2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım benimkinde direk ahşap üstüne bez koymuşlardı düşün :) annem yün küçük bir parça yaptı buna göre. Amatörce bişey yastığı bozup yaptık. Üstüne de battaniye katlayıp koydum. Aöa bu sefer battaniye koymayıp sert dolu yün ayarlayacağım. Biz doğuluyuz yün den vazgeçemiyoruz gerçi Canan hoca da en sağlıklısı Yün dedi ama :)

Evet bende görüntüsünü seviyordum ama çok kullanışlı değilmiş alt yatakları çok yumuşakmış boğulma riski var dediler. Bide 6 ay kullanılıyomuş sallanmıyoda
Bu ana kucağının altına derken bebeğin altınamı yorgan serdin bide bunu direk yeremi koydun gece düşmezmiyiz üstüne çok alçak ya eğilip bebeği almak zor olmazmı

Inşallah memnun kalırız canım, kullanınca göreceğiz artık.

Bende e bebekte ki indirimi gördüm,yorumları okuyunca vazgeçtim. Galiba normal prima alacağım. Prima nın original ı pampers bulabilirsem onuda alabilirim.

Şansa artık bakalım, inşallah hepmiz memnun kalırız.

3-4 ay çok kısa ben de çok para vermek istemiyorum. Böyle bir şey almazsam da bebeği nerede yatıracağım gündüz diye düşünüyorum. Hamak kullananlar da var bu daha kullanışlı geldi.
Sepet beşiği de 5-6 ay kullanılıyor pahalı bir şey almayacağım canım. Zaten sırf hevesim var diye alıyorum. Yoksa next2me alacaktım daha kullanışlı diye. ( Hâlâ vazgeçmezsem tabi )
Bebekonfor internet sitesi ve instagram hesabı var. Orda ahşap doğal beşik var boyasız. Açıkçası hem daha sağlıklı hem de daha ucuz ( 350 lira) diye onu alacağım büyük ihtimalle. Arkadaşım da onu aldı, nisan da doğum yapacak daha kullanmadı ama kurmuşlar beğendi, incele istersen. Yoksa tahterevalli alacaktım ben de.

https://eksisozluk.com/entry/67044647

Burada okudum bugün, sonra başka sayfalarda başka şikayetler gördüm canım.
Anladım canım ben de araştırırım ozaman sağol değişmesi kötü olmuş ya. Ben çok severek kullanmıştım.

Tiny love kalitelidir belki zemin olarak. Hatta yüksek ihtimal canım. Benimki
Çakması ve ucuzu. Bildiğin tahta sunta bir parça üstüne bez şilte koymuşlardı. Yün yatak yaptı annem yastıktan çıkardık. Üstüne de battaniye katladım bir süre. Sonra gazdan dolayı sert zeminde daha rahat yattığını farkettik. Meğer sağlıklısı da sert bir süngermiş.
Benimki baby plus dizimin biraz üstü hizasındaydı. Yattığımda yatağımın çok az aşağısıydı. Yani baya yukarda bu. İnceleme fırsatın olursa kademeli 3 kademe. En üstte olunca ezilme olmaz bence.

Biliyorum onu konuşmuştuk seninle de evet. Onum da güzel tekstili. Hala karar veremedim oyüzden. Ben de 2 tane anakucağı var bir de. Eşimi de bir daha çocuk yapamayız belki alalım diye kandırdım

Anakucağını bundan aldık

Eklentiler

• 3B722A2C-E7F7-4D5B-935F-8AFFADDABBCA.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 97
Biliyorum onu konuşmuştuk seninle de evet. Onum da güzel tekstili. Hala karar veremedim oyüzden. Ben de 2 tane anakucağı var bir de. Eşimi de bir daha çocuk yapamayız belki alalım diye kandırdım
Aa evet seninle konuşmuştuk değil mi unutmuşum ya içimizde kalana kadar giden paramız olsun

Iyi akşamlar kizlar bende mayis annesiyim bugün randevumuz vardı normalde 30+3 haftalığım ama kontrolde 32 haftalik ciktik bizim kiz önden gidiyo 1838 gr olmuş minigim nisanın ortalarında doğum olucak gibi
Hayırlı olsun kızın sağlıkla gelsin inşallah maşallah tombiş bir kız olacak heralde :)

Sagolasin canim, insallah icine sinen bir seye karar verir, saglikli gunlerde kullanirsiniz

https://eksisozluk.com/entry/67044647

Burada okudum bugün, sonra başka sayfalarda başka şikayetler gördüm canım.
Can'ım buna benzer şikayetler sadece 2017 değil 2016 dan beri var benim gördüğüm. Büyük paket ve küçük paketler arasında fark olabiliyormuş. Bu kadar memnuniyetsizlik her bez hakkında var. Yine prima premium hakkında diğerlerine göre olumlu yorum daha çok. Bebekten bebeğe değişen bir şey sanırım. Deneyimleyip göreceğiz artık :)

Anakucağını bundan aldık
Bunu ilk defa görüyorum güzelmiş gerçekten. Ben de bir de nuna anakucağı var buna çok benziyor. O da çok rahat. Bunda uyuyabilir mi bilmemki yanları boş ya tecrübeli annelere de sor istersen. Bendeki nuna açıklamasında uzun süreli yatırmayın yazıyordu.
Aa evet seninle konuşmuştuk değil mi unutmuşum ya içimizde kalana kadar giden paramız olsun
Valla sonunda alacam bebekonforu senle konuşunca bildiğin ısınıyorum ahşap beşik fikrine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…