2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Merhaba Kızlar ben de premium care kullandım sonra aktif e geçtim memnundum hiç sorun yaşamadım. Islak mendil de uni baby yenidoğan alt açma örtüsü de uni baby çok güzel
Evet canım ıslak mendilde unibaby iyiymiş, cuma günü indirimdeydi üçlü paket yenidoğan aldım. Normalde pamuk kullanmayı düşünüyorum ıslatıp, becerebilir miyim bilmiyorum ama. Ilk başta lazım olur ve dışardayken kullanırım diye unibaby aldım. Pamuk işini beceremezsem buna devam ederim.
Baby me nin alt açma bezleri de çok indirimliydi kargo parası vermemek için onu da ekledim. Bu kadar alt açma bezini kullanacak mıyım bilmiyorum ama onun yorumları da çok iyiydi.

Bebek bezi henüz almadım oğlumda prima kullanmistim şimdi Komili Alicam sanirim daha uygun aslında hangi bezle başlarsan onla devam etmek gerekiyor değişiklikte pişik olur ıslak bezde üni baby aldım

Kızlar bebeğime bebek odası aldım ya onun karyolasını yatak odama koymayı düşünüyorum , gündüzde salonda annekıcağı aldım onda durur dedim sizce mantıklımı , yani yeni doğan bebeğim gece takımın karyolasında kalabilirmi ??? Birde gündüz anne kucağında sallanmaya alışırsa gece karyolada uyumazmı acaba

İy yapmışsın canım güle güle kullan. Ben 2 sene önce baby me almıştım. İçinde pamuk oluyor ya omlar hep bir tarafa toplandı falan kaydı hani içi. Sonra düzeltmişler sanırım bir arkadaş söyledi daha kaliteli artık diye. İnşallah memnun kalırsın :)

Yok canım korkma senin de öyle olacak diye bir şey yok tabiki, bizim bebek ileriden gidiyor, 38 haftaya girmiş olucaz o tarihte.. zaten bekleriz dedi, kesin doğar o tarihte demedi kuzum
Bana da öyle demişlerdi canım çok şükür gününde doğdu kızım biraz tombişti sadece :))

Ya olabilir neden olmasın bence denersin zaten. Ben anakucağında bile yatırmıştım geceleri ilk zamanlar daha rahat ediyor diye. Sanırım yanları dolu olunca daha rahat ediyor bebişler.

Ya olabilir neden olmasın canım denersin zaten. Ben anakucağında bile yatırmıştım geceleri ilk zamanlar daha rahat ediyor diye. Sanırım yanları dolu olunca daha rahat ediyor bebişler.

Baktım beşikte uyumazsa ana kucağında uyuturum ama anakucağıda küçücük bişey insan korkar gece üstüne düşermiyiz acaba diye

Canim ben de gecenki indirimde premium care 1 numara almistm, insallah memnun kaliriz. Bir de arkadaslarim gobek oyuntulu bez al bir paket bebegin gobegi dusene kadar iyi oluyor ondan alicam primanin var mi oylesi bilmiyorm molfexin gordum . Bide kaliteli bir mama al , at dogum cantana sutun hemen gelmezse hastaneden uyduruk marka bir mama veriyolar bebege dedi.

Baktım beşikte uyumazsa ana kucağında uyuturum ama anakucağıda küçücük bişey insan korkar gece üstüne düşermiyiz acaba diye
Bende de bundan var meşhur tiny love ın çakması ilk zamanlar bunda yatırdım, acayip rahattım altına da yatak koydum sallanıyor da bu. Heryere taşıdık. Ben de şu açıdan kararsızım ahşap beşik alsam mı yoksa bunu mı kullansam ya. Çok şeker o ahşap beşikler :)

Eklentiler

• F92EE553-6273-4386-A2E1-F9CE8343F009.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 68

İnşallah canım, deneyip göreceğiz bakalım :)

Canım bu aldığım bezin fotoğraflarını inceledim, göbek oyuntusu var zaten. Bence ayrıca bir şeye gerek yok. Bunlar göbek oyuntulu diye biliyorum.
Mama işini de bir araştırayım, sağ ol söylediğin için

