2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
@adasuyu yükleme konusunda da baştan yapılması gerekenleri öyle güzel yazmiski hamile olmadan okusaydim yükleme değil onun dediği yoldan giderdim.

Canim ne demişki çok merak ettim şimdi.
Dikkate alamamaktan kastım onun söylediği şekilde yaşaamıyoruz. Mesela bal pekmez yasak diyor ekmek yok diyor yapabiliyormuyuz.
O yüzden diyorum yoksa elbet bildiklerinde soylediklerinde doğruluk payı vardır

Bu doktor şekeri bırak der bırakmayız ama doktor şekerin var oruç tutma der tutmayız ona benziyor
Yani işimize geleni kabul ediyoruz

Tecrübeli anneler:) yenidoğan bebek bezi alacağım.,ama hangisini alacağımı bilmiyorum. Prima care en iyisiymiş ama netten okuduğuma göre yeni üretilenler kötüymüş ve kaliteyi düşürmüşler, bu yüzden birçok yerde indirimdeymiş. Sizin tavsiye ve deneyimleriniz nelerdir?

Canım ben deneyimli değilim ana primanın care olanları iyi değilmiş arkadaşım memnun değildi kaka yapışıyomuş gbi oluyomuş bi değişikmiş normalini tavsiye etti

semabsrn kefir gerçekten fayda ediyor. Tadı da alışılamayacak kadar kötü değil. Sade içemiyorsanız içine meyve koyup blenderdan geçirmenin hiçbir sakıncası yok. Migros ve File marketlerde Kefirdanem marka var onu tavsiye ederim.
Bir de geçen sene bir ara diyetisyene gitmiştim. Çok yağsız ve lifli beslenildiğinde kabız olunuyor. Kabız olduğunda salataya 1 tatlı kaşığı zeytinyağı koy demişti. Salataları yağ ile tüketmekte fayda var.

Canım yoğurttaki kalsiyum miktarı sütten daha fazla. Ben ikisini de tüketebiliyorum ama bazıları sütü zorla içiyor, kendilerini zorlamalarına hiç gerek yok, onlar için hatırlatma olmuş olsun.

Merhaba kızlar. Çok kötü uykusuzluk çekiyorum. Gerek huzursuz bacak yüzünden, gerek burun tıkanıklıgımdan dolayı uykuya dalmakta sorun yaşıyorum. Haftalardır günde 1 saat bile uyuyamıyorum ve artık cidden sinirlerim bile bozuluyor. Çok halsizim. Dr sipraktin tavsiye etti. Aranızda benzer durum yaşayan var mı?

Iyi aksamlar :) telefondan girdigim icin cok geriye gidemedim
Alincak listesi hazirlayan varmi
Daha ufacik bisey bile almadim

Rahim filmi mi onun çok acı verdiğini söylüyorlar. Bak ondan da ben korkuyorum

Tamam canlar su kefiri bir deneyeyim.

Bana diyet listesinde yağsız salata sınırsız demiş bende kullanmıyorum yağ.

Canım ben deneyimli değilim ana primanın care olanları iyi değilmiş arkadaşım memnun değildi kaka yapışıyomuş gbi oluyomuş bi değişikmiş normalini tavsiye etti
Evet prima premium care hakkında çok olumsuz yorum okudum canım. En korktığım alerji falan yapması, birde koku olayı varmış. Sen aldın mı peki

Tamam canlar su kefiri bir deneyeyim.

Bana diyet listesinde yağsız salata sınırsız demiş bende kullanmıyorum yağ.
Canım sana özel ölçüm falan yapıldı mı? Bana yapılmadı da yoksa bu dahiliyr doktoru beni başından mı attı yağla ilgili bişey söylemedi 3 sayfa kağıt verdi onda asla yenmemesi gerekenlerin içinde katı yağlar tereyağ margarin sakatat vs yazıyor yağsız salata da yazmış ama kadın doğum doktorum et ve yağ yiyeceksin dedi

Nasil nisan 10 gibi bekliyor doktor bebegi ? Erken dogum durumu mu var yoksa normali mi 10 nisan zamani? Tarihlerimiz ayni cunku doktor bana bir sey demedi henuz.

C Chivas Regal Z zeynepada33 kızlar bana da çevremdeki herkes yenidoğan için prima premium care tavsiye etti. Ben de o yüzden bugün ebebek te indirimdeyken aldım. Bez konusu bebeğe göre değişiyor herhalde. Kiminin memnun olduğunu kimisi hiç beğenmiyor. Ben daha iyisini duymadığım için prima aldım. 1 paket 1 numara, 1 paket 2 numara, alt değiştirme örtüsü, ıslak mendil set yapmışlar onu aldım. Umarım memnun kalırım.

Canim aynı kağıttan banada verdi ama diyetisyen verdi. Orada yazılanı diyorum bende canim. Herkese aynı kağıttan veriyorlar sanırım kaşık sayısı degisiyo yada dilim ekmek. Hatta diyetisyen bana kilon iyi dedi. Acaba gebelik diyeti yerine kilo vermeye çalıştığımı falan mı zannetti.
Kadın doğum doktorun yağ derken hangisinden bahsetti. Karatay gibi tereyağ ve zeytinyağı mi

Merhaba Kızlar ben de premium care kullandım sonra aktif e geçtim memnundum hiç sorun yaşamadım. Islak mendil de uni baby yenidoğan alt açma örtüsü de uni baby çok güzel

Nasil nisan 10 gibi bekliyor doktor bebegi ? Erken dogum durumu mu var yoksa normali mi 10 nisan zamani? Tarihlerimiz ayni cunku doktor bana bir sey demedi henuz.
Yok canım korkma senin de öyle olacak diye bir şey yok tabiki, bizim bebek ileriden gidiyor, 38 haftaya girmiş olucaz o tarihte.. zaten bekleriz dedi, kesin doğar o tarihte demedi kuzum

Evet canım bikaç defa söyledi şeker karbonhidrat pirinç ekmek hamurişi patates bunlardan uzak duracaksın...sebze et yumurta zeytinyağı tereyağı yoğurt yeşillik çokca ye dedi ya amaaaan 3 tane şey ezberlemişler herkesteki aynı liste...saçmalık...dahiliyeci nedir diyetisyen nedir hey Allah ım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…