- 25 Ekim 2016
- 2.558
- 4.236
- 63
- 41
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #27.041
Ayyy Allah yardımcın olsun canım.Günaydın... Evet çok hoş kar var dışarıda... Ama hamilelere bari tatil yapsaydılar...Botlarım olmuyor ayaklarım büyümüş.. Mecbur spor giyecegim ki icine su alacak usutmem kacinilmaz olacak.. Taksiye binsem okulum yokuşta arabalar böyle havalarda sokak basında bırakıyor yokuşta kalır araba çıkamam abla diyor.. Güne kötü başlamak bu olsa gerek..
Çocukken bizde cok mutlu olurduk eve girmek bilmezdik bizim oralarda eskiden diz boyu kar yağardı kardan adamlar kar topu savaşları karda kaymalar güzel günlerdigunaydin kizlar kocaelindede kar yagiyor nasil mutlu oldum anlatamam oglum uyansin cok mutlu olacak
aynen canim simdide kara hasret olduk ozellikle bu yilÇocukken bizde cok mutlu olurduk eve girmek bilmezdik bizim oralarda eskiden diz boyu kar yağardı kardan adamlar kar topu savaşları karda kaymalar güzel günlerdi
Ya ben direk internetten aldım iyi mi yaptım bilmiyorum deseni hoşuma gitti bir de beşiğin yatağını alırken aynı mağazada vardı ikisini aldım ama istersen kumaş alıp terzide yaptırabilirsin yapıyor terziler emzirme yastığı ile birlikte ikiside aynı kumaş olabilir.kixlar emzirme onlugu ne tercih ettiniz kumas farki falan tavsiyeniz varmi
İnan benim hep asagı vuruyor eger ters duruyosa daha cok asagıda olur dedi doktorum. Hatta ayıptır soylemesi bazen popomdaymıs gibi hissediyorum oyle bi vuruyo ki sıpa. Eger boyun da uzunsa daha cok hissedersin. Bende oyle oluyomus. Ama ters duruslarda bebek askıda kalır gibi olurmus ve sanki cıkacak gibi hissedilirmiş. Hele o hıckırıklar her yeri hoplatıyoKızlar acil bişey sorucam benim 2 gündür bebek aşağıya direk vurup kaçıyor gibi oluyordu ama şiddetli sanki elleriyle yumruk atıp kaçmak gibi o arada çıkıcak sanıyordum.. Ama bugun sabahtan beri hep aşağıda normalmi bukadar aşağıda hissetmem diğer bebeklerde hiç böyle hissetmedim acaba dikişmi açıldı çıktı ordan salaanıyo diyorum korkuyorum acile gitsem mi yaa off daha 3 gün oldu gideli kontrole
Geçmiş olsun cnm benimde ayrıntılı ultrasonda ön yerleşimli plasanta denilmişti ama 26 haftada yukarı çıktı, malesef sezeryandan başka ihtimal olmuyor annenin de bebeğin de sağlığı için inş 37. haftaya kadar uslu dursun bebiş ve sağlıkla gelsin.Az önce kontrolden geldim. Plesanta previa da bir değişiklik yok. Olasılıkları sıraladı. Hiç kanama olmayabilir, ama küçük alanlar var dedi, lekelenme olursa korkma dedi, hastaneye yatırabilirim dedi,15 nisanı bekleyeceğiz dedi, 37.haftada doğuma alabilirim dedi. Fiziksel aktivite, merdiven çıkmak, ıkınmak, ağır kaldırmak, kendimi zorlamak yasak. Her hafta nst ve 15 günde bir kontrol dedi. Coraspirin i kesti, kanamayı arttırabilir diye. Plesanta previa olan arkadaşlar sizde kendinize dikkat edin. 30+3 teyiz. Galiba artık hastane çantasını hazırda bulundurmam gerekiyor.
Memnunmusun besikten kalitesiz derken nasil yani kotu degil demi.Ben bebekonforun sepet beşiğini almıştım tabi o zaman cinsiyet bile belli değildi üç aylık falandık çok kaliteli olmasada idare eder . Galiba n11 den 329 liraya falan almıştım uyku seti cibinlik dahil . Tabi senin yaptırdığın daha kaliteli olur Eki Görüntüle 2117397
Isin zor Allah kuvvet versinGünaydın... Evet çok hoş kar var dışarıda... Ama hamilelere bari tatil yapsaydılar...Botlarım olmuyor ayaklarım büyümüş.. Mecbur spor giyecegim ki icine su alacak usutmem kacinilmaz olacak.. Taksiye binsem okulum yokuşta arabalar böyle havalarda sokak basında bırakıyor yokuşta kalır araba çıkamam abla diyor.. Güne kötü başlamak bu olsa gerek..
