2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
normal cm tokluk 140 kadar normal diyo endokrin doktoru ben gidiyorum sürekli bugün yine gittim mesela benim açlık 30 140 çıkıyor insülin dozjını artırdı
Canım insülini nekadar kullanıyorsun. Benimde sabah açlık yüksek çıkıyor tokluk normal. İnsulin ilk kullanmaya başladığımda 90_93 çıkıyordu açlık bir iki gündür 100_110 arası olmaya başladı ayrıca 1 kilo vermişim bir haftada.

Ben son 15 gündür diş ağrısından güzel beslenemedim çok az yedim günlerce ve 4 gün önceki kontrolde bebeğin de boyu 1 hafta geri kilo haftasında çıktı. Bence beslenmemizle ilgisi var büyümelerinin

Benim de Boyu geriydi. Özellikle boy etkileniyor demekki. Ben de dikkat edeceğim çocuk her türlü beslenir mantığındaydım ama beslenememiş. Eşimin de diline düştüm yemedin aç kaldın diye. İlk bebişte çok yerdim bebiş de hep öndeydi şimdi Boyu hep geride

Ya canım hep öyleydi zaten çok ilerde değildi ama ben çok mutluydum. Sorun ilerde olmaması değil. Gelişimi yavaşlamış bir bebek dedi. Suyu da çok azalmış deyince çok üzüldüm. Yoksa gününde olması gerçekten güzel

Aynı durumu yaşıyoruz . Ilk bebeğimin boyu hep ilerde giderdi. Simdiye kadar bu bebis normaldi simdi geri olması vicdan yaptırdı. Canımı sıktı

turuncu bi ilaç var yemeklerden önce günde 3 kez4 dozdan 6 doza çıkardı gece yeşil 10 dozdu onuda 18 e çıkardı

Suyu dengelemir İnş stres yorgunluk daha sıkıntı yapar su tüket havuç suyu iç derim ama özellikle istirahat et gelişimi olunca suyu yerine geliyor Merak etme bebiş İdrar yapınca yerine 1 saatte bile geliyor... Kaça çok sınırda olmadığı müddetçe korkma benim 8.5 a düşmüştü doktor bu suyla 6ay gider demişti şükür az kaldı artık bizim birdahaki kontrolde herşey yolunda çıkıcak İnşallah

Canim listelerimiz neredeyse aynı şikayetleriniz de aynı olacak sanirim. Saatler beni geriyor
Bende çikolata yok hamurişi var

Canim benimde bir ara içeriden birşey çıkıyor gibiydi ama şimdi daha iyi tekrar olurmu bilmem. O zaman bebişi hep kasiklarimda hissediyordum yukarı çıkınca azaldı sanki. Öğrenince paylaşır mısın neden olduğunu

Güle güle kullanın Can'ım. Ben de çok istiyorum ondan ama eşimle beşik konusunda bile uzlaşamadık. Şimdilik beklemede.
Can'ım biz bebek arabasını baby mall dan aldık. İnan kaç güne geldi tam hatırlamıyorum. Ama sanki haftasonu yada cuma gecesi vermiştik ve Çarşamba günü gelmişti araba. Çok uzun sürmedi gibi.

Süt yoğurt da tüketiyor musun. Belki yeterli gelmiyordur. Bir de sonuçta beden hazırlıyor kendini ya doğuma. En kötü kontrolde doktora sorarsın
Yoğurt yiyorum ama süt içmiyorum. Bu kramp gibi adım artırılıyor da doktorla görüşeceğim bakalım

turuncu bi ilaç var yemeklerden önce günde 3 kez4 dozdan 6 doza çıkardı gece yeşil 10 dozdu onuda 18 e çıkardı
Senin ki daha yuksek heralde ben sadece akşamları tek sefer 4 doz insulin iğnesi vuruluyorum. Bakalım pazartesi endokrinde randevum var ne diyecek

olabilir cnm durus da etki ediyormus bide suyun fazlaysa ondada az hissedilebiliyormus

Kesinlikle katiliyorum sana nekadar zormus benimde cok agrim var normalmi acaba .Ilkinde hic boyle dsgildim ama yan gelip yatiyordum.bunda oglum fare gibi dagitiyor heryeri

Kızlar dün misafirim vardı kendimi aşırı yormuşum bgn 1 2 damla kan gelmiş.Takip edicem baklm yrn doktora gideyim.Var mı hiç bu haftalarda kanaması olan?
Canım benim salı günü oldu, hatta nst ye girdim. Plesantam da aşağıda benim. Dr um da takip et dedi. Şükür kesildi lekelenme. Sanırım artık kendimizi yormamamız lazım, üşütmemek gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…