2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bende ayda bir gidiyorum da daha çok var gerçi benim kine bu sefer 45 gün verdi. 1 ay sonra tekrar gitcem 45 günde çok gibi sanki
Canım 27desin ya şimdi belki bu gittiğinde nstye alabilir ondan sonrada daha kısa aralıklarla çağırabilir zaten 45 gün sonra hemen hemen 32-33. Haftalarda olursun nstyede 32den sonra alıyorlar bildiğim kadarıyla.

canım bişey olmaz bence ama sen yine bol bol hava al, ayran yoğurt tüket, ve bi daha kullanma bence, ben artık o kokulara hiç gelemiyorum. zaten sevmezdim şimdi iyice boğulacak gibi oluyorum

Canım 27desin ya şimdi belki bu gittiğinde nstye alabilir ondan sonrada daha kısa aralıklarla çağırabilir zaten 45 gün sonra hemen hemen 32-33. Haftalarda olursun nstyede 32den sonra alıyorlar bildiğim kadarıyla.

Yok canım benim. 15 gün geçti son kontrden bu yana gittiğim de 31 'in içinde oluyorum

Aynısını bende dusunuyorum ne giydiriliyo acaba ben hastane cıkısı almak yerine daha cok takımlı seyler aldım ona gore eksik tamamlıcam

Valla şimdi hamilelik işkence dediğindgibi yediklerimiz bizi mahvetti

Canım şapka,eldiven,
uzun kollu atlet turunde bişey vardı giydirip üstüne de uzun kollu düğmeli ceket (penye) alttan patikli pantolon, bebek battaniyesi bebek bezi filan tam takimvermistim ben

Kızlar acil bişey sorucam benim 2 gündür bebek aşağıya direk vurup kaçıyor gibi oluyordu ama şiddetli sanki elleriyle yumruk atıp kaçmak gibi o arada çıkıcak sanıyordum.. Ama bugun sabahtan beri hep aşağıda normalmi bukadar aşağıda hissetmem diğer bebeklerde hiç böyle hissetmedim acaba dikişmi açıldı çıktı ordan salaanıyo diyorum korkuyorum acile gitsem mi yaa off daha 3 gün oldu gideli kontrole

Canım ben de 28 de gitmiştim bir ay sonra gel demişti nst ye girmiştim ama bi şey çıkmamıştı. Nedenini sorduğumda kafamızda soru işareti kalmasın diye demişti, bu cumartesi tekrar gideceğim ama 32 dolmadı henüz, ayın 6sında 32 haftayı dolduracağım, bakalım Doğum öncesi izin raporu için salı günü mü gel diyecek. Senin de doktordan yana yüzün gülmedi diyecektim ama benimki de bir ay sonraya çağırdı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…