2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Can'ım değildir stres yapma. Doktorum da yalancı sancılar olabilir dedi. Ama artış durumunu kontrol et. Devam ederse git dr a. İçin rahat etsin.
Benim belimden girmişti doğum sancısı. Belim kırılıyor sanıyordum. Karnında top gibi oluyordu. Aralıkları çok sık olur.
Daha erken yalancı kasilmadir onlar ama rahatlamak için acile başvurabilirsin.
Geçti çok şükür rahatladim kızlar çok sağolun

Çatı ağrın başlamış canım, bacağının arasına yastık al yatarken o biraz rahatlatıyor, benim 14. Haftadan beri öyle, bir süre sonra alışıyorsun, oturup kalkarken de agrıyor
Aaa gerçekten mi canım benim sadece gece diyebilirim dönerken oluyor vajinal dudaklar çok ağrıyor biri eliyle bükmüş gibi.çatı ağrısı niye oluyor fikrin varmı?

Oh ya nasıl sevindim anlatamam canım sana gözünaydın maşallah kuzuya 1 kiloyu geçmiş bile. Bundan sonrası çok daha rahat olur Allah’ın izniyle.

canım inşallah daha güzel haberlerini de alıcaz cimcimenin.

Sofiarya geçen çok güzel anlatmıştı.bebeğin yeme icmeyle beslenme orantisi %20 diye.Çok kilolu anneden zayıf bebekte doğuyor.Çok zayıf anneden kilolu bebekte.plasenta direnç kan akışı vs bi sürü şey etken.biz sadece sekeri tetikleyecwk şeylerden uzak duralım yeter.diyetisyene bende demiştim bebek beslenenezse nolcak diye.oda merak etmeyin o sizin saçınızı döker tirnaginizi kırar disinizi döker alicani yine alır .ilk diyet yaptığım hafta 1100 gram verdim ben.bebek haftasına göre normaldi yani.bu ünlüler falan 9 10 kiloyla topaç gibi çocukları nasıl doğuruyor.demmekji çok kiloyla ger cekten ilgisi yok.sana kara tayin kitabını tavsiye ederim.bicok soruya cvp bulursun ttatlim..

Gerileme olmamasina sevindim annesi sen onu saglikla kucana al ins zayif bebekler cok cabuk topluyor dogumdan sonra insallah doguma kadar guzel kilo alicak zaten bebekler son haftalar topluyo kendjni ikinizede masaallah kendinede cok dikkat et dinlene dinlene yap islerini hepimiz guzel haberler yazacaz insallah sonunda dogumda

Sağol canım annesine çekicek heralde 157 boy 55 kiloydummm buarada 65 kiloyu gördüm başka zaman olsa oturur ağlarım ama kızım İyi ya hiççç umrumda değil

Valla canım bende çok çıtı pıtı doğmuşum ve hiç kilo alamayan bunun için sürekli doktora giden bir insandım. 155 de benim boyum, yıllarca hep sıska ve zayıf kaldım ama şimdi 66 kilo oldum hamilelikten :) Bazende gerçekten bünye meselesi bünye minyonsa yapcak birşey yok benim küçükken gitmediğim doktor kullanmadığım ilaç kalmadı. Üniversiteye başladığımda 35 kiloydum ben herkes dalga geçiyordu. Birde şimdi gör sen beni. Eminim senin kızında yapısal olarak minyon olacak. Minyon her zaman daha iyidir bence

Çok çok sevindim, inşallah grupta herkes hep güzel haberler alsın. Maşallah cincime 1 kiloyu da epey geçmiş, gözün aydın canım

Aaa gerçekten mi canım benim sadece gece diyebilirim dönerken oluyor vajinal dudaklar çok ağrıyor biri eliyle bükmüş gibi.çatı ağrısı niye oluyor fikrin varmı?
Vücut kendini Doğuma hazırlıyor canım, çatının ayrılması gerekiyor ya o yüzden, kiloya ya da kişinin bünyesel yapısına bağlı erken ya da geç haşlayabiliyormuş, Pelvik ağrı ya da çatı agrısı diye aratırsan çıkar, korkulacak bi şey değil

Çok sağol canım çok teşk ederim

canım inşallah çok daha güzel haberler alırsın :) güle güle giyinin aldıklarınızı da inşallah :)

Ben nasıl rahatladım su anda bilemezsin çok şükür Allah'ıma maşallah cimcime kızıma ohh içimden sanki yük kalktı :)

Canim benimde elim ayağım boşalmıyor hani şeker hastasında görülen işaretlerin hiç biri yok. Sabahlari açlık 72 cıkiyordu. Ama bi kac gece ben 10.30 11.00 gibi iki gece çilek yedim sabah 75 cıktı açlık.
ben o zaman sabah kasmayayım rahat rahat yiyeyim. Sabah kahvaltıyı genelde tatlı ile kapatırım o beni kasıyor canim çok istiyor. Tam buğday yada çavdar ekmeği yiyorum. Birde glisemik indeks nedir nasıl hesaplanir ki bilgin var mı
Birde diyete başladığından beri kabizim. Bir kere çıktım 1 haftada ondada klozet tıkandı sandım sifonu çekince.
Sabah kayısı yiyemiyorum yasak armutun 1/4 unu ye dedi diyetisyen ee günde 2 armut yiyen birine o kadari etki etmiyor. Tursu suyu içemiyorum ne yapacağımı şaşırdım.

çok sevindim, gözün aydın olsun canım , çok şükür

canım ceviz yasak değilse , akşamdan 1 bardak içine 2 ceviz koy, hem cevizleri ye hemde suyunu iç,
fayda ediyor,

Deneyimli anneler nts ye kaçıncı hafta girmeye başlıyoruz bide alttan muayene yapıyorlar mi

Ben normal doğum yaptım. Doğum için acile gidene kadar hiç alttan bakilmamisti. Doktor acilmama bakarken boş bulundum "ayy" dedim. Doktor "buradan doğum yapacaksın biliyorsun dimi" dedi. Gitti. Yanındaki bayana hiç alttan bakılmadığını söyledim. Oda "catina bakmadılar mi nasıl normal doğuma geldin" dedi. Bende "doktor sezeryan demedi hiç o yuzden normal dogururum diye dusundum" dedim. "Haklısın demekki herşey yolunda" demisti

Çok şükür Can'ım. Gözünaydın. Minnak bi prenses geliyor inş.

canım çok sevindim. Rabbim inşallah zamanında kucağına almayı nasip etsin,minik prensesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…