2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bursada da kar yağıyor ama merkezde sadexe araba üstlerinde tuttu şuan karı izlemeyi severim ama yürümeyi aslaa hele şuan yarın açıcak diyorlar yarın yatılı misafir doluyor ev düğün var durduk durduk bu havayı bulduk hadi hayırlısı

Ayyy Allah yardımcın olsun canım.

Aslında bu sepet beşiklerin daha uygun olanları var diye biliyorum zaten az kullanılıyor 2. Oğlumda kullandım hafif rahat kibar evet ama 6 ay sonrası malesef olmuyor çok hevesli olan durumuda müsait olan alsın tabi içinizde kalmasın benimde mobilya beşikte vardı hevesim ondan mobilya aldık inş kuzucuğum içinde mışıl mışıl uyusun

gunaydin kizlar kocaelindede kar yagiyor nasil mutlu oldum anlatamam oglum uyansin cok mutlu olacak
Çocukken bizde cok mutlu olurduk eve girmek bilmezdik bizim oralarda eskiden diz boyu kar yağardı kardan adamlar kar topu savaşları karda kaymalar güzel günlerdi

kixlar emzirme onlugu ne tercih ettiniz kumas farki falan tavsiyeniz varmi
Ya ben direk internetten aldım iyi mi yaptım bilmiyorum deseni hoşuma gitti bir de beşiğin yatağını alırken aynı mağazada vardı ikisini aldım ama istersen kumaş alıp terzide yaptırabilirsin yapıyor terziler emzirme yastığı ile birlikte ikiside aynı kumaş olabilir.

İnan benim hep asagı vuruyor eger ters duruyosa daha cok asagıda olur dedi doktorum. Hatta ayıptır soylemesi bazen popomdaymıs gibi hissediyorum oyle bi vuruyo ki sıpa. Eger boyun da uzunsa daha cok hissedersin. Bende oyle oluyomus. Ama ters duruslarda bebek askıda kalır gibi olurmus ve sanki cıkacak gibi hissedilirmiş. Hele o hıckırıklar her yeri hoplatıyo

Geçmiş olsun cnm benimde ayrıntılı ultrasonda ön yerleşimli plasanta denilmişti ama 26 haftada yukarı çıktı, malesef sezeryandan başka ihtimal olmuyor annenin de bebeğin de sağlığı için inş 37. haftaya kadar uslu dursun bebiş ve sağlıkla gelsin.

Son düzenleme:
Memnunmusun besikten kalitesiz derken nasil yani kotu degil demi.
Isin zor Allah kuvvet versin
kixlar emzirme onlugu ne tercih ettiniz kumas farki falan tavsiyeniz varmi
Ben almadim gerekirse alirim diye dusundum.
Malum esarp kapatiyor

Allah kolaylık versin canim. Ayaklar şişince kurtarıcı spor ayakkabı. Bende giymek zorunda kaldigimda buzdolabı poseti geçiriyorum ataklarıma. Hem ıslanmıyor hemde sıcak tutuyor. Biraz ötüyor ama olsun. Üşümektense. Bi dene istersen.

Ayakkabının icine poşet giy canım çocukken biz öyle yapardik :)

Dogum izni için bir arkadas yazmıstı alıntı yapmamısım. Ben aldım sabah gittim hemen verdiler. Bashekim yardımcısına imza istediler bi tek. Zaten rapor o günden itibaren die yazıyo.

selam hanimlar, en son bende gebelik sekeri cikmisti ve dun diyetisyene gittim. 3 ana 3 de ara ogun olacak sekilde bir liste hazirladi. listede 2 tane kayisi disinda seker yok. hamileyiz ama asermek artik yasak oldu bize doktor bu liste ile ayda 1 kg alirsin diyor. liste kisiden kisiye degisir ama benm listemi alta birakiyorum
Benimde aynı durum. Endokrine yönlendirdi dr um. O da diyetisyene gitmemi istedi.. ama henüz gitmedim. Senin değerlerin kaç çıktı?

merhaba canim, aclik 90, 1.saat 197, 2.saat 171, 3.saat 157 cikti. ben dahiliyeye gittim haftasonu bi daha aclik tokluk kan sekeri vericem ama tokluk icin sadece siradan kahvaltini yap dedi yani seker yuklemesi yaptirmiycak. sonra diyetisyene gittim ve bana bi diyet verdi. simdi onu uygulamaya calisiyorum

Amin canım sağol,. Benim arkada kapalı sadece ön değil. Kanama fazla olabilir diye 2 ünite kan hazırlığı yapılacak. 37 de doğumu planlıyor dr um. Sağlıklı olsunda sezeryan önemli değil. Zaten aylar öncesinden söylemişti sezeryan olacak diye.

Memnunmusun besikten kalitesiz derken nasil yani kotu degil demi.

Isin zor Allah kuvvet versin

Ben almadim gerekirse alirim diye dusundum.
Malum esarp kapatiyor
Yok canım kalitesiz derken arkadaşın yaptırdığı gibi olmaz dedim . Sonuçta kumaşını falan kendi seçiyo ben gayet memnunum . Çok tatlı duruyor krem rengi gibi uyku seti beşiğin kurulumu da kolay zaten uzun süre yatmıyacağı için ikinciye bile kullanırım ben

canım ben de babymall den kiraz çekirdekli reflü yatağı almıştım sevibebe marka , sonra burda kimyasal kokuyor diye okudum, posedini bi açtım hakkaten çok kötü kokuyor gittim iade ettim, havalanınca belki geçerdi ama güvenemedim, senin aldığında kokuyor mu ? anne yanı yatağı dedikleri var o da kokuyormudur acaba aynı marka çünkü 140 tl babymall da

Güzelmiş canım güle güle kullanın, bebeğin güle güle büyüsün içinde

Canım güle güle kullansin kuzu:)biz de eşimle benzer modelini begendik hatta almak için gttk.ama büyük geldi bize baya yer kaplıyor. Bizim odalar küçük bi de bebek odası yok o yuzden almadık. Ama model olarak ben de begendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…