- Konu Sahibi kardelen384
-
- #26.941
Siz ne almıştıniz canım hangi site?Bu arada kizlar aldigimiz park yatak resmen bugun tam 120 lira indirime girmis. Resmen icime batiyor
Deterjan baby me aldım ben arkadaşım kullanmıştı en az kokusu olan buymuş bende kullandım nerdeyse hiç kokusu yok pişik kremi sebamed önermişti şampuanda uni baby köpük şampuan aldımSebamed ürünleri nasıl sipariş veriyorum şimdi
Bunu alınca diğer beşik için olan yatağı da hemen almak gerekir mi yoksa bu beşiğe koyuluyor mu bi süre
Kızlar ebebek de tüm bakım ürünlerinde indirim var bana acilen deterjan şampuan sabun felan ne marka almam lazım yazarmısınız
Evet deterjan baby me aldım şampuan sebamed aldımDeterjan baby me aldım ben arkadaşım kullanmıştı en az kokusu olan buymuş bende kullandım nerdeyse hiç kokusu yok pişik kremi sebamed önermişti şampuanda uni baby köpük şampuan aldım
Sebamed almayayımmı yani ayy kararsız kaldımDeterjan olarak herkes unibaby öneriyor. Baby me nin de yorumlarına baktım herkes çok memnun. Ben unibaby almazsam onu alırım büyük ihtimalle. Bir de baby me nin leke çıkarıcısını çok övdüler onu aldım bugün daha ortada deterjanı yokkasiyer kız da yanındaki arkadaşına ben de bundan aldım kendime çok iyi falan dedi.
Şampuan olarak mustela düşünüyorum ama üni bayb de fena değildir herhalde.
Sebamed için genelde iyi şeyler duymadım.
Sudoco krem bulabilirsen onu da çok övdüler ben bulamadığım için almadım.
Ebebekten almistik. Baby plus markali park yataklardan. Resmini ekliyorum bak. Biz 380 e aldik. Simdi 250 lira olmus resmen. Cok uzulduk gorunce.Siz ne almıştıniz canım hangi site?
Ya bnde bu sudocremin 400 gramlığını alcaktım kaç gündür onu bekledim indirime girsin diye dün gece üşendim sipariş vermedim öğlen bi baktım stokta yok diyor. Bugün de arkadaşıma gittim onda 60 gramlık var daha yarısı duruyor kızı 14 aylık bitmemiş hala iyi ki büyük almadım dedim bnde eczaneden küçük bi tane alcamDeterjan olarak herkes unibaby öneriyor. Baby me nin de yorumlarına baktım herkes çok memnun. Ben unibaby almazsam onu alırım büyük ihtimalle. Bir de baby me nin leke çıkarıcısını çok övdüler onu aldım bugün daha ortada deterjanı yokkasiyer kız da yanındaki arkadaşına ben de bundan aldım kendime çok iyi falan dedi.
Şampuan olarak mustela düşünüyorum ama üni bayb de fena değildir herhalde.
Sebamed için genelde iyi şeyler duymadım.
Sudoco krem bulabilirsen onu da çok övdüler ben bulamadığım için almadım.
Canım ben kullanmadım ama genel izlenimim öyle. Kullanan arkadaşlar yorum yaparsa iyi olur.Sebamed almayayımmı yani ayy kararsız kaldım
Ya bnde bu sudocremin 400 gramlığını alcaktım kaç gündür onu bekledim indirime girsin diye dün gece üşendim sipariş vermedim öğlen bi baktım stokta yok diyor. Bugün de arkadaşıma gittim onda 60 gramlık var daha yarısı duruyor kızı 14 aylık bitmemiş hala iyi ki büyük almadım dedim bnde eczaneden küçük bi tane alcam
Ya netten bende baktım ama güvenenedim orjinal ürün mü diye o yüzden eczaneden alırım artık dedim :)Canım ben kullanmadım ama genel izlenimim öyle. Kullanan arkadaşlar yorum yaparsa iyi olur.
