- 14 Kasım 2011
- 6.108
- 7.484
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #26.921
Bence de git derim inşallah hasta olmaz suluk ya da termosa hafif sıcaklıkta ılık su doldur sürekli içsin boğazı kurumasın canım. İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz.Malesef birakacagim biri yok esimle arabayla gidicez ikisi arabada bekler zaten esi almiyolar icer randevu iptal edersem en az 2 hafta daha yer bulamam hemen doluyor cok zor aldim. Havalarda iyice sogudu
Güzel haberlerini bekliyoruz canım :)Yok canim hicbirsey olmaz stres olma .
Benimde yarin kontrolum heyecanla bekliyorum.haklisin saglam gidip hasta donuyorkar genelde .birakabilecegin kimse yokmu
Erken dogum degilde sut gelir erkenden sakin oynama daha dokunma kurusun
Canım tam olarak orası çatlayacak demekki. Bol bol oraya bişeyler sür. Kaşınıyorsa çatlatacaktırKızlar size birşey soracağım.bana çok saçma geliyo ama .karnım kaşınıyor ama hep ayni bölge.aslında bölgede denilmez buyuklugu bi kase kadar yok.göbeğin üstü sağ taraf.hep ayni yerin kaşınması çok saçma değil mi
Ben de almıyorum artık yaşadığım kötü şeylerden dolayı. Bu hamilelik biraz zor oldu oyüzden. Ama porçöz çok ağır değil mi canım. Çok kötü kokuyor ya. Ben klozeti bile nefesimi tutup çamaşır suyuyla yıkıyorum ama biliyorum doğru değil. Lavaboyu duşakabini cif in beyazı ve şeffafı var daha az kokuyor onlarla temizliyorum genelde. Bol bol su iç yoğurt ye ama bir daha porçöz kullanma bence annesi :)Kızlar ilk defa temizliğe kadın almadım banyoyu porçözle temizledim 10-15 dk soludum onu mecburen bebeğe bişey olmuşmudur Allah korusun niye böyle eşşeklik ettim bilmiyorum bu ara saçmalama dönemim biri bişey desin(((
Senin haftanda bende 6 hafta sonra gittim canım. 32 den sonra sıkıntı çıkmazsa sanırım 3 haftada bir çağıracak beni. İlk bebişte sıkıntılıydı her hafta gidiyordum allah korusun çok zorduKızlar 30 hafta bitti sanırım sizin doktorunuz kontrol sıklığını artırdı mı??
Canım ben tam setini vermiştim. Hurcu vardı ayrı zaten içinde bez ve ıslak mendil de vardı. Zıbın giydiriliyor şapka eldiven ekstra çorap tulum bir de battaniyesinde sarılı halde getirmişlerdi.Kızlar ben bebeğin ve kendi pijamalarımı falan yıkamaya başlayıp bebeğin çantasını hazırlayacağım da size birley sorayım doğumhaneye verilcekleri bebeğin çantasından ayrı yere hazırlayacağım doğumhaneye çoklu hastane çıkışımı vermeli yoksa az parçalılardanmı vermeli?
Canım aynı şey mi bilmiyorum ama bildiğin genital bölgemden vuruyor. Normal bence. Öyle dikiş falan atsa ağrıdan duramazsın gibi geliyor ama sürekli bir ağrıysa bir acile görünürsün istersen. Şunu söyleyebilirim ama benimki de çok aşağıdan vuruyor.Kızlar acil bişey sorucam benim 2 gündür bebek aşağıya direk vurup kaçıyor gibi oluyordu ama şiddetli sanki elleriyle yumruk atıp kaçmak gibi o arada çıkıcak sanıyordum.. Ama bugun sabahtan beri hep aşağıda normalmi bukadar aşağıda hissetmem diğer bebeklerde hiç böyle hissetmedim acaba dikişmi açıldı çıktı ordan salaanıyo diyorum korkuyorum acile gitsem mi yaa off daha 3 gün oldu gideli kontrole
Reflü yatağı gerekli bir şey mi ne için kullanılıyor acaba ?Kızlar reflü yatağı almayan ve almak isteyen varsa baybmall de çok indirimli bir bakın derim. Ben e bebek ten almıştım daha pahalıya, burda yüzde elli indirim yapmışlar. Ayrıca tekstil ürünü aldığınızda kargo ücretsiz
E bebek ten bayb plus 6 fonksiyonlu ana kucağı aldım 219 liraya düşmüştü. Fena durmuyor, ilgilenen varsa ona da bakabilir.