Canim hevesin varsa ahsap besik al ama sen bilirsin tabi benim ilk bebegim olacak insallah. Ben de odasina ikeanin besiginden aldim salonda 've gece yatak odamda yanimda kullanirim diye de tiny love aldm ama sungeri ince. Sen ana kucaginin icine neyden yatak yaptin malzeme olarak ne doldurdun ben de ince bir yatak yapmayi dusunuyorum da bilemedim

dahiliyeci nedir diyetisyen nedir hey Allah ım

Sorma canim biriside adam gibi açıklama yapsa keşke.
Canim kadin dogum doktoru bana dahiliyeye git dedi dahiliyeci reçete yazdı. Sekrete gönderdi. Sekreter bilgisayarda işlem yaptı ve git eczaneye receteni al diyabet hemsiresine git dedi. Eczaneye gidince şeker ölçüm aleti için reçete yazdığını öğrendim. Diyabet hemşiresi bana nasıl olcum yapacağımı falan gösterdi. Iki tane kitapcik verdi elime. Diyetisyen e git hemen diyete başla dedi. Tabii ben bu arada iki gozum iki çeşme ağlıyorum biride çıkıp birşey anlatmıyor bi rahatlatmiyor.
Diyetisyen bi liste verdi onuda anlattım işte.
Bizde netten oradan buradan birşeyler öğrenmeye çalışıyoruz. Saolsun sofiarya biraz açıklama yaptı da rahatladım.

Can'ım yoğurt ve peynirde daha çok kalsiyum var. Bilgin olsun. Doktorum da öyle söyledi. Sütten ziyade yoğurt ve ayran ye iç dedi.

Can'ım bana da öyle dediler. Senin gibi 1 numara ve 2 numara aldım ben de iki paket.
Buradaki yorumları görünce şaşırdım. Ben baya araştırdım almadan önce. İnternette de hep prima premium care önermiş herkes.

Çarşamba günü indirime girecek ben de bundan alsam mı diye düşündüm canım. Sen memnun kalmışsın, kaç ay kullanılabilir peki bu? Sağlam bir şey mi bir de?
Ben odaya yanıma sepet beşik almayı düşünüyorum bunu da gündüz yanımda kullanırım ya da aileme gittiğimde içinde yatar diye düşündüm.

Bende e bebekte ki indirimi gördüm,yorumları okuyunca vazgeçtim. Galiba normal prima alacağım. Prima nın original ı pampers bulabilirsem onuda alabilirim.

İyi bari yaa bnde yopurt peynire dadanayım . Bi bardak sütle üç kez tuvalete çıktım ikinciyi içicek cesaretim yok maalesef

Öyle mi ben memnundum canım 3 ay maksimum sanırım tam net hatırlamıyorum inan ama 3 4 ay kullanır diye hatırlıyorum. 40 günlükken başka ile gittik bunu katladık götürdük yattı bunda çok iyi olmuştu. Tiny love dan herkes memnun tabi aöa o pahalıydı.
Ben de sepet beşik almak istiyorum ya bu hevesimi kıramadım bir türlü. Tahteravalli luna ahşap beşik var gördün mü. Çok kaliteli yatağı falan. Ama pahalı. Diğerleri çok kötü geldi bana ya

Merhaba Kızlar ben de premium care kullandım sonra aktif e geçtim memnundum hiç sorun yaşamadım. Islak mendil de uni baby yenidoğan alt açma örtüsü de uni baby çok güzel
Bende unibaby düşünüyorum ıslak mendilde,yenidoğan için ayrıca çıkarmışlar. Prima premium care yeni üretimler iyi değilmiş yazıyor, önceki üretimleri zaten en iyisiymiş. Ne zaman kullandın tam olarak?

Hayırlı olsun canım güle güle kullan. İşte o da var aynı paraya ikea beşik alıp bir yaşına kadar kullanmak da var. Hatta daha da uzun kullanır. Bizim büyük beşik var ama ikea gibi kibar değil çok kaba ya. Çok pişmanım ondan aldığıma.
Sepet beşik hem az yer kaplıyor hem taşınabiliyor diye istiyorum. Hem de heves işte niyeyse :)) ama maksimum 6 ay diyorlar. Hatta tombişse bebek 4 5 aylıkken zor yatarmış

Öyle mi. Doğrudur ben de bir paket alır denerim zaten gerçekten her çocuk farklı. Birine iyi gelen diğerine iy gelmiyor. Ben 2015 Mayıs ta başladım çok kullanmadım sonra aktife geçtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…