- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #26.381
Ya canım bende emZşrme sütyeni almıştım civilden normalde 75 takıyodum göğüslerim büyüdü ama hla 75 lik sütyeni takabiliyırum . Ama emzirme sütyenini 85 sipariş etmeme rağmen bi ay bi bcuk ay önce denediğimde küçük geldi sırt kısmı da baya sıkıyordu sen denedin miAynen bende önden düğmeli aldım. Emzirme sütyeni aldım normalde 85 kullaniyordum ama 90 aldım inşallah olur. Bir emzirme atleti kaldı kendime alinacak
Belirledikde almadık canım şimdi alsam koyacak yer yok kursak erken olcak tozlancak diye düşündük bide kızım var iner çıkar walla üstüne
Ben de 80 aldım Can'ım bugün. Denedim oldu valla. Az daha büyüdü diyelim yine olurAynen bende önden düğmeli aldım. Emzirme sütyeni aldım normalde 85 kullaniyordum ama 90 aldım inşallah olur. Bir emzirme atleti kaldı kendime alinacak
Yaa ne güzel.. büyük beşiğin iç ölçüsü ne canım.Ooo ben odasını yaptım uyku setini bile taktım doğuma doğru yıkayacam be de olsa dedim gidip gelip bakıyorum . Bi halısı kaldı . İki beşik var bnde bi büyüyen beşik bi sepet beşik
Ayyy neresi orası 2 ay zaman verdiBende erken diyorduM ama gidip aldım bir de demesin mi teslim tarihi 2 ay sonra diye.
Resim varsa yükler mısın bende uyku seti bakiyordum da onun içinOoo ben odasını yaptım uyku setini bile taktım doğuma doğru yıkayacam be de olsa dedim gidip gelip bakıyorum . Bi halısı kaldı . İki beşik var bnde bi büyüyen beşik bi sepet beşik
Ayyy neresi orası 2 ay zaman verdi
Sadece beşik mi oda takımı mı canım
Canım benim durumum biraz karıştığı için mecburen alıyorum... Ne olur nolmaz diye doktor 15 gün önce haxır ol herşeye dedi.. Allah korusun bunu düşünmek bile istemiyorum ama diyelim hiç gelişmemişse 4 hafta olur gerilik ve ve almak zorunda kalırlar bebeği hemen... Tabiki İnş hiçhöyle olmaz herşey güzel olucak inanıyorum İnşallah aminnnnMasallah canim ne guzel .
Ya benim esim cok erken deyip duruyor.bende hazirlamiyorum .Umarim zorda kalacak bi durum olmaz
AynenBen de 80 aldım Can'ım bugün. Denedim oldu valla. Az daha büyüdü diyelim yine olur
Pentiden aldım. Penye değil kalın. Dışarda da rahat kullanılır uçları belli etmiyor.
Almak isteyenlere duyurulur :))
3 al 2 öde kampanyası vardı.
Benim de atlet kaldı Can'ım. Atletler de gereksiz pahalı yaaa
Ayy öne alsınlar yaa alamıyorlarmıki iki ay sonra beşikmi gönderilirBende erken diyorduM ama gidip aldım bir de demesin mi teslim tarihi 2 ay sonra diye.
Evet canm canm denedim olmuştu. İnşallah yikadiktan sonra çekmezYa canım bende emZşrme sütyeni almıştım civilden normalde 75 takıyodum göğüslerim büyüdü ama hla 75 lik sütyeni takabiliyırum . Ama emzirme sütyenini 85 sipariş etmeme rağmen bi ay bi bcuk ay önce denediğimde küçük geldi sırt kısmı da baya sıkıyordu sen denedin mi
Tövbe tövbe yok canım benim düşünme öyle .. Normal korkuların evlat okadar tatlıki insan sevdiğini kaybetmekten korkar ama Allaha emanet et... En güvenli merciBazen aklima sacma sapan dusunceler geliyor. Sanki bebegimi doğurmadan onu kaybedeceğim gibi. Kendimi cok kotu hissediyorum. Var mi aranizda böyle düşüncelere dalan? Neden oluyor? Birdenbire geliyor aklima ve çıkartamıyorum.
Bilmiyorum canım 28 nisan teslim tarihi..Ayy öne alsınlar yaa alamıyorlarmıki iki ay sonra beşikmi gönderilir
İnşallah vakti saatini tamamlar hayırlısıyla canim.Canım benim durumum biraz karıştığı için mecburen alıyorum... Ne olur nolmaz diye doktor 15 gün önce haxır ol herşeye dedi.. Allah korusun bunu düşünmek bile istemiyorum ama diyelim hiç gelişmemişse 4 hafta olur gerilik ve ve almak zorunda kalırlar bebeği hemen... Tabiki İnş hiçhöyle olmaz herşey güzel olucak inanıyorum İnşallah aminnnn
Tövbe tövbe yok canım benim düşünme öyle .. Normal korkuların evlat okadar tatlıki insan sevdiğini kaybetmekten korkar ama Allaha emanet et... En güvenli merci
80*130 eğer oda yapıcaksan en uygun fiyatlar erol mobilya da bn ordan aldım bi arkadaşım önerdi . Tek sıkıntı nakit çalışıyor taksit yok bi ay içinde teslim deniliyor ama bi haftada geldiler kurmaya . Beşikte baya geniş ben girer yatarım hattaYaa ne güzel.. büyük beşiğin iç ölçüsü ne canım.
Benimkinin kalıbı küçük demekki bi de bunlar evde daha iyi olur ztn süngerli olandan alcam artıkEvet canm canm denedim olmuştu. İnşallah yikadiktan sonra çekmez
Besiklerinizi aldınız mı kızlar
Canım güzel haberlerini bekliyorum ve çok merak ediyorum ana içinden bi ses gerilik ilerlemedi diyor inşallah öyledir dualarım seninleCanım benim durumum biraz karıştığı için mecburen alıyorum... Ne olur nolmaz diye doktor 15 gün önce haxır ol herşeye dedi.. Allah korusun bunu düşünmek bile istemiyorum ama diyelim hiç gelişmemişse 4 hafta olur gerilik ve ve almak zorunda kalırlar bebeği hemen... Tabiki İnş hiçhöyle olmaz herşey güzel olucak inanıyorum İnşallah aminnnn
Atletler de gereksiz pahalı yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?