2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Amin canim insallah. Genelde diyet listesi de aynı oluyor bakalım sana nasıl bir liste vericekler. Ddades le birebir aynıydı neredeyse.

Kizlar mide yanmasına neler yapiyorsunuz? Faydasi olan bisey varmi acaba leblebi felan bastiriyormu bu hissi

Canim leblebi mide bulantisina iyi geliyor midenin suyunu aliyir diye biliyorum
Mide yanmasına gaviskon ve soda başka yaptığım birşey yok. Hee onlarda kısa süreli rahatlama sağlıyor ama ne yapayım.

Uff bende başlamalıyım sanırım eşimde erken erken deyip duruyor ama dinlemeyeyim onu hafta içi yavaş yavaş okuldan gelince çekmeceleri falan halledeyim
Bncede başla benimki hiç yorum yapmıyor ya ne güzel ben en gec 34. Hafta valizi de hazırlayacam . Aslında çok çabuk bitiyo yıkama ütüleme ama heveslenip hmn hepsini bitirmek istiyor insan ilerde daha çok ağırlaşırız

Walla doğru söylüyosun yaparız hallederiz modunda ama bu gidişle yine bana kalcak herşey

Aslında kefire bi alışsan çok rahat edersin ayran gibi tadı da, biz hiç hasta olmuyoruz onun sayesinde; bağırsak florası sağlıklı olursa mikropları geçirmeden dışkıyla atıyormuş...şeker ve paketli gıdalar yüzünden bağırsak saglığı bozulup geçirgen oluyormuş hastalikların sebebi buymuş...yüklemede de hareket etmiyoruz ki vücudun glikoza karşı tepkisi toleransı ölçülsün diyeymiş

Canim leblebi mide bulantisina iyi geliyor midenin suyunu aliyir diye biliyorum
Mide yanmasına gaviskon ve soda başka yaptığım birşey yok. Hee onlarda kısa süreli rahatlama sağlıyor ama ne yapayım.

Tesekkur ederim canim ya hergun olmuyor ama oluncada rahatsiz oluyorum idare ediyim bari cunki soda hic icemiyorum gaviskonda kullanmak istemiyorum

Canım bişey daha soracam vakinal dudaklarda şişlik dolgunluk nasıl desem açılmma gibi gerginlik varmı ?benim dolgun ve açılmış gibi biraz baskıdan dolayımı bu?
Ben de var canım, bi arkadasım bunu vajinam karnabahar gibi olmuştu diye tarif etmişti Ama dudaklarda agrı yok benim, daha çok üst kemikli taraf ağrıyor hatta batıyor, çok ağır yük yüklemişsin gibi acıyor

Tesekkur ederim canim ya hergun olmuyor ama oluncada rahatsiz oluyorum idare ediyim bari cunki soda hic icemiyorum gaviskonda kullanmak istemiyorum
İki akşam önce midem çok tuhaf olmuştu böyle tam yanma da değil mide bulantısı da vardı ilk zamanlar gbi salatalık yedim tuzlu hmn gecti gözüm açıldı resmen

Şu benim dudaklarda ağrıyor ek olarak, hele alaturka tuvalet ise çok zor oluyor. Neden olur ki.

Kızlar bi de ben kendimde bişey fark ettim normalde süt içmem ben oeynir yoğurt falan yerim . Ama diş etlerim bildiğiniz dişten ayrılmaya başladı kalsiyum en çok süyte var diye içmeye çalıştım . Soğuk süt içince bildiğiniz ishal oluyorum ılık içmeye başladım şimdide üç kez en az tuvalete çıkıyorum benim bağırsakları baya çalıştırıyor kabız olanlar bi denesin bnce eğer süt içmiyolarsa

Şu benim dudaklarda ağrıyor ek olarak, hele alaturka tuvalet ise çok zor oluyor. Neden olur ki.
Ayy hayret benimki neden ağrımıyor acaba kimin neresi ağrıyorsa benim çoktandır agrıyor olurdu şaşırdım bak şimdi canım alaturka tuvalete girmem mümkün değil benim, yere bişi düşürsem onu bile alamıyorum, alıyorsam da alt karnım batıyor resmen eğilme der gibi

Canım benim tip fak. doktorum 20dk. yemeğini ye 20 dk yürü 20 dk.dinlen tam bir saat olur ozaman şekerini ölç dedi. Şekerimi takip etmek için hastanede yatırdılar aynen bu şekilde takip ettiler.

öyle çok evhamlı değilim aslında hatta ilacı rahim ultrasonu cektirdim onda doktorum başımdaydı ağrı oldumu evet yanma özellikle doktorum bu filme böyle dayandıysan normal doğumu çok rahat yaparsın dedi ama gelde içime anlat onu.insan hic bilmediği şeyden korkar ya.en sağlıklı olanı bu diyorum durmadan kendime

Canım ben üç bardak falan içiyorum ama günde bir defa kayısı ve vinelac sayesinde ancak çıkıyorum tuvalete. Senin bünyenle alakalıdır belki, süt kabız yapmaz mı normalde, sanki öyle kalmış benim aklımda

Ay valla anlamadım ki bnde önceden böyle bişey yoktu hamilelikte oldu hatta siz bazen yazıyosınuz ya kabızım diye ben şaşırıyorum artık üç dört kez tuvalete gtmek yoruyor:)

Ay valla anlamadım ki bnde önceden böyle bişey yoktu hamilelikte oldu hatta siz bazen yazıyosınuz ya kabızım diye ben şaşırıyorum artık üç dört kez tuvalete gtmek yoruyor:)
Benimde hamilelikte bağırsakların hep ters çalışır. Herkes kabız olur benimki cok güzel çalışır. İlk hamileligimde de böyleydi günde 3 kere kesin gidiyorum. En azından kabızlık stresimiz yok

Şanslısın şekerim kıymetini bil, hamilelikte düzenli tuvalete çıkabilmek süper bir şey olmalı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…