- 16 Ağustos 2017
- 416
- 368
- 23
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #26.581
Evet canım ıslak mendilde unibaby iyiymiş, cuma günü indirimdeydi üçlü paket yenidoğan aldım. Normalde pamuk kullanmayı düşünüyorum ıslatıp, becerebilir miyim bilmiyorum ama. Ilk başta lazım olur ve dışardayken kullanırım diye unibaby aldım. Pamuk işini beceremezsem buna devam ederim.Merhaba Kızlar ben de premium care kullandım sonra aktif e geçtim memnundum hiç sorun yaşamadım. Islak mendil de uni baby yenidoğan alt açma örtüsü de uni baby çok güzel
İy yapmışsın canım güle güle kullan. Ben 2 sene önce baby me almıştım. İçinde pamuk oluyor ya omlar hep bir tarafa toplandı falan kaydı hani içi. Sonra düzeltmişler sanırım bir arkadaş söyledi daha kaliteli artık diye. İnşallah memnun kalırsın :)Evet canım ıslak mendilde unibaby iyiymiş, cuma günü indirimdeydi üçlü paket yenidoğan aldım. Normalde pamuk kullanmayı düşünüyorum ıslatıp, becerebilir miyim bilmiyorum ama. Ilk başta lazım olur ve dışardayken kullanırım diye unibaby aldım. Pamuk işini beceremezsem buna devam ederim.
Baby me nin alt açma bezleri de çok indirimliydi kargo parası vermemek için onu da ekledim. Bu kadar alt açma bezini kullanacak mıyım bilmiyorum ama onun yorumları da çok iyiydi.
Bana da öyle demişlerdi canım çok şükür gününde doğdu kızım biraz tombişti sadece :))Yok canım korkma senin de öyle olacak diye bir şey yok tabiki, bizim bebek ileriden gidiyor, 38 haftaya girmiş olucaz o tarihte.. zaten bekleriz dedi, kesin doğar o tarihte demedi kuzum
Ya olabilir neden olmasın bence denersin zaten. Ben anakucağında bile yatırmıştım geceleri ilk zamanlar daha rahat ediyor diye. Sanırım yanları dolu olunca daha rahat ediyor bebişler.Kızlar bebeğime bebek odası aldım ya onun karyolasını yatak odama koymayı düşünüyorum , gündüzde salonda annekıcağı aldım onda durur dedim sizce mantıklımı , yani yeni doğan bebeğim gece takımın karyolasında kalabilirmi ??? Birde gündüz anne kucağında sallanmaya alışırsa gece karyolada uyumazmı acaba
Ya olabilir neden olmasın canım denersin zaten. Ben anakucağında bile yatırmıştım geceleri ilk zamanlar daha rahat ediyor diye. Sanırım yanları dolu olunca daha rahat ediyor bebişler.
Canim ben de gecenki indirimde premium care 1 numara almistm, insallah memnun kaliriz. Bir de arkadaslarim gobek oyuntulu bez al bir paket bebegin gobegi dusene kadar iyi oluyor ondan alicam primanin var mi oylesi bilmiyorm molfexin gordum . Bide kaliteli bir mama al , at dogum cantana sutun hemen gelmezse hastaneden uyduruk marka bir mama veriyolar bebege dedi.C Chivas Regal Z zeynepada33 kızlar bana da çevremdeki herkes yenidoğan için prima premium care tavsiye etti. Ben de o yüzden bugün ebebek te indirimdeyken aldım. Bez konusu bebeğe göre değişiyor herhalde. Kiminin memnun olduğunu kimisi hiç beğenmiyor. Ben daha iyisini duymadığım için prima aldım. 1 paket 1 numara, 1 paket 2 numara, alt değiştirme örtüsü, ıslak mendil set yapmışlar onu aldım. Umarım memnun kalırım.
