2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
fatos33-20 Fonetik pamuk saten kumaş aldım mavi ve beyaz. Beyazı büyük maviyi küçük şekilde 2 şer parça kestim. Parçaların 3 tarafını tamamen diktim bi tarafından yarım açıklık bıtaktım. O kısımdan metrelik elyaf geçirdim içine. Daha sonra açık kalan kısmı ister elinizde dikin ister slikonla yapıştırın hangisi kolayınıza gelirse. Yani yastık kılıfının içine elyaf geçirip kenarını kapatmak gibi düşünün. Sonra fiyonkları büzerek birbirine yapıştırdım. Daha sonra ortadan kurdeleyle bağladım. Ortasına da çiçek kurdele silikonla yapıştırdım.

Ya yüksek degil ama o pilavla patatesi yesem 130 olan olacak bana 160...yani tekrar 90lara düşmeden yiyemeyeceğime göre yemek saatini değiştirmiş oluyorum...çok da harfi harfine uyamıyorum...meyve yemiyordum ama boğazım başım ağrıdı biraz sabah korktum hasta olcam diye vitamin olsun dedim...Allah kolaylık versin bize...yemek üzerine bu kadar düşünmek çok zormuş bir de can taşıyoruz

Benim de bebek arabası öyle oldu 1100 e aldık 750 ye düştü
Benim il oğlan ilkini hiç kullanmamıştı almayayım diye düşünüyordum ama travel sistemlerde hoşuma gitmeye başladı , şimdiki evimiz bahçeli evde duracağıma koyarım arabasına aşağı inerim.

Kızlar ebebek de tüm bakım ürünlerinde indirim var bana acilen deterjan şampuan sabun felan ne marka almam lazım yazarmısınız
Uni baby yeni doğan seti
Baby me temizlik deterjanı leke çıkarıcı yumuşatıcı aldım biberon temizleme vs aldım
Memnun kalmazsam farklı markalara geçicem
Bende netten baktım yolumun üstünde ebebek var gidip alayım dedim Baby & me temizlik ürünlerini baya kullanıp beğenen vardı . Deterjan , leke çıkarıcı , biberon temzileyici , yumuşatıcı hepsinden aldım.

Deterjan baby me aldım ben arkadaşım kullanmıştı en az kokusu olan buymuş bende kullandım nerdeyse hiç kokusu yok pişik kremi sebamed önermişti şampuanda uni baby köpük şampuan aldım
Birde granül Roxy var onu alacağım stok yaptım şimdilik deterjanlarda. Pişik kremide popoyu baby &me nin bebek için pamukları çıkmış ılık suyla, birde unibaby ıslak mendille silerim. Bakım için nemli kalsın diye johson alıcam. Çok pişik olursa krem sera var hayat kurtarıcımız onu alacağım.

Şampuan bübchen alacaktım ama paraben sls içermez yazısını görmedim diye almadım. Kendim sebamed ürünlerinden memnun kalmamıştım bebeğimede bilemedim Unibaby yenidoğan şampuanı alıcam.Leke çıkarıcısına aldım ordaki bayan çamaşır suyu tozunu kullanıyorum dedi ek gıdaya geçtikten sonra dedi ona daha var diye almadım.

Yanında küçük.pket yoğurt götürsün en szindan çokta aç kalmış olmazsın

Canım haklısın banada fazla geldi ama biraz güpürlü dantelli yapayım dedim fiyat fırladı son kez karar vereyim bak mesela cibinlik şunun gibi yaptırıcam instagramda var bu sayfaya da bakabilirsin
Canim benim instagramim yok da, ne kadara yapıyorlar bu cibinligi? Bir de içindeki yastığı falan da dahil mi?

Öyle yapıcam artık...her gün birimiz yemek yapıyorduk sırayla ama bana hiçbir menü uymuyor genelde dun de börek vardı yiyemedim ama börülce salatası vardı en azından ondan yemiştim
Yani sen bı yoğurt bir salatalık at çanta ayakkabı yiyemedigin yemek olduğunda onları atistirirsin

Kızımı hıçkırık tuttu bu arada sinirleniyor bide nasıl tepiniyo

Öğün atlama o öğünü başka bişeyle değiştir. Patates ve pirinç şekerini yükseltecek. Yoğurt ye ayran iç mesela yanına grisini ceviz falan ye. Yoğurda biraz yulaf ekleyebilirsin. Yada öğle öğünündeki iki dilim tam buğday ekmekle tost hazırla kendine yanında götür okula. Kantinde rica et bassın makinede. Özellikle belirt yağ sürmesin. Bir önceki teneffüste ver. Bi sonraki teneffüse çıktığında hazır olmuş olur.yanına bide ayran iç tamam. Ben önceden öyle yapıyodum çalıştığım dönemde. Tabiki zor bir dönem. Benim yiyemediğim şeyler için duygulanıp gözümden yaş geldiği oluyor( sabretmeye çalışıyorum.

