2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Deneyimli anneler nts ye kaçıncı hafta girmeye başlıyoruz bide alttan muayene yapıyorlar mi
Canim ben gecen persembe kontrole gitmistim tam 30+0 im .doktorum nts ye bagladi 've 30 dan sonra her geldiginde gireceksin sanci var mi bebegin kalp ritmi duzenli mi takip edecegiz dedi rutinmis

gözün aydın canım.minyon bi kız olsun cimcime

Canim gozun aydin ,cok sevindim masallah kizina kilosu da guzel.

Kızlar 30+3 oldum bugün iki hafta daha çalışıp ayrılcam kısmet olurda kontrolüm 9 martta nstyede gircem o gün ben henüz yıkama ev temizliği faslına başlamadım ama alacaklarımı bitirdim allaha şükür.size danışmak istediğim şey bebek kıyafetlerinin yıkanıp ütülenmesi evin temizliği olaylarına ne zaman başlayayım günüm günümü tutmuyor bazen çok enerjiğim bazense dünya omuzlarımdaymış gibi yorgun oluyorum

bakalım bana ne diyecekler daha hiç konuşmadım doğum işini doktorla hem korkuyorum hemde normal doğum yapanları ornek al diye telkin ediyorum kendimi

Gözünaydın canım bu iyi bir haber, gerilemenin artmamasına sevindim, inşallah sağlıkla alacaksın kucağına

Ben iki gün ğst üste yıkana ütüleme falan yaptım yerine yerleştirdim ev temzliği yemek fakan derken beni baya yordu açıkcası geceleri uyurken kasıklarıma ağrı girdi bnce ufak ufak başla . Ki ben çalışmıyorum evdeyim .

sema cim ben ikinci ölçümü aynı parmağın sağından yaptım.solda yapınca 155 çıkmıştı.aynı parmağın sağına yapınca 135 çıkmıştı.:)

O zaman benim ayrı parmaklar farklı çıkması doğal. Ben bunu bi soruşturayım.

Canim diyabet hemsiresi bana aclik 90 alti tokluk 140 alti olacak dedi. Ağzına ilk lokmayı attıktan 1 saat sonra tokluk ölçeceksin dedi. Sen 1-2 saat tokluk demissin orada takildim. Nasıl oluyor o. Bir kere aclik 91 cikti o gece de armut yedim mecbur wc icin catlayacaktim
cunku canan karatay i çok fazla baz almamanız lazım diye düşünüyorum. Benim şahsi fikrim ben diyet kelimesinde gıcığım eşimde bana karatay in bana diyet demeyin diye bir videosunu göndermiş. Bende izledikten sonra esime. "Dinlemedim karatayi yaptim seker yuklemesini iste diyetin basi "dedim oda halleyde yiyemezsin simdi diyip beni dahada gicik etti.
Aynen dediğin gibi vicdan yapıyoruz. Yani inanamıyorum şeker çıktığına bir iki belirti olmaz mı yaaa. Hiç yok en azından ağız kuruluğu olsun yokk. Elim ayağım cokk ac kalırsam boşalır oda oda sabah kahvaltı edip gece yarisina kadar birşey yemezsem öyle olur.
Yani hem inanmıyorum hemde yemeye cesaretim yok. Dediğin gibi sinir yapıyor buda bende kime catacagimi bilmiyorum.
Ağlama krizleri yaratıyor.
tired cim "yürüyüş yapınca düşüyor biraz sekerim" demissin. Bana şeker yüklemesi yapılırken sakın hareket etmeyin oturun 1 saat sonra gelin kan alalım dediler. Bilseydim biraz yürürdüm yavfff belki sınırın az üstünde çıkacağına altında çıkardı.

canim çok sevindim ne guzel bir haber bu yaaa minicik bir kızın olacak maşallah minnosa.
Dikişlerin umarım zorlamaz da minnoş birazcık daha senden beslenir canim.
Tekrardan gözümüz aydin