Ben almadim gerekirse alirim diye dusundum.kixlar emzirme onlugu ne tercih ettiniz kumas farki falan tavsiyeniz varmi
Günaydın... Evet çok hoş kar var dışarıda... Ama hamilelere bari tatil yapsaydılar...Botlarım olmuyor ayaklarım büyümüş.. Mecbur spor giyecegim ki icine su alacak usutmem kacinilmaz olacak.. Taksiye binsem okulum yokuşta arabalar böyle havalarda sokak basında bırakıyor yokuşta kalır araba çıkamam abla diyor.. Güne kötü başlamak bu olsa gerek..
kixlar emzirme onlugu ne tercih ettiniz kumas farki falan tavsiyeniz varmi
Ayakkabının icine poşet giy canım çocukken biz öyle yapardik :)Günaydın... Evet çok hoş kar var dışarıda... Ama hamilelere bari tatil yapsaydılar...Botlarım olmuyor ayaklarım büyümüş.. Mecbur spor giyecegim ki icine su alacak usutmem kacinilmaz olacak.. Taksiye binsem okulum yokuşta arabalar böyle havalarda sokak basında bırakıyor yokuşta kalır araba çıkamam abla diyor.. Güne kötü başlamak bu olsa gerek..
Benimde aynı durum. Endokrine yönlendirdi dr um. O da diyetisyene gitmemi istedi.. ama henüz gitmedim. Senin değerlerin kaç çıktı?
Amin canım sağol,. Benim arkada kapalı sadece ön değil. Kanama fazla olabilir diye 2 ünite kan hazırlığı yapılacak. 37 de doğumu planlıyor dr um. Sağlıklı olsunda sezeryan önemli değil. Zaten aylar öncesinden söylemişti sezeryan olacak diye.Geçmiş olsun cnm benimde ayrıntılı ultrasonda ön yerleşimli plasanta denilmişti ama 26 haftada yukarı çıktı, malesef sezeryandan başka ihtimal olmuyor annenin de bebeğin de sağlığı için inş 37. haftaya kadar uslu dursun bebiş ve sağlıkla gelsin.
Yok canım kalitesiz derken arkadaşın yaptırdığı gibi olmaz dedim . Sonuçta kumaşını falan kendi seçiyo ben gayet memnunum . Çok tatlı duruyor krem rengi gibi uyku seti beşiğin kurulumu da kolay zaten uzun süre yatmıyacağı için ikinciye bile kullanırım benMemnunmusun besikten kalitesiz derken nasil yani kotu degil demi.
Isin zor Allah kuvvet versin
Ben almadim gerekirse alirim diye dusundum.
Malum esarp kapatiyor
Evet canım bu, bir faydası olur mu bilmiyorum ama ben almışken kiraz çekirdekli olanı aldım
Canım bu da reflü yatağı gibi diye hatırlıyorum. Baybmall de bunlar da indirimde yanlış hatırlamıyorsam bir bak istersen
Güzelmiş canım güle güle kullanın, bebeğin güle güle büyüsün içindeKızlar bugün bebeğimizin beşiğini aldık
Hiiiiiççççç aklımın ucunda olmayan bir modeli aklımın ucunda olmayan bir fiyata aldık geldik. Eşim aklıma girdi orda.
Geçen gün çilek mobilyanın teslimatı geç yaptığını konuşmuştuk. Bizim gittiğimiz yerde öyle bir sıkıntı olmadı. Hatta 1 hafta sonraya teslim edebiliriz dediler. Biz nisan ayına istedik tabi erken diye.
İstanbul'da böyle bir sıkıntı yaşayacak olanların aklında olsun. Masko daki çilekten aldık.
Bu arada beşik sallanmıyor. Daha doğrusu karyola. Umarım sıkıntı oluşturmaz bize bu durum
Canım güle güle kullansin kuzu:)biz de eşimle benzer modelini begendik hatta almak için gttk.ama büyük geldi bize baya yer kaplıyor. Bizim odalar küçük bi de bebek odası yok o yuzden almadık. Ama model olarak ben de begendimKızlar bugün bebeğimizin beşiğini aldık
Hiiiiiççççç aklımın ucunda olmayan bir modeli aklımın ucunda olmayan bir fiyata aldık geldik. Eşim aklıma girdi orda.
Geçen gün çilek mobilyanın teslimatı geç yaptığını konuşmuştuk. Bizim gittiğimiz yerde öyle bir sıkıntı olmadı. Hatta 1 hafta sonraya teslim edebiliriz dediler. Biz nisan ayına istedik tabi erken diye.
İstanbul'da böyle bir sıkıntı yaşayacak olanların aklında olsun. Masko daki çilekten aldık.
Bu arada beşik sallanmıyor. Daha doğrusu karyola. Umarım sıkıntı oluşturmaz bize bu durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?