Bende de bundan var meşhur tiny love ın çakması ilk zamanlar bunda yatırdım, acayip rahattım altına da yatak koydum sallanıyor da bu. Heryere taşıdık. Ben de şu açıdan kararsızım ahşap beşik alsam mı yoksa bunu mı kullansam ya. Çok şeker o ahşap beşikler :)Baktım beşikte uyumazsa ana kucağında uyuturum ama anakucağıda küçücük bişey insan korkar gece üstüne düşermiyiz acaba diye
İy yapmışsın canım güle güle kullan. Ben 2 sene önce baby me almıştım. İçinde pamuk oluyor ya omlar hep bir tarafa toplandı falan kaydı hani içi. Sonra düzeltmişler sanırım bir arkadaş söyledi daha kaliteli artık diye. İnşallah memnun kalırsın :)
Canım bu aldığım bezin fotoğraflarını inceledim, göbek oyuntusu var zaten. Bence ayrıca bir şeye gerek yok. Bunlar göbek oyuntulu diye biliyorum.Canim ben de gecenki indirimde premium care 1 numara almistm, insallah memnun kaliriz. Bir de arkadaslarim gobek oyuntulu bez al bir paket bebegin gobegi dusene kadar iyi oluyor ondan alicam primanin var mi oylesi bilmiyorm molfexin gordum . Bide kaliteli bir mama al , at dogum cantana sutun hemen gelmezse hastaneden uyduruk marka bir mama veriyolar bebege dedi.
Canim hevesin varsa ahsap besik al ama sen bilirsin tabi benim ilk bebegim olacak insallah. Ben de odasina ikeanin besiginden aldim salonda 've gece yatak odamda yanimda kullanirim diye de tiny love aldm ama sungeri ince. Sen ana kucaginin icine neyden yatak yaptin malzeme olarak ne doldurdun ben de ince bir yatak yapmayi dusunuyorum da bilemedimBende de bundan var meşhur tiny love ın çakması ilk zamanlar bunda yatırdım, acayip rahattım altına da yatak koydum sallanıyor da bu. Heryere taşıdık. Ben de şu açıdan kararsızım ahşap beşik alsam mı yoksa bunu mı kullansam ya. Çok şeker o ahşap beşikler :)
dahiliyeci nedir diyetisyen nedir hey Allah ım
Can'ım yoğurt ve peynirde daha çok kalsiyum var. Bilgin olsun. Doktorum da öyle söyledi. Sütten ziyade yoğurt ve ayran ye iç dedi.Kızlar bi de ben kendimde bişey fark ettim normalde süt içmem ben oeynir yoğurt falan yerim . Ama diş etlerim bildiğiniz dişten ayrılmaya başladı kalsiyum en çok süyte var diye içmeye çalıştım . Soğuk süt içince bildiğiniz ishal oluyorum ılık içmeye başladım şimdide üç kez en az tuvalete çıkıyorum benim bağırsakları baya çalıştırıyor kabız olanlar bi denesin bnce eğer süt içmiyolarsa
Can'ım bana da öyle dediler. Senin gibi 1 numara ve 2 numara aldım ben de iki paket.C Chivas Regal Z zeynepada33 kızlar bana da çevremdeki herkes yenidoğan için prima premium care tavsiye etti. Ben de o yüzden bugün ebebek te indirimdeyken aldım. Bez konusu bebeğe göre değişiyor herhalde. Kiminin memnun olduğunu kimisi hiç beğenmiyor. Ben daha iyisini duymadığım için prima aldım. 1 paket 1 numara, 1 paket 2 numara, alt değiştirme örtüsü, ıslak mendil set yapmışlar onu aldım. Umarım memnun kalırım.