Glisemik indeks hesaplamayı bilmiyorum canım ama glisemik indeksi yüksek olan şeyleri genelde biliyorum ve ona göre yiyorum...mesela okulda bugün bezelyeli havuçlu patatesli etli bi yemek vardı sadece 2 kaşık aldım...havuç pişince hele daha da yükseliyor glisemik indeksi...bezelye patates muz beyaz unlu ekmek hamurişleri pirinç makarna bunların hep glisemik indeksi yüksek...ama kepekli un cavdar unu gibi bişeyle yapılan ekmek ve hamurişleri yenebiliyor çünkü icerdiği kepek kabuk kapçıklar şekerin ince bağırsaktan emilip kana geçmesini engelliyor...hiç kabız olmadım ev yoğurdu ve kefir yapıp içiyoruz bir de vitaminim Vinalac içinde probiyotik var onun da faydası var galiba...zeytinyağı içmeyi deneyebilirsin yemek kaşığıyla 1-2 kaşık... ama kefir tam bi mucize...cmt günü yagmurda yürüdüm geldim oğluma yemek yedirirken biraz oturdum ıslak üstümle karnıma bir ağrı saplandı 2-3 buruldu derken tuvalete bi gittim ishal gibi bişeyle hepsi 1 seferde çıktı geçti gitti bence bunlar kefir sayesinde

Kızlar bu lohusa takımları ne kadar pahalı:)sırf durumdan faydalanıyorlar.Normal bi pijama takımı alsak 60 lira ismi lohusa olunca 160.Ay beğendiğim takımlar hep 200 üstü. Ben bi eminönüne gideyim en iyisi en azından bakıp alırım.

Canım bişey daha soracam vakinal dudaklarda şişlik dolgunluk nasıl desem açılmma gibi gerginlik varmı ?benim dolgun ve açılmış gibi biraz baskıdan dolayımı bu?

Uff bende başlamalıyım sanırım eşimde erken erken deyip duruyor ama dinlemeyeyim onu hafta içi yavaş yavaş okuldan gelince çekmeceleri falan halledeyim

bakalım bana ne diyecekler daha hiç konuşmadım doğum işini doktorla hem korkuyorum hemde normal doğum yapanları ornek al diye telkin ediyorum kendimi

Canim korkma dediğim gibi ben kan aldırırken ağlayan acıya dayanıksız bir bunyeyim ama normal yaptım. Tavsiyem kendini fazla dinleme. Yalnız kalmamaya çalış. Yalnız kaldıkça kendini dinler ağrını daha fazla hissedersin. Benim doğuma gittiğin gün misafirim vardı evde. Sabah nişanım gelmisti yani kanamam başlamıştı. 12 gibi misafirim geldi. Yedik içtik hizmet ettim. Onlar 7.30 gibi gittiler baktım kanamam azda olsa devam ediyor. Bi acile uğrayayım dedim 8.30 gibi acile gittim dr muayene etti. 1.5 cm falan dedi acilman işte o zaman ilk defa alttan muayene ettiler. Eve git suyun veya sancıların siklasirsa gel dedi.
Sabahtan akşama kadar ağrı çektim ama şimdi düşünüyorum dayanılmayacak gibi değildi. Belki coktu ama misafir olduğu için daha dirayetli davrandım.

semabsrn tired tmz
kizlar hizlica geri donus yaptiginiz icin tesekkur ederim. yarin diyetisyene ve dahiliyeye gidecegim, hemen diyete baslamak istiyorum cunku ne yiyip ne yememem gerktigini ogrenip ona gore beslenmeye baslamaliyim artik.
hepimiz saglikla kavusuruz ins. bebeklerimize

Kizlar mide yanmasına neler yapiyorsunuz? Faydasi olan bisey varmi acaba leblebi felan bastiriyormu bu hissi

Canim kefir hiç içmedim damak tadına uygun mu bilmiyorum. Decavit kullanıyorum vitamin olarakda.
Zeytinyağını biliyorum canim daha once kullandim oda beni hemen ishal yapiyor. Zorda kalirsam kullanicam mecbur. Ama diyetisyenim yag kullanmamı yasakladı. Yani özel olarak zeytinyağı demedi ama yağsız salata az yağlı yemekler dedi. Kullanabilirmiyim ki.

Canim birde bu yüklemede kıpırdamadan durma olayına verdiğin cevabı yeni okudum.
Eee evde yemekten sonra 1 saat bos bos oturmuyorum ki. Sofrayı kaldırıyorum ne bileyim bulaşıkları falan ayarlıyorum. Oglumla ilgileniyorum. Tamam belki yürümüyorum ama yine de hareket ediyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…