2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bunları bende beğeniyorum ama kullanıslı olur mu emin değilim oğlum cok kustu reflü yatağı yada bunu düşünüyorum bu tasınabilir hosuma gidiyo n11 de ne kadar cnm
evet canım herkes çok memnun 120 civarı işte bunlar hafif eğimli ya acaba rahat eder mi bebiş ya. Belki çok yanlış ama ben kızımı 1 aylıktı yüz üstü yatırıyordum hep gözümün önünde. Çok gazlıydı birtek yüzüstü uyuyordu. Bu yastıklardan almıştım delikli boğulma önleyici yastık. Ama yastıkta yatmak istemedi düz sert yatakta yatmayı seviyordu yüzüstü. Ben de bilemiyorum bu da öyle olursa sırt üstü yatmaz kesin.

Canım Rabbim iyi sonuçlarla karşılaştırsın. Saatler geçmez şimdi ama herşey güzel çıksın. Sen de istersen adak adayabilirsin Rabbim onun hürmetine güzel sonuçlar çıkarır.
Yok daha kullanmam canım yoğurt felan yedim sararmıştı lavabolar elimi tutamadım giriştim yıkamaya Allahım inş çocuğa bişey olmamıştır
Birşey olmamıştır canım gönlünü ferah tut. Bebiş hareket ediyorsa tamam sıkıntı yok. Biz de neler yapmışızdır bilmeyerek. Bir daha yapmayız daha dikkatli oluruz. Günde kaç kez kızım karnıma vuruyor ittiriyor çarpıyor Allah korusun ya ben de korkuyorum

Kızlar ebebek de tüm bakım ürünlerinde indirim var bana acilen deterjan şampuan sabun felan ne marka almam lazım yazarmısınız
Canım ıslak mendil unibaby
Altaçma örtüsü unibaby
Deterjan toz kullanmayacağım sıvı bebek deterjanı omonun vardı onu alırım belki.
Şampuan mustela, o da ebebekte yok maalesef
Sabun kullanmadım şampuanla sabunladım. Cildi kuruydu dökülüyordu derisi daha da kurtmasın sabun diye.

Bu arada kizlar aldigimiz park yatak resmen bugun tam 120 lira indirime girmis. Resmen icime batiyor
Benim kaderim hep boyle altin alirim sonradan duser .aradigimda bisey bulunmaz aramadigimda ortaya cikar
Canim sakin daha sonuc ogrenmemis
Hastaligida olsa ki insallah yoktur sakin olmalisin panik olmussun .
Benim babam 80 kusur yasinda .birkac kecede bir acillik oluyor heran kalp pilinin bitme ihtimali var yinede dusunmemeye calisiyorum.kotuyu dusundukce kotulesiyor insan
Kızlar ebebek de tüm bakım ürünlerinde indirim var bana acilen deterjan şampuan sabun felan ne marka almam lazım yazarmısınız
Almissin sanirim gule gule kullan canim
Canim insallah sorunsuz gununde gelir kuzu .
Cok dikkat et Allah a emanet

Geçmiş olsun arkadaşım büyümüştür bebiş iyice biraz daha sabır. İnşallah sorunsuz zamanını tamamlarsın. En kötü ihtimalleri sıralamış doktor inşallah hiçbirini yaşamazsın. Ben de hazırlayacağım 32 den sonra gerekli bence

Bende sepet beşik aldım güzelce süsleyecem:))
Hayırlı olsun güle güle uyusun bebeğin inşallah. Resim atar mısım hangisini aldın ben de almak istiyorum da :)
Ben tam takim vermistim ama simdi az olani vermeyi dusunuyorum.diger cok fazla 20 li

Canim bilemedim .asagida hissetmeni anladim da .
Dikis acilinca sallanirmi oyle kanama vs olmadan .

Cok guzellermis bunlar reflu yatagimi bu yoksa gaz icinmi acaba
İkisi için de kullanılıyor canım

Tatlım ben çıplak beşik aldım beşik sarılı resim atamıyorum da klasik sepet beşik tahta değil beyaz renk bir mağazada çekmiştim resim onu atayım ama ben içini süsleyecem cibinliği Fransız güpürlü tül olacak araştırıyorum bende

Eklentiler

• 08C7C746-64A8-4AB8-831E-B9871921D0D1.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 71

Katılıyorum cnm sana mustela kullandım büyüyünce unibabyde kullandım o da güzel sudocream de kullandım cok memnunum deterjanda granül kullandım hep baby me alıp denicem bi ara sebamedin de hiç bişeyini ben beğenmiyorum şahsi fikrim

Ben doğduktan sonra alıcam sanırım öyle karar verdim

Kızlar sinirden aglicam bi bakin hele seker ölçümüne evde bakanlar. 1. Saat tokluk olctum aksam. Bi parmaktan 152 diger parmaktan 137 çıktı. 137 normal, 152 yuksek. Simdi ben hangisini baz alicam yaa. Bide yediğim yarim kase corba ve brokoli salatasi.

Aynen canm destekli olanlar. canım dün babymall dan sipariş etmiştim aslında atlet ama iptal ettim geri görerek alayım diye. Teşekkürler canım bende pentiye bakayim

Teşekkür ederim . Benim ilk olacağı için pek bilgim Yoktu . Araştırıp alayım ozaman bir tane

Araştırdığım kadarıyla bunları öğrendim canım. Ben tecrübesizim inşallah kullanıp memnun kalırız.

Benimde aynı durum. Endokrine yönlendirdi dr um. O da diyetisyene gitmemi istedi.. ama henüz gitmedim. Senin değerlerin kaç çıktı?

Can'ım bugün huggies kullanan bi arkadaşımla konuştum. Bebeğinde 3 numaraya geçince onda da baya değişiklik olmuş. Hiç 1 ve 2 numara gibi güzel değil dedi. Ayrıca küçük paketler ve büyük paketlerdeki de çok farklıymış birbirinden. Sanırım bu sorun bütün markalarda var.
Sen diyince baktım Can'ım ben de güzel görünüyor. Alsak mı bilemedim. Biraz yorumlarına bakalım. Tiny love a benziyor aynı.

Kızlar bugün bebeğimizin beşiğini aldık
Hiiiiiççççç aklımın ucunda olmayan bir modeli aklımın ucunda olmayan bir fiyata aldık geldik. Eşim aklıma girdi orda.
Geçen gün çilek mobilyanın teslimatı geç yaptığını konuşmuştuk. Bizim gittiğimiz yerde öyle bir sıkıntı olmadı. Hatta 1 hafta sonraya teslim edebiliriz dediler. Biz nisan ayına istedik tabi erken diye.
İstanbul'da böyle bir sıkıntı yaşayacak olanların aklında olsun. Masko daki çilekten aldık.
Bu arada beşik sallanmıyor. Daha doğrusu karyola. Umarım sıkıntı oluşturmaz bize bu durum

Eklentiler

• IMG_4465.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 66
Kızlar yutkunurken bogazim acimaya başladı andorex sprey kullanabilirmiyim ki yaa ilerlemesin

Can'ım bana bir arkadaşım verdi reflü yatağı. Babyjem marka. Verdiğinde bebeği 2.5 aylık falandı. Artık gerek kalmadı. Sığmıyor Zaten kayıyor artık hep aşağıya demişti verirken. 6 aya kadar yatabilir mi ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…