Bende de bundan var meşhur tiny love ın çakması ilk zamanlar bunda yatırdım, acayip rahattım altına da yatak koydum sallanıyor da bu. Heryere taşıdık. Ben de şu açıdan kararsızım ahşap beşik alsam mı yoksa bunu mı kullansam ya. Çok şeker o ahşap beşikler :)
Bende e bebekte ki indirimi gördüm,yorumları okuyunca vazgeçtim. Galiba normal prima alacağım. Prima nın original ı pampers bulabilirsem onuda alabilirim.C Chivas Regal Z zeynepada33 kızlar bana da çevremdeki herkes yenidoğan için prima premium care tavsiye etti. Ben de o yüzden bugün ebebek te indirimdeyken aldım. Bez konusu bebeğe göre değişiyor herhalde. Kiminin memnun olduğunu kimisi hiç beğenmiyor. Ben daha iyisini duymadığım için prima aldım. 1 paket 1 numara, 1 paket 2 numara, alt değiştirme örtüsü, ıslak mendil set yapmışlar onu aldım. Umarım memnun kalırım.
İyi bari yaa bnde yopurt peynire dadanayım . Bi bardak sütle üç kez tuvalete çıktım ikinciyi içicek cesaretim yok maalesefCan'ım yoğurt ve peynirde daha çok kalsiyum var. Bilgin olsun. Doktorum da öyle söyledi. Sütten ziyade yoğurt ve ayran ye iç dedi.
Can'ım bana da öyle dediler. Senin gibi 1 numara ve 2 numara aldım ben de iki paket.
Buradaki yorumları görünce şaşırdım. Ben baya araştırdım almadan önce. İnternette de hep prima premium care önermiş herkes.
Öyle mi ben memnundum canım 3 ay maksimum sanırım tam net hatırlamıyorum inan ama 3 4 ay kullanır diye hatırlıyorum. 40 günlükken başka ile gittik bunu katladık götürdük yattı bunda çok iyi olmuştu. Tiny love dan herkes memnun tabi aöa o pahalıydı.Çarşamba günü indirime girecek ben de bundan alsam mı diye düşündüm canım. Sen memnun kalmışsın, kaç ay kullanılabilir peki bu? Sağlam bir şey mi bir de?
Ben odaya yanıma sepet beşik almayı düşünüyorum bunu da gündüz yanımda kullanırım ya da aileme gittiğimde içinde yatar diye düşündüm.
Bende unibaby düşünüyorum ıslak mendilde,yenidoğan için ayrıca çıkarmışlar. Prima premium care yeni üretimler iyi değilmiş yazıyor, önceki üretimleri zaten en iyisiymiş. Ne zaman kullandın tam olarak?Merhaba Kızlar ben de premium care kullandım sonra aktif e geçtim memnundum hiç sorun yaşamadım. Islak mendil de uni baby yenidoğan alt açma örtüsü de uni baby çok güzel
Hayırlı olsun canım güle güle kullan. İşte o da var aynı paraya ikea beşik alıp bir yaşına kadar kullanmak da var. Hatta daha da uzun kullanır. Bizim büyük beşik var ama ikea gibi kibar değil çok kaba ya. Çok pişmanım ondan aldığıma.Canim hevesin varsa ahsap besik al ama sen bilirsin tabi benim ilk bebegim olacak insallah. Ben de odasina ikeanin besiginden aldim salonda 've gece yatak odamda yanimda kullanirim diye de tiny love aldm ama sungeri ince. Sen ana kucaginin icine neyden yatak yaptin malzeme olarak ne doldurdun ben de ince bir yatak yapmayi dusunuyorum da bilemedim
Öyle mi. Doğrudur ben de bir paket alır denerim zaten gerçekten her çocuk farklı. Birine iyi gelen diğerine iy gelmiyor. Ben 2015 Mayıs ta başladım çok kullanmadım sonra aktife geçtim.Bende unibaby düşünüyorum ıslak mendilde,yenidoğan için ayrıca çıkarmışlar. Prima premium care yeni üretimler iyi değilmiş yazıyor, önceki üretimleri zaten en iyisiymiş. Ne zaman kullandın tam olarak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?