiyor musun. Belki yeterli gelmiyordur. Bir de sonuçta beden hazırlıyor kendini ya doğuma. En kötü kontrolde doktora sorarsın
Senin ki daha yuksek heralde ben sadece akşamları tek sefer 4 doz insulin iğnesi vuruluyorum. Bakalım pazartesi endokrinde randevum var ne diyecekturuncu bi ilaç var yemeklerden önce günde 3 kez4 dozdan 6 doza çıkardı gece yeşil 10 dozdu onuda 18 e çıkardı
olabilir cnm durus da etki ediyormus bide suyun fazlaysa ondada az hissedilebiliyormusKizlar peki ben besigime nasil alayim nevresim? Anne yani aldim. Yatagin ic olculeri 50*85. Mesela onerdiginiz 70*140 standart midir kucu
Demek ondan hissetmiyorum daha dogrusu hareket etmiyor zaten ultrasonda da doktor cok ugrasti ama yok hareket etmiyor. Pozisyonundan demek ki
canim suyuna kac ml dedi doktorEvet canım benimkide sezeryan ölçümler için birşey söylemedi zaten doktor suyum fazla diye frenle yemeni dedi
Ml demedi canım tıbbi bı terim soyledi ama anlamadım bende şaşırdım kaldım birşeyler soramadımcanim suyuna kac ml dedi doktor
banada 125 yazmisda iyi mi kotumu bisey demediMl demedi canım tıbbi bı terim soyledi ama anlamadım bende şaşırdım kaldım birşeyler soramadım
Kesinlikle katiliyorum sana nekadar zormus benimde cok agrim var normalmi acaba .Ilkinde hic boyle dsgildim ama yan gelip yatiyordum.bunda oglum fare gibi dagitiyor heryeriKızlar vajina kemiğim dünden beri çok ağrıyor2-3 aydır ağrı var ama dünden beri ağrım arttı . Evde zor yürüyorum yavaş hareket ediyorum. Oğlumda sağolsun yoruyor beni. Ilk hamilelik prenseslikmiş valla onu anladım
Kötü olsaydı söylerdi mutlaka doktorlar çok boş boğaz anne üzülürmu diye düşünmüyor hiç onu yapma bunu yeme kolaydı sankibanada 125 yazmisda iyi mi kotumu bisey demedi
aynen cnm malesef onlar icin normal geliyorKötü olsaydı söylerdi mutlaka doktorlar çok boş boğaz anne üzülürmu diye düşünmüyor hiç onu yapma bunu yeme kolaydı sanki
Canım benim salı günü oldu, hatta nst ye girdim. Plesantam da aşağıda benim. Dr um da takip et dedi. Şükür kesildi lekelenme. Sanırım artık kendimizi yormamamız lazım, üşütmemek gerekiyor.Kızlar dün misafirim vardı kendimi aşırı yormuşum bgn 1 2 damla kan gelmiş.Takip edicem baklm yrn doktora gideyim.Var mı hiç bu haftalarda kanaması olan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?