- 27 Aralık 2015
- 2.277
- 2.445
- 83
- 37
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #26.361
Var canim bende oda varKızlar kaburga ağrısı başlayan var mı. Ben eğilince ya da biraz otururken öne doğru oturunca ağrıyor tam göğsümün altıyla göbeğimin arası sıkışıyor
Benim arac var sozde ama uzun mesafede sancim oluyor.birde orda park edemem kesin gider carparim biyere .En iyisi esimi razi etmekAynen. Ben kendime güvenip de metroyla falan gidemem. Eşim de götürmez Zaten bi pijama için. O da haklı bir çok şey tamam. Pijama ve atlet alacağım önemli olarak.
Çok iyiymiş Can'ım ya. Ben pazarda bulamamıştım lohusa seti normal önden düğmeli takımları öneriyorlardı.
Aynı düşünceler bana da oluyor Can'ım. Sonra silkiniyorum o hasret kaldığım kokusunu içime çekeceğim anları düşünüyorum.
Anin canimm insallahmaalesef ben de öyleyim, ilk üç gebeliğim de kalpleri durduğu için kürtaj oldum. sürekli içimde bir korku, inşallah birşey olmadqn alırız kucaklarımıza.
Ben resmen tum gun yalnizimBu zamana kadar vurmadı diyodum ama sanırım duygusallık bana da vurmaya başladıdaha bu hafta sonu annemle kardeşim bendeydi bu akşam altı gbi gittiler eşimde normalde hep sabah 7 öğlen 3 çalışır bu hafta 3 te gidip 11 de çıkıyo . Kendimi hemen yalnız hissettim . Ağlayasım geldi resmen
Ben de oyle olurum sanirimHaklisin artik baslamam lazim .
Bendede oluyor canim .
Bu boyle epey bi zaman gidiyor annelikle alakali cok kaptirmamaliyiz .
Oglum dogduktan sonrada devamli kontrol ediyordum nefes aliyormu ya bisey olursa diye hatta dogumdan sonra terapi almistim .Orada farkettimki epey abartmisim .
Insallah canim hayirlisi artik kendi bilir :) bekleyecegim :) insallah doner@fancy life canimbenim ilk bebiş de donmedi hiç ve Sezeryan oldum kilo da fazlaydı diye inşallah senin doner daha zamanı var
Ben sampuan olarak dalin kullanacagim. Zaten haftada bir sampuanlarim. Organik diye gecenler cok pahali geliyor bana. Onlarin da zararsiz madde icerdigine inanmiyorum. Onca zararli seyin arasina bir iki tane faydali sey eklediklerinde o urunun zararsiz oldugu fikrine inanmiyorum. Vucudu icin de krem yerine hindistan cevizi yagi dusunuyorumZ onu da sadece kurumaya meyilli bölgelerine surerim.Kızlar ya bebek için hangi şampuanı almak lazım bide vücudu için krem almak gerekli mi günler geçtikçe panikliyor insan
Beyaz sabunu rendeleyip sıcak suya koy çamaşırları akşamdan dabaha beklet sonra makinede yıka baya çıkıyor ama tam sonuç alamadıklarımda oldu benim baya azalttı onlarıda evde giydiririm diye ayırdımMerhaba bayanlar haftasonu evdeyim diye ilk oğlanın sakladığım kıyafetlerini çıkarayım dedim ,temiz şekilde yıkayıp hurçlara koymuştum .7 senedir yatağın altında kardeşine saklamıştım 1 hurcu giydirmem diye ayırdım sapsarı olmuşlar .1 hurç kışlık hırka pantalonları onları kullanıcam birde eşofman altı pijama bodylerden seçtiklerim var ama onlarda da sarı lekeler oluşmuş bu lekeleri çıkarabilen varmı ?
Ben unibabay yenidoğan şampuan aldım zeytinyağı yada hindistancevizi ysğı kullanmayı düşünüyorum pişik kreminide sebamed aldım kızımdada kullanmıştım hiç sorun yaşamamıştımKızlar ya bebek için hangi şampuanı almak lazım bide vücudu için krem almak gerekli mi günler geçtikçe panikliyor insan
Benimkisi ev taşıma esnasında hep ayakta iş yapmaktan oldu canım yaCanım el ayak şişliklerine dikkat et, beni doktor ödem konusunda uyardı. Tansiyona bağlı ise ödem mutlaka önlem alınması gerekiyor.
