- 1 Ağustos 2013
- 769
- 535
- 103
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #27.061
Canım bence fiyonkları kendin yapabilirsin ben yaptım kendiminkileri. Yapmak istersen anlatırım kolay yani.Buraya da bakayım canım, ben hastane odasına yaptırıcam bundan, fiyonkları da biri benim yatağıma biri bebegin yatagına sonra büyüyen karyola aldık oraya takarım diye düşündüm ama fiyatını sormamıştım, teşekkür ederim. Sen de bu sayfaya da bak istersen, baya model var
Canım ben e bebek ten almıştım, uzun zaman oldu geldiğinde baktım koku hatırlamıyorum belki vardır. Kaldırdım sonra hiç bakmadım. Eve gidince tekrar bakayım.canım ben de babymall den kiraz çekirdekli reflü yatağı almıştım sevibebe marka , sonra burda kimyasal kokuyor diye okudum, posedini bi açtım hakkaten çok kötü kokuyor gittim iade ettim, havalanınca belki geçerdi ama güvenemedim, senin aldığında kokuyor mu ? anne yanı yatağı dedikleri var o da kokuyormudur acaba aynı marka çünkü 140 tl babymall da
Cok sevindim bende oradan almayi dusunup cesaret edemiyordum :)Yok canım kalitesiz derken arkadaşın yaptırdığı gibi olmaz dedim . Sonuçta kumaşını falan kendi seçiyo ben gayet memnunum . Çok tatlı duruyor krem rengi gibi uyku seti beşiğin kurulumu da kolay zaten uzun süre yatmıyacağı için ikinciye bile kullanırım ben
Canim cok zor bi durum ama bikere adapte olunca alisiyor insan .kolay sikintisiz gecer insselam hanimlar, en son bende gebelik sekeri cikmisti ve dun diyetisyene gittim. 3 ana 3 de ara ogun olacak sekilde bir liste hazirladi. listede 2 tane kayisi disinda seker yok. hamileyiz ama asermek artik yasak oldu bizedoktor bu liste ile ayda 1 kg alirsin diyor. liste kisiden kisiye degisir ama benm listemi alta birakiyorum
merhaba canim, aclik 90, 1.saat 197, 2.saat 171, 3.saat 157 cikti. ben dahiliyeye gittim haftasonu bi daha aclik tokluk kan sekeri vericem ama tokluk icin sadece siradan kahvaltini yap dedi yani seker yuklemesi yaptirmiycak. sonra diyetisyene gittim ve bana bi diyet verdi. simdi onu uygulamaya calisiyorum
ayy al bendende o kadar yaa erken temizlersem kirlenir diye endişeleniyorum ama bende 32 haftada izne çıkacağım 35 haftalıkken halıları yıkamaya vereceğim ve tüllerimi yıkayacağım.Kızlar 30+3 oldum bugün iki hafta daha çalışıp ayrılcam kısmet olurda kontrolüm 9 martta nstyede gircem o gün ben henüz yıkama ev temizliği faslına başlamadım ama alacaklarımı bitirdim allaha şükür.size danışmak istediğim şey bebek kıyafetlerinin yıkanıp ütülenmesi evin temizliği olaylarına ne zaman başlayayım günüm günümü tutmuyor bazen çok enerjiğim bazense dünya omuzlarımdaymış gibi yorgun oluyorum
Ev temizliğine girişmedim canım ama az önce yazdığım gibi hastanede giyeceklerimi yıkayarak başladım sonra nevresimleriyle battaniyelerini yıkayacağım bebeğin artık yoruluyorum günüm günümü tutmuyorayy al bendende o kadar yaa erken temizlersem kirlenir diye endişeleniyorum ama bende 32 haftada izne çıkacağım 35 haftalıkken halıları yıkamaya vereceğim ve tüllerimi yıkayacağım.
36 haftalıkken dolapları kapıları mutfak dolaplarını silerim sonra sürekli günlük temizlik yaparım diye düşünüyorum inşallah ozaman gelince yapabilecek gücü kendimde bulurum.
