2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Can'ım yarın iyi haberler gelecek senden buna inanıyorum. Dualarımız seninle.

Yaaa gerçekten mi
Ben de çileğin beşiğini istiyorum eşimle uzlaşamadık hala sinir ediyor beni.
Şu an bir kez daha sinir oldum yaaa.
Bu gidişle onun istediği olacak. Off yaa
Çok üzüldüm

Bende istedim eşim istemiyordu. Car car car yedim çocuğun beynini gidip aldım. 2 ay dediler ama belki daha erken olabilir.
sen hangi modelini beğendin.
Üstelik su an çilekte indirim var ben %50 indirimli aldım Dolunay22

Ya ben beşiği çilekten aldım iç ölçüsü 70×140 yani aynı seninki enine benimki boyuna büyük. Sen yatağını ne tercih ettin içine..
Bir de tam o ölçüye göre uyku seti bulabildin mi onu merak ettim. Uyku setini koydum deyince. Bende tam uyku seti arayışındayimda modeli falan nasıl diye

Bende istedim eşim istemiyordu. Car car car yedim çocuğun beynini gidip aldım. 2 ay dediler ama belki daha erken olabilir
Nerdesin Can'ım sen? Bulunduğun yerle mi ilgili acaba yani öyle umut etmek istiyorum. Ben ısrarcı olamıyorum işte
Çok kırılıyorum en ufak bir şey diyince. En sonunda ne istiyorsan onu al karışmıyorum dedim. Bugün gitmiş yine tahterevalli beşiklere bakıyor

Canım normalde de 80 mi takıyordun? Ben destekli sütyen kullanıyorum şu an. Emzirme sütyeninde aynı bedeni mi almam gerekiyor bilemedim. Penti ye bakmıştım nasıl alacağımı bilemeyince çıktım

Can'ım sen bu beşikten mi aldın? Bunun uyku seti çok pahalı. Başka uyku seti de uymuyor sanırım. Alt kademeye inince de kapatıyormuş korkulukları.

Eklentiler

• IMG_4112.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 45

Ben kayseri deyim canım. Olabilir tabi ki. Belki acele istersen öne çekerler ben hiç demedim daha erken gelsin falan diye.
Tahteravalli derken şu sepet beşikler mi

Can'ım sen bu beşikten mi aldın? Bunun uyku seti çok pahalı. Başka uyku seti de uymuyor sanırım. Alt kademeye inince de kapatıyormuş korkulukları.

Yok canım benim ki bu model. Uyku setleri gereksiz pahalıydı. Bende almadım. Diktirecem sanırım içine göre. Daha uygun hemen hemen yarı fiyatına dikiyorlar ordakinden.

Ya maalesef bulamadım aynı ölçüde bende evmanyadan aldım baş kısmı maalesef 60 cm benimkine baya küçük ama ben bas kusmını kendim yapcam galiba yorgana düğmeli yorgan koruyucu var onu kullanıp dikebilirim

Canım normalde de 80 mi takıyordun? Ben destekli sütyen kullanıyorum şu an. Emzirme sütyeninde aynı bedeni mi almam gerekiyor bilemedim. Penti ye bakmıştım nasıl alacağımı bilemeyince çıktım
Can'ım normalde pentinin 75 B kullanıyordum. Destekli olanlardan bazı sütyenlerde 80 olabiliyordu tabi.
Şimdi 80 C aldım. Aslında göğüslerde çok büyüme olmadı. Ama bu desteksiz tabi. Onun da etkisi var. Kız bel yukarısının ölçüsünü alıp verdi. Ben denedim orda. Sen de dene atletin üzerinden. Ona göre karar verirsin. Ben çok beğendim açılışını falan. Tek göğsü tamamen açabiliyorsun. Küçük pencere gibi de değil Yani.

Bende bulamıyorum da bende kumaş alıp diktirecem öyle düşünüyorum. Tam ölçü dikerler.

Ay beşikler çok güzel Rabbim içinde yavrularımızı görmek nasip etsin benim beşikte bu modellere benziyor ben sadece şuan yere sıfır olduğu için acaba ayak yapılabilirmi diye düşünüyorum .. Altını silebilme açısından bende toz hastalığı var herşeyin altını silmem lazım..

Ben kayseri deyim canım. Olabilir tabi ki. Belki acele istersen öne çekerler ben hiç demedim daha erken gelsin falan diye.
Tahteravalli derken şu sepet beşikler mi
Yok Can'ım sepet değil. Tahterevallinin karyola tipi olanları da var. Ama ben beğenmedim. Alt tarafı çok karışık. Sallanma tekerlek mekanizması falan çok karışık görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…