2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım bence fiyonkları kendin yapabilirsin ben yaptım kendiminkileri. Yapmak istersen anlatırım kolay yani.

Eklentiler

• CE65DF6F-06B0-42C3-B5B3-F164B7CCD336.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 64
Canım ben e bebek ten almıştım, uzun zaman oldu geldiğinde baktım koku hatırlamıyorum belki vardır. Kaldırdım sonra hiç bakmadım. Eve gidince tekrar bakayım.

Kızlar benim bebiş artık çok hareketli maşallah geceleri uyutmuyor . Dün karnım elimdeydi resmen ya bacağını ya da elini bi yerden alıp diğer yere koydu . Elim resmen havaya kalktı korktum çektim hemen sanki tutup çeksem çıkıcaktı karnımdan

Cok sevindim bende oradan almayi dusunup cesaret edemiyordum :)

Canim cok zor bi durum ama bikere adapte olunca alisiyor insan .kolay sikintisiz gecer ins

ayy al bendende o kadar yaa erken temizlersem kirlenir diye endişeleniyorum ama bende 32 haftada izne çıkacağım 35 haftalıkken halıları yıkamaya vereceğim ve tüllerimi yıkayacağım.
36 haftalıkken dolapları kapıları mutfak dolaplarını silerim sonra sürekli günlük temizlik yaparım diye düşünüyorum inşallah ozaman gelince yapabilecek gücü kendimde bulurum.

Merhaba kızlar bugün dersim yok hazır evdeyken hastanede giyeceğim pijama gecelik ve sabahlıkları attım makineye sabah kar vardı şimdi güneş var burada güneş varken kurumasıda kolay olur dedim bugün allahın izniyle 30+6 oldum sabahleyinde tetanozun ikinci dozunu yaptırdım 3.doz eylülde dedi ebe.

Ev temizliğine girişmedim canım ama az önce yazdığım gibi hastanede giyeceklerimi yıkayarak başladım sonra nevresimleriyle battaniyelerini yıkayacağım bebeğin artık yoruluyorum günüm günümü tutmuyor

Kizlar dun bi arkadasim internette e-bebek'te verilen bi hosgeldin paketi gormus. Boyle paketler Hollanda'da cok yaygin ama malesef Turkiye'de hic gormedim.. Arkadasim soyledikten sonra baktim ama 2016 yilinda buyuk sehirlerde oyle bi uygulama yapilmis 5 tl karsiliginda bi paket veriyorlar ve bebegin bikac ihtiyaci olan urunlerden tanitim olarak eklemisler. Aslinda bu tur paketler daha da yayginlassa Turkiyede ne guzel olur :) Hollanda'dan temelli donus yaptigim icin malesef faydalanamiyorum ama orda olsam rahat 10 farkli magzadan bedava bebek paketleri basvurusu yapabilirdim. Hediye Avent biberonu bile olan paketler var ya

Çok güzel ya bende oğlumun topuğunu hissetmiştim resmen sevdirmisti bu o kadar zıpır değil sakin kızım yavaş yavaş hareketleri :)

Dogum izni için bir arkadas yazmıstı alıntı yapmamısım. Ben aldım sabah gittim hemen verdiler. Bashekim yardımcısına imza istediler bi tek. Zaten rapor o günden itibaren die yazıyo.
Hayirli olsun canim iznini keyifle gecir, hamilelik takvimin yanlis mi burdaki 32 haftalik gorunmuyor burda da

semabsrn Kahverengikus adven kızlar yarım elma yedim süt icmiştim ölçtüm 130 çıktı okulda da pirinç pilavı ve patates var yiyemem sadece yeşillik yiyorum eve gidince 2buçukta yemek yesem olur mu...siz tam saatine öğününe uyabiliyor musunuz...çok mu aç kalıyorum acaba...bazen de mesela ıspanak yemeği ya da tarhana çorbasını 2 tabak yiyorum...ya ben bu işi beceremiyor muyum ki

Çok güzel ya bende oğlumun topuğunu hissetmiştim resmen sevdirmisti bu o kadar zıpır değil sakin kızım yavaş yavaş hareketleri :)
Benimki de çok sakin aslında . Ama artık baya büyüdü demekki henüz acıtmaya başlamadı ama içim bi değişik oluyor :)

Vücut uzub süre aç kalınca da şeker yükseliyo canım. Ama bahsettiğin şey bana da oldu armut yedim 5 adet grisini ve küçük bi bardak ayrandan sonra ölçtüğümde yüksekti. Meyve her türlü yükseltiyo gibi. Ben normalde hiç yemezdim meyve. Şimdi yiyerek şekerimi yok yere mi yükseltiyorum acaba. Bide yediktrn tam 2 saat sonra ölçüm yapmak lazım. 140ın altıysa provlem yok aslında. Benim de öğünlerim kaçıyo bazen ne kadar dikkat etmeye çalışsamda. Elimizden geldiğince yapıcaz sıkma canını

Canim hayırlı olsun listen göremedim nasıl bisi ama şanslısın ben sabah ac karnına kayısı yerdim bende kesti ara öğün e verdi ama o zamanda benim yiyesim gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…