Aynen ben de indirime girsin diye bekledim gece baktım sadece 400 gr vardı büyük diye almadım. Mağazaya gittim bugün mağazada da hiç yoktu. Başka yerden alırım diye düşündüm. Netten baktım 1-2 lira fark ediyor zaten. Sonra denk gelince alırız bir yerden
Bende sepet beşik aldım güzelce süsleyecem:))Ben fikrimi değiştirmezsem sepet beşik alacağım içine reflü yatağını koyup öyle yatıracağım. Arkadaşım şu an öyle kullanıyor gayet memnun. Ama büyüyünce park yatağa yatıracağım onun için ayrıca yatak alacağım daha almadım.
Ya netten bende baktım ama güvenenedim orjinal ürün mü diye o yüzden eczaneden alırım artık dedim :)
Bende sepet beşik aldım güzelce süsleyecem:))
Allah a emanet canim .Hasta olusu kotuymus yaInsallah zende yarin guzel haberler alirsin bende Kardeslerim vardida ama ikiside sinavi var olmaz diyor o yuzden esim arabada tutacak suan hasta zature gecirdigi icin 10 aylikken hemen kapiyor hemen hemen o seviyedede zaten hafta sonundan beri ugrasiyorum ama henuz iyilesmedi siki giydirip esimle arabada birakacagim
Bende gecen camasir suyu kokladim .banyo havasiz carpti beni aksama kadarKızlar ilk defa temizliğe kadın almadım banyoyu porçözle temizledim 10-15 dk soludum onu mecburen bebeğe bişey olmuşmudur Allah korusun niye böyle eşşeklik ettim bilmiyorum bu ara saçmalama dönemim biri bişey desin(((
Daha iyi olur maddi acidan sikinti olmicaksa .İlk unibaby kullanıp dalinleri sonra mı kullansam acaba. Baby neste ne zamana kadar yatıyor acaba
Canım mustelanın setini söylüyor kime sorsam, ben ondan almayı düşünüyorum. Deterjan da dalinin granül sabununu aldımSebamed ürünleri nasıl sipariş veriyorum şimdi
Ben tam takim vermistim ama simdi az olani vermeyi dusunuyorum.diger cok fazla 20 liKızlar ben bebeğin ve kendi pijamalarımı falan yıkamaya başlayıp bebeğin çantasını hazırlayacağım da size birley sorayım doğumhaneye verilcekleri bebeğin çantasından ayrı yere hazırlayacağım doğumhaneye çoklu hastane çıkışımı vermeli yoksa az parçalılardanmı vermeli?
Canim bilemedim .asagida hissetmeni anladim da .Kızlar acil bişey sorucam benim 2 gündür bebek aşağıya direk vurup kaçıyor gibi oluyordu ama şiddetli sanki elleriyle yumruk atıp kaçmak gibi o arada çıkıcak sanıyordum.. Ama bugun sabahtan beri hep aşağıda normalmi bukadar aşağıda hissetmem diğer bebeklerde hiç böyle hissetmedim acaba dikişmi açıldı çıktı ordan salaanıyo diyorum korkuyorum acile gitsem mi yaa off daha 3 gün oldu gideli kontrole
Cok guzellermis bunlar reflu yatagimi bu yoksa gaz icinmi acabaKızlar ben de bunları çok beğeniyorum ya. Yüzüstü de yatırılabilir bunda sanki
Valla canım tecrübe bir yere kadar. Annelik işte ister istemez endişeleniyorsun. Benim de dikişlerim acıyor ama doktor normal dedi. Bir de karnımız iyice büyüyünce artacak. Sen nisan ortası mı girecektin sezeryanaHayır sürekli bi ağrı değil sadece vurunca korkuyorum diyeceksinki tecrübentec var 9 sene oldu son bebeğimde zaten okadarobüyümedi şimdi bide dikiş sorunu olunca endişe ediediyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?