Yani sen bı yoğurt bir salatalık at çanta ayakkabı yiyemedigin yemek olduğunda onları atistirirsin

Kızımı hıçkırık tuttu bu arada sinirleniyor bide nasıl tepiniyo
Ya sen deyince hatırladım sanurım bzim kızıda hıçkırık tuttu dün gece . Zaten dörtte zor uykuya daldım altıda uyandım içim resmen kıpıt kıpırdı. Benimkinin bi hafta önceki kontrolde başı aşağıdaydı tam böyle vajinanın üstü ama içerden kalp atışı gibi nasıl anlatsam sanki ufak bi balonu bi şişirip bi söndürüyosun gbi herhalde hıçkırık dedim bi bes dakika sürmüştür en az

Evet canım sürekli bişey oluyo pıt pıt pıt :) benimkinin kafa yukarıda

Canim nerde saat saatine uymak benim ara ve ama öğünler arası 2.30 saat bende ona göre ayarlıyorum. Ama acikmadigimda atlıyorum 1 saat falan. Diyetisyen e de demistin dışarıda olsam ben nasıl buna uyucagim dediğim de Diyetisyen açlığını 3 saatten fazla geçirme max 4 saat sonra kötü olursun dedi.
Bende doktorun bu söylediklerini göz önünde bulundurarak kendim saatleri degistirebiliyorum
Bence 3-4 saati geçirme yemek yemek için

tired birde ben suyu limonlu tuketiyorum sende dene şekerini düşürüyor gerçekten hemde vitamin almış oluyorsun.

Ben bugün diyeti terk ettim evlilik yildonumumuz kaçamak yapmaktansa hiç bugün ölçmeyeceğim. Zaten dışarıdayım kızım da maşallah pek mutlu kıpır kıpır.

Ya çok güzel bend e aynısını beğenmiştim. Bundan alacağım ben de alırsam sanki seti çok güzel bir kumaştan gibi canım öyle mi acaba
Rica ederim canim. Bende meyva yemiyorum. Hemen nasıl farkediyor. Bağışıklık hemen zayıflıyor.
Geçmiş olsun yavruna canım. İnşallah sana bulaştırmadan iyileşirler.
Ben de yaşadım sabah aynı şeyleri arabaya gidene kadar bahçede kaya kaya yürüdüm valla bahçe kar dolmuş buz tutmuş bir de hamilelere tatil yapsaydılar bari :)
Canım bence fiyonkları kendin yapabilirsin ben yaptım kendiminkileri. Yapmak istersen anlatırım kolay yani.
Canım çok güzel olmuş ya. Peki elinle mi diktin üç kenarını. Benim makinam yok da el de çok mu amatör olur. İnternette ikilisi 70 tl civarı sanırım. Sana nekadara mal oldu

Anladım canım senin işine sinmesi önemli. Olsun sen öyle istiyorsan durumun da varsa iyisini yaptın tabi. Benim evde anakucakları duruyor büyük yatağı da hazır. İlk 6 ayniçin çok para vermek istemiyorum. Özel bişey yaptırmak istemedim oyüzden.

Valla ben beğendim çok duruşu falan da çok güzel dediğim gbi ikinci bile çıkar gem kumaşı hem beşiği ben yedek uyku seti almicam içine hiç kullanmadığın tek kişilik nevresim takımı var onu sererim yıkıyacağım zamn idarelik . Bu arada içindeki yatak ince sünger gbi resimde gördüğüm üstünde ufacık bi yorgan var sete ait

Ya bi de bu kar meselesiyle ilgili bişey anlatmak şstedim konuyla alakasız :) Bugün a101 e blender mixer seti gelcekti 100 liraya kaö gündür bugünü bekliyodum almak için . Eşimde bugün dokuz da iş başı alıyordu. Sabah bi baktım eşim arıyor saat ndokuz buçuk kapıyı aç diyor . Tabi ben şaşırdım ne alaka diye . Bi açtım kapıyı blenderı almış gelmiş dışarda kar var çıkıp kayarsın düşersin falan dedi . Düşünceli kocişim benim gerçi şimdi karlar eridi ama düşünmesi bile çok güzel tabi benim yüzümden işe de geç gitmiş oldu

hanimlar pentide 3 gun boyunca tum sutyenler 39 tl'ye dusmus. eger ihtiyaciniz varsa bi bakin. ben 1 siyah 1 de ten rengi emzirme sutyeni aldim. normalde 80b giyiyorum ama biraz genisledigim ve goguslerim buyuyecegi icin 85c siparis verdim. insallah bedenini tutturmusumdur.
pentinin emzirme sutyeni kapli ama yumusacik daha once magazada gormustum ama 70 tl cok geldiginden almamistim, ihtiyaci olana duyurulur

Sağolasın ozaman vereceğim ben de siparişi ya. Beyaz mı olsa diyordum ama bu doğal boyasız daha sağlıklı hem de. Zaten buntarz şeyleri yıkayıp aynı gün ev içinde asınca kuruyor canım. Gerek yokki ek sete bence. Süngeri sert mi peki canım. Sert süngerle çok rahat ediyorlarmış da. Aslında en ucuzu sünger ama omurilik gelişimi için sert sünger en iyisiymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…