2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Aynen bende önden düğmeli aldım. Emzirme sütyeni aldım normalde 85 kullaniyordum ama 90 aldım inşallah olur. Bir emzirme atleti kaldı kendime alinacak
Ya canım bende emZşrme sütyeni almıştım civilden normalde 75 takıyodum göğüslerim büyüdü ama hla 75 lik sütyeni takabiliyırum . Ama emzirme sütyenini 85 sipariş etmeme rağmen bi ay bi bcuk ay önce denediğimde küçük geldi sırt kısmı da baya sıkıyordu sen denedin mi

Aynen bende önden düğmeli aldım. Emzirme sütyeni aldım normalde 85 kullaniyordum ama 90 aldım inşallah olur. Bir emzirme atleti kaldı kendime alinacak
Ben de 80 aldım Can'ım bugün. Denedim oldu valla. Az daha büyüdü diyelim yine olur
Pentiden aldım. Penye değil kalın. Dışarda da rahat kullanılır uçları belli etmiyor.
Almak isteyenlere duyurulur :))
3 al 2 öde kampanyası vardı.
Benim de atlet kaldı Can'ım. Atletler de gereksiz pahalı yaaa

Ooo ben odasını yaptım uyku setini bile taktım doğuma doğru yıkayacam be de olsa dedim gidip gelip bakıyorum . Bi halısı kaldı . İki beşik var bnde bi büyüyen beşik bi sepet beşik
Yaa ne güzel.. büyük beşiğin iç ölçüsü ne canım.

Ooo ben odasını yaptım uyku setini bile taktım doğuma doğru yıkayacam be de olsa dedim gidip gelip bakıyorum . Bi halısı kaldı . İki beşik var bnde bi büyüyen beşik bi sepet beşik
Resim varsa yükler mısın bende uyku seti bakiyordum da onun için

Masallah canim ne guzel .
Ya benim esim cok erken deyip duruyor.bende hazirlamiyorum .Umarim zorda kalacak bi durum olmaz
Canım benim durumum biraz karıştığı için mecburen alıyorum... Ne olur nolmaz diye doktor 15 gün önce haxır ol herşeye dedi.. Allah korusun bunu düşünmek bile istemiyorum ama diyelim hiç gelişmemişse 4 hafta olur gerilik ve ve almak zorunda kalırlar bebeği hemen... Tabiki İnş hiçhöyle olmaz herşey güzel olucak inanıyorum İnşallah aminnnn

Aynen

Evet canm canm denedim olmuştu. İnşallah yikadiktan sonra çekmez

Tövbe tövbe yok canım benim düşünme öyle .. Normal korkuların evlat okadar tatlıki insan sevdiğini kaybetmekten korkar ama Allaha emanet et... En güvenli merci

İnşallah vakti saatini tamamlar hayırlısıyla canim.

Yaa ne güzel.. büyük beşiğin iç ölçüsü ne canım.
80*130 eğer oda yapıcaksan en uygun fiyatlar erol mobilya da bn ordan aldım bi arkadaşım önerdi . Tek sıkıntı nakit çalışıyor taksit yok bi ay içinde teslim deniliyor ama bi haftada geldiler kurmaya . Beşikte baya geniş ben girer yatarım hatta yatak olduğunda da kocaman oluyor uzun süre kullanır

Canım güzel haberlerini bekliyorum ve çok merak ediyorum ana içinden bi ses gerilik ilerlemedi diyor inşallah öyledir dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…