Canım ben amwayin leke çıkarıcısıyla çıkardım tamamınjMerhaba bayanlar haftasonu evdeyim diye ilk oğlanın sakladığım kıyafetlerini çıkarayım dedim ,temiz şekilde yıkayıp hurçlara koymuştum .7 senedir yatağın altında kardeşine saklamıştım 1 hurcu giydirmem diye ayırdım sapsarı olmuşlar .1 hurç kışlık hırka pantalonları onları kullanıcam birde eşofman altı pijama bodylerden seçtiklerim var ama onlarda da sarı lekeler oluşmuş bu lekeleri çıkarabilen varmı ?
Benim de ilk bebeğimin kıyafetlerini çıkarip yıkadım mini minicik 2 yıl olmadı onları giydireli inşallah saglikla ikinciye kısmet olurgiydirmek ikimizindeMerhaba bayanlar haftasonu evdeyim diye ilk oğlanın sakladığım kıyafetlerini çıkarayım dedim ,temiz şekilde yıkayıp hurçlara koymuştum .7 senedir yatağın altında kardeşine saklamıştım 1 hurcu giydirmem diye ayırdım sapsarı olmuşlar .1 hurç kışlık hırka pantalonları onları kullanıcam birde eşofman altı pijama bodylerden seçtiklerim var ama onlarda da sarı lekeler oluşmuş bu lekeleri çıkarabilen varmı ?
Benimde o bölge ağrıyor hatta tam ağrıda diyemiyorum hani sıcaklarda falan pişik olur yada lastik değer deri yanar ya öyle bişey oluyor bana
Onu deneyeceğim, çok lekeli olanları hiç yıkamayacağım bile çıkmaz onlar ,az olanlar çıkar inş onları evde giydiririmBeyaz sabunu rendeleyip sıcak suya koy çamaşırları akşamdan dabaha beklet sonra makinede yıka baya çıkıyor ama tam sonuç alamadıklarımda oldu benim baya azalttı onlarıda evde giydiririm diye ayırdım
Kaç yıllıktı kıyafetler bazıları sanki meyvesuyu dökülmüş gibi onları hiç giydirmem ayırdım onları evde bile giydirilmezCanım ben amwayin leke çıkarıcısıyla çıkardım tamamınj
Bisikletciler çarşısı bize yakın canm ben de bu markaya bi bakayım.aşağı yukarı kaliteleri aynıdır diye düşünüyorum.bu da güzel
Benimde 8 sene olacak unutmuşum bebek ölçülerini Yenidoğanlar çok küçükmüş gibi geliyordu ,eskileri çıkarmamın sebebi onların boyutları nasıldı gerçektende miniciklermiş zıbın takımlarını büyük almışım değiştirecem birde takımlarım var derken hiçbişeyim kalmadıBenim de ilk bebeğimin kıyafetlerini çıkarip yıkadım mini minicik 2 yıl olmadı onları giydireli inşallah saglikla ikinciye kısmet olurgiydirmek ikimizinde
Mustela alicam ben .krem genelde bebeyagi kullaniyorlar krem almayi dusunmuyorumKızlar ya bebek için hangi şampuanı almak lazım bide vücudu için krem almak gerekli mi günler geçtikçe panikliyor insan
Ben almadim canim beklemedeyimBesiklerinizi aldınız mı kızlar
Belirledikde almadık canım şimdi alsam koyacak yer yok kursak erken olcak tozlancak diye düşündük bide kızım var iner çıkar walla üstüneBesiklerinizi aldınız mı kızlar
Aynen bende önden düğmeli aldım. Emzirme sütyeni aldım normalde 85 kullaniyordum ama 90 aldım inşallah olur. Bir emzirme atleti kaldı kendime alinacakAynen. Ben kendime güvenip de metroyla falan gidemem. Eşim de götürmez Zaten bi pijama için. O da haklı bir çok şey tamam. Pijama ve atlet alacağım önemli olarak.
Çok iyiymiş Can'ım ya. Ben pazarda bulamamıştım lohusa seti normal önden düğmeli takımları öneriyorlardı.
Aynı düşünceler bana da oluyor Can'ım. Sonra silkiniyorum o hasret kaldığım kokusunu içime çekeceğim anları düşünüyorum.
Ooo ben odasını yaptım uyku setini bile taktım doğuma doğru yıkayacam be de olsa dedim gidip gelip bakıyorum . Bi halısı kaldı . İki beşik var bnde bi büyüyen beşik bi sepet beşikBesiklerinizi aldınız mı kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?