Çok güzel ya bende oğlumun topuğunu hissetmiştim resmen sevdirmisti bu o kadar zıpır değil sakin kızım yavaş yavaş hareketleri :)Kızlar benim bebiş artık çok hareketli maşallah geceleri uyutmuyor . Dün karnım elimdeydi resmen ya bacağını ya da elini bi yerden alıp diğer yere koydu . Elim resmen havaya kalktı korktum çektim hemensanki tutup çeksem çıkıcaktı karnımdan
Çok sağol Can'ım. Uyku seti yatak cibinlik karyola. 1650 tl
Aslında karyola fena değildi 950 tl ydi sanırım. Ama ekstralarla fiyat baya yükseliyor.
Sagolasin canim, insallah. Siz de besiginizi gule gule kullanin bebisin mutlu uykular uyusun insallah
Can'ım biz yaptık ama böyle bi sıkıntı olmamıştı. Sen de stres yapma. Değişim yaparlar. İade bile yapılıyor sonuçta.
Çok güzel olmuş nasıl yaptın,nasıl yapılıyor eğer sakıncası yoksa bana da anatabilirmisin?Canım bence fiyonkları kendin yapabilirsin ben yaptım kendiminkileri. Yapmak istersen anlatırım kolay yani.
Ben lcw dan aldm canim 19 tl idi pembe polyester karisimi bisey cabuk kururkixlar emzirme onlugu ne tercih ettiniz kumas farki falan tavsiyeniz varmi
Hayirli olsun canim iznini keyifle gecir, hamilelik takvimin yanlis mi burdaki 32 haftalik gorunmuyor burda daDogum izni için bir arkadas yazmıstı alıntı yapmamısım. Ben aldım sabah gittim hemen verdiler. Bashekim yardımcısına imza istediler bi tek. Zaten rapor o günden itibaren die yazıyo.
Cok hos olmus, eline saglik canim. Anlatsana nasil yaptin dolgun duruyorCanım bence fiyonkları kendin yapabilirsin ben yaptım kendiminkileri. Yapmak istersen anlatırım kolay yani.
Ellerine sağlık canım, yaparım yapmasına da bileklerimde sinir sıkışması var ellerim tam kavramıyor, o yüzden zorlanırım. Çok güzel olmuşlar güle güle kullanınCanım bence fiyonkları kendin yapabilirsin ben yaptım kendiminkileri. Yapmak istersen anlatırım kolay yani.
Benimki de çok sakin aslında . Ama artık baya büyüdü demekki henüz acıtmaya başlamadı ama içim bi değişik oluyor :)Çok güzel ya bende oğlumun topuğunu hissetmiştim resmen sevdirmisti bu o kadar zıpır değil sakin kızım yavaş yavaş hareketleri :)
Vücut uzub süre aç kalınca da şeker yükseliyo canım. Ama bahsettiğin şey bana da oldu armut yedim 5 adet grisini ve küçük bi bardak ayrandan sonra ölçtüğümde yüksekti. Meyve her türlü yükseltiyo gibi. Ben normalde hiç yemezdim meyve. Şimdi yiyerek şekerimi yok yere mi yükseltiyorum acaba. Bide yediktrn tam 2 saat sonra ölçüm yapmak lazım. 140ın altıysa provlem yok aslında. Benim de öğünlerim kaçıyo bazen ne kadar dikkat etmeye çalışsamda. Elimizden geldiğince yapıcaz sıkma canınısemabsrn Kahverengikus adven kızlar yarım elma yedim süt icmiştim ölçtüm 130 çıktı okulda da pirinç pilavı ve patates var yiyemem sadece yeşillik yiyorum eve gidince 2buçukta yemek yesem olur mu...siz tam saatine öğününe uyabiliyor musunuz...çok mu aç kalıyorum acaba...bazen de mesela ıspanak yemeği ya da tarhana çorbasını 2 tabak yiyorum...ya ben bu işi beceremiyor muyum ki
selam hanimlar, en son bende gebelik sekeri cikmisti ve dun diyetisyene gittim. 3 ana 3 de ara ogun olacak sekilde bir liste hazirladi. listede 2 tane kayisi disinda seker yok. hamileyiz ama asermek artik yasak oldu bizedoktor bu liste ile ayda 1 kg alirsin diyor. liste kisiden kisiye degisir ama benm listemi alta birakiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?