Valla ben emzirme bitene kadar dolguncaydım hep çunkü millet emzirir incelir benim süt giderken içim ezilirdi yerdim hamilelikte aşermedim emzirirken aşerdim...emzirme işi bitince bi sündü içi boşaldı göğüslerim 3-5 ay içinde geri toparlandı taş gibi olduDoğumdan sonra üç beş ay tosun gibi oluyor ya anneler, sanki çirkinleşiyorlar gerçi ben şimdiden çok çirkin hissediyorumtam olarak ne zaman eski haline dönmüştün canım
Benim ilk bebeğim kendim kullanmadım daha ama çevremdeki bebeği olan herkesin tek söylediği reflü yatağı al mutlaka. Ben bebeği yanımda yatıracağım yatağın içine de reflü yatağını koyup yatıracağım. Yaklaşık ilk 6 ay bebeği hep onda yatırmayı düşünüyorum. Dediğim gibi tecrübesizim nasıl yaparım kullanabilir miyim bilmiyorumReflü yatağı gerekli bir şey mi ne için kullanılıyor acaba ?
Canım bebkler ilk dönem gaz çıkartırken kusabiliyorlar, ya da bazılarında allah korusun reflü oluyor emzirme sonrası biranda kusabiliyorlar. Böyle eğimli yatınca sırt kısmı yüksek ya reflüdem dolayı daha az kusuyor. Sırt üstü yatarlarsa kusmukta boğulma riski var diye yan yatırmak veya eğimli şekilde sırt üstü yatırmak gerekiyor. Yan yatırınca da yüz üstü yuvarlanmasın diye önüne arkasına bişey koyuyorsun ki yüzüstü düşmesin nefes alamaz. Bu sebeple bunyatağı kullananlar rahat ediyor hem pozisyom değiştiremiyor çocuk hep yan yatıyor hem de kusarsa yanmyattığı için daha az riskli oluyorReflü yatağı gerekli bir şey mi ne için kullanılıyor acaba ?
Can'ım penye değil. Kaplı sütyen dediğin nasıl oluyor? Kalın destekli yA da demirli olanlar mı?Canm sen normal penye mi aldın kaplı mi aldin. Emzirme sütyenini penye almıştım ama göğüs uclarim belli eder diye atleti kaplı aliyim diyorum ama karar veremedim
Evet bugün de indirimde ama kremi kalmamışKızlar bu mu reflu yatağı Eki Görüntüle 2117269
Kızlar ben de bunları çok beğeniyorum ya. Yüzüstü de yatırılabilir bunda sanki
Bunu alınca diğer beşik için olan yatağı da hemen almak gerekir mi yoksa bu beşiğe koyuluyor mu bi süreEvet canım bu, bir faydası olur mu bilmiyorum ama ben almışken kiraz çekirdekli olanı aldım
Canım bu da reflü yatağı gibi diye hatırlıyorum. Baybmall de bunlar da indirimde yanlış hatırlamıyorsam bir bak istersen
Bu arada kizlar aldigimiz park yatak resmen bugun tam 120 lira indirime girmis. Resmen icime batiyor
Hayır sürekli bi ağrı değil sadece vurunca korkuyorum diyeceksinki tecrübentec var 9 sene oldu son bebeğimde zaten okadarobüyümedi şimdi bide dikiş sorunu olunca endişe ediediyoSenin haftanda bende 6 hafta sonra gittim canım. 32 den sonra sıkıntı çıkmazsa sanırım 3 haftada bir çağıracak beni. İlk bebişte sıkıntılıydı her hafta gidiyordum allah korusun çok zordu
Canım ben tam setini vermiştim. Hurcu vardı ayrı zaten içinde bez ve ıslak mendil de vardı. Zıbın giydiriliyor şapka eldiven ekstra çorap tulum bir de battaniyesinde sarılı halde getirmişlerdi.
Canım aynı şey mi bilmiyorum ama bildiğin genital bölgemden vuruyor. Normal bence. Öyle dikiş falan atsa ağrıdan duramazsın gibi geliyor ama sürekli bir ağrıysa bir acile görünürsün istersen. Şunu söyleyebilirim ama benimki de çok aşağıdan vuruyor.
Bunları bende beğeniyorum ama kullanıslı olur mu emin değilim oğlum cok kustu reflü yatağı yada bunu düşünüyorum bu tasınabilir hosuma gidiyo n11 de ne kadar cnmKızlar ben de bunları çok beğeniyorum ya. Yüzüstü de yatırılabilir bunda sanki
Yok daha kullanmam canım yoğurt felan yedim sararmıştı lavabolar elimi tutamadım giriştim yıkamaya Allahım inş çocuğa bişey olmamıştırBen de almıyorum artık yaşadığım kötü şeylerden dolayı. Bu hamilelik biraz zor oldu oyüzden. Ama porçöz çok ağır değil mi canım. Çok kötü kokuyor ya. Ben klozeti bile nefesimi tutup çamaşır suyuyla yıkıyorum ama biliyorum doğru değil. Lavaboyu duşakabini cif in beyazı ve şeffafı var daha az kokuyor onlarla temizliyorum genelde. Bol bol su iç yoğurt ye ama bir daha porçöz kullanma bence annesi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?